|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
28.2.2009 20:38:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Joj ženskice, mojega Gala je zgleda da to bivanje na prostem tako "zdelalo", da mi spi že od 18. ure in se noče in noče prebuditi, čeprav sem glasna zraven njegauser posted image user posted image . Me je kar malo strah nočiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
28.2.2009 20:40:02   
barbaw
Nam bo mogoče zdaj zobek prebil, ampak res mogoče. Spet je sitna ko user posted image . Sva se z mojim skregala in user posted image  jo zdaj on rihta. Če se še kdaj rodim bom moški. user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
28.2.2009 20:52:12   
hijenca
Samo na hitro se javim. Sma se z Vidkom potepala celo popoldan, bila v trgovini, zunaj na parceli, obletala vse sosede, Videk se je igral s "bratrancom in sestričnama" ( mi pač rečemo tako, čeprav je mamica moja sestrična, druga mamica pa sestrična od mojega A.), je bil prijeten dan.

Sedaj Videk žnerga pri atiju, ker je zaspan, pa mu ni za spat. Bom ga mogla jaz spat spakirat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
28.2.2009 20:59:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Samo na hitro se javim. Sma se z Vidkom potepala celo popoldan, bila v trgovini, zunaj na parceli, obletala vse sosede, Videk se je igral s "bratrancom in sestričnama" ( mi pač rečemo tako, čeprav je mamica moja sestrična, druga mamica pa sestrična od mojega A.), je bil prijeten dan.

Sedaj Videk žnerga pri atiju, ker je zaspan, pa mu ni za spat. Bom ga mogla jaz spat spakirat.

user posted image user posted image user posted image  za dobro izkoriščen dan

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
28.2.2009 21:00:28   
Srčekgirll
Zdaj pa več nisem, jst tukaj sama, sem končno čveke, nazaj prklicalaaaa.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
28.2.2009 21:06:57   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Nam bo mogoče zdaj zobek prebil, ampak res mogoče. Spet je sitna ko user posted image . Sva se z mojim skregala in user posted image  jo zdaj on rihta. Če se še kdaj rodim bom moški. user posted image user posted image

Joj, kaj so bogi s temi zobki. Upam, da čimprej pokuka na plano. Pravjo, da starejši ko so user posted image se dlesni bolj odebelijo veje bolečine so.user posted image Ma ne vem, bomo vidl kako bo pr našmu, če bo tko k so do zdej vn rinli bo super, brez oreng težav, sam mal sitnosti je blo.
user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
28.2.2009 21:07:47   
Srčekgirll

user posted image user posted image za lepo izkoristen danuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
28.2.2009 21:08:23   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Zdaj pa več nisem, jst tukaj sama, sem končno čveke, nazaj prklicalaaaa.user posted image

Se pozna, da je bilo lepo vreme in da so čvekice več zunaj.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
28.2.2009 21:09:09   
Srčekgirll

Joj ženskice, mojega Gala je zgleda da to bivanje na prostem tako "zdelalo", da mi spi že od 18. ure in se noče in noče prebuditi, čeprav sem glasna zraven njegauser posted image user posted image . Me je kar malo strah nočiuser posted image user posted image

Pa zbudit si ga probala? Če ne ga pusti pa spat kaj pa čš druzga. Lohk pa da bo do zjutraj spal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
28.2.2009 21:11:03   
Srčekgirll

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Uau, fensiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
28.2.2009 21:11:06   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, sem na hitro tudi jaz gor. Ravnokar sem pospravila vso navlako, ki smo jo s puncama potrebovale za peko barvastih piškotov user posted image  

mmmmmmmm, se mi je zdejlu, da neki diši tuki gor po RRju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
28.2.2009 21:11:43   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kaka gužvauser posted image

jaz sploh ne pridem do besede user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa res. Človek je prisiljen, da mora nekaj delatuser posted image user posted image

jaz sanje prelivam v program za izris kuhinj user posted image

S katerim programom delaš?

