Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:07:00
|
|
|
|
Estrella*
|
KLIK Pa še en klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ne vem, o čem sploh debatirate zadnje dni Brat verjetno za nazaj ne bom šla, mogoče le par strani, če mi bo Gregec dopustil. Gregi je še vedno bogi, najbolj ga muči ta sluz, vsaj piska mu danes zaenkrat ne, očitno so vsi ukrepi pomagali. Vročino je imel samo v noči iz petka na soboto. Čeprav se mi zdi, da mu gre na bolje, bova šla popoldne vseeno do P, naj ga malo posluša. S pitjem katerekoli tekočine so še vedno borbe. Edino ponoči je 2x pil in vsega skupaj spil deci in pol. Malo ga "pitam" s sokom po žlički, saj se zraven upira, nekaj je pa le. Kako kaj pri ostalih? Bogec, upam da mu čimprej minejo te težave Kaj Gregi je spet buban ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:14:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. vrtca ne dobimo, sem se dogovorila s sosedo ,da bo vsak drugi teden ga ona pazila, ker ima drugače od hčere sina v varstvu, ostalo bo pa verjetno z mano v pisarni, bom pać delala od 12h- 20h, od 16 h ga bo imel moj ko pride iz službe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. vrtca ne dobimo, sem se dogovorila s sosedo ,da bo vsak drugi teden ga ona pazila, ker ima drugače od hčere sina v varstvu, ostalo bo pa verjetno z mano v pisarni, bom pać delala od 12h- 20h, od 16 h ga bo imel moj ko pride iz službe. Joj punce, kar smilite se mi ko se morate tok matrat s tem varstvom.Ma to je pa res en drek no, da ni vrtcev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:43:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša spi...spet ni hotela niti žličke sadja s piškotom. Sicer ne je več ničesar od GH Ob 8.15h je spila 180AM in sedaj 150AM oz. kolikor sem ji naštimala, GH pa no way. Tore lačna je, je pa ne A so res lahko zobki toliko krivi za to? Nikakor mi ne gre v račun, da bi to lahko bilo res. Vrtec...moram poklicat, da se zmenim kako in kaj. Če ga ne dobim, pa res ne vem kako bomo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:43:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hvala! bo v četrtek še kr napeto! zjutraj ob 8.30 imava z evo zobozdravnika, ob 16.00 pa ustni izpit. bom probala, če bo šlo, če ne pa drugič! JAZ PA VEM, DA TI BO RATALO. Jst ti iz želim, da ti bo uspelo, samo veruj vase oz. misli pozitivno pa bo šlo. hvala, zlate ste!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:46:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* suzy 85; Citiram Žabico iz RR - stanje na prstih v fazi prehajanja od stanja ob opori do samostojne hoje pomeni hipotonost; torej znižan mišični tonus, kar je dobro obravnavati v nevrofizioterapevtski ambulanti. V tem stanju je tudi dobro pasivno raztegovati ahilove tetive; npr. med dojenjem ali cartanjem potegnemo stopalo proti kolenu in položaj za nekaj sekund zadržimo. - hoja po prstih, ko je samostojna hoja že osvojena, pa je v večini primerov "afnanje". V tem primeru naj bo otrok čimveč bos, poleg tega pa je dobro, da poskušamo to zadevo starši spregledati in da otroka ne popravljamo cel dan. V kolikor bi hoja po prstih trajala dolgo, bi posledično prišlo do skrajšanja ahilovih tetiv, ampak pri normalnem, sicer zdravem otroku mislim, da ne. hvala! moram P naslednjič opozorit, ker tudi npr. ko leži na previjalni in jo primem za stopalo, ma večinoma iztegnjeno. bom mogla mal teh vaj delat z njo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:48:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eno za tiste, ki uporabljate hojice! ali tudi vaši hodijo po prstih? naša non stop. smo ji kupli copatke, ker smo mislili, da bo boljše, pa nič. grem ta teden še prav po čeveljčke, pa bomo vidli, če bo boljše! mal me je že strah! Moj noben od vseh treh ni imel hojce in noben ni hodil po prstih. Hodi pa sedaj Omar tako ko racka ali fuzbaler na siroko...Samo kadar je pa toplo pa mu damo pampersko dol za kako urco, da se mu rita prelufta pa normalno hodi. Sem vidla kako navzven hodi, to pomeni, da bo razsipen z denarjem Naša hodi normalno, se pa dviguje na prste ko hodi ob opori. Predvidevam, da zato, ker hoče vedno nekaj dosect Se pravi