Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:22:55
|
|
|
|
tilči
|
Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko?? Lahko. Samo jaz sem samo laik. Me je pa sestra, ki bo kmalu diplomirala iz notranjega dizajna pohvalila. Sem prvič risala kuhinjo. Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit... kako pa, da toliko zamujajo? Nimamo pojma...pa tud penalov tle ne poznajo. Samo kadar koli sprasujeva je naslednji teden...pa naslednji teden... pa ni . greste v hišo? Ne duplex v bloku. Pritlicje in prvo nadstropje z vrtom in svojim vhodom. samo nad nami bodo pa se vedno 4 stanovanja, z svojim vhodom. Za bajto tuki je treba bit pa kar zelo, zelo premozen. Ker v bistvu ne poznajo his kot mi ampak samo vile . Stanovanja v blokih se zacnejo kvadrature pri 150 kvadratnih metrih naprej, pol ves kake so bajte... Ce te zanima ti najdem kak link... Ampak drugace pa mi gremo kar v blok, samo vsaj na svojem bom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji Bravo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec... Ja bomo sle pa na cvekamo o nasih otrocih... big deal. Ni za kaj jokat. Sedaj smo tuki razturile pol bomo pa se tam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja Tud tvoja je , jst mam zaenkrat ful majhno k se bomo preselil na vrh ( kjer je zdej tašča in kjer smo bli prej se bom tud jst lohku pohvalila z veliko kuhinjo)
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotom miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljici Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjami , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kaže za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli Manči tko naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-ji Kaj je novega pri nas: - ponočo spimo še kar dobro; - pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečer ); - plazimo se kot kača zmeraj hitreje ; - začeli smo odpirati predale v kuhinji; - znamo ploskati bravo bravo ... Super, napredujete Mi tud, sam ne sam v tist kar je treba ( že zna), pomaha adijo, pošlje poljubčka, give me five(že od 4.mesca), prosim, prosim, skrivanje,....ga tud neumnosti učim,...moj pa sam z glavo maje, pa prav da nej ga ne učim neumnosti kr pol k bo več jih bo poln muh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro še od mene, hvala vsem za postrežbo, kavica je sicer že davno v želodčku, pa tudi čistilna spalnice je že za nami, Nia pa spi prvo rundo. Srčekgirl včeraj sem si kupila Mama in dojenček in glej ga zlomka koga sem zagledala noter. Če verjameš ali ne da sem takoj vedela da je Vid brez da bi prebrala zraven tvoje ime , pa a ga niso malo zamenjali s punčko, saj piše v ženskem spolu A v ta novi reviji to? Jo morem it kupit. Ja v novi reviji Sm kupla revijo in sm vidla da so se zmotil. Sm jim že pisala, da so nardil na pako, da je na sliki moj Vid in ne jst z dvema imenoma ( jst mam sam eno ime in priimek) Uf,..sm jezna, kar se tiče podatkov, če jih narobe napišejo. upam, da si jim povedala kar jim gre Al kaj? Itak, zaenkrat na lep način, če se mi ne bojo opravičl za napako bom pa na grd način. Hehehehe, se hecam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:29:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji Hitro mi pošl kakšnega, da ga probam in ocenim
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:32:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit... Vem, da komaj čakaš. Boš pa dočakala. Takrat pa me kar pocukaj za rokav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:32:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:34:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 greste v hišo? Ne duplex v bloku. Pritlicje in prvo nadstropje z vrtom in svojim vhodom. samo nad nami bodo pa se vedno 4 stanovanja, z svojim vhodom. Za bajto tuki je treba bit pa kar zelo, zelo premozen. Ker v bistvu ne poznajo his kot mi ampak samo vile . Stanovanja v blokih se zacnejo kvadrature pri 150 kvadratnih metrih naprej, pol ves kake so bajte... Ce te zanima ti najdem kak link... Ampak drugace pa mi gremo kar v blok, samo vsaj na svojem bom. če mate take kvadrature, pa res ne rabite hiše! držim pesti, da čim prej končajo in boste hitro na svojem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:34:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Se moram malo pohvaliti:cel dopoldne sem se trudila z vzhajanjem in prvič po treh poizkusih so mi ratali krofi taki, kot morajo biti in ne krompirji
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:34:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja Ej blazno lepoooooooooooooooooooooooo, pa kaj ti je, kaj bi ti spreminjala??? Full je lepa!!!!!!!!!!!!!!!! Kako maste vse lepo... jaz pa Barvo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:34:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držim pesti Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanje Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stran Se splača nekaj denarja "stran" vržt, da imašmesto v vrtcu. Se strinjam, zato se pa nisem nič obotavljala in takoj zagrabila ponujeno Jaz bi tudi. Moram malo poklicat naokrog. V naši občini sredi leta (od aprila do septembra) ne jemljejo otrok. Ti kar mal zavtri telefon, nikoli ne veš kje te kaj čaka. Jaz sem mislila, da v Godoviču do septembra ne bo mesta, pa glej ga zlomka, ravno to se je zgodilo Jana in Estrella huuuuura za vrtec Estrella koliko pa naj bi plačevala to rezervacijo?? Barabe na kak način služjo 80% cene, ki ti jo določijo za plačilo minus hrana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:37:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 80% cene, ki ti jo določijo za plačilo minus hrana Pri nas se plačuje 30%.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:38:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 80% cene, ki ti jo določijo za plačilo minus hrana Pri nas se plačuje 30%. Tudi v Medvodah je bilo tako. Upam, da se je zmotila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:40:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:43:08
|
|
|
|
Estrella*
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:01:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja se dobijo tudi take barve ali tapete, da lahko elemente prebarvaš ali prelepiš... moja soseda je to naredila, in zgleda kot novo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:02:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Men se že počas rola od tega otroka. Samo jok in jok in jok...tako je tečna, da sama ne ve kaj bi s seboj. Komaj čakam, da pride Matej domov, da grem od doma. To pa res ni več za zdržat Welcome to my club.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 14:05:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli bravo Manca..zdej pa le tako naprej, pa brez zbujanj za čajček
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?