Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 22:40:13
|
|
|
|
novo
|
ada ! Da bo čimprej!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 22:40:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nočko in najj še katero zagrabi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 22:41:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode. Od koga ima zeleno luč za petek? Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem... najaa patronažna mi je rkla da lahko grema v pet. za 10 min. ven. Tak da bomo sprobali voziček.. končno nič punce moje, grem jaz k moji žabici. Jo tak kauca, da bi jaz najraje prevzela vso to njeno kaucanje, sam da se pomiri. Lahko noč punce bomo narihtali vreme, da bo ok!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 22:42:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šla Zelo lepo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 22:44:19
|
|
|
|
novo
|
No, malo sem prišla in tudi grem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 23:01:42
|
|
|
|
felix7
|
jaz tudi, nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 23:04:35
|
|
|
|
čebeica maja
|
Čer ZA KOKICO IN JASNO za ado spps za iZpit pa za vse ostala ja marec je tukaj sem še dolžna podatke iz pregleda vse je ok, tudi ctg je ok, teža+18 kg nasledni pregled ctg 6.3, druzga mi ni nič gledala , samo to je rekla da zdej pa lahko pridejo tisti krči, ki so bli v 8tednu, no pa mi res kirkrat otrdi trebuh. Sem ševedno prehlajena, nos mam čis zabit, mi ga nobena zadeva ne odmaši, pa učke, ko vas berem se kar jokam, zaradi svetlobe, patud zaradi ganljivih zgodb in od smeha. Upam da se prej pozdravim preden bo treba kam it. No zdej ko nerabim več ležat sem pa bolna in še bol brez energije, pa celo nosečnost zdrava zdej nakonc pa groza, Mihec in mož sta mal bolš, so vaše pike pomagale.hvala nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 5:55:57
|
|
|
|
Steffi
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes prvič vam lahko jaz prva zaželim dobro jutro. Vedno vas je ogromno ob nenormalnih urah auf, danes pa nobene. Punce tiste bolj vešče na tem forumu prosim za informacije, kako daš slikico na forum ter sliko pod imenom. Bi vam pripravila zajterk pa ne znam slikeice gor prilimat, tako da danes bo dieta vsaj z moje strani. Pa tako mi ne bo škodilo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:07:46
|
|
|
|
julam
|
dobro jutro! Kje pa ste danes vse zgodnjice? Je Steffi otvorila nov dan . Jaz ti žal ne znam pomagat s slikcami, bomš morala počakat na ta glavne . Eh, jaz pa danes ne morem spati, pa to edini dan, ko bi se lahko naspala, ker sta fanta prespala vsak na svojem koncu. Brez veze. Mi je pa dala spps mal energije ozz volje s svojimi izpiti, pa bom dopoldne do pregleda poskusila še nekaj napisat, ene stare grehe. Ugotavljam, da sem jaz na seznamu, potem pa kar nekaj dni nobene . Me prav zaanima, katere vse boste prej letele ... Jaz pa razmišljam, da bi G poklicala in se kar za jutri naročila, tako kot je bilo prvotno mišljeno, ker se NIČ posebnega ne dogaja in se mi zdi, da bo stanje nespremenjeno. VPR: tiste, ki ste bolj proti koncu, a še normalno vozite avto? Jaz ga zelo zelo težko, ker je dete tako strašno nizko (moj G se je včeraj smejal, da mu sedim na glavi ), da že ležim za volanom. Pa ves čas me pritiska na 100 koncev in nisem več zbrana in sem že kar "nevarnost na cesti".
