|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
1.3.2009 20:47:51   
Soncnica Sandra ***
Evo mene..... dišim ke rožca user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
1.3.2009 20:48:22   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupamuser posted image

user posted image user posted image user posted image  go punca!!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
1.3.2009 20:49:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

kaj imate vse tepihe po stanovanju? Jaz razmišljam, da si jih nabavim zaradi ATuser posted image

jaz ga imam samo v dnevni sobi in pa na stopnišču, ampak ko ga je trepa čistit bi rajši vidla da ga ne bi imela user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
1.3.2009 20:52:12   
Soncnica Sandra ***

Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo nočuser posted image ,

jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dveuser posted image

uživej punca!!! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
1.3.2009 20:54:21   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla,

Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse.

Upam da ste vi vsi zdravi.

Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani...user posted image user posted image

Evo tkole mi sibamo...user posted image (Samo tuki nima nic zabremzano)

user posted image

o madonca kakšna brzinca je Omar user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
1.3.2009 20:55:45   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ojla! user posted image user posted image user posted image

Spet jaz po krajšem premoru. Pri nsa je vsak dan bolj pestro. Danes se je Gal malo plazil user posted image , od včeraj pa se je začel ob oporah dvigovati na noge user posted image user posted image user posted image . Sicer zgleda kot baletka user posted image user posted image , ampak stoji pa vseeno za kratek čas in nato pade na tazadnjo. Dojima se čez dan manj, ampak ne bom prehitevala (ker drugače se samo živciram), vse ob svojem času. Tudi v spodnji dlesni se kaže že 8. zobek user posted image , skratka pestro.

No toliko iz moje strani, kako pa ste ve in vaši hroščki?

Vsem majskim navihančkom, ki ste in praznujete in še boste praznovali obmesečnice želim veliko sončkov in nasmeškov
user posted image user posted image user posted image

o aurora user posted image

lepa da se oglasiš. pridi šr kaj bolj pogosto nas pogledat user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
1.3.2009 20:58:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naša dva že spita.user posted image Nejc je bil cel vikend dober,danes ga je pa zgleda veter malo prepihal in je sedaj zvečer spet zakuhaluser posted image ,tako da ima podaljšan vikend in jutri ne gre v vrtec,da vidimo,kaj se bo razvilo.

Danes sem zvedela, da se jeseni ženi bratranec od user posted image ,tako da tudi jaz začenjam s shujševalno,da se bom lahko spravila v kostim št.36,ker nimam namena novega kupovati,saj sem tega do sedaj samo 1x oblekla

user posted image user posted image user posted image  za ohcet in verjamem, da boš un kostimčer spravila nase user posted image user posted image user posted image

Pa pikapoke, da ne bo hujšega z Nejcem user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
1.3.2009 20:59:20   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Packauser posted image Jaz sem danes naredila pregrešno dobro lazanjo iz 4 sirov in jurčki. Seveda sem jo malo pohopsala za kosilo. Je bilo kar fajn malo grešituser posted image

mala dobra pregreha user posted image , jaz bi tudi, sam brez gobic, ker jih ne maram user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2233
1.3.2009 21:00:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače.user posted image  ati je pa tačas Nejca uspaval.

o madonca zdej si pa meni naredila lušte, sam jaz mam najbližjega meka cca. 33 km stran user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
1.3.2009 21:02:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla user posted image

Toliko se oglašam, da me ne pozabite user posted image
Nič bat, da bi te pozabili, bolj pogrešali kot pozabili user posted image

Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... user posted image  Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P user posted image  Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje user posted image
Ojoj pa kdaj se bo pri vas to končalo?!?! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da boste nocoj dobro in dolgo spali user posted image
Pa kup pikapok vam pošiljam, da dobro opravite pri P

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
1.3.2009 21:04:37   
Soncnica Sandra ***

joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče.
tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.)
jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešnikiuser posted image . user posted image če jo imam pa pred nosom.

tud pri nas ni bilo sončka danes user posted image

za Anejo pa koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vročina pade in da zobki čim prej pokukajo ven

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
1.3.2009 21:07:30   
Soncnica Sandra ***
O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja user posted image
Rajš grem, preden me daste na stop listo user posted image

Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče user posted image

Dragi moj očka, tole je sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
1.3.2009 21:08:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mouser posted image jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče user posted image

Dragi moj očka, tole je sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2238
1.3.2009 21:10:37   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? 

Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smouser posted image user posted image user posted image

Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2239
1.3.2009 21:15:03   
mafi

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smouser posted image user posted image user posted image

full lep hoteluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
1.3.2009 21:15:55   
mafi

Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mouser posted image jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
1.3.2009 21:17:14   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojla,

Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse.

Upam da ste vi vsi zdravi.

Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani...user posted image user posted image

Evo tkole mi sibamo...user posted image (Samo tuki nima nic zabremzano)

user posted image

o madonca kakšna brzinca je Omar user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2242
1.3.2009 21:18:23   
mafi

Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo nočuser posted image ,

jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dveuser posted image

uživaj na pijačiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa pazi da ne bo jutri kakega mačkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
1.3.2009 21:19:27   
mafi

Naša dva že spita.user posted image Nejc je bil cel vikend dober,danes ga je pa zgleda veter malo prepihal in je sedaj zvečer spet zakuhaluser posted image ,tako da ima podaljšan vikend in jutri ne gre v vrtec,da vidimo,kaj se bo razvilo.

Danes sem zvedela, da se jeseni ženi bratranec od user posted image ,tako da tudi jaz začenjam s shujševalno,da se bom lahko spravila v kostim št.36,ker nimam namena novega kupovati,saj sem tega do sedaj samo 1x oblekla

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nejca

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
1.3.2009 21:23:55   
Estrella*

Poročaj kako boste zadovoljniuser posted image in srečno pot!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
1.3.2009 21:24:58   
Estrella*
mafi: sedaj se stanje Alje počasi izboljšuje, je pa mene začel grlo šlatatuser posted image Upam, da se setavimo do naslednjega tednauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
1.3.2009 21:25:43   
sesil

bravo Omar.user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca  (sej ne vem kako se napišeuser posted image ) zadaj vidi.

Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbouser posted image

evo, telovadba uspela, veslala pol ure z dvemi prekinitvami. eno kratko sem si vzela jaz na polovici, za ta drugo pa je bla kriva aneja - se je drla, pa smo kar s čajem pomagali.

zakaj pozno?

Neposredna povezava do sporočila: 2247
1.3.2009 21:26:52   
sesil

Evo mene..... dišim ke rožca user posted image

jaz pa trenutno smrdim, pa roke me bolijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2248
1.3.2009 21:29:11   
sesil

joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče.
tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.)
jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešnikiuser posted image . user posted image če jo imam pa pred nosom.

tud pri nas ni bilo sončka danes user posted image

za Anejo pa koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vročina pade in da zobki čim prej pokukajo ven

upam da mine hitro. očitno jutri ne bo nič s plavanjemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
1.3.2009 21:29:48   
Estrella*

bravo Omar.user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca  (sej ne vem kako se napišeuser posted image ) zadaj vidi.

Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbouser posted image

evo, telovadba uspela, veslala pol ure z dvemi prekinitvami. eno kratko sem si vzela jaz na polovici, za ta drugo pa je bla kriva aneja - se je drla, pa smo kar s čajem pomagali.

zakaj pozno?

Vsaj 2-3h pred spanjem naj ne bi telovadil, ker težje zaspišuser posted image user posted image To sem nekje brala.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?