Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 14:52:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Pri nas piha kot pri norcih .Dopoldne smo bili pri mojih starših na obisku .Se je moj oče izkazal in dal denar za voziček ,saj imamo namen za Tilna kupit eno marelco.Potem smo šli pa v BC,smo ga imeli že ogledanega,je bil pa pokvarjen Tako da smo si malo oglase ogledali in gremo popoldne pogledat enega rabljenega,praktično nevoženega,pa če bo v redu,ga bomo kupili Hura očka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 14:52:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp kdaj pa greste na dopust ? lep hotel in morje je takoj zraven, to je super Gremo že naslednjo nedeljo Joj kak sem vam fauš
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 15:53:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tako da smo si malo oglase ogledali in gremo popoldne pogledat enega rabljenega,praktično nevoženega,pa če bo v redu,ga bomo kupili Fajn kupujte smo že z ogleda,pa se nismo odločili za nakup .Rabimo namreč nekaj majhnega za v avto,ta je bil pa toliko velik kot naš,ko ga zložiš,pa še težji.Verjetno bom šla jutri v drug BC kar po ogledanega.Upam,da bo cel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 16:40:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ in sicer funkcije . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno Manca Ja eni imajo radi bolj "los" variante za delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 16:40:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč je bila . Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. Zdaj spi, ker je bila čisto boga. Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda. Bogici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 16:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp kdaj pa greste na dopust ? lep hotel in morje je takoj zraven, to je super Gremo že naslednjo nedeljo fovš lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 17:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil me ni blo nič gor, ker sem cele dneve zunaj z anejo. sej za danes je bil tudi plan, ma je včeraj ob 23h dobila vročino 38 in še celo noč jo je držalo. zdej je 37,4 - tam nekje se giblje. barbaw, vidim da ima tudi maja vročino. kolko pa? jaz pri naši ne vem od koga je, zobki al kak virus. ne upam z njo ven. rinejo pa ven zgornje enke. pa sploh ni slabe volje, le jedla ne bi in malo je tečka. Naša je zjutraj imela 38,2, zdaj ima pod 38, ampak še vedno je vročična. Apetita nima in če ugrizne v žlico pade v jok. Če jo malo bolj temeljito obrišem okoli ust v jok, ..... Za njo vemo, da jo zobki dajejo, ker se ga vidi skozi dlesen ampak še ni skozi. Bogica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 17:01:49
|
|
|
|
jana81
|
evo midva sva nazaj s sončka, ati spet šraufa en avto .. Zdej se mi pa neki lušta iz mcdonaldsa, in ne vem če ne bom Nejca spakirala in šla v Celje ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 17:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella a si dala Alči spat? Naša spi od kar ste šli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 17:59:04
|
|
|
|
sesil
|
joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:03:09
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla Toliko se oglašam, da me ne pozabite Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Noč je bila . Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. Zdaj spi, ker je bila čisto boga. Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda. Pa to je res samo še za zjokat... Drži se Samo tole še: pridružujem se čestitkam ob obmesečnicah - vse najboljše Juliji, Manci, Tjaši, Davudu in Galu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:04:45
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ za Gregija pa Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp kdaj pa greste na dopust ? lep hotel in morje je takoj zraven, to je super Gremo že naslednjo nedeljo fovš lepo se imejte anitka, uživajte 100 na uro. jaz bi tudi, ma moj ne stopi na letalo, pa sem ga prepričevala na sto načinov, ampak nič. jaz imam v mislih bol, da bi šla surfat, mojemu sem sam namignila zaenkrat, da bi šla kampirat sam moram še kaj moči nabrat in seveda odvečno težo nekje odložit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:05:43
|
|
|
|
sesil
|
rr ga spet sračka... copi/paste uspel, sam smeškotov pa ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:16:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo midva sva nazaj s sončka, ati spet šraufa en avto .. Zdej se mi pa neki lušta iz mcdonaldsa, in ne vem če ne bom Nejca spakirala in šla v Celje .. Meni se tudi lušta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:16:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Toliko se oglašam, da me ne pozabite Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:16:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil anitka, uživajte 100 na uro. jaz bi tudi, ma moj ne stopi na letalo, pa sem ga prepričevala na sto načinov, ampak nič. jaz imam v mislih bol, da bi šla surfat, mojemu sem sam namignila zaenkrat, da bi šla kampirat sam moram še kaj moči nabrat in seveda odvečno težo nekje odložit. Pustiš deca z Anejo doma in greš sama. Ali pa greš sama z njo. Simpl ko pasulj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 18:40:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom. sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače. ati je pa tačas Nejca uspaval.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:00:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Toliko se oglašam, da me ne pozabite Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:00:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom. Jj, jaz bi tud, samo milko ne gorenjko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:00:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella a si dala Alči spat? Naša spi od kar ste šli Naša je spila mleko in ni hotla spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:02:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.) jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešniki . če jo imam pa pred nosom. sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače. ati je pa tačas Nejca uspaval. Packa Jaz sem danes naredila pregrešno dobro lazanjo iz 4 sirov in jurčki. Seveda sem jo malo pohopsala za kosilo. Je bilo kar fajn malo grešit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:15:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče. tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 1.3.2009 19:16:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Toliko se oglašam, da me ne pozabite Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje [
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomia02Najlepše ime za punčkoDaša (
26%)
Korina (
12%)
Mija (
42%)
Lora (
20%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!