bo po atiju 100 na uro. Tudi Moj moz hodi tako kot racka in je res razsipen... Najbolj mi gre pa na jetra ker nima nobenega odnosa do denarja, kar zvitega ima po vseh zepih. Groooozno. S tem da ne uporablja cist nic drugega kot gotovino in se ta gotovina je vse neki zvita in zmeckana po vseh zepih. Ko sva bila se v Slo. je bilo takrat 5000 sit, kar neki denarja, pa sem vedno nasla al v avtu na tleh ali v hlacah za prat kak komad...Mislim, saj si predtavljas., res grozno...Totalno nespostovanje do gotovine. Aha je pa neki fajn, tocno vem kdaj imamo krizo z denarjem brez da mi pove: Kadar zacne pobirat vsak funt , ki kje po bajti lezi ( prej se mu ga 14 dni ni dalo pobrat , pol pa vse pobere) ko je sila je sila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:50:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. Doma, ko bom šla pa kam delat pa bomo babico angažirali, potem po letu pa pol pa v vrtec, saj sem mnenja da otroku vrtec zelo koristi, ampak se mi pri enem letu zdi še prehitro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:54:01
|
|
|
|
tally
|
dan , jaz sem ostala z branjem na 84 strani . te dni res ni bilo časa ker smo bili vedno naokoli in smo fajn izkoristili lepo vreme. danes pa takšno vreme . mal smo še pohištvo naročali, pa belo tehniko še moramo, to bo v petek, potem pa počasi denarja zmanjka . sem malo zasledila, da skoraj vsi hodite ob opori al se vsaj dvigujete, mi pa še nič, plazi se če tamu lahko rečemo tako(po riti vsepovsod pride), pa začela je predale odpirat joj kako čas beži še mesec pa pol pa bo treba v službo, me kr v srcu sitsne, ker se mi zdi Emilija še tak majhna kepica jaz jo bom pa mogla pustit in iti delat . za nazaj bom šla mal počekirat, če bo cajt, zdej moram majhno rito zrihtat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:55:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spi...spet ni hotela niti žličke sadja s piškotom. Sicer ne je več ničesar od GH Ob 8.15h je spila 180AM in sedaj 150AM oz. kolikor sem ji naštimala, GH pa no way. Tore lačna je, je pa ne A so res lahko zobki toliko krivi za to? Nikakor mi ne gre v račun, da bi to lahko bilo res. Vrtec...moram poklicat, da se zmenim kako in kaj. Če ga ne dobim, pa res ne vem kako bomo Če ji rinejo ven pol so krivi zobki, Nia ni jedla skoraj nič, kot praviš tri žličke in konec, tudi najljubšo hrano ne, HB je potem začela pit mleko, drugače ne vem kaj bi delala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 10:57:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dan , jaz sem ostala z branjem na 84 strani . te dni res ni bilo časa ker smo bili vedno naokoli in smo fajn izkoristili lepo vreme. danes pa takšno vreme . mal smo še pohištvo naročali, pa belo tehniko še moramo, to bo v petek, potem pa počasi denarja zmanjka . sem malo zasledila, da skoraj vsi hodite ob opori al se vsaj dvigujete, mi pa še nič, plazi se če tamu lahko rečemo tako(po riti vsepovsod pride), pa začela je predale odpirat joj kako čas beži še mesec pa pol pa bo treba v službo, me kr v srcu sitsne, ker se mi zdi Emilija še tak majhna kepica jaz jo bom pa mogla pustit in iti delat . za nazaj bom šla mal počekirat, če bo cajt, zdej moram majhno rito zrihtat Saj ima čas, pol bo pa vse naenkrat, ji ne boš folgala sledit , kot pravijo vse ob svojem času.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:09:22
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Ste pa naklofale kar nekaj. Upam, da mi bo uspelo prebrat. Spali smo , smo pa končno dočakali zobek. Zdaj spi prvo rundo in čakam, da se zbudi kar je lahko vsak čas. Še vedno sem v stanju, ko se mi nič ne da, ampak počasi bom začela kopat po gredicah okrog hiše. Moram si kupit pametne rokavice zaradi mačk, ki vsepovsod serjejo in lulajo, potem pa štartam. Sem se odločila, da se bom odpovedala svoji gredi zaradi mačk in jo bom zasadila s trajnicami. Ne vem, če sem vesela ali ne. S težkim srcem se bom odpovedala dalijam, ker jih je treba vsako leto sadit in izkopat, ker ne prezimijo. Zdaj pa grem brat, da vidim, kaj sem zamudila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:10:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Ste pa naklofale