|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
2.3.2009 7:53:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

bom probalauser posted image sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkneuser posted image

Upam, da neuser posted image  Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknuuser posted image user posted image

smo najdl kovance v strojuuser posted image , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog.
a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba???

Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabšeuser posted image  Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novimuser posted image

men je tudi prejšnjo nedeljo začel pralni stroj fit ven metat in je ati (elektroserviser) ugotovil, da je verjetno grelec fuč. pa ga je user posted image  sam menjal, ampak s pralnim strojem še kr ni blo nič. neki se je oglašal, delal pa ni. in sma cel teden čakala, da je prišel ati včeraj pogledat, kaj je narobe! in kaj je blo?! user posted image  je pozabil vodo odpret! user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Samo,da ni kakšnega večjega stroška

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.3.2009 7:57:43   
tilči

Tilči: user posted image user posted image user posted image  za Nejca in da se Tilen ne bi kaj nalezeluser posted image
Saj mu že itak iz nosa tečeuser posted image

Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupnauser posted image user posted image user posted image
Kot da se boji biti v posteljciuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tilen je tudi en živec ratal.Ko se plazi,samo da me zagleda,je že pri meni in me za hlače vleče.Ko ga pa dvignem,pa noče biti v naročjuuser posted image .Če ga kdo drug prime,je v redu,če sem zraven,drugače so takoj solzice.To bo še pestro.Ponoči pa pol noči prespi v svoji postelji,toliko,da nažagauser posted image ,potem pa spi pri meni.Smo mu zadnjič kupili ograjico,da ne bo s postelje padel,ker spi pri kraju

Nič grem k njej, da vidim kako je stanje

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.3.2009 8:00:00   
suzy85

suzy: a ti si že v polnem teku na šihtu? Jaz sem že pojedla, se umila in oblekla, se pa naša že oglašauser posted image Kako kaj shujševalna?

Naša noč je bila do 4h mirna, potem pa dretje. Sploh ne vem zakaj. Je spila flašo čaja, uček smo spucal in fiziološko nalil, pa je še nekaj stokala in po kaki uri zaspala. Tudi naša postaja čedalje bolj obupnauser posted image user posted image user posted image

ja, sem v službi začela že ob sedmih. user posted image  sem pa pokonci že od 4ih, ker sem se učila! user posted image
shujševalna? user posted image  hodi od pon-sre domov šele okrog 7., 8. ure, tako da ne kuham kosila. mogoče kakšno juhico, sadje... in grejo kilce počasi same dol. tud na sobno kolo se večkrat spravim, da vsaj malo migam.

sem se drugač odločla za montija sam morm še podrobno naštudirat vsa "pravila" -  začnem v četrtek, ko se znebim izpita! morm bit za birmo junija v malo boljšem stanju kot sem zdaj! user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.3.2009 8:07:12   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image
Spanjeuser posted image , mal je blo jamranja po noč, drgač ni panike.
Vreme user posted image čudno je zunaj, mal megle pa oblačno.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.3.2009 8:13:39   
Anonimen
Dobro jutro,

Nobene? Seveda to zato ker imam jaz cajt user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.3.2009 8:38:30   
suzy85
eno user posted image  za tiste, ki uporabljate hojice!
ali tudi vaši user posted image  hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.3.2009 8:43:09   
tilči

ali tudi vaši user posted image  hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah!

naj te ne skrbi,ker hodi po prstkih.Nejc je do 2.leta hodil po prstih,ves čas smo ga morali opozarjati.Vglavnem pa so vsi user posted image  na začetku baletke.Tudi v čevljih in copatkah.Tilen je zaenkrat še v abs nogavičkah in se najbolje počuti.Ko mu dam copatke gor,kar živčen rata.Čevlje pa še ne rabi,saj ne hodi zunaj

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.3.2009 8:44:25   
Srčekgirll

Jp, naš hodi po prstkih. Sej ma tud čeveljčke, pa ni nč boljši. Sej se bo počas uredilo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.3.2009 9:17:51   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jp, naš hodi po prstkih. Sej ma tud čeveljčke, pa ni nč boljši. Sej se bo počas uredilo.

