Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 20:17:03
|
|
|
|
srki
|
Se vidi, da je bilo lepo vreme. Drugače pa ima Aljaž norice, je čisto bogi. Čakam, da jih dobi še Nik. Vidim, da se boste Ribničanke fajn prešvicale na telovadi. Škoda, da tudi pri nas ni kaj takega. Da bi se pa zvečer vozila dol, mi pa glih ni. Zadnje čase pa sem itak skoz brez avta, ker če ni služba, je pa delo pri bajti pa razvažanje delavcev....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 20:19:04
|
|
|
|
Barbara111
|
srki od kod si pa ti doma
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 20:54:50
|
|
|
|
srki
|
Iz Lozn Bodna . Loškega Potoka .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 20:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, krasno vreme je bilo. Mi smo bili ves popoldan naokrog, veliko smo tudi vozičkali . Jutri zjutraj pa gremo v Ljubljano, v mini shopping na hitro, potem pa v lutkovno gledališče in sprehod po centru Lj., pa še kam Zdaj smo otroke spravili spat. Mi2 pa si bova šla pogledat en dober film . Srki- za tvojega Aljaža. Sem mislila da so norice že mimo. Moja Lana jih je dobila prvi teden v septembru Seny-kje pa ste se vi potepali? Zate vem da se potepaš, ko se čez dan nič ne oglasiš preko interneta Sayuri zagotovo maximalno uživa zaslužen dopust! Barbara- luštni fantje klepetka- kje se pa ti potepaš? Sem si danes še bolj ogledala vašo hišico , sem bila po dooolgem času na domačem vrtu Bomo imeli isto kritino kot vi Smrka- lepa izbira Se je vreme kaj popravilo? Dulcinea- vi ste zagotovo imeli danes "poletne temperature"?! Kaj sta lepega počela? Pa Nasy, Nogica? Kako ste? Menčy- Pa kje se ti skrivaš zadnje čase? Pa Vilika, Ilatic, Muklla, čočolatka, Voni.. kje ste? No, zdaj sem vse obdelala (upam), pa lahko grem Nočko!
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 21:04:24
|
|
|
|
Barbara111
|
Pikica hvala za kompliment,srki glih študiram ,če mamo koga od žlahte tam ,znance imamo na mlaki od mojih sestričen sestrična je tam doma
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 22:15:19
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 kak malu tu čvekate A se ti zdi? Men se pa zdi, da je zdaj kar vredu. Prej je bila ena objava na dva dni
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 22:19:22
|
|
|
|
dulcinea
|
Pikica**, midva sva danes ves dan sejala paradižnike. Je pa vsako seme posebej dejano v zemljo. No, pa še podatek, da je moj norc, kar se tega tiče. Lani je imel pribl. 20 različnih sort in smo imeli posajenih okrog 100 sadik, letos je pa nakupil/sfehtal 58 različnih sort. Od tega vsa od vsake sorte dala v zemljo po 8 semen. No, saj pol ne izkalijo vsi, pa zmenila sva se, da bo samo po 3 največ posadil, razen enih, ki so preverjeno odlični. Vreme je blo pa super ja. Sonček.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.2.2009 22:23:57
|
|
|
|
Barbara111
|
danes je res bil taki lepi sonček
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 10:32:26
|
|
|
|
Barbara111
|
Dobro jutro vsem! Vsem pošiljam eno dobro .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 12:15:42
|
|
|
|
Menčy
|
BARBARA - HVALA ZA , mi je prav sem zadišal. Te pa žal še ne poznam , moram prebrati še za nazaj, da kaj izvem o tebi, imam 1 teden "prepiha" pa vidim, da ste dost naklofale, pa POZDRAVLJENA seveda. pa MALO O NAS: sploh ne vem kaj mi je, al se mi je že lotila mrzlica spomladanskega pospravljanja al me sam moti ta preklemanski prah, ki ga je v teh časih kurjenja tako velikooooo, pa seveda naš mali sonček nam ne da nič miru saj čist nič ne spi ( 2x po 20 minut, torej nič)potem pa vozičkamo in ... JA DANES JE LEP SONČEK, JE PA KAR MRAZ danes oddidemo na , praznujemo 2 rojstna dneva, včeraj pa smo bili tud na enem... PIKICA - kaj ste šli gledat=? SAYURI - upam, si /ga uživala na krvavo zasluženem dopustu . KAKO JE bilo? Dulcinea - PRIDNA STA!! KOMAJ ČAKAM na povabilo na paradižnikovo solato...!!! opa, kliče me kosilooo se še oglasim in nagovorim še ostale
