|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
2.3.2009 12:20:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinjauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vau, nobel kuhinja user posted image  Ej, a prav vidim: kruhomat user posted image  Si ga že preizkusila?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
2.3.2009 12:21:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem user posted image  noge bi si dal za vrat.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
2.3.2009 12:23:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinjauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vau, nobel kuhinja user posted image  Ej, a prav vidim: kruhomat user posted image  Si ga že preizkusila?

Sem in tudi tvoj receptuser posted image user posted image user posted image Kruh je ratal. Sem zadovoljna in upam, da mi ne crkneuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
2.3.2009 12:24:13   
tally

user posted image

user posted image

user posted image

pa kaj bi ti rada to je krasna kuhinja user posted image user posted image user posted image , a tista dva stola sta bila tam takrat ko smo bile pri tebi? se neki ne spomnim user posted image . men je pa žal, da nisem dala mizarju delat kuhinjo, da bi imela še več rdečih elementov, sam mojemu tega ne smem omenit user posted image
tala, ki jo je barbaw narisala je pa po mojiem okusuuser posted image
Pa še eno user posted image . kako se obnese steklena miza. jaz jo imam tudi ogledano in naj bi jo šli v sredo iskat, sam me sestrična od mojega prepričuje da ni fajn (beri nje je padla vaza na mizo in se je razbila)user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2454
2.3.2009 12:25:12   
tally

BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena.

dej še ti slikico svoje kuhinje gor user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.3.2009 12:25:33   
nia5

poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem user posted image  noge bi si dal za vrat.

user posted image

Mi je znano, včasih sploh ne morem verjet kako se naštima user posted image , glavno da spi ne, kaki cukrčekuser posted image . Jaz pa sem Nio dala spat ob 10.30 in še kar spi, sicer se je ob 11.00 zbudila in jokala, sploh ni mogla oči odpret, sem jo pocartala in je spala naprej. Prav vidim razliko ko je naspana in ko ne, saj me drugače pričaka z nasmehom.

No se je že zbudlauser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.3.2009 12:28:06   
Anonimen
Danuser posted image

mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotomuser posted image user posted image miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljiciuser posted image user posted image

Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjamiuser posted image , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kažeuser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.3.2009 12:29:59   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

Ej blazno lepoooooooooooooooooooooooo, pa kaj ti je, kaj bi ti spreminjala???
Full je lepa!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako maste vse lepo... jaz pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.3.2009 12:31:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

saj ne moreš verjetiuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.3.2009 12:33:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi...user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pesti

Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stranuser posted image user posted image

Se splača nekaj denarja "stran" vržt, da imašmesto v vrtcu.

Se strinjam, zato se pa nisem nič obotavljala in takoj zagrabila ponujenouser posted image

Jaz bi tudi. user posted image  Moram malo poklicat naokrog. V naši občini sredi leta (od aprila do septembra) ne jemljejo otrok. user posted image  

Ti kar mal zavtri telefon, nikoli ne veš kje te kaj čaka. Jaz sem mislila, da v Godoviču do septembra ne bo mesta, pa glej ga zlomka, ravno to se je zgodilouser posted image

Jana in Estrella huuuuura za vrtecuser posted image user posted image user posted image

Estrella koliko pa naj bi plačevala to rezervacijo?? Barabe na kak način služjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.3.2009 12:35:05   
Anonimen

Tole je pa izid mojega igračkanja.

To je trenutno stanje.

user posted image

Tako bi pa recimo imeli.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

lepouser posted image

imaš pa kar velik plac v kuhinji, a ne?

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.3.2009 12:35:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Danuser posted image

mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.3.2009 12:35:32   
suzy85

Tole je pa izid mojega igračkanja.

To je trenutno stanje.

user posted image

Tako bi pa recimo imeli.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

uaauuu! tale rdeče-bela mi je fuuul všeč! user posted image  fajn je, če imaš na razpolago tako veliko kuhinjo in nisi omejen s prostorom! mi2 imava podstrešno kuhinjo (pa še mala jeuser posted image ) in ko sma kupovala kuhinjo, sma mogla ful pazit!
čez par let bom tud jst prišla na svoj račun - bom nabavla kuhinjo po mojih merah in okusu (ta je bila eksponat)

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.3.2009 12:37:00   
Soncnica Sandra ***
pozdravljene....

evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla.

Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih user posted image user posted image user posted image
To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini user posted image

Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali user posted image  in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma user posted image .
Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.3.2009 12:38:44   
Anitka
Dan!

Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-jiuser posted image user posted image

Kaj je novega pri nas:
- ponočo spimo še kar dobro;
- pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečeruser posted image );
- plazimo se kot kača zmeraj hitrejeuser posted image user posted image ;
- začeli smo odpirati predale v kuhinji;
- znamo ploskati bravo bravouser posted image user posted image ...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.3.2009 12:39:10   
Soncnica Sandra ***

Danuser posted image

Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotomuser posted image user posted image miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljiciuser posted image user posted image

Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjamiuser posted image , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kažeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobeka

ej punca dej še ti svojo kuhinjo gor pripopaj, da jo vidimo. Pa sej ni tako slaba, kajne? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.3.2009 12:39:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

pozdravljene....

evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla.

Za očeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih user posted image user posted image user posted image

Ja super Manca - to deli mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali user posted image  in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma user posted image .
Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.3.2009 12:39:52   
tally

Danuser posted image

user posted image user posted image user posted image za zobeka, user posted image user posted image user posted image za obisk, pa kuhinja tudi bo nič se batuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
2.3.2009 12:40:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...?
Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo.

Doma, ko bom šla pa kam delat pa bomo babico angažirali, potem po letu pa pol pa v vrtec, saj sem mnenja da otroku vrtec zelo koristi, ampak se mi pri enem letu zdi še prehitro.

V vrtecuser posted image , ne vem meni se pa nič ne zdi prezgodajuser posted image , saj imam AT najraje na svetuuser posted image , samo če vam po pravici povem, koooooomaj čakamuser posted image user posted image saj na začetku bo zihr malo hudo, ampak bomo tudi to zrihtaluser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
2.3.2009 12:41:25   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan!

Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-jiuser posted image user posted image

Kaj je novega pri nas:

dan, dan user posted image

prid še k men mal zlikat, mam tud še en kup, če hočeš user posted image

user posted image user posted image  za spanje

potem sta pa najinadva hroščka oba kače user posted image

pa predale in omarice tudi že znate odpirati, tako kot pri nas. Počakaj, da ti začne še vse ven iz omaric metat, tako kot Manca. jaz bi na čase kar user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
2.3.2009 12:41:52   
tally

pozdravljene....

vidve sta pa face user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje do 6 h.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega očeta

Neposredna povezava do sporočila: 2471
2.3.2009 12:42:18   
Anitka

Danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka

Jeeee, super za obiskuser posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za spanje.

Jaz bi tudi novo, a letos žal ob vsem ostalem še ne bo šlo. Bomo pa potem me imele še bolj noveuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
2.3.2009 12:43:17   
Soncnica Sandra ***

user posted image

user posted image

user posted image

ej punca tale tvoja kuhinja je pa men ful všeč!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2473
2.3.2009 12:43:43   
Anonimen

Danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobeka

ej punca dej še ti svojo kuhinjo gor pripopaj, da jo vidimo. Pa sej ni tako slaba, kajne? user posted image

no bom res danes slikala, samo moram prej pospravituser posted image saj v bistvu ni kej pokazat, kuhinja ni grda (saj je nova) samo premala je za moj prostoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2474
2.3.2009 12:43:52   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan!

Kaj je novega pri nas:

dan, dan user posted image

prid še k men mal zlikat, mam tud še en kup, če hočeš user posted image

Oh ne, ne bi, bi raje samo na kak kafe prišlauser posted image user posted image

user posted image user posted image  za spanje

potem sta pa najinadva hroščka oba kače user posted image

A ni zanimivo tole plazenje?user posted image user posted image

pa predale in omarice tudi že znate odpirati, tako kot pri nas. Počakaj, da ti začne še vse ven iz omaric metat, tako kot Manca. jaz bi na čase kar user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?