Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Moj noben od vseh treh ni imel hojce in noben ni hodil po prstih. Hodi pa sedaj Omar tako ko racka ali fuzbaler na siroko...Samo kadar je pa toplo pa mu damo pampersko dol za kako urco, da se mu rita prelufta pa normalno hodi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:44:22
|
|
|
|
nia5
|
Jutro, turobno sicer, pa vseeno. Spali smo ok, nosek je že vredu, tu pa tam še z baby vac-om strašim, drugače pa je super. Grem malo pokomentirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:45:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu Lepa sončka sta
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:45:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, za izpit!!! hvala! bo v četrtek še kr napeto! zjutraj ob 8.30 imava z evo zobozdravnika, ob 16.00 pa ustni izpit. bom probala, če bo šlo, če ne pa drugič!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:46:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ok,seveda budnica spet ob 6.Potem se je pa igral zraven mene na postelji,da sem jaz lahko še malo oči spočila .Ko je imel pa dovolj,je pa začel plezati po meni Nejc zaenkrat nima vročine,kašlja pa kot zmešan .Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl. Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva. Popoldne gremo pa voziček,pa če bo sreča,jaz k frizerju,drugače bom začela kapo nosit,ker nisem več za med ljudi Je pa danes že kar toplo.Nobene vlage ni po oknih .Pa ptički že prav lepo pojejo. Že oznanjajo pomlad Sedaj pa Tilen že gruli o Upam da se čimprej pozdravita
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smo Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov. uf kar veliko..jst sem dala za Tunis hotel kao 5 zvezdic, oktobra 520€ na osebo. MA važno da se mal oddahneš in uživaš. To je pa za Egipt res kar drago...ravno danes gledam za 7 dni je ponavadi tam nekje 200/300 euro AI, potem pa ce racunam se avion pa takse ne more pridet vec kot 350 /400. Samo sem sla pa sedaj gledat na last minit pa je vse tam nad 450 e... Anitkin hotel pa je po linku kar mega Pa 5 * . Tko da je verjetno zato mal drazji. Anitka nisi mi odgovorila , ker na linku na foto galeriji nisem videla nic bazenov...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:50:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, turobno sicer, pa vseeno. Spali smo ok, nosek je že vredu, tu pa tam še z baby vac-om strašim, drugače pa je super. Grem malo pokomentirat za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:51:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ok,seveda budnica spet ob 6.Potem se je pa igral zraven mene na postelji,da sem jaz lahko še malo oči spočila .Ko je imel pa dovolj,je pa začel plezati po meni Nejc zaenkrat nima vročine,kašlja pa kot zmešan .Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl. Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva. Popoldne gremo pa voziček,pa če bo sreča,jaz k frizerju,drugače bom začela kapo nosit,ker nisem več za med ljudi Je pa danes že kar toplo.Nobene vlage ni po oknih .Pa ptički že prav lepo pojejo. Že oznanjajo pomlad Sedaj pa Tilen že gruli o za Nejca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:53:59
|
|
|
|
špelin@
|
Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate Tudi jaz mislim nate in na tvojega oceta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:55:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Moj noben od vseh treh ni imel hojce in noben ni hodil po prstih. Hodi pa sedaj Omar tako ko racka ali fuzbaler na siroko...Samo kadar je pa toplo pa mu damo pampersko dol za kako urco, da se mu rita prelufta pa normalno hodi. Sem vidla kako navzven hodi, to pomeni, da bo razsipen z denarjem Naša hodi normalno, se pa dviguje na prste ko hodi ob opori. Predvidevam, da zato, ker hoče vedno nekaj dosect
