|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
2.3.2009 22:40:13   
novo
ada user posted image user posted image user posted image !
Da bo čimprej! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.3.2009 22:40:28   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nočko in najj še katero zagrabiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.3.2009 22:41:39   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Ja no, to je pa čisto res. Pri nas pa žal moremo bolj čakat sončka, da lahko gremo ven.... Tasa pa mislim, da ima v petek zeleno luč za sprehode.

Od koga ima zeleno luč za petek?
Meni so rekli v P, da po novem lahko greš takoj ven z dojenčkom. Če je seveda primerno vreme, ne premrzlo. Da ni treba več čakat. Pri Tiji smo šli prvič ven 13.dan. Tako je patronažna rekla, da lahko. Tokrat pa bi šla kar prej. Saj konec koncev sva bili 3t v bolnici. Po drugi strani pa je nedonošena, pa spet ne vem...
najaa patronažna mi je rkla da lahko grema v pet. za 10 min. ven. Tak da bomo sprobali voziček..user posted image končno

nič punce moje, grem jaz k moji žabici. Jo tak kauca, da bi jaz najraje prevzela vso to njeno kaucanje, sam da se pomiri.

Lahko noč punceuser posted image

bomo narihtali vreme, da bo ok! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.3.2009 22:42:27   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šlauser posted image
user posted image

Zelo lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.3.2009 22:44:19   
novo
No, malo sem prišla in tudi grem!user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.3.2009 23:01:42   
felix7
jaz tudi, nočko user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.3.2009 23:04:35   
čebeica maja
Čer

ZA KOKICO IN JASNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za adouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spps za iZpituser posted image user posted image user posted image user posted image
pa za vse ostala user posted image user posted image user posted image user posted image ja marec je tukaj

sem še dolžna podatke iz pregleda vse je ok, tudi ctg je ok, teža+18 kg nasledni pregled ctg 6.3, druzga mi ni nič gledalauser posted imagesamo to je rekla da zdej pa lahko pridejo tisti krči, ki so bli v 8tednu, no pa mi res kirkrat otrdi trebuh.

Sem ševedno prehlajena, nos mam čis zabit, mi ga nobena zadeva ne odmaši, pa učke, ko vas berem se kar jokam, zaradi svetlobe, patud zaradi ganljivih zgodb in od smeha. Upam da se prej pozdravim preden bo treba kam it. No zdej ko nerabim več ležat sem pa bolna in še bol brez energije, pa celo nosečnost zdrava zdej nakonc pa groza, Mihec in mož sta mal bolš, so vaše pike pomagale.hvala

nočko

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.3.2009 5:55:57   
Steffi
Dobro jutro vsem skupaj,

danes prvič vam lahko jaz prva zaželim dobro jutro. Vedno vas je ogromno ob nenormalnih urah auf, danes pa nobene.

Punce tiste bolj vešče na tem forumu prosim za informacije, kako daš slikico na forum ter sliko pod imenom.

Bi vam pripravila zajterk pa ne znam slikeice gor prilimat, tako da danes bo dietauser posted image user posted image user posted image  vsaj z moje strani. Pa tako mi ne bo škodilo. 

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.3.2009 7:07:46   
julam
dobro jutro! Kje pa ste danes vse zgodnjice? Je Steffi otvorila nov dan user posted image . Jaz ti žal ne znam pomagat s slikcami, bomš morala počakat na ta glavne user posted image .
Eh, jaz pa danes ne morem spati, pa to edini dan, ko bi se lahko naspala, ker sta fanta prespala vsak na svojem koncu. Brez veze. Mi je pa dala spps mal energije ozz volje s svojimi izpiti, pa bom dopoldne do pregleda poskusila še nekaj napisat, ene stare grehe.

Ugotavljam, da sem jaz na seznamu, potem pa kar nekaj dni nobene user posted image . Me prav zaanima, katere vse boste prej letele ... Jaz pa razmišljam, da bi G poklicala in se kar za jutri naročila, tako kot je bilo prvotno mišljeno, ker se NIČ posebnega ne dogaja in se mi zdi, da bo stanje nespremenjeno.

