|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
1.3.2009 14:52:07   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Pri nas piha kot pri norcihuser posted image .Dopoldne smo bili pri mojih starših na obiskuuser posted image .Se je moj oče izkazal in dal denar za vozičekuser posted image ,saj imamo namen za Tilna kupit eno marelco.Potem smo šli pa v BC,smo ga imeli že ogledanega,je bil pa pokvarjenuser posted image

Tako da smo si malo oglase ogledali in gremo popoldne pogledat enega rabljenega,praktično nevoženega,pa če bo v redu,ga bomo kupili

Hura očka user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.3.2009 14:52:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

kdaj pa greste na dopust ?
lep hotel in morje je takoj zraven, to je super

Gremo že naslednjo nedeljouser posted image

Joj kak sem vam fauš user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.3.2009 15:53:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tako da smo si malo oglase ogledali in gremo popoldne pogledat enega rabljenega,praktično nevoženega,pa če bo v redu,ga bomo kupili
Fajn kupujte  user posted image user posted image user posted image

smo že z ogleda,pa se nismo odločili za nakupuser posted image .Rabimo namreč nekaj majhnega za v avto,ta je bil pa toliko velik kot naš,ko ga zložiš,pa še težji.Verjetno bom šla jutri v drug BC kar po ogledanega.Upam,da bo cel

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.3.2009 16:40:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober dan!

Evo danes sem pa melce bolj pozna, čeprav to še ne pomeni, da smo pozno vstali. Smo bili namreč že 5.30 auf, kljub temu, da je zaspala šele ob 10ih. Smo pa k sreči imeli samo 2 budnici. V prvo je pomagalo samo, da sem jo popravila in dala višje na povštar, v drugo pa sva pili čaj in po zeloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času je potem spat zaspala v postelji, ker se ne spomnim več, kdaj je celo noč prespala v svoji posteljici user posted image

Sem pa sedaj z mojo sestrično študirala matematiko za 9. razred OŠ user posted image  in sicer funkcije user posted image . Ma ta ženska ki jih ima je stara 30 let in nima pojma od pojma. Jim reče pri teoriji, da naj si iz knjige izpišejo kar se njim zdi pomembno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Manca

Ja eni imajo radi bolj "los" variante za delatuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.3.2009 16:40:43   
Estrella*

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Kakšen aranžma pa imata in koliko pride? 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.3.2009 16:40:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Noč je bila user posted image user posted image user posted image .  Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. user posted image  Zdaj spi, ker je bila čisto boga.

Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.

Bogiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.3.2009 16:57:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

TJAŠA, JULIJA ,DAVUD  ZA 9 TKO

IN MANCA, GAL ZA 10 TKO

VSE NAJ NAJ

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še z najine strani

tudi od nas vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.3.2009 16:58:29   
Anonimen

Gremo že naslednjo nedeljouser posted image

fovšuser posted image lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
1.3.2009 17:01:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

me ni blo nič gor, ker sem cele dneve zunaj z anejo. sej za danes je bil tudi plan, ma je včeraj ob 23h dobila vročino 38 in še celo noč jo je držalo. zdej je 37,4 - tam nekje se giblje.
barbaw, vidim da ima tudi maja vročino. kolko pa? jaz pri naši ne vem od koga je, zobki al kak virus.  ne upam z njo ven. rinejo pa ven zgornje enke.user posted image pa sploh ni slabe volje, le jedla ne bi in malo je tečka.

Naša je zjutraj imela 38,2, zdaj ima pod 38, ampak še vedno je vročična. Apetita nima in če ugrizne v žlico pade v jok. Če jo malo bolj temeljito obrišem okoli ust v jok, ..... Za njo vemo, da jo zobki dajejo, ker se ga vidi skozi dlesen ampak še ni skozi. user posted image

Bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
1.3.2009 17:01:49   
jana81
evo midva sva nazaj s sončka, ati spet šraufa en avtouser posted image ..
Zdej se mi pa neki lušta iz mcdonaldsa, in ne vem če ne bom Nejca spakirala in šla v Celje ..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
1.3.2009 17:11:21   
Anonimen
Estrella a si dala Alči spat?