Res je tako. Vsak dan bo manj po prstih hodila in več po stopalihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.3.2009 9:20:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo tkole mi sibamo...user posted image (Samo tuki nima nic zabremzano)

user posted image

ful je dober, pa res šibauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.3.2009 9:20:39   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

bravo Omar.user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca  (sej ne vem kako se napišeuser posted image ) zadaj vidi.

zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupamuser posted image

Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbouser posted image

sej že na pilates tako pozno hodi..men tud ne znese prej kot ob 20h.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.3.2009 9:20:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kaj imate vse tepihe po stanovanju? Jaz razmišljam, da si jih nabavim zaradi ATuser posted image

jaz ga imam samo v dnevni sobi in pa na stopnišču, ampak ko ga je trepa čistit bi rajši vidla da ga ne bi imela user posted image

jst ga imam samo v dnevni, pa še to ne velikega, ampak je še isto sekundo ko posesam spet vse nastlano.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.3.2009 9:20:45   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače.user posted image  ati je pa tačas Nejca uspaval.

o madonca zdej si pa meni naredila lušte, sam jaz mam najbližjega meka cca. 33 km stran user posted image

naš je pa 8 km stran

Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.3.2009 9:20:52   
jana81

O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja user posted image
Rajš grem, preden me daste na stop listo user posted image

Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče user posted image

Dragi moj očka, tole je sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.3.2009 9:20:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? 

Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smouser posted image user posted image user posted image

Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov.

uf kar veliko..jst sem dala za Tunis hotel kao 5 zvezdic, oktobra 520€ na osebo.
MA važno da se mal oddahneš in uživaš.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.3.2009 9:20:58   
jana81

MAJA (barbaw)
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV!
user posted image

še od naju

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.3.2009 9:21:02   
jana81

Tilči: user posted image user posted image user posted image  za Nejca in da se Tilen ne bi kaj nalezeluser posted image

suzy: a ti si že v polnem teku na šihtu? Jaz sem že pojedla, se umila in oblekla, se pa naša že oglašauser posted image Kako kaj shujševalna?

ah veš estrella tud Nejc ko se zbudi je max 10 min še v postli, pol pa začne klicat in hoče ven...

Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.3.2009 9:21:06   
jana81

bo sama nehala hodit po prstkih, Nejc je tudi, samo vedno sem mu dajala čeveljčke gor, zdej pa gre po celem podplatu tud bos.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.3.2009 9:21:15   
jana81

ja, sem v službi začela že ob sedmih. user posted image  sem pa pokonci že od 4ih, ker sem se učila! user posted image
shujševalna? user posted image  hodi od pon-sre domov šele okrog 7., 8. ure, tako da ne kuham kosila. mogoče kakšno juhico, sadje... in grejo kilce počasi same dol. tud na sobno kolo se večkrat spravim, da vsaj malo migam.

sem se drugač odločla za montija sam morm še podrobno naštudirat vsa "pravila" -  začnem v četrtek, ko se znebim izpita! morm bit za birmo junija v malo boljšem stanju kot sem zdaj! user posted image user posted image

o pridna, jst sem se odjavila iz izpita, ker nisem uspela vsega predelat.

bravo za kilce user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.3.2009 9:28:31   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Ne vem, o čem sploh debatirate zadnje dni user posted image  Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil.

Gregi je še vedno bogi, najbolj ga muči ta user posted image  sluz, vsaj piska mu danes zaenkrat ne, očitno so vsi ukrepi pomagali. Vročino je imel samo v noči iz petka na soboto. Čeprav se mi zdi, da mu gre na bolje, bova šla popoldne vseeno do P, naj ga malo posluša. S pitjem katerekoli tekočine so še vedno borbe. Edino ponoči je 2x pil in vsega skupaj spil deci in pol. Malo ga "pitam" s sokom po žlički, saj se zraven upira, nekaj je pa le.

Kako kaj pri ostalih?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.3.2009 9:30:30   
špelin@

bo sama nehala hodit po prstkih, Nejc je tudi, samo vedno sem mu dajala čeveljčke gor, zdej pa gre po celem podplatu tud bos.

Pri nas ne uporabljamo hojice, ampak Gregi vseeno hodi po prstih. Tudi obe moji hčeri sta tako hodili od začetka, enako tudi pri njima ni bilo hojice. Po mojih izkušnjah gre za stopnjo v razvoju, če sodim po puncah, to izzveni, ko postane otrokov korak trden oz. hodi popolnoma samostojno.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.3.2009 9:33:08   
špelin@

O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja user posted image
Rajš grem, preden me daste na stop listo user posted image

Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče user posted image

Dragi moj očka, tole je sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo za tvojega očeta.
user posted image user posted image user posted image  zate.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.3.2009 9:33:50   
špelin@

MAJA (barbaw)
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV!
user posted image

še od naju

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

suzy85, user posted image user posted image  za izpit!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.3.2009 9:39:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla,

Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse.

Upam da ste vi vsi zdravi.

Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani...user posted image user posted image

Evo tkole mi sibamo...user posted image (Samo tuki nima nic zabremzano)

user posted image

Omar pa res šiba user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.3.2009 9:39:12   
špelin@

user posted image

user posted image

to ti je veseljeuser posted image ko si prvič na toboganu

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?