Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:30:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene..... dišim ke rožca jaz pa trenutno smrdim, pa roke me bolijo Ej, smrda, kaj ste imeli vi 2 dni nazaj v vasi nekk punt ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:30:52
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mo jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate tudi mi se pridružujemo pikapokam. mislite pozitivno, to čudežno pomaga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:32:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil bravo Omar. sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca (sej ne vem kako se napiše ) zadaj vidi. zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbo evo, telovadba uspela, veslala pol ure z dvemi prekinitvami. eno kratko sem si vzela jaz na polovici, za ta drugo pa je bla kriva aneja - se je drla, pa smo kar s čajem pomagali. zakaj pozno? Vsaj 2-3h pred spanjem naj ne bi telovadil, ker težje zaspiš To sem nekje brala. ma jaz zaspim ko klada, sam da se pred tv dam, ni važno kdaj sem telovadila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:33:16
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene..... dišim ke rožca jaz pa trenutno smrdim, pa roke me bolijo Ej, smrda, kaj ste imeli vi 2 dni nazaj v vasi nekk punt ?? mi se ne damo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:33:35
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: držimo tudi mi pestke za tvojega očeta. Korajža in pozitivno mišljenje sta že pol uspeha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:34:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene..... dišim ke rožca jaz pa trenutno smrdim, pa roke me bolijo Ej, smrda, kaj ste imeli vi 2 dni nazaj v vasi nekk punt ?? mi se ne damo A si sodelovala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:34:37
|
|
|
|
sesil
|
...in kje so vse čveke?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:35:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? nedeljsko razpoložene oz. nerazpoložene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:35:42
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene..... dišim ke rožca jaz pa trenutno smrdim, pa roke me bolijo Ej, smrda, kaj ste imeli vi 2 dni nazaj v vasi nekk punt ?? mi se ne damo A si sodelovala? ma je blo preveč gužve, smo ble z vozičkom na drugem koncu vasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:36:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? jaz sem Mančine igrače pospravljala, ker se povsod spodtikam ob njih
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:36:22
|
|
|
|
Estrella*
|
sesil: kako je z vašimi zobki, je že kak nov na pohodu viden?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:37:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: sedaj se stanje Alje počasi izboljšuje, je pa mene začel grlo šlatat Upam, da se setavimo do naslednjega tedna za Aljo, zate pa upam da se ne poslabša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:38:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, jz se poslavljam in grem počasi v posteljo. Vsem pa hvala za pikapoke in pozitivne misli za mojega očeta Manca bo najbrž ultra zgodnja jutri zjutraj glede na to, da je zaspala že ob 20ih. Lepo čvekajte še naprej NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:38:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:39:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se poslavljam in grem počasi v posteljo. Vsem pa hvala za pikapoke in pozitivne misli za mojega očeta Manca bo najbrž ultra zgodnja jutri zjutraj glede na to, da je zaspala že ob 20ih. Lepo čvekajte še naprej NOČKO želim vam mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:39:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se poslavljam in grem počasi v posteljo. Vsem pa hvala za pikapoke in pozitivne misli za mojega očeta Manca bo najbrž ultra zgodnja jutri zjutraj glede na to, da je zaspala že ob 20ih. Lepo čvekajte še naprej NOČKO Upam, da te Manca preseneti in vstane šele ob 7h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:39:38
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: kako je z vašimi zobki, je že kak nov na pohodu viden? ma katastrofa je. obe zgornji enki prihajata, ma jih še ni videt, sam vse je otečeno. tuli ko norc. prav boga je. calgel malo pomaga, pol ko sem pa se prepričala da ni virus (ima vročino), sem ji pa calpol dala in je blo bolje. ma ne vem kako bo ponoči. od 20:30 spi, pa je bla že 4x akcija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:39:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:41:12
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se poslavljam in grem počasi v posteljo. Vsem pa hvala za pikapoke in pozitivne misli za mojega očeta Manca bo najbrž ultra zgodnja jutri zjutraj glede na to, da je zaspala že ob 20ih. Lepo čvekajte še naprej NOČKO nočko, pa dolgo in mirno spite.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:41:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se poslavljam in grem počasi v posteljo. Vsem pa hvala za pikapoke in pozitivne misli za mojega očeta Manca bo najbrž ultra zgodnja jutri zjutraj glede na to, da je zaspala že ob 20ih. Lepo čvekajte še naprej NOČKO Upam, da te Manca preseneti in vstane šele ob 7h bilo bi lepo, da bi res spala, ker jo bo moja mami pazila, ampak moram jz ob 5.30 vstat ker peljem očeta v Lj. bom jutri povedala kako in do kdaj je čebela spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:41:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: kako je z vašimi zobki, je že kak nov na pohodu viden? ma katastrofa je. obe zgornji enki prihajata, ma jih še ni videt, sam vse je otečeno. tuli ko norc. prav boga je. calgel malo pomaga, pol ko sem pa se prepričala da ni virus (ima vročino), sem ji pa calpol dala in je blo bolje. ma ne vem kako bo ponoči. od 20:30 spi, pa je bla že 4x akcija. Naša je tud tečna, da je za znoret. Ne vem ali so zobi krivi ali kaj drugega. Vse se je nagrmadilo in potem več ne veš kako bi ukrepal. A ti vsaj je? Nša pije samo mleko kot normalni obrok, ostalo po par žlič in konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:41:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:41:59
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:42:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž bom probala sam grej prej še perilo obesit, pa neki čudn centifuga dela upam da ne crkne Upam, da ne Meni je moj tud že nekaj grozil in jermen dol fliknu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:43:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil ...in kje so vse čveke? ma čekiram slikice na digiču daj kako gor vrž ..če je za javnost seveda. da ni kaj perverznega no sedaj pa vemo kaj je na tvojem digiču, ker nam tako malo slikc kažeš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?