|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
1.3.2009 22:01:34   
Srčekgirll
Ojla, pa sm spet kle le leuser posted image
Dbs smo ostal kr doma, se ni moj nč premislu. Itak je pa neki bolan, nahoden in to.user posted image Kr drgač on od kar sva skupi, še ni za res zbolel, sam nahoden pa kašlja, HB. Zdej pa tuki na kavču žagauser posted image .
Smo pa vsaj obiske dobil: moja starša in sestrcauser posted image .
Vid je biu dns tečko, kr neki je hotu, pa še sam ni vedu kaj sam s prstom je kazal pa kričal.user posted image Sva šla za par minut tud mal vn, sicer ni blo sonca, a je blo kr ok. Sm ga kr v hodulo dala in je šibal (sam hodula mu je že mal premajhna, višje se je pa ne da dvignt). Si morem kej druzga umislt pa hdulo pospravit.

Zdej, HB spi, je biu alarem že vmes oz. dva. Pa prej se je tud neki glasu sam nism šla k njemu je verjetno kaj sanjal.

aurora28 user posted image user posted image za 8. zobek
SS za tvojga očetauser posted image user posted image user posted image

Na hitro sm vas preletela, vsega nism brala.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
1.3.2009 22:01:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

user posted image

to ti je veseljeuser posted image ko si prvič na toboganu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
1.3.2009 22:02:15   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

...in kje so vse čveke?

ma čekiram slikice na digičuuser posted image

daj kako gor vrž

bom probalauser posted image sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkneuser posted image

Upam, da neuser posted image  Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknuuser posted image user posted image

smo najdl kovance v strojuuser posted image , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog.
a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba???

A še tolarje?user posted image

ko bi saj, tko sta bla pa 2evra in en cent čist cufana tako da sploh ne bosta šla v tekuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
1.3.2009 22:02:22   
Estrella*
Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
1.3.2009 22:04:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dbs smo ostal kr doma, se ni moj nč premislu. Itak je pa neki bolan, nahoden in to.user posted image Kr drgač on od kar sva skupi, še ni za res zbolel, sam nahoden pa kašlja, HB. Zdej pa tuki na kavču žagauser posted image .
Vid je biu dns tečko, kr neki je hotu, pa še sam ni vedu kaj sam s prstom je kazal pa kričal.user posted image Sva šla za par minut tud mal vn, sicer ni blo sonca, a je blo kr ok. Sm ga kr v hodulo dala in je šibal (sam hodula mu je že mal premajhna, višje se je pa ne da dvignt). Si morem kej druzga umislt pa hdulo pospravit.

Zdej, HB spi, je biu alarem že vmes oz. dva. Pa prej se je tud neki glasu sam nism šla k njemu je verjetno kaj sanjal.

A Vid je tud v klubu tečk? Nas je že akr nekajuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
1.3.2009 22:04:55   
Srčekgirll
Tko, jst vas tud zapuščam za danes.

Lahko in mirno noč vam in vašimuser posted image želim, pa da bi se na spali.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2306
1.3.2009 22:04:59   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image za obisk, naš pa sploh noče bit v hojiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2307
1.3.2009 22:06:26   
Estrella*
Tudi jaz se poslavljam. MIRNO NOČKO VSEM!!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
1.3.2009 22:06:50   
Srčekgirll

A Vid je tud v klubu tečk? Nas je že akr nekajuser posted image

Ma sej drgač ni, sam zadje dni pa mogoče bo še čedalje bl odkar kaj hoče pokaže s prstom in kričiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2309
1.3.2009 22:07:49   
Srčekgirll

Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec...

Bomo pa še tam razturale 100/h.

Ok zdej pa res grem. NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 2310
1.3.2009 22:12:37   
mafi

Bomo pa še tam razturale 100/h.