kar nekaj. Upam, da mi bo uspelo prebrat. Spali smo , smo pa končno dočakali zobek. Zdaj spi prvo rundo in čakam, da se zbudi kar je lahko vsak čas. Še vedno sem v stanju, ko se mi nič ne da, ampak počasi bom začela kopat po gredicah okrog hiše. Moram si kupit pametne rokavice zaradi mačk, ki vsepovsod serjejo in lulajo, potem pa štartam. Sem se odločila, da se bom odpovedala svoji gredi zaradi mačk in jo bom zasadila s trajnicami. Ne vem, če sem vesela ali ne. S težkim srcem se bom odpovedala dalijam, ker jih je treba vsako leto sadit in izkopat, ker ne prezimijo. Zdaj pa grem brat, da vidim, kaj sem zamudila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally sem malo zasledila, da skoraj vsi hodite ob opori al se vsaj dvigujete, mi pa še nič, plazi se če tamu lahko rečemo tako(po riti vsepovsod pride), pa začela je predale odpirat Nic sekirat. Moja tamala je tud ob tem casu sla samo rikverc... Otroci so si razlicni. Eni imajo pa ze 10 zob...mi pa samo tri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:23:29
|
|
|
|
jana81
|
Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima Hijenca in Anitka pa katera je se vzgojiteljica: Ali je to res danes normalno da se v vrtcu kar grizejo med seboj? In kaj pa lahko mamica naredi ko dobi ogrizenega otroka od enega in istega drugega otroka kar trikrat ??? Evo sem tuki brala: klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:26:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Ste pa naklofale kar nekaj. Upam, da mi bo uspelo prebrat. Spali smo , smo pa končno dočakali zobek. Zdaj spi prvo rundo in čakam, da se zbudi kar je lahko vsak čas. za zobek! končno!!! Še vedno sem v stanju, ko se mi nič ne da, ampak počasi bom začela kopat po gredicah okrog hiše. Moram si kupit pametne rokavice zaradi mačk, ki vsepovsod serjejo in lulajo, potem pa štartam. Sem se odločila, da se bom odpovedala svoji gredi zaradi mačk in jo bom zasadila s trajnicami. Ne vem, če sem vesela ali ne. S težkim srcem se bom odpovedala dalijam, ker jih je treba vsako leto sadit in izkopat, ker ne prezimijo. Zdaj pa grem brat, da vidim, kaj sem zamudila. uživaj med
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:26:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držimo pesti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:33:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje: kje bodo vaši otročki po končani porodniški v varstvu? Doma, privat, vrtec,...? Naš bo do septembra doma, odvisno od mojega dela ga bo pazila moja mami. Septembra bo pa malo tudi v vrtcu, če mu bo zdravje služilo. Prvo bo verjetno doma, potem pa vrtec od septembra dalje, ker ga prej verjetno ne bomo dobili. Moram še malo povprašat. A se katera spomni koliko je dražji vrtec, če je otrok v drugi občini?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:33:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spi...spet ni hotela niti žličke sadja s piškotom. Sicer ne je več ničesar od GH Ob 8.15h je spila 180AM in sedaj 150AM oz. kolikor sem ji naštimala, GH pa no way. Tore lačna je, je pa ne A so res lahko zobki toliko krivi za to? Nikakor mi ne gre v račun, da bi to lahko bilo res. Vrtec...moram poklicat, da se zmenim kako in kaj. Če ga ne dobim, pa res ne vem kako bomo če so zobki je lahko bolj občutljiva na bolečino in jo dlesni bolijo Naša tuli, če vgrizne v žlico ali pa če jo malo bolj čvrsto obrišeš okrog ust.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:33:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa zanima Hijenca in Anitka pa katera je se vzgojiteljica: Ali je to res danes normalno da se v vrtcu kar grizejo med seboj? In kaj pa lahko mamica naredi ko dobi ogrizenega otroka od enega in istega drugega otroka kar trikrat ??? Evo sem tuki brala: klik Ni normalno. V našem vrtcu ni noben ogrizen. Jaka je že 3. leto v vrtcu in razen porivanja ni bilo drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:33:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držim pesti
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:34:25
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala vsem za čestitke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?