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:11:50
|
|
|
|
julam
|
čvekanje na forumu: jaz tudi mislim, da ni nobeni odveeč, če že zdaj preberemo kakšno starševsko izkušnjo od novopečenih mamic. Tud jaz npr zvem kaj novega, pa smo šli že 2x skoz to. Sej če katere ne zanima, pa pač post preskoči. Je prrej za vas mamice malo "brez veze" verjetno brat tole nosečniško jamranje ..., al ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:15:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Evo, kavico sem si skuhala, pa likalnik za lase privlekla, ker sem včeraj zaspala z mokrimi lasmi in sem danes ko petarda STEFFI, tudi jaz ti ne znam pomagat s slikicami, nisem jih še limala gor, sem si kar sama kavo skuhala, na zajtrk bom pa počakala, da se katera, ki zna nalimat zbudi, potem pa veselo na delo JULAM, jaz še vozim, sam še mam 25 dni do roka, vprašanje kaj bo potem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:17:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. Jeiiii kak fajn. joj, jaz komaj čakam, da bom tudi lahko isto rekla. se podpišem na to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:35:40
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:39:39
|
|
|
|
julam
|
a smem s sosednjega foruma prenesti info, da ada še kar čaka... boga revca ada, naj bo čim prej mimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:44:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam a smem s sosednjega foruma prenesti info, da ada še kar čaka... boga revca ada, naj bo čim prej mimo za ADO, naj čimprej mine!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:48:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, zajtrk, da bomo imele mal več moči: in pa seveda
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:48:55
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Sem ševedno prehlajena, nos mam čis zabit, mi ga nobena zadeva ne odmaši, pa učke, ko vas berem se kar jokam, zaradi svetlobe, patud zaradi ganljivih zgodb in od smeha. Upam da se prej pozdravim preden bo treba kam it. No zdej ko nerabim več ležat sem pa bolna in še bol brez energije, pa celo nosečnost zdrava zdej nakonc pa groza, nočko Jaz imam isto problem že 3 tedne s tako močnim prehladom, da sploh več ne vem kaj naj si mislim. Točno pred tremi tedni sem imela zadnji izpit na faxu in cel čas sem govorila, samo ta izpiiiit še...potem pa uživanje zadnji mesec in glej, takoj ko sem prišla iz izpita, me je zabilo v posteljo in še zdaj nisem zdrava. Porabila sem toliko robčkov kot zadnjih nekaj let ne...in sploh nisem navajena, da se tako dolgo ne pozdravim ( zraven pa imam še obupne glavobole ). Tako da upam, da ne bom mojega celega pošmrklala ko bom predihavala popadke :). ČEBELICA MAJA meni je zadnje dni malce pomagal Aqua Maris ( kot fiziološka raztopina razpršilo za nos, ampak da ga bolj hvalijo...gre za morsko vodo )... Zdravnica mi je svetovala otroške kapljice za nos Operil... In seveda dostiii čaja... Sem pa zaradi glavobola morala vzeti tudi nekajkrat Lekadol...ker so mi solze tekle kot iz tuša in se mislila, da me bo razneslo.
< Sporočilo je popravil Lorencia -- 3.3.2009 7:49:39 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 7:57:58
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Sem pa zaradi glavobola morala vzeti tudi nekajkrat Lekadol...ker so mi solze tekle kot iz tuša in se mislila, da me bo razneslo. ko sem prebolevala gripo v začetku 9m, sem popila veliko lekadola, od 6 do 8 na dan 1 teden. saj so dovoljeni, ne se bat! celo AB sem jemala in to tiste, katerih glih naj ne bi. ampak če ne gre drugač! pocajtite se, punce
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:03:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo? veš, da te bomo vzele
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:03:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri hELOU... Joj, kako ti zavidam sprehode ob obali ...uffiiiii...upam, da bomo tudi mi kaj več letos dol, da bom izkoristila pohodniške ture... ojla, kako si kaj? ti kr pridi, da se bomo šetkale ob obali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:03:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šla madonca, si pa lepo to nardila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:03:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. Jaz pa prinesem pijačo. ni problema, z veseljem nardim .... a me boste vzele s sabo? saj to je blo mišljeno kar vse marčevke. al ne? jaz sem to tak razumela. sploh ko so sladice v igri se me je težko znebit ma tudi to bi se lahko zmenle; nekje en plac pa vsak neki prinese pa kup mamic z in
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:03:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. ojla, ma si vidla kakšno vreme grdo je zunaj? meni je prav muka bit noter samo tudi kaj preveč naokoli pa ne bi rada hodla, no vsaj brez ne; če me slučajno kaj zagrabi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:29:04
|
|
|
|
pocka
|
dobro jutro...današnja noč , no, malo so me kolki hecali, ampak če ni hujšega... ada - držim pesti,da kmalu konec IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza time ...pa film...nočko pa ja ne spet pica, pocka pa ti ko rodiš pice videt več ne boš mogla he he he. no saj pravijo da se ti v nosečnosti luštajo čudne stvari. pica sicer ni čudna, ampak če jo ješ pa nonstop.... ma ne se sekirat, sem jo že pred nosečnostjo jedla parkrat na teden, se pa bojim,da je ne bo hotel niti videt, ko zrase najaa - mislim,da vam vreme danes ne bo ravno naklonjeno za sprehod , no upam, da se kaj razjasni in peljete Niko malo ven čebeica maja - držim pesti,da se pozdraviš, pol pa akcija,zdaj,ko ti ni več treba ležati vožnja avta - jaz sem se ji začela izogibat, ker sem totalno nemobilna za volanom, saj dokler samo vozim ni problema, težko mi je kje motat ali pa parkirat, me trebuh ful moti...edino,ko moram po Tajo v vrtec (2 minuti vožnje) še vozim, drugače pa ne grem več nikamor sama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 3.3.2009 8:37:59
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Kako ste??? Ada držim pesti, da bo čimprej Pregled vse, ki ga imate, ga dobro opravite (spps če ostaneš not, reci cimri, naj gre, jaz juter pridem, upam ))) za vse prehlajene , da se čimprej pozdravite
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?