Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:20:18
|
|
|
|
tilči
|
Naša dva že spita. Nejc je bil cel vikend dober,danes ga je pa zgleda veter malo prepihal in je sedaj zvečer spet zakuhal ,tako da ima podaljšan vikend in jutri ne gre v vrtec,da vidimo,kaj se bo razvilo. Danes sem zvedela, da se jeseni ženi bratranec od ,tako da tudi jaz začenjam s shujševalno,da se bom lahko spravila v kostim št.36,ker nimam namena novega kupovati,saj sem tega do sedaj samo 1x oblekla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:46:05
|
|
|
|
tilči
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:53:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom. sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače. ati je pa tačas Nejca uspaval. jaz sem pa zvlekla veslača na plano, obrisala z njega prah in zdej čakam da se požene . sej tolko kot sem čokolade pojedla danes, ne morem več pokurit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:53:53
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil anitka, uživajte 100 na uro. jaz bi tudi, ma moj ne stopi na letalo, pa sem ga prepričevala na sto načinov, ampak nič. jaz imam v mislih bol, da bi šla surfat, mojemu sem sam namignila zaenkrat, da bi šla kampirat sam moram še kaj moči nabrat in seveda odvečno težo nekje odložit. Pustiš deca z Anejo doma in greš sama. Ali pa greš sama z njo. Simpl ko pasulj. ob tako odločitvi zna bit še fajt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:57:02
|
|
|
|
sesil
|
veslač bo počakal do 20:30, ko gre aneja spat. tako je odločil dedc.mu moram pomagat pri aneji...previt, umit, mleko nardit, pol mam pa fraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:05:16
|
|
|
|
aurora28
|
Ojla! Spet jaz po krajšem premoru. Pri nsa je vsak dan bolj pestro. Danes se je Gal malo plazil , od včeraj pa se je začel ob oporah dvigovati na noge . Sicer zgleda kot baletka , ampak stoji pa vseeno za kratek čas in nato pade na tazadnjo. Dojima se čez dan manj, ampak ne bom prehitevala (ker drugače se samo živciram), vse ob svojem času. Tudi v spodnji dlesni se kaže že 8. zobek , skratka pestro. No toliko iz moje strani, kako pa ste ve in vaši hroščki? Vsem majskim navihančkom, ki ste in praznujete in še boste praznovali obmesečnice želim veliko sončkov in nasmeškov
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:23:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ojla... na hitro se malce javim, pol pa šibam pod tuš. z mojim popoldanskim likanjem ni bilo skoraj nič. ker sta mojadva prišla gor skupaj s moji babi, tako da smo kofetkali in klepetali. Manca je šla danes predčasno spat, in sicer je spala ŽE ob 20ih . Je pa res, da je bila pokonci od 11.30. Jz res ne vem od kje ta otrok jemlje energijo, da zdrži z tako malo spanja??? Vstaja cca. 5.30, čez dan spi minimalno (danes uro in pol), potem pa še ponoči ne spi tako kot bi bilo treba (no upam na vsaj tako dobro noč nocoj kot je bila prejšnja, samo se bojim, da ne bo šlo, ker kadar čez dan spi malo je potem ponoči še bolj pestro). NČ, zdej grem pa pod tuš
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:23:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:27:31
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar velo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... za Omarja, šiba kot strela
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:28:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) Omar!!!! Je pa kot raketa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:29:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve Ti si pa privoščiš Nočko tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Aurora: Vam pa ze za 8 zobek .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:29:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva že spita. Nejc je bil cel vikend dober,danes ga je pa zgleda veter malo prepihal in je sedaj zvečer spet zakuhal ,tako da ima podaljšan vikend in jutri ne gre v vrtec,da vidimo,kaj se bo razvilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:29:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ojla! Spet jaz po krajšem premoru. Pri nsa je vsak dan bolj pestro. Danes se je Gal malo plazil , od včeraj pa se je začel ob oporah dvigovati na noge . Sicer zgleda kot baletka , ampak stoji pa vseeno za kratek čas in nato pade na tazadnjo. Dojima se čez dan manj, ampak ne bom prehitevala (ker drugače se samo živciram), vse ob svojem času. Tudi v spodnji dlesni se kaže že 8. zobek , skratka pestro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) vauuu to pa je brzincka kaj imate vse tepihe po stanovanju? Jaz razmišljam, da si jih nabavim zaradi AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve Ti si pa privoščiš Nočko tudi vam Štart je ob 21h tak, da imam še cajt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano) vauuu to pa je brzincka kaj imate vse tepihe po stanovanju? Jaz razmišljam, da si jih nabavim zaradi AT Ma jaz sem proti tepihom, samo to je najemnisko stanovanje in so bili cist novi noter pa smo jih obdrzali,ker je drugace samo kamen po tleh...Itak je full mrzlo za bos hodit. V svojem stanovanju bom imela pa cim vec lesa- parket, da ne bo treba tok tepihov. A si vidla mami pa Maria zadej gleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:33:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Bolj malo se javljam, ker veliko okrog sibam. Mi smo HB zdravi Omar veselo vadi hojo ob opori, zobe imamo se zmeraj samo tri, jemo pa pocasi ze kar vse. Upam da ste vi vsi zdravi. Itak je pa vedno tako da ko imam cas ni nobene ko ga pa nimam pa naklofate v dveh dneh 100 strani... Evo tkole mi sibamo... (Samo tuki nima nic zabremzano)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:34:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve uživaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve uživaj itak - hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla zaželet mirno in dooooolgo noč , jaz še ne grem spat, greve z kolegico na pijačko ali dve uživaj itak - hvala Fajn se imej... Jaz grem pa pol po polnoci v kino... moram najprej otroke spedenat, grem jih zdej skopat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:38:04
|
|
|
|
barbaw
|
Omar
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:39:29
|
|
|
|
sesil
|
bravo Omar. sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca (sej ne vem kako se napiše ) zadaj vidi. zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 20:44:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil bravo Omar. sam ta filmček je pa čist frišn, ker se še Einsidlerca (sej ne vem kako se napiše ) zadaj vidi. zdej grem pa pol ure veslat. držite pesti da ne obupam Držim pesti. Samo a ni malo pozno za telovadbo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?cupacupspomanjkanje samozavesti (
25%)
slaba vest iz njegove strani (
16%)
popolna kontrola nad vami (
12%)
ker ste prevec seksi za ostale?? (
20%)
razlika med leti (
6%)
drugo (
21%)
Število vseh glasov: 159Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!