Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:35:53
|
|
|
|
lonapo
|
no nya, čakamo, čakamo- kaj je pa za nagrado za pravilen odgovor? Jst mam tud spomin na otroštvo-brazgotino sredi nosa , je pa res da je največ pikic okrog spolovil in tam tud najbolj srbi, je bil Nejc par dni kr fajn revež, je mel okrog lulčka piko pr pikici, pa še namazat se ni pustu, je tulil: mami ne tuki mazat, to je moje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:36:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 BS,a zato...zanimivo,da ste prav vse preskocile,jaz pa s takim navdusenjem sliko limam.Meri in prvi ceveljcki,sem bila cist raznezena,pol pa hladen tus .sorči,sorči,sorči,res so lepi šulenci..................hladen tuš,pa zato,ker še nismo v centralni zakuril ...............evo,teče,teče,topla voda Tamala spi,zdaj ima spet popolnoma drug ritem,ponoci se kar katastrofa,zjutraj se prej zbudi....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:36:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - nič ne izvem Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid je pa toliko bolj donosna,saj je boljš,da si bolj strokovna,kot,pa da bi pisala za rumeni tisk..........ampak,potem bi pa mele inf.iz prve roke.....katera je zanosila,katera si je joške popravla,kdo vara ..................dej zamenej profesijo Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit Lunca, po moje pa v takem primeru ne bi hotla na forumu nič od tega povedat - ker bi si s takimi informacijami kruh služila - bi samo rekla, da si to in to revijo kupite - bi si še reklamo delala - ali pa bi po forumih iskala trače
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:37:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno Z vlagomerom,ja če ste v novi hiši,potem imate res še dovolj vlage. Kaj to je tako kot termometer ali kako? Saj se mi zdi, da sem že slišala, da se menda dobi oboje v enem, ali ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:38:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo no nya, čakamo, čakamo- kaj je pa za nagrado za pravilen odgovor? Jst mam tud spomin na otroštvo-brazgotino sredi nosa , je pa res da je največ pikic okrog spolovil in tam tud najbolj srbi, je bil Nejc par dni kr fajn revež, je mel okrog lulčka piko pr pikici, pa še namazat se ni pustu, je tulil: mami ne tuki mazat, to je moje KAj je res to rekel?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - nič ne izvem Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. skoda no...kaj je imela morfologijo in kolk tednov je zdaj noseca? Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid ma kaksen tabloid,kriminalke Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit ....sem tudi jaz prestavila eno rozo na omaro,ker se je tamala vsakic nanjo spravla in ji liste cufala...se ji je zgleda zdela prevec kosata
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:39:42
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Anja je zaspala...sem ji zajtrk naredila iz borovničeega čaja, ki ga noče pit..+banana in kašica...vsega je pojedla 6 žličk ob vsej animaciji, dokler ni znorela, ker sem ji še tiščala. Neka ji je obračalo ampak k sreči ni šlo ven. Je pa takoj usekala driska...spet tolk, da je bla vsa za preoblečt. No k sreči se je pol podojila (ne vem od kot mleko, ker je pred dvema urama izpraznila mlekarne....je spet navrelo, ampak verjetno ne tolk.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo No NYa zdej se pa zjasn kje ste bili: nč od tega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:40:39
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka..........a,res,nič nam ne bi rožice tuki gor trosila.............sem ,pa mislila,da smo prijatelji
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:42:00
