Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:53:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli , mogoče bo pa zdaj bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:53:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Ste pa naklofale kar nekaj. Upam, da mi bo uspelo prebrat. Spali smo , smo pa končno dočakali zobek. Zdaj spi prvo rundo in čakam, da se zbudi kar je lahko vsak čas. Še vedno sem v stanju, ko se mi nič ne da, ampak počasi bom začela kopat po gredicah okrog hiše. Moram si kupit pametne rokavice zaradi mačk, ki vsepovsod serjejo in lulajo, potem pa štartam. Sem se odločila, da se bom odpovedala svoji gredi zaradi mačk in jo bom zasadila s trajnicami. Ne vem, če sem vesela ali ne. S težkim srcem se bom odpovedala dalijam, ker jih je treba vsako leto sadit in izkopat, ker ne prezimijo. Zdaj pa grem brat, da vidim, kaj sem zamudila. za zobek in upam, da boste nocoj bolje spali Pa upam, da si boš gredico uredila tako da bo najlepša v ulici
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:54:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-ji Kaj je novega pri nas: - ponočo spimo še kar dobro; - pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečer ); - plazimo se kot kača zmeraj hitreje ; - začeli smo odpirati predale v kuhinji; - znamo ploskati bravo bravo ... Ja predali so pri nas tudi postali aktualni, včasih ji uspe kaj ven potegnit, včasih pa ne .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:54:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dan , jaz sem ostala z branjem na 84 strani . te dni res ni bilo časa ker smo bili vedno naokoli in smo fajn izkoristili lepo vreme. danes pa takšno vreme . mal smo še pohištvo naročali, pa belo tehniko še moramo, to bo v petek, potem pa počasi denarja zmanjka . sem malo zasledila, da skoraj vsi hodite ob opori al se vsaj dvigujete, mi pa še nič, plazi se če tamu lahko rečemo tako(po riti vsepovsod pride), pa začela je predale odpirat joj kako čas beži še mesec pa pol pa bo treba v službo, me kr v srcu sitsne, ker se mi zdi Emilija še tak majhna kepica jaz jo bom pa mogla pustit in iti delat . za nazaj bom šla mal počekirat, če bo cajt, zdej moram majhno rito zrihtat za naročanje opreme pa upam, da ne bo € prehitro zmankalo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:57:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja ful lepa in prostorna kuhinja! sam prstov maš pa kr nekaj po elementih, ne? se poznajo? Ne, se ne vidi in je čist izzy za pucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-ji Kaj je novega pri nas: - ponočo spimo še kar dobro; - pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečer ); - plazimo se kot kača zmeraj hitreje ; - začeli smo odpirati predale v kuhinji; - znamo ploskati bravo bravo ... Ja nimas cajta ko se pa pocasi ze pakiras. Samo glih zdej je pa kar neki hladno ratal zvecer...bolj kot decembra al pa januarja. Samo do Hurghade je 500 km na jug tako da to bo cist druga pesem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:57:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spi...spet ni hotela niti žličke sadja s piškotom. Sicer ne je več ničesar od GH Ob 8.15h je spila 180AM in sedaj 150AM oz. kolikor sem ji naštimala, GH pa no way. Tore lačna je, je pa ne A so res lahko zobki toliko krivi za to? Nikakor mi ne gre v račun, da bi to lahko bilo res. Vrtec...moram poklicat, da se zmenim kako in kaj. Če ga ne dobim, pa res ne vem kako bomo Estrella: tudi pri nas je bilo do včeraj obdobje, ko bi takorekoč pila samo AM in čaj , pa še tega v malih količinah. edino skuto sem ji lahko oddala, drugega pa nič. se ji je prav na obrazu videlo, da je zgubila na kilaži . pri nas zgleda, da so jo res zobki tako dajali. je pa včeraj začela papcati spet ko nora, tako da o količini, ki jo je včeraj pojedla, rajši nebi govorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:59:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. zaenkrat pri meni doma dokler ne najdem službe, potem pa v privat varstvo (ki mimogrede še ne vem kako g bomo našli), septembra, pa če bo sreča mila v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** O.k. to kar je kaj bi imela je full lepo, ampak tud trenutno stanje je zakon... A joj, da vidis ti mojo kuhno Tvoja je super delux. Če bi videla vratca, pante in predale bi bil tudi joj. kuhinja počasi razpada, ker je prejšnja lastnica imela