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hvala! bo v četrtek še kr napeto! zjutraj ob 8.30 imava z evo zobozdravnika, ob 16.00 pa ustni izpit. bom probala, če bo šlo, če ne pa drugič! JAZ PA VEM, DA TI BO RATALO.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:59:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabše Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novim men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! je pozabil vodo odpret!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:00:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Je ne uporabljam, vendar ko se postavlja na noge večkrat ima eno nogico na prstkih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:00:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. Našga bo prababica al pa moja mami ( če ne bo v službi) po 4 h mela, dokler ne dobim vrtca, sm še na čakanju. Nov vrtec bojo pr nas odprli pa je že vse zasedeno. Tko, da mormo čakat.Do takrat pa bom šla delat po 4h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:00:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) ful je dober, pa res šiba
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:01:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate Tudi midve ti pošiljava in tvojemu atiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Moj noben od vseh treh ni imel hojce in noben ni hodil po prstih. Hodi pa sedaj Omar tako ko racka ali fuzbaler na siroko...Samo kadar je pa toplo pa mu damo pampersko dol za kako urco, da se mu rita prelufta pa normalno hodi. Sem vidla kako navzven hodi, to pomeni, da bo razsipen z denarjem Naša hodi normalno, se pa dviguje na prste ko hodi ob opori. Predvidevam, da zato, ker hoče vedno nekaj dosect Se pravi bo po atiju 100 na uro. Tudi Moj moz hodi tako kot racka in je res razsipen... Najbolj mi gre pa na jetra ker nima nobenega odnosa do denarja, kar zvitega ima po vseh zepih. Groooozno. S tem da ne uporablja cist nic drugega kot gotovino in se ta gotovina je vse neki zvita in zmeckana po vseh zepih. Ko sva bila se v Slo. je bilo takrat 5000 sit, kar neki denarja, pa sem vedno nasla al v avtu na tleh ali v hlacah za prat kak komad...Mislim, saj si predtavljas., res grozno...Totalno nespostovanje do gotovine. Aha je pa neki fajn, tocno vem kdaj imamo krizo z denarjem brez da mi pove: Kadar zacne pobirat vsak funt , ki kje po bajti lezi ( prej se mu ga 14 dni ni dalo pobrat , pol pa vse pobere)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:02:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. Naš bo doma.Če ga bo lahko,ga bo tašča pazila zaradi noge,drugače pa moja mami,ali pa bom jaz delala popoldne,tako da se bova z zamenjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:02:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hvala! bo v četrtek še kr napeto! zjutraj ob 8.30 imava z evo zobozdravnika, ob 16.00 pa ustni izpit. bom probala, če bo šlo, če ne pa drugič! JAZ PA VEM, DA TI BO RATALO. Jst ti iz želim, da ti bo uspelo, samo veruj vase oz. misli pozitivno pa bo šlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:03:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ne vem, o čem sploh debatirate zadnje dni Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil. Gregi je še vedno bogi, najbolj ga muči ta sluz, vsaj piska mu danes zaenkrat ne, očitno so vsi ukrepi pomagali. Vročino je imel samo v noči iz petka na soboto. Čeprav se mi zdi, da mu gre na bolje, bova šla popoldne vseeno do P, naj ga malo posluša. S pitjem katerekoli tekočine so še vedno borbe. Edino ponoči je 2x pil in vsega skupaj spil deci in pol. Malo ga "pitam" s sokom po žlički, saj se zraven upira, nekaj je pa le. Kako kaj pri ostalih? Bogec, upam da mu čimprej minejo te težave
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:04:25
|
|
|
|
Estrella*
|
suzy 85; Citiram Žabico iz RR - stanje na prstih v fazi prehajanja od stanja ob opori do samostojne hoje pomeni hipotonost; torej znižan mišični tonus, kar je dobro obravnavati v nevrofizioterapevtski ambulanti. V tem stanju je tudi dobro pasivno raztegovati ahilove tetive; npr. med dojenjem ali cartanjem potegnemo stopalo proti kolenu in položaj za nekaj sekund zadržimo. - hoja po prstih, ko je samostojna hoja že osvojena, pa je v večini primerov "afnanje". V tem primeru naj bo otrok čimveč bos, poleg tega pa je dobro, da poskušamo to zadevo starši spregledati in da otroka ne popravljamo cel dan. V kolikor bi hoja po prstih trajala dolgo, bi posledično prišlo do skrajšanja ahilovih tetiv, ampak pri normalnem, sicer zdravem otroku mislim, da ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?