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 14:05:23
|
|
|
|
Barbara111
|
jat sem tudi danes v spalnici umila okno ,oprala zaveso pobrisala prah ,imamo zelo velika okna,tudi me piple po generalki stanovanja
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 17:19:15
|
|
|
|
srki
|
Dulči ima prav, včasih je bilo bolj dolgčaš, sedaj pa sploh ne folgam več, pozam samo tiste, ki smo bile na začetku gor, novih si še nisem uspela zapomnit, katera je kakšna. Drugače pa gre tudi meni na živce in to čedalje bolj, če je razmetano. Sem se navadila tako, da ne grem spat, če kuhinja in pospravljena, da ni nobene črepe v pomivalnem koritu. Še šporhet si napravim pa zjutraj samo užigalnik zraven pritaknem . Ajme, kako bom folgala, ko bova na svojem
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 17:20:39
|
|
|
|
srki
|
Aja, Pikica, hvala za pikapolonice. Revež ima tudi na podplatu norico, pa po prstih hodi, res ga je zdelalo. Zdaj bo pa spet pestro doma, ko ne bo v vrtcu
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 19:49:46
|
|
|
|
smrka
|
Evo nase maskarce, danes sem ji kupla kostim Pikenogavicke, ker gremo v soboto na "festo" v okviru maskarade .. pa mal muske v zivo bo.. vauu :)
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 21:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Jaz sem nekaj izmučena danes, komaj čakam da grem spat. Smo se pa danes potepali, in Zoja glede spanja ni imela pravega reda. Je zaspala ob 17h ko smo prišli domov in še vedno spi Ne vem al naj bom vesela al ne , ker če ni zaspala za noč bo . Dulcinea- vauuu, paradižniki . Pridna sta. In že se sadi in seje, QL, tole že diši po pomladi. Drugače pa se je danes začela koledarska pomlad, a ni tako? Menčy- gledali smo Zvezdico Zaspanko. Vse pohvale vredna predstava, res Upam, da ste uživali na praznovanjih. Tudi mi jih imamo kar nekaj. Za nami, pred nami, kar naprej kaj. Srki-na podplatu norica?? Ejjjj, to pa jih je polno vsepovsod. Pa po eni strani naj bo orng, da bo mimo za vedno, a ne? Smrka- iiiii, kako luštna maškarca , koliko je stara tvoja punčka? No, kaj sem rekla...Zoja se je po 4-urnem spanju zbudila. Kul, to bo zdaj veselica Nič, se bomo pa crkljali do ne vem kdaj Pa pa
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 21:42:17
|
|
|
|
smrka
|
Pikica, nasa bo julija 4 leta, velika je pa ze 110 cm :) Bo cist po atiju. Jest sem spila dva kofeta popoldne in bo tud zur zdajle, ko nebom mogla zaspat. Bom pa descu tezila, jutr itak ne dela
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 21:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se še jaz malo javim. Sem danes cel dan delala, zato nisem šla nič na sončka. No, saj če bi bila pa doma bi mogla bit pa tudi noter, ker se je moji Tari zdravje spet obrnilo na slabše. Je blo zjutraj tako hudo, da smo šli k dežurnemu, kar je blo pa itak brezzveze, ker tole dežurstvo je . Bomo vidli kako bo jutri, drugače gremo spet. Ja pa še smola za nas, ker ne najdemo zdravstvene kartice od Tare, smo jo najbrž izgubile, tako da mormo jutri uredit še to. Sej ni čudno ,k osmo pa skoz v ZD Ste ble pa kar pridne te dni . Zdej grem pa na sedežno, sem zadnje čase tako zaspana pred tem ekranom, da se potem raje pred tv preselim, pa tam visim do polnoči al pa še dlje.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 1.3.2009 23:04:12
|
|
|
|
Nasy
|
Nogica, kaj pa imate spet, revčka mala, spet bubana Mi smo zgleda malo bolje, danes nismo več dali nič svečke, se je pa kopala v materini dušici in relax kopeli, ma ti lahko povem, da na našo bejbo deluje bolj anti relaks Uspavanje je pri nas znanstvena fantastika, jst že skor spim zraven a mala je ko na fedrih No, sej zdej je pa možek čist smrkav , ko sva jaz in mala bolje. Komaj čakam pomlad, poletje sicer tudi a ne tiste vročine, ker je ne prenašam glih najbolje. Lepo nočko vsem!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 7:53:33
|
|
|
|
sayuri
|