Z ene strani sem ga cuknila, pa ni težko z njim delat. Jaz bom mogla dat po meri delat, ker mi bo drugače ostalo malo lufta na enem mestu. Malo sem se hecala s pogledom v 3D, drugače pa je čisto izi za narest. Če si boš sama delala, moraš pokazat, da malo pokomentiramo. Če boš hotela bom sestro prosila za kakšen komentar, da se ne boš kasneje tolkla po glavi.

klik

Jaz imam namreč že izrisano kuhinjo pri Ikei, bom pa en dan probala malo na tej tvoji strani se poigrat. Ko pa bo šlo za res, pa bom sigurno prilepila kakšno fotko izrisane kuhinje, da tvoja sestra še kak komentar doda. Najprej moram točno izmerit, ker mi neke mere skupaj ne grejo. Malo časa še imamuser posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
28.2.2009 21:19:38   
Srčekgirll
Ekola, Vid spi že ene pol ure, če ne več, sam bo kmal kak alarmuser posted image . Ma glavnu, da bo po noč mir.user posted image
Kje ste pa ostale, a jih še rihtate za spanje?
Upam, da mi ne bo treba spet petiuser posted image , bom še ohripala.
Nč, grem mal še pred TV pol pa pridem še kej po kukat.

Neposredna povezava do sporočila: 2088
28.2.2009 21:19:51   
barbaw

Jaz imam namreč že izrisano kuhinjo pri Ikei, bom pa en dan probala malo na tej tvoji strani se poigrat. Ko pa bo šlo za res, pa bom sigurno prilepila kakšno fotko izrisane kuhinje, da tvoja sestra še kak komentar doda. Najprej moram točno izmerit, ker mi neke mere skupaj ne grejo. Malo časa še imamuser posted image .

Meni po Ikei nikakor ni šlo skupaj. user posted image  Jaz sem si jo narisala, ampak me barve malo j.... Me zanima kakšno mi bo sestra narisala.

A si že kaj razmišljala kje bi naročila kuhinjo?

< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.2.2009 21:20:08 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
28.2.2009 21:33:51   
nia5

Evo mojga plesalca:
user posted image

Faca mala user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 2090
28.2.2009 21:35:23   
nia5

Sveži luft zna to naredit ja, mene bi bilo tudi strah, saj ti bo verjetno dolgo pokonci user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
28.2.2009 21:37:38   
nia5

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Uauuser posted image , jaz bi tudi pa ni časa (beri denarjauser posted image ), mogoče nam kaj kratkega in sladkega letos naleti, bomo videli.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
28.2.2009 21:38:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, še to sem vam pozabila povedati:

Manci se že ful vidi š**** 5.zobka, in sicer dvojkica zgoraj user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
28.2.2009 21:38:41   
nia5

Estrella*, barbaw, tilči:
mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj...

Mi nismo nič posebnega delali. Ti bo znala bo Estrella pomagat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem Maji ko je bilo ful hudo kuhala materino dušico, ki jo je inhalirala. Pa vzidgnjeno vzglavje smo imeli. Pri Jaku pa isto.

Mi smo tudi vzglavje že dvignili, Gregi fajn inhalira, upam, da bo jutri že kaj bolje.
Hvala ti user posted image user posted image

Bogec mali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
28.2.2009 21:48:03   
nia5
No Nia pa je prej končno zaspala, ma kako ta otrok tečnari preden zaspi, pa bognedaj da jo v roke vzamem, a tečnari pa in se vseda, pa spet pade, ker ne more več, zdaj je trajalo le 40 minut, pismo skoraj zaspim zraven user posted image . Mislim da bo pred tistim trdnim spanjem še en alarm za čaj, čeprav ga je stankala v teh 40 minutah 2,5dluser posted image
Danes sma spet same, ima user posted image inventuro do petih zjutraj revček, pol pa začne Nia ob osmih po njem plazituser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
28.2.2009 21:49:58   
nia5
Vidim da je spet ultra gužva user posted image , Anitka a se je Gal že zbudil? Zdaj bo veselica, če ti je tako dolgo spal, ali pa tudi ne.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
28.2.2009 21:50:54   
nia5
Kaj vse gledate tv, kaj je kaj pametnega?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
28.2.2009 21:52:04   
nia5

Kje pa si, eh grem se na balkon preluftat, ker se butasto počutim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2098
28.2.2009 21:57:41   
Anitka

Ga je pa res zdelalo user posted image  Stiskam pestke, da bo tudi ponoči fajn spal!!! user posted image user posted image

Sem ga potem šla dvignit iz postelje pa je še kar naprej v mojem naročju spal in je rabil nekaj časa, da je prišel k sebiuser posted image user posted image . Sva potem šla v banjo, pa sedaj sva že papala kot velika, zdaj pa že počasi postaja spet tečkast tako, da upam na mirno noč tudi jaz.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
28.2.2009 21:59:08   
Anitka

Tudi jaz sem že milijonkrat rekla, da je njim doooooooooooooosti lažje na tem svetu. Dedci user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Majo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

morje
petra123

Ali bi šli na morje s tri mesece staro punčko?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 334

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!