Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:01:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla, pa sm spet kle le le Dbs smo ostal kr doma, se ni moj nč premislu. Itak je pa neki bolan, nahoden in to. Kr drgač on od kar sva skupi, še ni za res zbolel, sam nahoden pa kašlja, HB. Zdej pa tuki na kavču žaga . Smo pa vsaj obiske dobil: moja starša in sestrca . Vid je biu dns tečko, kr neki je hotu, pa še sam ni vedu kaj sam s prstom je kazal pa kričal. Sva šla za par minut tud mal vn, sicer ni blo sonca, a je blo kr ok. Sm ga kr v hodulo dala in je šibal (sam hodula mu je že mal premajhna, višje se je pa ne da dvignt). Si morem kej druzga umislt pa hdulo pospravit. Zdej, HB spi, je biu alarem že vmes oz. dva. Pa prej se je tud neki glasu sam nism šla k njemu je verjetno kaj sanjal. aurora28 za 8. zobek SS za tvojga očeta Na hitro sm vas preletela, vsega nism brala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:01:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:02:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? A še tolarje? ko bi saj, tko sta bla pa 2evra in en cent čist cufana tako da sploh ne bosta šla v tek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:02:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:04:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla, pa sm spet kle le le Dbs smo ostal kr doma, se ni moj nč premislu. Itak je pa neki bolan, nahoden in to. Kr drgač on od kar sva skupi, še ni za res zbolel, sam nahoden pa kašlja, HB. Zdej pa tuki na kavču žaga . Smo pa vsaj obiske dobil: moja starša in sestrca . Vid je biu dns tečko, kr neki je hotu, pa še sam ni vedu kaj sam s prstom je kazal pa kričal. Sva šla za par minut tud mal vn, sicer ni blo sonca, a je blo kr ok. Sm ga kr v hodulo dala in je šibal (sam hodula mu je že mal premajhna, višje se je pa ne da dvignt). Si morem kej druzga umislt pa hdulo pospravit. Zdej, HB spi, je biu alarem že vmes oz. dva. Pa prej se je tud neki glasu sam nism šla k njemu je verjetno kaj sanjal. aurora28 za 8. zobek SS za tvojga očeta Na hitro sm vas preletela, vsega nism brala. A Vid je tud v klubu tečk? Nas je že akr nekaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:04:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tko, jst vas tud zapuščam za danes. Lahko in mirno noč vam in vašim želim, pa da bi se na spali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:04:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla, pa sm spet kle le le Dbs smo ostal kr doma, se ni moj nč premislu. Itak je pa neki bolan, nahoden in to. Kr drgač on od kar sva skupi, še ni za res zbolel, sam nahoden pa kašlja, HB. Zdej pa tuki na kavču žaga . Smo pa vsaj obiske dobil: moja starša in sestrca . Vid je biu dns tečko, kr neki je hotu, pa še sam ni vedu kaj sam s prstom je kazal pa kričal. Sva šla za par minut tud mal vn, sicer ni blo sonca, a je blo kr ok. Sm ga kr v hodulo dala in je šibal (sam hodula mu je že mal premajhna, višje se je pa ne da dvignt). Si morem kej druzga umislt pa hdulo pospravit. Zdej, HB spi, je biu alarem že vmes oz. dva. Pa prej se je tud neki glasu sam nism šla k njemu je verjetno kaj sanjal. aurora28 za 8. zobek SS za tvojga očeta Na hitro sm vas preletela, vsega nism brala. za obisk, naš pa sploh noče bit v hojici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:06:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Tudi jaz se poslavljam. MIRNO NOČKO VSEM!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:06:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla, pa sm spet kle le le Dbs smo ostal kr doma, se ni moj nč premislu. Itak je pa neki bolan, nahoden in to. Kr drgač on od kar sva skupi, še ni za res zbolel, sam nahoden pa kašlja, HB. Zdej pa tuki na kavču žaga . Smo pa vsaj obiske dobil: moja starša in sestrca . Vid je biu dns tečko, kr neki je hotu, pa še sam ni vedu kaj sam s prstom je kazal pa kričal. Sva šla za par minut tud mal vn, sicer ni blo sonca, a je blo kr ok. Sm ga kr v hodulo dala in je šibal (sam hodula mu je že mal premajhna, višje se je pa ne da dvignt). Si morem kej druzga umislt pa hdulo pospravit. Zdej, HB spi, je biu alarem že vmes oz. dva. Pa prej se je tud neki glasu sam nism šla k njemu je verjetno kaj sanjal. aurora28 za 8. zobek SS za tvojga očeta Na hitro sm vas preletela, vsega nism brala. A Vid je tud v klubu tečk? Nas je že akr nekaj Ma sej drgač ni, sam zadje dni pa mogoče bo še čedalje bl odkar kaj hoče pokaže s prstom in kriči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:07:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec... Bomo pa še tam razturale 100/h. Ok zdej pa res grem. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:12:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce a veste, da so pred nami samo še 2 mesečne čveke(marčevke in aprilčice), danes so se odselile februarke. Kmalu bo konec... Bomo pa še tam razturale 100/h. Ok zdej pa res grem. NOČKO nočka obema jaz grem pa mal še pred tv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:13:07