kuhinjo že tako ali tako v slabem stanju, pa še najcenejša kuhinja kar se jo da dobit v Lesnini je to. Eh.... ko bi videla mojo kuhinjo bi poljubila svojo... Ampak saj bo kmalu bolje ko bomo na svojem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:00:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ne vem, o čem sploh debatirate zadnje dni Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil. Gregi je še vedno bogi, najbolj ga muči ta sluz, vsaj piska mu danes zaenkrat ne, očitno so vsi ukrepi pomagali. Vročino je imel samo v noči iz petka na soboto. Čeprav se mi zdi, da mu gre na bolje, bova šla popoldne vseeno do P, naj ga malo posluša. S pitjem katerekoli tekočine so še vedno borbe. Edino ponoči je 2x pil in vsega skupaj spil deci in pol. Malo ga "pitam" s sokom po žlički, saj se zraven upira, nekaj je pa le. Kako kaj pri ostalih? za Gregija!!! in zate!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko?? Lahko. Samo jaz sem samo laik. Me je pa sestra, ki bo kmalu diplomirala iz notranjega dizajna pohvalila. Sem prvič risala kuhinjo. Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:04:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. naša bo do septembra malo tamo malo amo(tast bo vzel 1mesec dopusta, mal bo tašča vzela, mal moj ) septembra gre v vrtec, sem pa prej klicala v vrtec pa je rekla, da če bo kaka možnost nas bo naprej "porinila", da bi šla pred septembrom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:06:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko?? Lahko. Samo jaz sem samo laik. Me je pa sestra, ki bo kmalu diplomirala iz notranjega dizajna pohvalila. Sem prvič risala kuhinjo. Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit... kako pa, da toliko zamujajo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko?? Lahko. Samo jaz sem samo laik. Me je pa sestra, ki bo kmalu diplomirala iz notranjega dizajna pohvalila. Sem prvič risala kuhinjo. Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit... kako pa, da toliko zamujajo? Nimamo pojma...pa tud penalov tle ne poznajo. Samo kadar koli sprasujeva je naslednji teden...pa naslednji teden... pa ni .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:15:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli ,pol je moja želja zalegla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:17:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja ful lepa in prostorna kuhinja! sam prstov maš pa kr nekaj po elementih, ne? se poznajo? Ne, se ne vidi in je čist izzy za pucat ah, pol pa tak! ma kolega podobno in se vsak odtis ful vidi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:18:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko?? Lahko. Samo jaz sem samo laik. Me je pa sestra, ki bo kmalu diplomirala iz notranjega dizajna pohvalila. Sem prvič risala kuhinjo. Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit... kako pa, da toliko zamujajo? Nimamo pojma...pa tud penalov tle ne poznajo. Samo kadar koli sprasujeva je naslednji teden...pa naslednji teden... pa ni . greste v hišo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:18:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:18:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:19:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko?? Lahko. Samo jaz sem samo laik. Me je pa sestra, ki bo kmalu diplomirala iz notranjega dizajna pohvalila. Sem prvič risala kuhinjo. Verjamem, saj je vredno pohvale. In absolutno te bom mal za rtokav pocukala, ko bo cajt. Zaenkrat smo sele v tretji fazi zidave. Pa ze maja lani bi morali kljuce dobit... kako pa, da toliko zamujajo? Nimamo pojma...pa tud penalov tle ne poznajo. Samo kadar koli sprasujeva je naslednji teden...pa naslednji teden... pa ni . sej če bi jih poznali, ne bi toliko zamujali, sam to je res too much, ne rečem kakšen mesec sam skoraj eno leto
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:20:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli ,pol je moja želja zalegla jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:20:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:20:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
nč, zdej grem pa južno štimat, donc bomo jedli picoooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 13:21:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu iiiiiiiiiiii kak sta lepa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?