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno Z vlagomerom,ja če ste v novi hiši,potem imate res še dovolj vlage. Kaj to je tako kot termometer ali kako? Saj se mi zdi, da sem že slišala, da se menda dobi oboje v enem, ali ne? Res je dobiš,ga tud v komletu,da maš gor uro,temeraturo,zunaj noter,vlagomer zunaj,noter. http://www.termotel.si/index.php?option=com_content&view=article&id=214:digitalni-vlagomer&catid=29:vlaga&Itemid=51
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 2.3.2009 10:43:53 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:42:38
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 b.s...v kolikor sem se prav informirala,naj bi bla vlaga med 50 in 60% v bivalnem prostoru.Ja 30 je občutno premalo. Lunca, ne čitaš prav. Ti, ti... Mi mamo brez vlažilca 30, sam ponavadi dam na 40 ali 45 %, več pa res ne. Se mi zdi, da tudi ni dobro preveč nihat to vlago v zraku, s 30 na 60 in spet na 30?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo Jst mam tud spomin na otroštvo-brazgotino sredi nosa , je pa res da je največ pikic okrog spolovil in tam tud najbolj srbi, je bil Nejc par dni kr fajn revež, je mel okrog lulčka piko pr pikici, pa še namazat se ni pustu, je tulil: mami ne tuki mazat, to je moje Boscek,sigurno ga je blo strah zaradi bolecin in ni hotel,da ti okoli saris.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:44:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - nič ne izvem Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. skoda no...kaj je imela morfologijo in kolk tednov je zdaj noseca? Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid ma kaksen tabloid,kriminalke Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit ....sem tudi jaz prestavila eno rozo na omaro,ker se je tamala vsakic nanjo spravla in ji liste cufala...se ji je zgleda zdela prevec kosata Ni še imela morfo - jo je napotila zdaj v Mb, da ji tam to naredijo. Pa upam, da bomo izvedeli no Kriminalke Ja, jaz pa zadnje čase rada gledam Diagnoza umor. Saj vem Pa Columbo in to, mam rada. Ker je tako na izi, niti se preveč ne poglabljam, samo entertainment je Jaz pa te ne morem prestaviti na omaro, ker je tako visoka, pa lonec ful težek... Zdaj ko bomo moj kabinet v klet prestavili in potem jedilno mizo in stole v kabinet, bomo malo prerazporedili zadeve v dnevnem prostoru, pa upam, da bo težje prišla do rože. Ampak to je bolj tako... pobožne želje.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:44:37
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno Jaz prečitam na vlažilcu, preden ga vklopim. Npr. čez vikend ga nisem nič, ker nas ni bilo praktično nič doma in je danes zjutraj kazal 30%.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:45:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 slovenka..........a,res,nič nam ne bi rožice tuki gor trosila.............sem ,pa mislila,da smo prijatelji smo, smo, samo biznis je biznis
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:45:29
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo ...P imava popoldan...sem že klicala...pa moram pol še enkrat, da mi pove najbolj ustrezno uro zaradi manj čakanja. Drugače sem pa jaz tudi vidla te čeveljce in mi je dalo mislit, kako sem ven iz tega. Sem bolj klasik in se rada fino oblačim...zdaj pa nič. Pete sem pa opustila pri bivšem, ker je bil manjši od mene in zaradi šole, saj so bli čist nepraktični pri mulčkih...ko moraš včasih prav šibat sem in tja...in sdkakat z njimi in na tleh sedet. Mam nekaj s petami...pa trenutno tudi ne priložnosti, da jih dam gor...se prav čudno počutim. Kar se pa mini tiče...je spet služba tista, ki me je prisilila na daljša krila...če kolena in tega sem se navadla. Me pa moj zmerja, zakaj jih ne nosim, ker mam lepe noge (pa še prav ma )..ampak ni priložnosti. Z otroci so sprehodi bolj špostne narave...če pa kam grem...se pa že čudno počutim, ker mam občutek, da vsi zijajo, kaj zdaj noge kažem. Saj veš...majhen krat. Za v LJ pa to se pa zmeri zrihtam...ampak mini pa ni na zalogi. Aja na morju pa skoz mini tini nosim...vsaj nekje, da jih spročeno oblečem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:46:03