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem imela intervencijo....zdej se je pa k tatkotu stisnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:13:56
|
|
|
|
sesil
|
sam 1 minuto dojim, pa ni nikjer več nobene prav , pa lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 6:41:00
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ zate in za Gregija. SS za očeta in držim pesti, da bo po operaciji hitro okreval.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:22:43
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo ok,seveda budnica spet ob 6.Potem se je pa igral zraven mene na postelji,da sem jaz lahko še malo oči spočila .Ko je imel pa dovolj,je pa začel plezati po meni Nejc zaenkrat nima vročine,kašlja pa kot zmešan .Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl. Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva. Popoldne gremo pa voziček,pa če bo sreča,jaz k frizerju,drugače bom začela kapo nosit,ker nisem več za med ljudi Je pa danes že kar toplo.Nobene vlage ni po oknih .Pa ptički že prav lepo pojejo. Že oznanjajo pomlad Sedaj pa Tilen že gruli o
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:26:04
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:38:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ok,seveda budnica spet ob 6.Potem se je pa igral zraven mene na postelji,da sem jaz lahko še malo oči spočila .Ko je imel pa dovolj,je pa začel plezati po meni za spanje Nejc zaenkrat nima vročine,kašlja pa kot zmešan .Bo spet malo doma,da se pozdravi.Upam,da se bo tole počasi poštimalo,ker bo treba kmalu v službo,jaz pa tudi ne bom mogla biti skoz v bolniški.Do sedaj še nikoli nisem bila,ker je bil v domačem varstvu.Upam,da bo tašča čimprej nogo porihtala,da ga bo lahko popazila za tistih par uric na dan.Ji bo pa živce požrl. Prej mu je vse popuščala,sedaj pa hoče nekaj na strogo,seveda Nejca ne premakneš,ko enkrat ve,kako to gre.Sploh je pa sama kriva. in za Nejčevo zdravje! Popoldne gremo pa voziček,pa če bo sreča,jaz k frizerju,drugače bom začela kapo nosit,ker nisem več za med ljudi držim pesti, da vam uspe kupiti pravi Je pa danes že kar toplo.Nobene vlage ni po oknih .Pa ptički že prav lepo pojejo. Že oznanjajo pomlad Sedaj pa Tilen že gruli o hitro jest!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:41:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:46:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mo jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate tudi mi se pridružujemo pikapokam. mislite pozitivno, to čudežno pomaga. se pridružujem vsem pikapokam in objemčkov za tvojega očeta!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:47:57
|
|
|
|
Estrella*
|
MAJA VSE NAJ NAJ ZA DOPOLNJENIH 10 MESECEV!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:50:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabše Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novim men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! je pozabil vodo odpret!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 2.3.2009 7:51:39 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:51:47
|
|
|
|
Estrella*
|
Tilči: za Nejca in da se Tilen ne bi kaj nalezel suzy: a ti si že v polnem teku na šihtu? Jaz sem že pojedla, se umila in oblekla, se pa naša že oglaša Kako kaj shujševalna? Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupna Kot da se boji biti v posteljci Nič grem k njej, da vidim kako je stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:52:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabše Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novim men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! je pozabil vodo odpret! Se zgodi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?