|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
28.2.2009 17:27:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, barbaw, tilči:
mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj...

Mi nismo nič posebnega delali. Ti bo znala bo Estrella pomagat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem Maji ko je bilo ful hudo kuhala materino dušico, ki jo je inhalirala. Pa vzidgnjeno vzglavje smo imeli. Pri Jaku pa isto.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.2.2009 17:28:48 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
28.2.2009 17:47:00   
Soncnica Sandra ***
evo mi smo že cca. 1 uro doma.

smo bili prej uro in pol odzunaj in Mančita kar ni hotla zaspat, čeprav je bila budna od 10.15, tako da smo jo pšri tašči popokali v avto in šli domov in je takoj zaspala v avtu ob 16.15 in sedaj še vedno spi v avtu. ampak jo bom šla kmalu zbudit, ker drugače bomo meli žurko do 10ih al pa še dlje

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
28.2.2009 17:48:18   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Mi2 z Vidkom sva bla na sprehod in je zunaj tko toplo, in to oreng, ke okrog 13- 14 stopinj na soncu, če ne več. Tko, de sva se mal naužila svežega in toplega zraka in sončka. Malo je sm pa tja zapihalo, a ni blo hujšga, najbl je tam pihalo kjer je blo bl odprto.
Za domov mi je Vid zaspal in zdej naprej spi v posteljci 2. runda dns. Pol bo zvečer očitno prej šel spatuser posted image . Ma ga bom probala vseeno dalj časa budnega met, pa da gre kasneje spat, mi bo treba manjkrat it alarme mirituser posted image user posted image Nč, morem it pod tuš k sm prešvicana.
Se še kej javm, če ne bo gužveuser posted image

pri nas je toliko stopinj bilo v senci, na soncu pa vsaj še 1x toliko. sem videla ljudi, ki so se sprehakali v kratkih rokavih

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
28.2.2009 17:49:21   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm
Kaj pravite na to' Ali je že katera preizkusila?

jaz sem malo skeptična pri takih stvareh user posted image
Kaj pa želodec???

jaz sem tudi malce skeptična zaradi želodca, sploh, ker jo malce kislina daje.
tako je rekla P, ker se ji po jogurtu (predvsem borovničevem) velikokrat malce dviguje in malce nazaj pride

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.2.2009 17:50:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Še eno pitanje (malo čudno sicer pa ipak) preden grem kofe pit, zanima me s čim pomivate po tleh, to mislim ali le z vodo ali tudi s čistilom. Jaz pomivam le z vročo vodo glede na to da je Nia večino časa na tleh in pol roke v usta...saj se mi zdijo ta čistila ful močna. Tudi steklo (tam kjer svoje žnable gor popa) umivam le z vodo. Mislite da pretiravam?

jaz pomivam po tleh z vodo in čistilom z vonjem zelenega jabolka od Blinka, okna pa pomivam s steleksom, sam jih že fullllllllllllllllllllllllllll dolg nisem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.2.2009 17:50:44   
Soncnica Sandra ***
zdej pa grem Manco zbudit, ker vidim da je na RR ful gužva user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.2.2009 17:51:44   
Soncnica Sandra ***
Aja, še to sem vam pozabila povedati:

Manci se že ful vidi š**** 5.zobka, in sicer dvojkica zgoraj user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.2.2009 17:54:07   
tilči

mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj...

Gregija si položi z njegovim trebuhom na svoja kolena ter tako,da ima glavo nižje.Potem pa ga enakomerno tolči po levi in desni strani hrbta,po pljučih,z rahlo pokrčeno roko s spodnjo stranjo.Lahko pa si pomagaš s cucljem od flaške,ker še nekak vakum naredi.Če pa imaš kogoče kakšen ročni masažni aparat,je pa najboljše.

Ko spi,naj leži z zgornjim delom telesa tako,da ima privzdignjeno,enkrat na levem boku,dela leva stran pljuč;drugič na desnem,dela desna stran pljuč.Najslabše je spanje na hrbtu,ker tako pljuča najslabše delajo.Najbolje,ko zaspi,da ga za hrbtom podložiš.

Vaja na hrbtu:položi ga na blazino z zg. delom telesa ter ga tolči po levi in desni strani pljuč.

Vaja na boku:obrni ga na levi bok in ga tolči po levi strani pljuč,nato pa še po desni

Upam,da sem dovolj jasno napisala.Težko je takole razložiti,če ne vidiš

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.2.2009 18:03:32   
Anitka
Ojla!

Ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image user posted image Midva z Galom sva danes dodobra izkoristila topel, sončen dan in sva bila skoraj ves dan zunaj.