Naša spi od kar ste šliuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
1.3.2009 17:59:04   
sesil
joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče.
tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.)
jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešnikiuser posted image . user posted image če jo imam pa pred nosom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
1.3.2009 18:03:09   
špelin@
Hojla user posted image

Toliko se oglašam, da me ne pozabite user posted image

Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... user posted image  Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P user posted image  Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje user posted image

Dan!

Noč je bila user posted image user posted image user posted image .  Maja je fasala od vsega hudega zaradi zobka vročino in danes zjutraj je boga revica bruhala. user posted image  Zdaj spi, ker je bila čisto boga.

Bom malo kasneje prebrala kaj ste naklofale. V terme gresta Jaka in ati in upam, da se bom malo naspala, ker sem čisto bleda.

Pa to je res samo še za zjokat... user posted image  Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo tole še: pridružujem se čestitkam ob obmesečnicah - vse najboljše Juliji, Manci, Tjaši, Davudu in Galu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
1.3.2009 18:04:45   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Špelin@ za Gregija pa 

Gremo že naslednjo nedeljo

fovš lepo se imejte

anitka, uživajte 100 na uro. jaz bi tudi, ma moj ne stopi na letalo, pa sem ga prepričevala na sto načinov, ampak nič.

jaz imam v mislih bol, da bi šla surfat, mojemu sem sam namignila zaenkrat, da bi šla kampirat
sam moram še kaj moči nabrat in seveda odvečno težo nekje odložit.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
1.3.2009 18:05:43   
sesil
rr ga spet sračka...
copi/paste uspel, sam smeškotov pa niuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
1.3.2009 18:16:02   
barbaw

evo midva sva nazaj s sončka, ati spet šraufa en avtouser posted image ..
Zdej se mi pa neki lušta iz mcdonaldsa, in ne vem če ne bom Nejca spakirala in šla v Celje ..user posted image

Meni se tudi lušta. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
1.3.2009 18:16:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla user posted image

Pri nas je izredno stanje: ponoči katastrofa od nespanja, čez dan inhalacije, klofanje po hrbtu, nonstop crkljanje,... user posted image  Gregi je ful bogi, jutri popoldne greva k P user posted image  Največja ironija je, da mali apetit kar ima, piti pa noče niti kaplje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
1.3.2009 18:16:07   
barbaw

anitka, uživajte 100 na uro. jaz bi tudi, ma moj ne stopi na letalo, pa sem ga prepričevala na sto načinov, ampak nič.

jaz imam v mislih bol, da bi šla surfat, mojemu sem sam namignila zaenkrat, da bi šla kampirat
sam moram še kaj moči nabrat in seveda odvečno težo nekje odložit.

Pustiš deca z Anejo doma in greš sama. Ali pa greš sama z njo. Simpl ko pasulj.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
1.3.2009 18:40:54   
jana81

joj kako vam zavidam sonček (pri nas je cel dan oblačno) pa sprehode in čveke...mi smo že cel dan v bajti. aneja vztraja z vročino 37,5 , pasti pa noče.
tečka je 100 na uro, mislim da so res zobi, nisem pa mislila, da je lahko tako visoka vročina (38 st.)
jana, tebi se lušta mcdonalds, jaz pa jem gorenjko s celimi lešnikiuser posted image . user posted image če jo imam pa pred nosom.

sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače.user posted image  ati je pa tačas Nejca uspaval.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
1.3.2009 19:00:26   
Estrella*

Hojla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
1.3.2009 19:00:32   
Estrella*

Jj, jaz bi tud, samo milko ne gorenjkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
1.3.2009 19:00:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Estrella a si dala Alči spat?

Naša spi od kar ste šliuser posted image user posted image

Naša je spila mleko in ni hotla spatuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
1.3.2009 19:02:15   
Estrella*

sem svoje lušte že spravila v žlodček, sem se mogla peljat v meka, ni šlo drugače.user posted image  ati je pa tačas Nejca uspaval.

Packauser posted image Jaz sem danes naredila pregrešno dobro lazanjo iz 4 sirov in jurčki. Seveda sem jo malo pohopsala za kosilo. Je bilo kar fajn malo grešituser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
1.3.2009 19:15:33   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
1.3.2009 19:16:28   
tilči

Hojla user posted image

[

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

15.10.

Ime za punčko

Tia (33%)

Lia (11%)

Ema (56%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!