Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:45:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: kako je z vašimi zobki, je že kak nov na pohodu viden? ma katastrofa je. obe zgornji enki prihajata, ma jih še ni videt, sam vse je otečeno. tuli ko norc. prav boga je. calgel malo pomaga, pol ko sem pa se prepričala da ni virus (ima vročino), sem ji pa calpol dala in je blo bolje. ma ne vem kako bo ponoči. od 20:30 spi, pa je bla že 4x akcija. Naša je tud tečna, da je za znoret. Ne vem ali so zobi krivi ali kaj drugega. Vse se je nagrmadilo in potem več ne veš kako bi ukrepal. A ti vsaj je? Nša pije samo mleko kot normalni obrok, ostalo po par žlič in konec jedla je zelo malo, pa še to sam 2 tamala frutka. sem ji skuhala polento in to na redko, da ji bo ja šlo po grlu - nič ni jedla. mleko pa pije, ampak velikokrat spusti cucelj, ker zgleda da jo moti. aja, pa eno skutko je po mukah pojedla tekom celega dne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:46:00
|
|
|
|
sesil
|
kakšen stavek sem napisala zgoraj, katastrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:47:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega no sedaj pa vemo kaj je na tvojem digiču, ker nam tako malo slikc kažeš ne ne, ni to vzrok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:48:00
|
|
|
|
nia5
|
Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:48:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč jutri bo pri nas lilo kot iz škafa, pa še cel teden naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:50:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč jutri bo pri nas lilo kot iz škafa, pa še cel teden naprej. Kako pa to veš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:51:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč Nočko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:51:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega no sedaj pa vemo kaj je na tvojem digiču, ker nam tako malo slikc kažeš ne ne, ni to vzrok. Kaj pa je potem? Lenoba???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:52:52
|
|
|
|
mafi
|
to ti je veselje ko si prvič na toboganu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:54:23
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč jutri bo pri nas lilo kot iz škafa, pa še cel teden naprej. Kako pa to veš?? poglej si vremensko napoved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:55:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu Kaj sta dobra!!!!Filip je tak dobrovoljček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:55:22
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu uživasta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:55:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč jutri bo pri nas lilo kot iz škafa, pa še cel teden naprej. Kako pa to veš?? poglej si vremensko napoved
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:56:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:56:19
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega no sedaj pa vemo kaj je na tvojem digiču, ker nam tako malo slikc kažeš ne ne, ni to vzrok. Kaj pa je potem? Lenoba??? ne, ne maram objavljat slik na forumu, lahko pa komot po meilu kaj pošljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:56:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu uživasta ej sesil, tebe pa ne bi mogel utaknt na Štajerski konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:56:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hojla, no ste le malo vklople brzino, mi smo bili skoraj cel dan zunaj , upam da bo tudi jutri tako lepo vreme. Jaz vas zapuščam, je sveži zrak tudi mene zdelal zgleda, lepo spančkajte in lahko noč nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:57:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabše Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:57:52
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu uživasta ej sesil, tebe pa ne bi mogel utaknt na Štajerski konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:57:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi to ti je veselje ko si prvič na toboganu uživasta ej sesil, tebe pa ne bi mogel utaknt na Štajerski konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:58:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega no sedaj pa vemo kaj je na tvojem digiču, ker nam tako malo slikc kažeš ne ne, ni to vzrok. Kaj pa je potem? Lenoba??? ne, ne maram objavljat slik na forumu, lahko pa komot po meilu kaj pošljem more than welcome........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:59:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? A še tolarje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:59:53
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega no sedaj pa vemo kaj je na tvojem digiču, ker nam tako malo slikc kažeš ne ne, ni to vzrok. Kaj pa je potem? Lenoba??? ne, ne maram objavljat slik na forumu, lahko pa komot po meilu kaj pošljem more than welcome........ dobiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:01:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu smo najdl kovance v stroju , zdej sem pa še enega zašibala da vidmo če je to razlog. a zdej tvoj pralni stoj dela tko k treba??? Dela, le ožemanje se mi zdi, da je slabše Mislim, da ga bom mogla v kakem letu zamenjat z novim Sigurn takrat crkne ko najmanj to potrebuješ vsaj tako je pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 22:01:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano)
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?