|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
2.3.2009 10:07:32   
Anonimen
en namig:

baje se da tam tudi prespati :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.3.2009 10:07:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

I, pupe hvala za čestitke. Pa smo res začeli 9. mesec. Oziroma čez 5 minut ga bomo - rojena 10.03 user posted image user posted image user posted image

Moja je bila 10.04user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.3.2009 10:08:52   
slovenka
Kleo - informacije o teh zadevah pa dobim direktno od Evropskega sodišča - poleg RR še malo spremljam njihovo stran, kjer so sodbe objavljene user posted image Informacij je ful, pač malo selekcijo delam, kaj me zanima. Mene predvsem zanima, kako deluje trg EU - čezmejni pretok blaga (o tem pišem knjigo), potem pa še gibanje oseb, storitev. To v glavnem - in pa ta trk med ekonomskim in socialnim me zanima. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.3.2009 10:09:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

I, pupe hvala za čestitke. Pa smo res začeli 9. mesec. Oziroma čez 5 minut ga bomo - rojena 10.03 user posted image user posted image user posted image

Samo pri naših 10.03 je vaša že skoraj GH jedla user posted image user posted image user posted image

Nya - daj povej že user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.3.2009 10:09:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

en namig:

Nya al ti beres moje poste al jih preskocic...se tretjic vprasam al je Kunstler,pol se pa ne grem vec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.3.2009 10:10:12   
Anonimen
kleo - so mi zgledali čevlji tko mladostni, da sploh nisem pet opazila - sam sploh ne dvomim, da dobr zgledaš v njih

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.3.2009 10:10:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

en namig:

Nya al ti beres moje poste al jih preskocic...se tretjic vprasam al je Kunstler,pol se pa ne grem vec.

nism preskočila, sm prebrala, nism še komentirala

np

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.3.2009 10:12:22   
Anonimen
mi tamal pleza na škatle, ga ne morm pustit samga, pa zato ko dam na tla, spet lahko tipkam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.3.2009 10:12:54   
anaj22
čestitke Sofiji in Marku za obmesečnico

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.3.2009 10:17:01   
lonapo
lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.3.2009 10:17:56   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jutro mamičkeuser posted image

Anja- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleopatra- ćeveljčki so kul in še kaka minika zraven in bo mogla Meri v vozičku puško imetuser posted image

nya- pojma nimam...ne poznam...

Sofija- user posted image user posted image user posted image  za 8mesecev

pitje- mi spijemo okoli 30-50ml čajauser posted image user posted image

spanje- mi spimo že od njenega 6 tedna celo noč. Ni bilo potrebe nobenega špartanca in jaz mislim, da je precej odvisno od otroka

Naša se boji moškihuser posted image user posted image . Ko jih zagleda mal pojoka in pol je kul. Pustim jo lahko kjerkoli kadarkoli pri komerkoli. Ni problema, je pridna in ne joka. tudi, če osebe ne pozna. Par minut je potrebno da se je navadi in jaz jo lahko že pustim tam in grem. Joka edino, kadar sva sami in bog ne daj da grem iz sobe. Vreščanje na kubikuser posted image user posted image

ce mislis za mamine so bile vceraj nosene z minikouser posted image ,Marisa pa nosi zaenkrat le rdece in je tko frajersko.....pa hvala ker nisi preskocilauser posted image user posted image

Kleo, jaz sem ti tulk fouš fajn nakupa, da sem te zalalašč preskočila. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.3.2009 10:20:44   
lonapo
No NYa zdej se pa zjasn kje ste bili: user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.3.2009 10:22:40   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

lunca- nejcu se norice sušijo in pikice počasi izginjajo, ima sicer ene tri še "frišne", srbi ga nič, mažem ga tud ne več, edino noter smo še, bomo šli čez ene dva dni ven. Žiga jih še nima, jih pričakujem čez cca 1 teden. Ma pa Žiga spet vnete učke, pa spet mu iz nosa teče, pa spet grdo kašlja- smo bli že 2 x pri P zaradi tega, ampak ima pljuča čista in saturacijo ok. Sva pa s taščo včerej ugotovile da mogoče zato kašlja ker je suh zrak v stanovanju zaradi kurjenja pa ful premal spije, tko da ga zdej kr probam nalivat s čajem, pa razne obkladke dajeva na prsni koš.

