|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
1.3.2009 23:48:22   
L009
jst pa Lano oblečem samo v bundico, ki je za 4 mesce, tako da ji je malo prevelika in jo ima do kolen, spodaj pa ima plišast pajacek, pokrijem pa jo še z dekico in se mi zdi, da ji je ravno prav.

včeraj pa smo bili na žurki in je Lana zelo uživala, nič ni jokala, čeprav vsak večer malo pojokca, in skos je bila budna, malo me samo skrbi, kako lahko glasna glasba škodi dojenčku.

drugače pa je zelo pridna, zelo se pogovarja in smejčka, ponoči pa spi od 23h pa do 5ih, 6ih. vsak dan sva na sprehodu 1 urco pa pol do 2 urce, če pa piha pa malo skrajšava sprehod.

ulla80 zelo imaš luštkana otroka!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 676
2.3.2009 9:32:18   
PAJO
DOBRO JUTRO

kako ste?ste se naspali?jz sm ze vse pospravla,cunje obesla,pomila
po tleh.....res se fajn pocutm ker sm vstala ze ob 6.ker sm mogla tamavga
zrihtat za vrtecuser posted image

kaj kuhate danes??

lp in za vse ena user posted image

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 677
2.3.2009 9:37:37   
tincy23
Lep dan vsem.

No mi smo se dokaj naspali, imamo pa težave s tem polivanjem, kr po vsakem obroku full bruha ampak ne vem zakaj.
Veste kaj me zanima, kako oblečete dvomesečnika za ven sedaj ko bo bolj toplo? ŠE vedno v pajaca?

Aja mi bomo danes kuhali goveje zrezke v ciganski omaki, pire kropmir puding pa že imamo pripravljen. Jst se morm kr pohvalit, ker je moj dragi mož doma in on kuha skoraj vsaki dan, tako da meni tega opravila skoraj ni treba početi.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.3.2009 10:28:24   
African queen
Dober dan!

En lep vroč pozdravček iz Afrike vam pošiljamo!

Midva sva v četrtek prišla nazaj domov...končno po treh mesecih smo spet vsi skupaj!Kakšno veselje je pri nas doma zdej!

Pot je bila dolga,Noah je bil na obeh letih zeloooo priden,nič ni jokal,samo jedel in spal celo pot....sem bila prijetno presenečena!Upam,da bo tako tudi konec junija,ko potujeva nazaj v Slovenijo.

Ne boste verjele,kako se je Noah spremenil tukaj..tako pridnega otroka še nisem imela.Očitno mu vročina odgovarjauser posted image ...mož pravi:"seveda je priden,sej je bil narejen tle." user posted image ..

Nisem nič brala za nazaj,ker mi internet presneto počasi dela...

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 679
2.3.2009 10:49:16   
crtka
Mene pa zanima, če je že katera kupila aspirator Pisze, ki ga imajo v baby centru?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.3.2009 11:16:54   
Ploha
crtka: a to ta ki ga z usti potegneš?

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
2.3.2009 11:34:13   
Anonimen
danuser posted image

evo, mi smo že s sprehoda, dons ni bohvekaj od vremena, pa še neke kaplje so začele dol padat, tko da smo se hitro popucali nazaj domovuser posted image

zdej oba spita, jst mam pa mal časauser posted image morm za kosilo si prštimat, dons bo kr zelenjavna juha pa palačinke. se mi ne da glih nekiuser posted image

En lep vroč pozdravček iz Afrike vam pošiljamo!

user posted image user posted image superca za miren let...pa da noah ostane tko priden še naprejuser posted image

Mene pa zanima, če je že katera kupila aspirator Pisze, ki ga imajo v baby centru?

sem ga vidla v novičak in kolkr kaže, je to podobna zadeva k babyvac. jst mam tega in je superuser posted image za ono pa ne vem, verjetno isti šmornuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
2.3.2009 11:37:12   
Anonimen
No mi smo se dokaj naspali, imamo pa težave s tem polivanjem, kr po vsakem obroku full bruha ampak ne vem zakaj.
Veste kaj me zanima, kako oblečete dvomesečnika za ven sedaj ko bo bolj toplo? ŠE vedno v pajaca?

zdaj a ti poliva al ful bruhauser posted image če se mu sam pocedi mleko iz ust tskoj k se naje (sveže mleko), tud če je mal večja količina ( to zgleda velik) pol je to polivanje, če ti pa prov bruhne (že sesirjeno mleko, al pa da bruhne v loku recimo ) pol se je pa za pomenit s pediatrom, da se razišče...

ja, jst ga zaenkrat še sam v pajaca, sam ga pa spodi bl mal oblečem.