VPR: tiste, ki ste bolj proti koncu, a še normalno vozite avto? Jaz ga zelo zelo težko, ker je dete tako strašno nizko (moj G se je včeraj smejal, da mu sedim na glavi user posted image user posted image user posted image ), da že ležim za volanom. Pa ves čas me pritiska na 100 koncev in nisem več zbrana in sem že kar "nevarnost na cesti".

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.3.2009 7:11:50   
julam
čvekanje na forumu: jaz tudi mislim, da ni nobeni odveeč, če že zdaj preberemo kakšno starševsko izkušnjo od novopečenih mamic. Tud jaz npr zvem kaj novega, pa smo šli že 2x skoz to. Sej če katere ne zanima, pa pač post preskoči. Je prrej za vas mamice malo "brez veze" verjetno brat tole nosečniško jamranje user posted image ..., al ne?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.3.2009 7:15:42   
Tulipan12
Dobro jutro!
Evo, kavico sem si skuhala, pa likalnik za lase privlekla, ker sem včeraj zaspala z mokrimi lasmi in sem danes ko petardauser posted image
STEFFI, tudi jaz ti ne znam pomagat s slikicami, nisem jih še limala gor, sem si kar sama kavo skuhala, na zajtrk bom pa počakala, da se katera, ki zna nalimat zbudi, potem pa veselo na delouser posted image
JULAM, jaz še vozim, sam še mam 25 dni do roka, vprašanje kaj bo potem!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.3.2009 7:17:38   
Tulipan12

Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. user posted image

Jeiiii user posted image user posted image user posted image user posted image kak fajn. joj, jaz komaj čakam, da bom tudi lahko isto rekla. user posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem na touser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.3.2009 7:35:40   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.3.2009 7:39:39   
julam
a smem s sosednjega foruma prenesti info, da ada še kar čaka... boga revca user posted image user posted image user posted image user posted image

ada, naj bo čim prej mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.3.2009 7:44:32   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: julam

a smem s sosednjega foruma prenesti info, da ada še kar čaka... boga revca user posted image user posted image user posted image user posted image

ada, naj bo čim prej mimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za ADO, naj čimprej mine!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.3.2009 7:48:34   
mama_milchy
Dobro jutro,

zajtrk, da bomo imele mal več moči:
user posted image

in pa seveda

user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.3.2009 7:48:55   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Sem ševedno prehlajena, nos mam čis zabit, mi ga nobena zadeva ne odmaši, pa učke, ko vas berem se kar jokam, zaradi svetlobe, patud zaradi ganljivih zgodb in od smeha. Upam da se prej pozdravim preden bo treba kam it. No zdej ko nerabim več ležat sem pa bolna in še bol brez energije, pa celo nosečnost zdrava zdej nakonc pa groza,
nočko

Jaz imam isto problem že 3 tedne s tako močnim prehladom, da sploh več ne vem kaj naj si mislim.
Točno pred tremi tedni sem imela zadnji izpit na faxu in cel čas sem govorila, samo ta izpiiiit še...potem pa uživanje zadnji mesec in glej, takoj ko sem prišla iz izpita, me je zabilo v posteljo in še zdaj nisem zdrava.
Porabila sem toliko robčkov kot zadnjih nekaj let ne...in sploh nisem navajena, da se tako dolgo ne pozdravim ( zraven pa imam še obupne glavobole ).
Tako da upam, da ne bom mojega celega pošmrklala ko bom predihavala popadke :).

ČEBELICA MAJA
meni je zadnje dni malce pomagal Aqua Maris ( kot fiziološka raztopina razpršilo za nos, ampak da ga bolj hvalijo...gre za morsko vodo )...

Zdravnica mi je svetovala otroške kapljice za nos Operil...

In seveda dostiii čaja...

Sem pa zaradi glavobola morala vzeti tudi nekajkrat Lekadol...ker so mi solze tekle kot iz tuša in se mislila, da me bo razneslo.

