Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:20:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja Vau, nobel kuhinja Ej, a prav vidim: kruhomat Si ga že preizkusila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:21:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:23:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja Vau, nobel kuhinja Ej, a prav vidim: kruhomat Si ga že preizkusila? Sem in tudi tvoj recept Kruh je ratal. Sem zadovoljna in upam, da mi ne crkne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:24:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja pa kaj bi ti rada to je krasna kuhinja , a tista dva stola sta bila tam takrat ko smo bile pri tebi? se neki ne spomnim . men je pa žal, da nisem dala mizarju delat kuhinjo, da bi imela še več rdečih elementov, sam mojemu tega ne smem omenit tala, ki jo je barbaw narisala je pa po mojiem okusu Pa še eno . kako se obnese steklena miza. jaz jo imam tudi ogledano in naj bi jo šli v sredo iskat, sam me sestrična od mojega prepričuje da ni fajn (beri nje je padla vaza na mizo in se je razbila)
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:25:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena. dej še ti slikico svoje kuhinje gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:25:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. Mi je znano, včasih sploh ne morem verjet kako se naštima , glavno da spi ne, kaki cukrček . Jaz pa sem Nio dala spat ob 10.30 in še kar spi, sicer se je ob 11.00 zbudila in jokala, sploh ni mogla oči odpret, sem jo pocartala in je spala naprej. Prav vidim razliko ko je naspana in ko ne, saj me drugače pričaka z nasmehom. No se je že zbudla
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotom miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljici Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjami , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja Ej blazno lepoooooooooooooooooooooooo, pa kaj ti je, kaj bi ti spreminjala??? Full je lepa!!!!!!!!!!!!!!!! Kako maste vse lepo... jaz pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. saj ne moreš verjeti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držim pesti Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanje Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stran Se splača nekaj denarja "stran" vržt, da imašmesto v vrtcu. Se strinjam, zato se pa nisem nič obotavljala in takoj zagrabila ponujeno Jaz bi tudi. Moram malo poklicat naokrog. V naši občini sredi leta (od aprila do septembra) ne jemljejo otrok. Ti kar mal zavtri telefon, nikoli ne veš kje te kaj čaka. Jaz sem mislila, da v Godoviču do septembra ne bo mesta, pa glej ga zlomka, ravno to se je zgodilo Jana in Estrella huuuuura za vrtec Estrella koliko pa naj bi plačevala to rezervacijo?? Barabe na kak način služjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli. lepo imaš pa kar velik plac v kuhinji, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:35:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:35:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli. uaauuu! tale rdeče-bela mi je fuuul všeč! fajn je, če imaš na razpolago tako veliko kuhinjo in nisi omejen s prostorom! mi2 imava podstrešno kuhinjo (pa še mala je ) in ko sma kupovala kuhinjo, sma mogla ful pazit! čez par let bom tud jst prišla na svoj račun - bom nabavla kuhinjo po mojih merah in okusu (ta je bila eksponat)
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:37:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:38:44
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-ji Kaj je novega pri nas: - ponočo spimo še kar dobro; - pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečer ); - plazimo se kot kača zmeraj hitreje ; - začeli smo odpirati predale v kuhinji; - znamo ploskati bravo bravo ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:39:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotom miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljici Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjami , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kaže za zobeka ej punca dej še ti svojo kuhinjo gor pripopaj, da jo vidimo. Pa sej ni tako slaba, kajne?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:39:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Za očeta Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Ja super Manca - to deli mamici Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:39:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotom miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljici Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjami , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kaže za zobeka, za obisk, pa kuhinja tudi bo nič se bat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:40:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. Doma, ko bom šla pa kam delat pa bomo babico angažirali, potem po letu pa pol pa v vrtec, saj sem mnenja da otroku vrtec zelo koristi, ampak se mi pri enem letu zdi še prehitro. V vrtec , ne vem meni se pa nič ne zdi prezgodaj , saj imam AT najraje na svetu , samo če vam po pravici povem, koooooomaj čakam saj na začetku bo zihr malo hudo, ampak bomo tudi to zrihtal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:41:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-ji Kaj je novega pri nas: - ponočo spimo še kar dobro; - pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečer ); - plazimo se kot kača zmeraj hitreje ; - začeli smo odpirati predale v kuhinji; - znamo ploskati bravo bravo ... dan, dan prid še k men mal zlikat, mam tud še en kup, če hočeš za spanje potem sta pa najinadva hroščka oba kače pa predale in omarice tudi že znate odpirati, tako kot pri nas. Počakaj, da ti začne še vse ven iz omaric metat, tako kot Manca. jaz bi na čase kar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:41:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pozdravljene.... evo mene. sem očeta navsezgodaj odpeljala v ljubljano, moja mami je pa na Manco popazla. Vam pa morem povedat, da je moja miška nocojs spala od 8ih do 6ih To se še ni zgodilo v vsej njeni zgodovini Sicer se je zbudila ob 11ih, ker se je iz hrbta obrnila n trebuh in ni mogla rokice ven potegnit izpod trebuščka, tako da sem ji pomagala in je hitro nazaj zaspala. Potem se je ob pol 2h zbudila i spila malo čaja. Potem pa sva kar skupaj v sede zaspali in tako spali 1 uro, potem pa je moj budnil in vprašal, če midve to počneva namenoma . vidve sta pa face Sem jo dala v posteljico in tako je pančala do 6ih, ko sva se z mojim očetom ravno odpravljala. Je najbrž mene slišala, ko sem šarila naokoli za spanje do 6 h. za tvojega očeta
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:42:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka za zobeka Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotom miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljici Jeeee, super za obisk in za spanje. Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjami , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kaže Jaz bi tudi novo, a letos žal ob vsem ostalem še ne bo šlo. Bomo pa potem me imele še bolj nove
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:43:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja ej punca tale tvoja kuhinja je pa men ful všeč!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:43:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan mi smo malo slabše spali, ma nič zato ker sem vidla zjutraj kaj je mojo princesko matralo celo noč, dobili smo tretjega zobka Drugač sve imele do zdaj obisk, je bila Natyy z Žankotom miško je očitno fant tako zmatral, da je v šusu ko sta odšla sama zaspala v posteljici Grem zdaj malo prečekirat, sem vidla da ste se nekatere važile z kuhinjami , jaz bi tudi novoooooooooooo, samo trenutno slabo kaže za zobeka ej punca dej še ti svojo kuhinjo gor pripopaj, da jo vidimo. Pa sej ni tako slaba, kajne? no bom res danes slikala, samo moram prej pospravit saj v bistvu ni kej pokazat, kuhinja ni grda (saj je nova) samo premala je za moj prostor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:43:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Tako en veelik kup je zlikan, Gal še panča in sedaj bom kaj napisala, če ne bo prej vstal. Te dni kar nekako ne uspem slediti dogajanju na RR-ji Kaj je novega pri nas: - ponočo spimo še kar dobro; - pijemo AM (malo zjutraj in malo zvečer ); - plazimo se kot kača zmeraj hitreje ; - začeli smo odpirati predale v kuhinji; - znamo ploskati bravo bravo ... dan, dan prid še k men mal zlikat, mam tud še en kup, če hočeš Oh ne, ne bi, bi raje samo na kak kafe prišla za spanje potem sta pa najinadva hroščka oba kače A ni zanimivo tole plazenje? pa predale in omarice tudi že znate odpirati, tako kot pri nas. Počakaj, da ti začne še vse ven iz omaric metat, tako kot Manca. jaz bi na čase kar
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?