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 BS,a zato...zanimivo,da ste prav vse preskocile,jaz pa s takim navdusenjem sliko limam.Meri in prvi ceveljcki,sem bila cist raznezena,pol pa hladen tus . Tamala spi,zdaj ima spet popolnoma drug ritem,ponoci se kar katastrofa,zjutraj se prej zbudi.... Ja zato, ker Sabinči še kar sam v nogavičkah okoli leta. Tud enih čeveljčkov ji še nisem prvoščla.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:46:46
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo no nya, čakamo, čakamo- kaj je pa za nagrado za pravilen odgovor? Jst mam tud spomin na otroštvo-brazgotino sredi nosa , je pa res da je največ pikic okrog spolovil in tam tud najbolj srbi, je bil Nejc par dni kr fajn revež, je mel okrog lulčka piko pr pikici, pa še namazat se ni pustu, je tulil: mami ne tuki mazat, to je moje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:47:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 b.s...v kolikor sem se prav informirala,naj bi bla vlaga med 50 in 60% v bivalnem prostoru.Ja 30 je občutno premalo. Lunca, ne čitaš prav. Ti, ti... Mi mamo brez vlažilca 30, sam ponavadi dam na 40 ali 45 %, več pa res ne. Se mi zdi, da tudi ni dobro preveč nihat to vlago v zraku, s 30 na 60 in spet na 30? Ne sem te prav brala,ko nimaš vlažilca mate 30,z vlažilcem mate 40,mi mamo konstantno vlago 60%,ko isklopim vlažilec,nam gre na 45%,tako,da samo malo dodam,ponavadi,ko se fajn kuri,ko je suh zrak tako zunaj zaradi mraza,noter pa zardi temperature.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kar se pa mini tiče...je spet služba tista, ki me je prisilila na daljša krila...če kolena in tega sem se navadla. ja vidiš, meni se to tud zdi prav - sem mela eno sodelavko, je učila 4.r, pa je tko kratke kikle nosile, da se ni smela pripogibat - še posebej, ko so ble govorilne ure je mela ful kratke minike
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:49:04
|
|
|
|
lonapo
|
nya ne se hecat To je na strani od občine Radovljica in to so vse gostilne!!! No dejmo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:49:13
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - nič ne izvem Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. skoda no...kaj je imela morfologijo in kolk tednov je zdaj noseca? Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid ma kaksen tabloid,kriminalke Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit ....sem tudi jaz prestavila eno rozo na omaro,ker se je tamala vsakic nanjo spravla in ji liste cufala...se ji je zgleda zdela prevec kosata Škoda Slovenka. Ma sej je še cajta, jaz sem izvedela sredi marca - vem, ker je bil moj ravno službeno na Švedskem. Je vedno bok kazal/a in ni blo videt. Pa še takrat sem zvedela narobe, tako da... Meni so pa vse rože čez zimo crknile, tako da nimam teh problemov.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:49:32
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, pri nas v službi pa so pete skoraj nujne. PA pri meni, ki sem bolj majhna, pa itak Mini pa tako, no. Imam sedaj en fajn kostimček z oblekco, ki ima tudi bolj kratko krilo, samo ne pretirano - malo nad kolenom je pri nas lahko, preveč pa ne. Sicer ni nikjer zapisano, a ko te 140 ljudi gleda, pa da imaš minič malo čez rit, pa ni ravno, da se ti samozavest okrepi. Čeprav imam sodelavko, ki nosi kikle, da ti sapo vzame - kratke tako. Ampak je pa prava barbika.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:49:32
|
|
|
|
lunca14
|
Kje se pa samsa potika,a je šla na dopust,nič ni zajtrka..........pa frizuro tud še ni pokazala,ti,ti....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 2.3.2009 10:50:04
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lonapo No NYa zdej se pa zjasn kje ste bili: nč od tega zezaš
|
Razlika v letih med otrocichipsKolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?1,5-2 (
35%)
2-4 (
43%)
4-6 (
16%)
več (
6%)
Število vseh glasov: 286Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!