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 3.3.2009 7:49:39 >

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.3.2009 7:57:58   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Sem pa zaradi glavobola morala vzeti tudi nekajkrat Lekadol...ker so mi solze tekle kot iz tuša in se mislila, da me bo razneslo.

ko sem prebolevala gripo v začetku 9m, sem popila veliko lekadola, od 6 do 8 na dan 1 teden. saj so dovoljeni, ne se bat! celo AB sem jemala in to tiste, katerih user posted image glih naj ne bi. ampak če ne gre drugač!

pocajtite se, punce user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
3.3.2009 8:03:13   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. user posted image  Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. user posted image  Jaz pa prinesem pijačo.

ni problema, z veseljem nardim user posted image ....

a me boste vzele s sabo?user posted image

veš, da te bomo vzele user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
3.3.2009 8:03:19   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

hELOU...

Joj, kako ti zavidam sprehode ob obali user posted image ...uffiiiii...upam, da bomo tudi mi kaj več letos dol, da bom izkoristila pohodniške ture...

ojla,
kako si kaj?
ti kr pridi, da se bomo šetkale ob obali user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
3.3.2009 8:03:27   
mama_milchy

tole je pa dekica, ki sem jo skvačkala za našega novega člana...tiste rdeče volne pa nisem porabila, mi nekako ni šlauser posted image
user posted image

madonca, si pa lepo to nardila
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
3.3.2009 8:03:34   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mamaM, tebe bomo res izkoristle, da kdaj kakšno sladico prineseš s sabo, ko bomo vozičkale. user posted image  Se bomo počle na klopco, podojile mladino in potem še same prigriznile. user posted image  Jaz pa prinesem pijačo.

ni problema, z veseljem nardim user posted image ....

a me boste vzele s sabo?user posted image

saj to je blo mišljeno kar vse marčevke. al ne? jaz sem to tak razumela. sploh ko so sladice v igri se me je težko znebit user posted image user posted image user posted image user posted image

ma tudi to bi se lahko zmenle; nekje en plac pa vsak neki prinese pa kup mamic z user posted image   in  user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
3.3.2009 8:03:41   
mama_milchy

Midva sva se pravkar zmenila, da če bo jutri lepo vreme, gremo ven. Na sprehod z našo Nikico. user posted image

ojla,
ma si vidla kakšno vreme grdo je zunaj? meni je prav muka bit noter samo tudi kaj preveč naokoli pa ne bi rada hodla, no vsaj brez user posted image  ne; če me slučajno kaj zagrabi user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
3.3.2009 8:29:04   
pocka
dobro jutro...današnja noč user posted image user posted image user posted image , no, malo so me kolki hecali, ampak če ni hujšega...user posted image

ada - user posted image user posted image user posted image držim pesti,da kmalu konec

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

punce, fajn se mejte...grem na kavč...pizza timeuser posted image user posted image ...pa film...nočko

pa ja ne spet pica, pocka pa ti ko rodiš pice videt več ne boš mogla user posted image user posted image user posted image

he he he. no saj pravijo da se ti v nosečnosti luštajo čudne stvari. pica sicer ni čudna, ampak če jo ješ pa nonstop.... user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne se sekirat, sem jo že pred nosečnostjo jedla parkrat na teden, se pa bojim,da je user posted image ne bo hotel niti videt, ko zrase user posted image user posted image user posted image

najaa - mislim,da vam vreme danes ne bo ravno naklonjeno za sprehod user posted image , no upam, da se kaj razjasni in peljete Niko malo ven

čebeica maja - držim pesti,da se pozdraviš, pol pa akcija,zdaj,ko ti ni več treba ležatiuser posted image user posted image

vožnja avta - jaz sem se ji začela izogibat, ker sem totalno nemobilna za volanom, saj dokler samo vozim ni problema, težko mi je kje motat ali pa parkirat, me trebuh ful moti...edino,ko moram po Tajo v vrtec (2 minuti vožnje) še vozim, drugače pa ne grem več nikamor sama

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
3.3.2009 8:37:59   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste???user posted image

Ada držim pesti, da bo čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pregled
vse, ki ga imate, ga dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image (spps če ostaneš not, reci cimri, naj gre, jaz juter pridem,user posted image user posted image user posted image upamuser posted image )))

za vse prehlajeneuser posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?