yania
|
Najaa glede stekleničke in kako se ji je zaletelo, mojemu Timonu se skoraj vsak obrok tako zaleti, samo znam že odreagirat, je pa res da se še vedno vsakič fuuuuullllll ustrašim...samo čez ramo ga dam, kot bi podirala kupček, pa revček samo piska in lovi zrak, ne more pa izdihniti.... A tebi tudi tvoja Nika malo hropka ko se dojita, al pa je po steklenički? Drugače diha normalno, samo se mi zdi da je že kak teden malo nahoden....kiha tudi, samo to je normalno, ko se še čisti, kajne?...ma me kar skrbi, da mu bo treba kako fiziološko v mali nosek devat, ko je tako nebogljenček..... A veste sem ravno včeraj mojemu rekla, da pri nama ni šans da bi dojenje zares laufalo kot je treba, s pumpico ni hudiča steklo mleko ven, on je pa tak zaspanec....a veste da jeva po steklenički 20-35 minut, al pa še več, če mi totalno vmes zaspi, ga grem pa previti, in potem še polovica....grozen je res...dvakrat potegne in kakih 5 sekund diha od napora....ma ni šans da bi mu moja bradavica ostala v ustih... Nisem še slišala da bi kateri otroček na steklenički spal.... ja imam pa res srečo, da 2x takega trofnem...ampak, samo da je zdrav, in da lepo napreduje...tako da ponoči ko se hraniva, sva vedno pokonci skoraj eno uro...mogoče kako minuto manj....tko to je... Ja sem tudi jaz razmišljala, kaj če bi odprli še kako stran,da ne morimo tule ko so ene že tako neučakane...če katero res moti, pa naj pove, pa se po ZS menimo...ne bo problema...