Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:53:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabše Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novim men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! je pozabil vodo odpret! Samo,da ni kakšnega večjega stroška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 7:57:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči: za Nejca in da se Tilen ne bi kaj nalezel Saj mu že itak iz nosa teče Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupna Kot da se boji biti v posteljci Tilen je tudi en živec ratal.Ko se plazi,samo da me zagleda,je že pri meni in me za hlače vleče.Ko ga pa dvignem,pa noče biti v naročju .Če ga kdo drug prime,je v redu,če sem zraven,drugače so takoj solzice.To bo še pestro.Ponoči pa pol noči prespi v svoji postelji,toliko,da nažaga ,potem pa spi pri meni.Smo mu zadnjič kupili ograjico,da ne bo s postelje padel,ker spi pri kraju Nič grem k njej, da vidim kako je stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 8:00:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy: a ti si že v polnem teku na šihtu? Jaz sem že pojedla, se umila in oblekla, se pa naša že oglaša Kako kaj shujševalna? Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupna Kot da se boji biti v posteljci Nič grem k njej, da vidim kako je stanje ja, sem v službi začela že ob sedmih. sem pa pokonci že od 4ih, ker sem se učila! shujševalna? hodi od pon-sre domov šele okrog 7., 8. ure, tako da ne kuham kosila. mogoče kakšno juhico, sadje... in grejo kilce počasi same dol. tud na sobno kolo se večkrat spravim, da vsaj malo migam. sem se drugač odločla za montija sam morm še podrobno naštudirat vsa "pravila" - začnem v četrtek, ko se znebim izpita! morm bit za birmo junija v malo boljšem stanju kot sem zdaj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 8:07:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje , mal je blo jamranja po noč, drgač ni panike. Vreme čudno je zunaj, mal megle pa oblačno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 8:13:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, Nobene? Seveda to zato ker imam jaz cajt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 8:38:30
|
|
|
|
suzy85
|
eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 8:43:09
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! naj te ne skrbi,ker hodi po prstkih.Nejc je do 2.leta hodil po prstih,ves čas smo ga morali opozarjati.Vglavnem pa so vsi na začetku baletke.Tudi v čevljih in copatkah.Tilen je zaenkrat še v abs nogavičkah in se najbolje počuti.Ko mu dam copatke gor,kar živčen rata.Čevlje pa še ne rabi,saj ne hodi zunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 8:44:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Jp, naš hodi po prstkih. Sej ma tud čeveljčke, pa ni nč boljši. Sej se bo počas uredilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:17:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Jp, naš hodi po prstkih. Sej ma tud čeveljčke, pa ni nč boljši. Sej se bo počas uredilo. Res je tako. Vsak dan bo manj po prstih hodila in več po stopalih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:20:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) ful je dober, pa res šiba
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:20:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil bravo Omar. sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca (sej ne vem kako se napiše ) zadaj vidi. zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbo sej že na pilates tako pozno hodi..men tud ne znese prej kot ob 20h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:20:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos kaj imate vse tepihe po stanovanju? Jaz razmišljam, da si jih nabavim zaradi AT jaz ga imam samo v dnevni sobi in pa na stopnišču, ampak ko ga je trepa čistit bi rajši vidla da ga ne bi imela jst ga imam samo v dnevni, pa še to ne velikega, ampak je še isto sekundo ko posesam spet vse nastlano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:20:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače. ati je pa tačas Nejca uspaval. o madonca zdej si pa meni naredila lušte, sam jaz mam najbližjega meka cca. 33 km stran naš je pa 8 km stran
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:20:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:20:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smo Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov. uf kar veliko..jst sem dala za Tunis hotel kao 5 zvezdic, oktobra 520€ na osebo. MA važno da se mal oddahneš in uživaš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:21:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči: za Nejca in da se Tilen ne bi kaj nalezel suzy: a ti si že v polnem teku na šihtu? Jaz sem že pojedla, se umila in oblekla, se pa naša že oglaša Kako kaj shujševalna? Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupna Kot da se boji biti v posteljci Nič grem k njej, da vidim kako je stanje ah veš estrella tud Nejc ko se zbudi je max 10 min še v postli, pol pa začne klicat in hoče ven...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:21:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! bo sama nehala hodit po prstkih, Nejc je tudi, samo vedno sem mu dajala čeveljčke gor, zdej pa gre po celem podplatu tud bos.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:21:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ja, sem v službi začela že ob sedmih. sem pa pokonci že od 4ih, ker sem se učila! shujševalna? hodi od pon-sre domov šele okrog 7., 8. ure, tako da ne kuham kosila. mogoče kakšno juhico, sadje... in grejo kilce počasi same dol. tud na sobno kolo se večkrat spravim, da vsaj malo migam. sem se drugač odločla za montija sam morm še podrobno naštudirat vsa "pravila" - začnem v četrtek, ko se znebim izpita! morm bit za birmo junija v malo boljšem stanju kot sem zdaj! o pridna, jst sem se odjavila iz izpita, ker nisem uspela vsega predelat. bravo za kilce
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:28:31
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Ne vem, o čem sploh debatirate zadnje dni Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil. Gregi je še vedno bogi, najbolj ga muči ta sluz, vsaj piska mu danes zaenkrat ne, očitno so vsi ukrepi pomagali. Vročino je imel samo v noči iz petka na soboto. Čeprav se mi zdi, da mu gre na bolje, bova šla popoldne vseeno do P, naj ga malo posluša. S pitjem katerekoli tekočine so še vedno borbe. Edino ponoči je 2x pil in vsega skupaj spil deci in pol. Malo ga "pitam" s sokom po žlički, saj se zraven upira, nekaj je pa le. Kako kaj pri ostalih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:30:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! bo sama nehala hodit po prstkih, Nejc je tudi, samo vedno sem mu dajala čeveljčke gor, zdej pa gre po celem podplatu tud bos. Pri nas ne uporabljamo hojice, ampak Gregi vseeno hodi po prstih. Tudi obe moji hčeri sta tako hodili od začetka, enako tudi pri njima ni bilo hojice. Po mojih izkušnjah gre za stopnjo v razvoju, če sodim po puncah, to izzveni, ko postane otrokov korak trden oz. hodi popolnoma samostojno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:33:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate samo za tvojega očeta. zate.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:39:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) Omar pa res šiba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 9:39:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?