(odgovor članu tincy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
2.3.2009 11:37:46   
Jancci
Mi smo s prve posvetovalnice. Vse BP user posted image user posted image user posted image

Ne boste verjele..  dali so nam celo nekaj literature o handlingu in to brez, da bi jih kaj vprašala. No, sam jest zdej to že vse "obvladam" user posted image

Naslednjič imamo ta obvezna cepljenja in po želji še cepljenje proti ROTAVIRUSU, (samoplačniško 75 E ena doza, rabiš pa dve). Zdaj moram naštudirat če to rabimo!! Kaj pravite??

Ali je katera že slišala za KUNDALINI yogo za dojenčke in otroke? Naj bi blo fajn.. moram tut mal naštudirat da bi jo kam vozila razgibavat...

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 684
2.3.2009 12:08:53   
Anonimen
Mi smo s prve posvetovalnice. Vse BP

user posted image super....mi mamo pa v četrtekuser posted image

jst ne bom cepla za rota, tud ule nisem.

za uno pa še nisem slišalauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
2.3.2009 12:36:18   
barba
Ploha - se bova zmenile, pa jst pridem do tebe sam še lepo vreme moreva naročit. user posted image  Men je bil ime Tine res najboljša izbira, pa malemu ful paše.user posted image

Midva z malim user posted image  sva šopingirala. Sva kupila kar neki lepih cot zanj in za sestrico. Sej dnarja sva tud kar neki zagonila. user posted image user posted image

morem it...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 686
2.3.2009 12:39:07   
Anonimen
sva šopingirala.

user posted image men je ula vse prerastla....pa zdej k je doma, nekak gre, sam k bo šla pa v vrtec spet, bo pa treba komplet garderobo obnovituser posted image
dobr da se mi obeta še ena runda anketuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
2.3.2009 13:06:28   
Jancci
Evo TOLE igrivo vadbo greva ju3 z Meto pogledat. Bova mal telovadit začele!!  user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
2.3.2009 13:32:58   
crtka
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

crtka: a to ta ki ga z usti potegneš?

Piše, da s sesalnikom, bom šla popoldne pogled in če bo Ok ga bom kupila, ker ima user posted image ful zabasan nosek, ponoči kar smrči.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 689
2.3.2009 15:47:30   
usica
no to je moja glasna Gaja

user posted image

< Sporočilo je popravil usica -- 2.3.2009 15:49:06 >

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 690
2.3.2009 15:50:31   
usica
pa ko se stiska pri mamici

user posted image

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.3.2009 16:07:15   
usica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Evo TOLE igrivo vadbo greva ju3 z Meto pogledat. Bova mal telovadit začele!!  user posted image

a bosta že telovadili? a ni ta vadba za malo starejše no sej kaj pa jaz vemuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 692
2.3.2009 16:13:16   
usica
Kar se tiče javljanja sem bol lena za tipkat, samo berem pa vas skoraj kar redno saj za branje ne rabiš obeh rok prostih user posted image naša mala user posted image je stalno po rokah drugače pa joka, da je kar veselje, smo kupili pestunjo pa me je strah oz. sem preveč nerodna pa je ne znam pravilno uporabit, navodila mi niso jasna, sicer sem jih samo na internetu najdla zraven jih ni, pa še prodajalka nanm ni bila v nikakršno pomoč, tako, da sem čist user posted image user posted image sam jo bomo osvojil, ko bo malo več časa pa ko ne bova sami doma.

no punce sedaj pa grem kuhat kosilo, ker sta moja " sončka šla na sprehod user posted image user posted image user posted image ;

bo pa rižota z bučkami, gobami in korenjem to moramo porabit pa da vidmo kako bo ratalo.

