Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:47:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo mene..... dišim ke rožca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:48:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam go punca!!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:49:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos kaj imate vse tepihe po stanovanju? Jaz razmišljam, da si jih nabavim zaradi AT jaz ga imam samo v dnevni sobi in pa na stopnišču, ampak ko ga je trepa čistit bi rajši vidla da ga ne bi imela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:52:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve uživej punca!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:54:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) o madonca kakšna brzinca je Omar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:55:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla! Spet jaz po krajšem premoru. Pri nsa je vsak dan bolj pestro. Danes se je Gal malo plazil , od včeraj pa se je začel ob oporah dvigovati na noge . Sicer zgleda kot baletka , ampak stoji pa vseeno za kratek čas in nato pade na tazadnjo. Dojima se čez dan manj, ampak ne bom prehitevala (ker drugače se samo živciram), vse ob svojem času. Tudi v spodnji dlesni se kaže že 8. zobek , skratka pestro. No toliko iz moje strani, kako pa ste ve in vaši hroščki? Vsem majskim navihančkom, ki ste in praznujete in še boste praznovali obmesečnice želim veliko sončkov in nasmeškov o aurora lepa da se oglasiš. pridi šr kaj bolj pogosto nas pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:58:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva že spita. Nejc je bil cel vikend dober,danes ga je pa zgleda veter malo prepihal in je sedaj zvečer spet zakuhal ,tako da ima podaljšan vikend in jutri ne gre v vrtec,da vidimo,kaj se bo razvilo. Danes sem zvedela, da se jeseni ženi bratranec od ,tako da tudi jaz začenjam s shujševalno,da se bom lahko spravila v kostim št.36,ker nimam namena novega kupovati,saj sem tega do sedaj samo 1x oblekla za ohcet in verjamem, da boš un kostimčer spravila nase Pa pikapoke, da ne bo hujšega z Nejcem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:59:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Packa Jaz sem danes naredila pregrešno dobro lazanjo iz 4 sirov in jurčki. Seveda sem jo malo pohopsala za kosilo. Je bilo kar fajn malo grešit mala dobra pregreha , jaz bi tudi, sam brez gobic, ker jih ne maram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:00:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače. ati je pa tačas Nejca uspaval. o madonca zdej si pa meni naredila lušte, sam jaz mam najbližjega meka cca. 33 km stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:02:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Toliko se oglašam, da me ne pozabite Nič bat, da bi te pozabili, bolj pogrešali kot pozabili Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje Ojoj pa kdaj se bo pri vas to končalo?!?! Upam, da boste nocoj dobro in dolgo spali Pa kup pikapok vam pošiljam, da dobro opravite pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:04:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom. tud pri nas ni bilo sončka danes za Anejo pa koš da vročina pade in da zobki čim prej pokukajo ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:07:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mojega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:08:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mo jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:10:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smo Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:15:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smo Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov. full lep hotel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:15:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O groza kakšna gužva je tu na RR, cela stran je moja Rajš grem, preden me daste na stop listo Aja, še tole: jutri zjutraj peljem mojega očeta v LJ na KC, ker ima operacijo na srcu, tako da držite pesti, da bo vse vredu. Pri nas doma je danes bolj slabo vzdušje. Sploh mo jega očeta ful skrbi. Že tako nasplošno ne mara okrog zdravnikov hodit, tako, da tu tole kar dobro na psiho tolče Dragi moj očka, tole je sam zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:17:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) o madonca kakšna brzinca je Omar se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:18:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve uživaj na pijači , pa pazi da ne bo jutri kakega mačka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:19:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva že spita. Nejc je bil cel vikend dober,danes ga je pa zgleda veter malo prepihal in je sedaj zvečer spet zakuhal ,tako da ima podaljšan vikend in jutri ne gre v vrtec,da vidimo,kaj se bo razvilo. Danes sem zvedela, da se jeseni ženi bratranec od ,tako da tudi jaz začenjam s shujševalno,da se bom lahko spravila v kostim št.36,ker nimam namena novega kupovati,saj sem tega do sedaj samo 1x oblekla za spanje za Nejca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:23:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? Smo bili ceeeeeeeeeel dan na sončku, pa v slaščičarni, pa nekaj zvončkov smo nabrali - skratka uživali smo Estrella imamo 7 dni All inclusive, na osebo pa pride 661 evrov. Poročaj kako boste zadovoljni in srečno pot!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:24:58
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: sedaj se stanje Alje počasi izboljšuje, je pa mene začel grlo šlatat Upam, da se setavimo do naslednjega tedna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:25:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil bravo Omar. sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca (sej ne vem kako se napiše ) zadaj vidi. zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbo evo, telovadba uspela, veslala pol ure z dvemi prekinitvami. eno kratko sem si vzela jaz na polovici, za ta drugo pa je bla kriva aneja - se je drla, pa smo kar s čajem pomagali. zakaj pozno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:26:52
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene..... dišim ke rožca jaz pa trenutno smrdim, pa roke me bolijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:29:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom. tud pri nas ni bilo sončka danes za Anejo pa koš da vročina pade in da zobki čim prej pokukajo ven upam da mine hitro. očitno jutri ne bo nič s plavanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 21:29:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil bravo Omar. sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca (sej ne vem kako se napiše ) zadaj vidi. zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbo evo, telovadba uspela, veslala pol ure z dvemi prekinitvami. eno kratko sem si vzela jaz na polovici, za ta drugo pa je bla kriva aneja - se je drla, pa smo kar s čajem pomagali. zakaj pozno? Vsaj 2-3h pred spanjem naj ne bi telovadil, ker težje zaspiš To sem nekje brala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?