|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 21:32:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
2.3.2009 21:35:50   
ksenci
Aljaž je spal pol ure, zdaj pa je čist prebujen.user posted image
glugluglu- upam, da vam ne bo treba plačat, kr 2000€ pa tud ni kr tak
sasi- a ati dela za vojsko al za policijouser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
2.3.2009 21:37:11   
neboglasnica
Blacky30: ah, sploh ni važno katera knjiga je, samo da lahko jem piškote poleg. Takrat najraje vzamem v roke Amando Quick. In uživaj v kinu, kokicah, stiskanju...

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kaj naj nardim??? moja tolk škripa z zobmi, da se mi meša

Meni so rekli, da otrok škripa z zobmi takrat, kadar ima psihične stiske. Ne, resno. Ko je Ana dvakrat ponoči škrtala, sem klicala k P in mi je ena sestra to prijavila takoj, ko je slišala, da imamo dojenčka. Tako da ne vem, zakaj škripa.

Glugluglu: kaj naj rečem? Držim pesti, da se najde kak račun. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

in še malo luštov na morje
user posted image

Točno tako sliko s tem pogledom sem jaz lani obesila sem gor.   kako lepo pančkata...

Majuska: super, da si zadovoljna in da si končno le opravila. user posted image user posted image

Tims: pa ti? Si še živa?

Kje ste bejbe? Dajmo mal pisat, no... Vas daje pomladanska utrujenost?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
2.3.2009 21:38:03   
ksenci
rebeca- pr nas je pa kontra- jz bi mela , moj pa prav, da si morm tpru šiht najdit, pol pa lahkuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
2.3.2009 21:39:51   
neboglasnica
_rebeca_: vau, to pa je novica. Dve opciji sta: ali ju premalo pazi in je ves navdušen ali pa bi rad imel nogometno moštvo? user posted image Vsekakor čestitke za atija. mamici na dušo: malo naj zrasteta, potem pa akcija. Samo, da ne bosta potem pa dve punčki in boš morala vse cotke na novo kupovati.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
2.3.2009 21:40:50   
ksenci
neboglasnica- ja nas daje spomladanska utrujenost, tamale pa nč. ko bi blo kontra, bi blo pa superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
2.3.2009 21:43:04   
netki
rebeca...jaaaa, še bebikeuser posted image user posted image

lex....dej me nažen na pošto, nouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
2.3.2009 21:45:20   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

_rebeca_: vau, to pa je novica. Dve opciji sta: ali ju premalo pazi in je ves navdušen ali pa bi rad imel nogometno moštvo? user posted image Vsekakor čestitke za atija. mamici na dušo: malo naj zrasteta, potem pa akcija. Samo, da ne bosta potem pa dve punčki in boš morala vse cotke na novo kupovati.

a si predstavlaš, da maš pol kr 4 pr en glih stare. to pa se ti že res mora rolatuser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
2.3.2009 21:46:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

neboglasnica- ja nas daje spomladanska utrujenost, tamale pa nč. ko bi blo kontra, bi blo pa superuser posted image user posted image user posted image

Naš sine je bil dane spokonci od pol štirih in ko sem ob 20.15 prišibala s pilatesa, sem ga samo še preoblekla, podojila in je v komi. Najbolje, da se še jaz poberem spat.

Ker nas je danes bejba na pilatesu umorila z nekaterimi vajami, si grem lizat rane v posteljo. Poiskati moram še vse manjkajoče mišice, da bom jutri lahko vstala. Mirno noč!

Nočka,

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
2.3.2009 21:46:27   
netki
aja glede morja...sem ravno zdej poslala povpraševanje na ful koncev...pa da vidmo

vidim da vas ful navija za hotel....ne vem no meni ne potegne...ko sva bla sama sva hodila v hotel, zdej mi pa ni da bi mela dva otročka not v sobi in po jedilnici, bog ne daj da je dežuser posted image sej pravm jst ne kompliciram in ponavad kosila ni in je kar topla večerja, neki na izi....vmes pa mal prigrizkov...men je to kul, sicer ima pa vsak svoj okus, a ne?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
2.3.2009 21:48:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja glede morja...sem ravno zdej poslala povpraševanje na ful koncev...pa da vidmo

vidim da vas ful navija za hotel....ne vem no meni ne potegne...ko sva bla sama sva hodila v hotel, zdej mi pa ni da bi mela dva otročka not v sobi in po jedilnici, bog ne daj da je dežuser posted image sej pravm jst ne kompliciram in ponavad kosila ni in je kar topla večerja, neki na izi....vmes pa mal prigrizkov...men je to kul, sicer ima pa vsak svoj okus, a ne?

Poročaj... Meni je kolega naračunal en teden Turčije, all inclusive za nas pet cca. 2000 €, pravi da je poceni. Mi smo do sedaj hodili v apartmaje, privat hiše, ampak res ni računice. Drugače pa jaz na dopustih ne kompliciram glede hrane, po liniji najmanjšega odpora, saj otrokom ne škodi en teden "partizanske" hrane.

Zdaj pa res, pa pa

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 21:49:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 21:52:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2088
2.3.2009 22:06:16   
ksenci
utrujena, sam ne vem od česa dan mi hitro mine kr mam vsak dan miljon stvari za nardit in jih pol neuser posted image
zdaj je Aljaž končno zaspal, kakšna pa bo noč pa ne vem, kr je na poti tretji zobek upam, da ne bo sile.
lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2089
2.3.2009 22:12:56   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

rebeca- pr nas je pa kontra- jz bi mela , moj pa prav, da si morm tpru šiht najdit, pol pa lahkuser posted image

pri nas je isto. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
2.3.2009 22:25:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: netki

Poročaj... Meni je kolega naračunal en teden Turčije, all inclusive za nas pet cca. 2000 €, pravi da je poceni. Mi smo do sedaj hodili v apartmaje, privat hiše, ampak res ni računice. Drugače pa jaz na dopustih ne kompliciram glede hrane, po liniji najmanjšega odpora, saj otrokom ne škodi en teden "partizanske" hrane.

Zdaj pa res, pa pa

aja, čak jst gledam za hrvaško user posted image v tujini bi šla jst tud v hotel....tam pa se bolj splača tko....jaz sem govorila za hrvaško obalo

Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.3.2009 8:13:21   
neboglasnica
Dobro jutro!

Končno internet spet dela, sem bila prav živčna, ker se nisem mogla priklopit.

Naš mali pa že četrto noč zapored kaka in se previjava. HB, sam zaspi nazaj. Pa vi, kako ste spali??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:15:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.3.2009 8:19:10   
metuljcek321
Jutro!

1. Iscem osebo, staro med 18 in 31 let, preko katere bi lahko vzela paket Orto u nulo ... zdi se misija nemogoce, pa vendar ... a katera pozna koga, ki bi bil pripravljen za ta "stos"?

2. Kako ste kaj?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.3.2009 8:21:32   
nanka
jutro,

naša mala tečka je že dolgo pokonci, bo šla kmalu nazaj spat. Čakamo zobek, pa ga ni in ni, dlesni bo pa razneslo...

Metuljček sorry, ne pridem v poštev, ker sem prestara, na Tjašo pa to že jaz koristim.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:22:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:26:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:29:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2098
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:29:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
   [Brisano sporočilo]
3.3.2009 8:30:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?