želim vam lep dan!!!!   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.3.2009 17:45:13   
krtekxx
ROTAVIRUS - jaz bom cepila. Sem bolj tiste sorte, ki kar zaupam medicini in me nekako doletijo vse tiste okužbe, za katere je najmanjša možnost, da te doletijo. Ob dveh vrtičkrjih, ki jima je higijena popolnoma odveč, ne bi tega prepuščala naključju.
Barba, jaz bi tudi šla kdaj s tabo po kakih trgovinah na sprehod. Ampak bom še malo počakalo. Oblekice za 1.leto imamo - in to za punčko user posted image . Plenic ne rabimo, ker mamo racmanke. Zato grem le vsake toliko v Mullerja po prašek, pa v lekarno po kako žavbo.
AQ - user posted image za srečen povratek v Afriko. Ob besedi Afrika se vedno spomnim na Jurija Murija od T.Pavčka - meni se zdijo te njegove rime takooo fenomenalne.

Res ste dobre vse tiste, ki kuhate kosila - jaz res ne vem, kako bi skuhala en normalen meni v celoti. K sreči je zmrzovalnik še vedno precej polen in običajno jemo nekaj odmrznjenega z makaroni, polento, krompirjem, kus-kusom...

Naša punca nekaj malega tudi bruha, običajno, ko se kaj hudo jezi - verjetno pa se jezi zato, ker ji je slabo. Poliva pa ne. A katera misli, da je treba na to bruhanje biti pozoren?

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
2.3.2009 18:08:31   
sonček33
Ojla!

Tako vikend je za nami.
Je bilo lutšno, ko je bil sonček. Smo vozičkali. Bili pri naših, pa pri moževemu bratu - lepo čež drn in strn.

Tudi naš Lovro je danes cel dan po rokah. Čim ga odložim, začne nekaj stokat in jokcat. Edino v vozku je pa spal kot angelček.
Spali smo kar ok, čeprav jemo tam na 2,5-3 h. Bomo počasi se navadiliuser posted image teh nočnih vstajanj.
danes smo začeli z D3 kapljicami. Sam akr nekaj mojega mleka stisnila na žličko, opa dodala kapljico in to je to, upam, da je šla tista kapljica v usta...itak mal na žlički vedno ostane

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 695
2.3.2009 18:11:59   
sonček33
usica -lepo punčko imaš

krtekxx - vi že uporablajte racmanke - jaz sem ga samo enkrat previla vanje, pa je imel tako veliko rito, da sem odložila za nedoločen čas...čeprav bi rada, če sem jih že kupila.

ulla - kaj če bi ti posnela še filmček kako namontiraš sling in otroka vanj, ker jaz sem ga kupila, zdej pa čaka, da se en najde, ki bo to znal naredit tko kot je treba, ker drgač me je strah, da kam en pade. Res, jaz sem tak lolek bolek za take stvari.

zvezdica -kje si?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 696
2.3.2009 18:13:09   
sonček33
Kolikokrat na dan so vaši čmrlji pokakani? Sej vem, da je to realtivno, amapk naš je vsaj 4-6x in to kar konkretno. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 697
2.3.2009 18:14:35   
sonček33
AQ . pozdarvček celi družinici v Afriko. Joj, vam zavidam sonce.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.3.2009 18:15:55   
sonček33
AQ - user posted image za srečen povratek v Afriko. Ob besedi Afrika se vedno spomnim na Jurija Murija od T.Pavčka - meni se zdijo te njegove rime takooo fenomenalne.

Pavček je pa zakon. Jaz ga obožujem. Pa Milo Kačič.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.3.2009 18:26:07   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: usica

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

a bosta že telovadili? a ni ta vadba za malo starejše no sej kaj pa jaz vemuser posted image

S šestimi tedni se lahko začne! No, je priporočljivo za to vrsto vadbe.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......