Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
lonapo - naslednjič ko bom tam, častim kavo zmagovalki pa kako tortico če majo. ja, tale je huda - mami če pa je to njegovo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:51:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kar se pa mini tiče...je spet služba tista, ki me je prisilila na daljša krila...če kolena in tega sem se navadla. ja vidiš, meni se to tud zdi prav - sem mela eno sodelavko, je učila 4.r, pa je tko kratke kikle nosile, da se ni smela pripogibat - še posebej, ko so ble govorilne ure je mela ful kratke minike No pa so vsaj očkoti prišli na govorilne,saj to je bil njen namen
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo nya ne se hecat To je na strani od občine Radovljica in to so vse gostilne!!! No dejmo ni šala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:53:14
|
|
|
|
lonapo
|
nya hit povej k morm na RTG zob, bom živčna drugač
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:53:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Škoda Slovenka. Ma sej je še cajta, jaz sem izvedela sredi marca - vem, ker je bil moj ravno službeno na Švedskem. Je vedno bok kazal/a in ni blo videt. Pa še takrat sem zvedela narobe, tako da... Meni so pa vse rože čez zimo crknile, tako da nimam teh problemov. Ja, je kar primerljivo z nami - ker ima sestra PDP 13. julija. Ja, jaz sem pa do februarja pri 4 različnih zdravnikih slišala za spol - in pravilno. Nuhalna, morfo, 3D in še enkrat na UZ.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:54:03
|
|
|
|
slovenka
|
Punce, pri sosedovi pupi sem videla takšne copate na nogavičke z levčkoma - veste kaj mislim? Sprednji del je kot lev, potem se pa kot nogavice obuje. Kje bi pa to dobila? Je tako luštno...
< Sporočilo je popravil slovenka -- 2.3.2009 10:55:37 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:54:16
|
|
|
|
lonapo
|
hehehe Grad Podvin, no kdaj gremo na kavo???
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya, a je Hotel Grad Podvin? np
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo hehehe Grad Podvin, no kdaj gremo na kavo??? ni, gledat moraš uno malo slikico zgorej :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:55:46
|
|
|
|
lunca14
|
Nič,dečve,vidim,da me ne šmirglate ...............šala mala,sem še v pižami,mali spi,moram,še kaj narest
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 2.3.2009 10:56:16 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:56:03
|
|
|
|
lonapo
|
ups, pa sem spet kiksnla! Na pa mi je kava ušla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo ups, pa sem spet kiksnla! Na pa mi je kava ušla sej sm dala link :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:56:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lonapo hehehe Grad Podvin, no kdaj gremo na kavo??? ni, gledat moraš uno malo slikico zgorej :) Ja, sem vidla - Grajski dvor, ne? Madonca si vlekla...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:57:06
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja...saj mene prav moti...ko sem rada lepo oblečena...v bistvu pol s šali in pasovi in barvno usklajenostjo ven dam svoje interese. Ja, Nya...nekak si kot pohabljenec, če si pri teh malčkih preveč fino oblečen...ne moreš se sklanjat...ne moreš na tla sest. Najbolj hecno mi je blo lani, ko sem mela na 3/4 hlače mrežaste nogavice in balerinke. Je en mali sedel pri meni in je čist potiho vtaknil prste med mrežico in pol ni ven spravil...sem mogla prerezat mrežo, ker je vlekel in tulil pa ni šlo ven. . Verjetno je mel sindrom kot ga ima jernej...a bo šel prst v tole malo luknjico. Slovenka...jaz bi tud ful rada kostimčke nosila...daj jih še zame . Nya...a je to na Posavcu?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:57:18
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Punce, pri sosedovi pupi sem videla takšne copate na nogavičke z levčkoma - veste kaj mislim? Sprednji del je kot lev, potem se pa kot nogavice obuje. Kje bi pa to dobila? Je tako luštno... .........vprašej,jo,saj je sosedova pupa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lonapo hehehe Grad Podvin, no kdaj gremo na kavo??? ni, gledat moraš uno malo slikico zgorej :) Ja, sem vidla - Grajski dvor, ne? Madonca si vlekla... se je vsaj nekaj dogajalo no lonapo teb tud pripada ta kava, pa slovenki - kdaj se dobimo tam?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:57:53
|
|
|
|
lonapo
|
lunca sorry, sm čist v geografijo padla oz. v poznavanje gostiln. Kaj si že spraševala: sej veš pamet kot ementaler-same luknje!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya, a je Hotel Grad Podvin? np Linhartova dvorana... Tina,sem napisala cer roman pa me je ven vrglo . Pete-cokle,jaz poleti vec nosim,tudi kriula,zdaj sem pa cist prevec sportna,najvec trenirko,pa se kg imam prevec. Saj bo kmal popoldne.Imas res sranje s temi termini.Dobro opravita in Anja se naj hitro pozdravi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Punce, pri sosedovi pupi sem videla takšne copate na nogavičke z levčkoma - veste kaj mislim? Sprednji del je kot lev, potem se pa kot nogavice obuje. Kje bi pa to dobila? Je tako luštno... .........vprašej,jo,saj je sosedova pupa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:59:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja...saj mene prav moti...ko sem rada lepo oblečena...v bistvu pol s šali in pasovi in barvno usklajenostjo ven dam svoje interese. Ja, Nya...nekak si kot pohabljenec, če si pri teh malčkih preveč fino oblečen...ne moreš se sklanjat...ne moreš na tla sest. Najbolj hecno mi je blo lani, ko sem mela na 3/4 hlače mrežaste nogavice in balerinke. Je en mali sedel pri meni in je čist potiho vtaknil prste med mrežico in pol ni ven spravil...sem mogla prerezat mrežo, ker je vlekel in tulil pa ni šlo ven. . Verjetno je mel sindrom kot ga ima jernej...a bo šel prst v tole malo luknjico. že tako,mali,pa vedo,da je treba v luknjico vtikat Slovenka...jaz bi tud ful rada kostimčke nosila...daj jih še zame . Nya...a je to na Posavcu?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:59:29
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja...saj mene prav moti...ko sem rada lepo oblečena...v bistvu pol s šali in pasovi in barvno usklajenostjo ven dam svoje interese. Ja, Nya...nekak si kot pohabljenec, če si pri teh malčkih preveč fino oblečen...ne moreš se sklanjat...ne moreš na tla sest. Najbolj hecno mi je blo lani, ko sem mela na 3/4 hlače mrežaste nogavice in balerinke. Je en mali sedel pri meni in je čist potiho vtaknil prste med mrežico in pol ni ven spravil...sem mogla prerezat mrežo, ker je vlekel in tulil pa ni šlo ven. . Verjetno je mel sindrom kot ga ima jernej...a bo šel prst v tole malo luknjico. Slovenka...jaz bi tud ful rada kostimčke nosila...daj jih še zame . Tina, pri meni pa ni takih problemov - da bi kak študent prst dal v mrežico Ja, pri nas običajno nosimo kostimčke - pa poskušam kakšne ne čist klasične najt, sicer pa tudi nisem zmeraj v kostimih, se zdaj najdejo kaka zanimiva krila, široka spodaj ipd. Tako da nekaj veselja je v oblačenju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:59:47
|
|
|
|
lonapo
|
nya-ti kr povej, pa gremo skupaj-jst mam do tja samo ene 20 min.
|
Število otrok!Alter_egoKoliko otrok imate?0 (
16%)
1 (
41%)
2 (
28%)
3 (
9%)
4 (
3%)
več (
2%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!