Ok zdej pa res grem. NOČKO

nočka obema jaz grem pa mal še pred tvuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2311
1.3.2009 22:13:07   
sesil
jaz sem imela intervencijo....zdej se je pa k tatkotu stisnila

Neposredna povezava do sporočila: 2312
1.3.2009 22:13:56   
sesil
sam 1 minuto dojim, pa ni nikjer več nobene

prav , pa lahko noč vsem

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
2.3.2009 6:41:00   
aurora28
Špelin@ user posted image user posted image user posted image zate in za Gregija.

SS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za očeta in držim pesti, da bo po operaciji hitro okreval. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
2.3.2009 7:22:43   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Spali smo ok,seveda budnica spet ob 6.Potem se je pa igral zraven mene na postelji,da sem jaz lahko še malo oči spočilauser posted image .Ko je imel pa dovolj,je pa začel plezati po meniuser posted image
Nejc zaenkrat nima vročine,kašlja pa kot zmešanuser posted image .Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl.user posted image Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva.

Popoldne gremo pa voziček,pa če bo sreča,jaz k frizerju,drugače bom začela kapo nosit,ker nisem več za med ljudiuser posted image
Je pa danes že kar toplo.Nobene vlage ni po oknihuser posted image .Pa ptički že prav lepo pojejo.user posted image Že oznanjajo pomlad

user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa Tilen že gruli o user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
2.3.2009 7:26:04   
suzy85
user posted image

user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
2.3.2009 7:32:32   
suzy85
MAJA (barbaw)
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV!
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
2.3.2009 7:38:24   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!user posted image

Spali smo ok,seveda budnica spet ob 6.Potem se je pa igral zraven mene na postelji,da sem jaz lahko še malo oči spočilauser posted image .Ko je imel pa dovolj,je pa začel plezati po meniuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za spanje
Nejc zaenkrat nima vročine,kašlja pa kot zmešanuser posted image .Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl.user posted image Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva.
user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za Nejčevo zdravje!

Popoldne gremo pa voziček,pa če bo sreča,jaz k frizerju,drugače bom začela kapo nosit,ker nisem več za med ljudiuser posted image
držim pesti, da vam uspe kupiti pravi user posted image
Je pa danes že kar toplo.Nobene vlage ni po oknihuser posted image .Pa ptički že prav lepo pojejo.user posted image Že oznanjajo pomlad

user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa Tilen že gruli o user posted image user posted image user posted image user posted image
hitro jest!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
2.3.2009 7:41:02   
suzy85

user posted image

user posted image

to ti je veseljeuser posted image ko si prvič na toboganu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
2.3.2009 7:43:32   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

MAJA (barbaw)
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV!
user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
2.3.2009 7:46:05   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja user posted image
Rajš grem, preden me daste na stop listo user posted image

Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mouser posted image jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče user posted image

Dragi moj očka, tole je sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi mi se pridružujemo pikapokam. mislite pozitivno, to čudežno pomaga.

se pridružujem vsem pikapokam in objemčkov za tvojega očeta!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
2.3.2009 7:47:57   
Estrella*
MAJA VSE NAJ NAJ ZA
DOPOLNJENIH 10 MESECEV!!!

user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
2.3.2009 7:50:31   
suzy85

bom probalauser posted image sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkneuser posted image

Upam, da neuser posted image  Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknuuser posted image user posted image

smo najdl kovance v strojuuser posted image , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog.

Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabšeuser posted image  Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novimuser posted image

men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je user posted image  sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! user posted image  je pozabil vodo odpret! user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 2.3.2009 7:51:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2323
2.3.2009 7:51:47   
Estrella*
Tilči: user posted image user posted image user posted image  za Nejca in da se Tilen ne bi kaj nalezeluser posted image

suzy: a ti si že v polnem teku na šihtu? Jaz sem že pojedla, se umila in oblekla, se pa naša že oglašauser posted image Kako kaj shujševalna?

Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupnauser posted image user posted image user posted image
Kot da se boji biti v posteljciuser posted image

Nič grem k njej, da vidim kako je stanje

Neposredna povezava do sporočila: 2324
2.3.2009 7:52:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabšeuser posted image  Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novimuser posted image

men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je user posted image  sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! user posted image  je pozabil vodo odpret! user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se zgodiuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?