In kaj je novega pri vas? Bom probala kaj za nazaj prebrat in pokomentirat dokler Gal panča.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.2.2009 18:07:51   
Anitka

MATIC VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
28.2.2009 18:09:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Mi2 z Vidkom sva bla na sprehod in je zunaj tko toplo, in to oreng, ke okrog 13- 14 stopinj na soncu, če ne več. Tko, de sva se mal naužila svežega in toplega zraka in sončka. Malo je sm pa tja zapihalo, a ni blo hujšga, najbl je tam pihalo kjer je blo bl odprto.
Za domov mi je Vid zaspal in zdej naprej spi v posteljci 2. runda dns. Pol bo zvečer očitno prej šel spatuser posted image . Ma ga bom probala vseeno dalj časa budnega met, pa da gre kasneje spat, mi bo treba manjkrat it alarme mirituser posted image user posted image Nč, morem it pod tuš k sm prešvicana.
Se še kej javm, če ne bo gužveuser posted image

pri nas je toliko stopinj bilo v senci, na soncu pa vsaj še 1x toliko. sem videla ljudi, ki so se sprehakali v kratkih rokavih

U pišuka, zmotila sm se. Mislna sm v senci. Jao, kaj mi je dns, neki vse brklam. Hvala k si komentirala. Drgač neb vidla. A jej, ti,ti jestuser posted image zmešana blond bučauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.2.2009 18:48:26   
špelin@

Mi nismo nič posebnega delali. Ti bo znala bo Estrella pomagat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem Maji ko je bilo ful hudo kuhala materino dušico, ki jo je inhalirala. Pa vzidgnjeno vzglavje smo imeli. Pri Jaku pa isto.

Mi smo tudi vzglavje že dvignili, Gregi fajn inhalira, upam, da bo jutri že kaj bolje.
Hvala ti user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.2.2009 18:50:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Gregija si položi z njegovim trebuhom na svoja kolena ter tako,da ima glavo nižje.Potem pa ga enakomerno tolči po levi in desni strani hrbta,po pljučih,z rahlo pokrčeno roko s spodnjo stranjo.Lahko pa si pomagaš s cucljem od flaške,ker še nekak vakum naredi.Če pa imaš kogoče kakšen ročni masažni aparat,je pa najboljše.

Ko spi,naj leži z zgornjim delom telesa tako,da ima privzdignjeno,enkrat na levem boku,dela leva stran pljuč;drugič na desnem,dela desna stran pljuč.Najslabše je spanje na hrbtu,ker tako pljuča najslabše delajo.Najbolje,ko zaspi,da ga za hrbtom podložiš.

Vaja na hrbtu:položi ga na blazino z zg. delom telesa ter ga tolči po levi in desni strani pljuč.

Vaja na boku:obrni ga na levi bok in ga tolči po levi strani pljuč,nato pa še po desni

Upam,da sem dovolj jasno napisala.Težko je takole razložiti,če ne vidiš

Ej, odlično si mi tole opisala user posted image user posted image user posted image  Najlepša hvala!!! user posted image user posted image
Poznala sem samo prvo vajo, zdaj bom lahko preizkusila vse tole user posted image
Še 1x HVALA user posted image  Zdaj sem ti pa res že dolžna konkretno kavico.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
28.2.2009 19:21:02   
Srčekgirll
Evo mojga plesalca:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2064
28.2.2009 19:50:08   
Srčekgirll
Sama po RRju, se sprehajam, nikjer nobene, čvekice ni.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2065
28.2.2009 20:21:27   
Srčekgirll

Sama po RRju, se sprehajam, nikjer nobene, čvekice ni.user posted image user posted image user posted image

Nadaljujem:
Nekoč pa morda, se bo keraaa leEee najdla, ki bo zmano, čvekaAala.
Zato pa sama, se še sprehajam, in srčno upam, da je keraAa tu. Kam ste se skrile, ve čveke majske, da jst tu samevam, dolgčas mi jeeeee.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2066
28.2.2009 20:25:48   
Anitka

Nadaljujem:
Nekoč pa morda, se bo keraaa leEee najdla, ki bo zmano, čvekaAala.
Zato pa sama, se še sprehajam, in srčno upam, da je keraAa tu. Kam ste se skrile, ve čveke majske, da jst tu samevam, dolgčas mi jeeeee.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si, faca siuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.2.2009 20:27:20   
špelin@
Evo, sem na hitro tudi jaz gor. Ravnokar sem pospravila vso navlako, ki smo jo s puncama potrebovale za peko barvastih piškotov user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.2.2009 20:28:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

MATIC VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESCEV

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.2.2009 20:30:33   
Anitka
Joj ženskice, mojega Gala je zgleda da to bivanje na prostem tako "zdelalo", da mi spi že od 18. ure in se noče in noče prebuditi, čeprav sem glasna zraven njegauser posted image user posted image . Me je kar malo strah nočiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
28.2.2009 20:30:59   
Anitka

Evo, sem na hitro tudi jaz gor. Ravnokar sem pospravila vso navlako, ki smo jo s puncama potrebovale za peko barvastih piškotov user posted image  

Opa, pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.2.2009 20:32:07   
Anitka
Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.2.2009 20:33:56   
špelin@

Joj ženskice, mojega Gala je zgleda da to bivanje na prostem tako "zdelalo", da mi spi že od 18. ure in se noče in noče prebuditi, čeprav sem glasna zraven njegauser posted image user posted image . Me je kar malo strah nočiuser posted image user posted image

Ga je pa res zdelalo user posted image  Stiskam pestke, da bo tudi ponoči fajn spal!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.2.2009 20:34:54   
špelin@

Špelin@ za Gregija pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti user posted image

Aja, če katero zanima - na dopust gremo v tale hotel: http://www.azurhotels.com.eg/English/Citadel/Location.asp
Uau, nobel user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.2.2009 20:35:25   
špelin@

Evo mojga plesalca:
user posted image

Cukr user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

nosečnost
Lelly28 RR

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

1. tromesečje (21%)

2.tromesečje (64%)

3. tromesečje (14%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!