Juuuuutrooooo . Bom danes jaz kavico skuhala Postrezite si. JAz sem se zlooo naspala. ZAra je samo 1x jedla, Lovro je pa spal celo noč . Bi mogli večkrat tkole kam it, da bi potem otroci cenili domačo posteljo NA Rogli je bilo super. Ko bom uštimala slikce, bom kakšno pokazala. Vreme je bilo kot narisano, vsi po vrsti smo uživali. Filip se je nasmučal, nakopali smo se, sprehajali... Res super. SAm je pa lepo tud, ko domov prideš Vsaj jst se tega vedno znova razveselim. VAs tekom dopoldneva preberem in kaj pokomentiram.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 8:43:08
|
|
|
|
seny
|
Ma se jezna Vse pokomentiram , napišem en dolg post in pol..We are sorry....Pismu.. Zdaj pa ne grem še enkrat. Za vse bolančkane Sayuri hvala za kavici , zdaj jo bom kar eksala , da me napad jeze mine
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 9:03:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro še od mene. Sayuri HVALA za kofetek, je prišel prav Nasy Tara je boljša, sem jo včeraj zvečer in danes jutraj premazala, tako da je šla v vrtec namazana z vsem mogočim, še uške (ki razsajajo v vrtcu) se jo bodo otepale . Nasy sej se bo uredilo s spanjem, čeprav najbrž tako kot moja Tara ne rabi veliko spanca. Ko bo zdrava se bo tudi ponoči stanje umirilo. Seny ja men gre tud na živce, ko kaj na dolgo in široko napišem potem pa . Me je izučilo in si dolge poste vedno kopiram, za vsak slučaj, pa ti povem, da mi je že doskrat prav prišlo. Sicer pa je zadnje čase RR tako počasna, da me kar mine, ko čakam da se kaj odpre . Pa ZS preveri, ti bom zdajle poslala Zdej grem pa Tarino novo sobico čistit . Komaj čakam ,da prestavim vse stvari noter, ker imam v drugi sobi kot da je nekdo udrl k nam . Lepo bodte, pa vas vmes čekiram...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 10:31:33
|
|
|
|
dulcinea
|
O Srki. Ja, tale naša debata je kar odživela. To pomeni, da moraš večkrat pridt prečekirat, kaj je novga. Pa kaj napisat seveda. Tud jaz ne poznam vseh punc tukaj gor. Bomo jih že še spoznale. Mormo naredit en piknik, ko pride Smrka poleti domov, pa prideš tud ti. (Upam, da ne bom na kašnem potovanju ravno takrat). Smrka, Pika Nogavička je prov fejst. Prov originalna. Še Švedsko zna... Pikica** moj je lani en dan se dolgočasil na kavču z računalnikom v naročju, pa je začel naročat iz UK, USA in CAN semena. Pol sva pa sejala pa presajala.... No, zdaj je pa najdu en forum, pa si še med seboj semena menjavajo. In se je nabralo. Sem ga še jaz začela jest, ko ga prej nisem marala. Nogica, naj se Tara čimprej pozdravi. A bo imela Tara novo sobico? Nasy, sem brala na tvojem blogu, da imate še zmeraj težave s spanjem. Joj, to pa ni dobro. A Andrej je pa bolan? Revež. Zakaj se pa tukaj nič ne javi? Sayuri, hvala za kavico. Saj je bla tud žitna vmes a ne? Al pa brez kofeina? Komaj čakam na slikce... Seny, jaz skoraj zmeraj preden potrdim, post skopiram, ker me je že dostikrat zaj****o. Kakšno je kaj vreme pri vas? Tukaj je deževno. Malo mršči, ma jst sem šla vseglih spet eno turo peški. Zdej pa še kar teče od mene, čeprav sem se že stuširala. Zgleda, da se špeh topi
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 13:25:19
|
|
|
|
sayuri
|
Obljubljene slikice iz Rogle. ZA komentarje spet nimam časa...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 13:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jest tud nimam časa, ampak pokomentirat tele fotke pa moram. Sayuri- Krasne so, krasni otročki ! Ma ni lepšega kot videt zadovoljne otročke, bratce, sestrice.. Uff, zdaj sem se čisto raznežila A Aleš je bil z vami?
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 2.3.2009 13:53:28
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ma jest tud nimam časa, ampak pokomentirat tele fotke pa moram. Sayuri- Krasne so, krasni otročki ! Ma ni lepšega kot videt zadovoljne otročke, bratce, sestrice.. Uff, zdaj sem se čisto raznežila A Aleš je bil z vami? Ja, Aleš nam je zrihtal to kočico. In ker je nekje bogu za hrbtom, je šel z nami. Hvala za kompliment
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.