Mi mamo vlažilec zraka,super zadeva,tako,da mamo skoz vlago 60%,pa našim tud skoz iz noskov teče,ampak,to je sestavni del pomladanskega vremena.Vidiš nas tud čaka enkrat tole-norice,jih še nismo mel,kok bo luštno,ko jih bodo mel vsi trije naenkrat,bomo pikasta vojska.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.3.2009 10:23:58   
babysolza
Lonapo, to si pa dobro zastavla! user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.3.2009 10:24:19   
lunca14
U,madonca,lonapo,ti si pa vzela tole skrajno resnouser posted image user posted image ..............ajmo naya,lukata iz škatel dol,pa povej kje ste papali.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.3.2009 10:25:36   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Mi mamo vlažilec zraka,super zadeva,tako,da mamo skoz vlago 60%,pa našim tud skoz iz noskov teče,ampak,to je sestavni del pomladanskega vremena.Vidiš nas tud čaka enkrat tole-norice,jih še nismo mel,kok bo luštno,ko jih bodo mel vsi trije naenkrat,bomo pikasta vojska.

Mi ga mamo tudi, sam ponavadi naštimam sam tja do 40 %. A je to ful premalo? Brez vlažilca je pa v stanovanju enih 30 %, pa ful mal grejemo radiatorje in še cunje trenutno sušim noter.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.3.2009 10:25:46   
Anonimen

Samo pri naših 10.03 je vaša že skoraj GH jedla user posted image user posted image user posted image

Ja ja in to samauser posted image
Slovenka tole knjigo ki pises....kaksne stvari te zanimajo....no,jaz je prebrala ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image .Danes izves ce roza cunce menjajo lastnika,me prav zanima,drzim pesti da bo bejbi v pravi pozicijiuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.3.2009 10:28:49   
Anonimen

Tali je ena brazgotinica od noric ostala na celu.Drugace sem pa brala kako se pikice pojavijo na spolovilih in kako otrocki trpijouser posted image .Upam,da mi ne bomo imeli prehude oblike.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.3.2009 10:29:07   
lunca14
b.s...v kolikor sem se prav informirala,naj bi bla vlaga med 50 in 60% v bivalnem prostoru.Ja 30 je občutno premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.3.2009 10:30:34   
slovenka
Kleo - nič ne izvem user posted image Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. user posted image

Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid user posted image user posted image user posted image

Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.3.2009 10:30:54   
lunca14

Tali je ena brazgotinica od noric ostala na celu.jaz jo pa mam na trebuhu,se prav spomnim,kako sem zagledala prvi mehurček,na trebuhu in prav ta mi je ostala,kot brazgotina,spomin na otroštvouser posted image Drugace sem pa brala kako se pikice pojavijo na spolovilih in kako otrocki trpijouser posted image .Upam,da mi ne bomo imeli prehude oblike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.3.2009 10:32:35   
slovenka
lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.3.2009 10:32:59   
lunca14

Kleo - nič ne izvem user posted image Baje sedi tako, da se ne vidi. Madonca no. Jaz pa tako radovedna. user posted image

Ja, saj vem - moja profesija - ni tako zanimivo, kot če bi pisala za kak tabloid user posted image user posted image user posted image je pa toliko bolj donosna,saj je boljš,da si bolj strokovna,kot,pa da bi pisala za rumeni tisk..........ampak,potem bi pa mele inf.iz prve roke.....katera je zanosila,katera si je joške popravla,kdo varauser posted image user posted image user posted image ..................dej zamenej profesijouser posted image

Naša pa se je včeraj nad rožo v dnevni sobi spravila - je kar zemljo ven nakopala po tleh; pa enih 10 minut je porabla, da se je sprijaznila, da tiste bremze za vrata ne more ven iz tal dobit user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.3.2009 10:33:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image BS,a zato...zanimivo,da ste prav vse preskocile,jaz pa s takim navdusenjem sliko limam.Meri in prvi ceveljcki,sem bila cist raznezena,pol pa hladen tususer posted image user posted image .

Tamala spi,zdaj ima spet popolnoma drug ritem,ponoci se kar katastrofa,zjutraj se prej zbudi....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.3.2009 10:33:58   
lunca14

lunca, kako se pa ugotovi, kakšna je vlažnost v prostoru? Ker jaz ne vem za nas... Čeprav glede na to, da smo v novi hiši, verjetno še ni nevarnosti, da je presuho, prej obratno user posted image user posted image user posted image

Z vlagomerom,ja če ste v novi hiši,potem imate res še dovolj vlage.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!