Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:27:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *********************** Estrella*, barbaw, tilči: mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj... *********************** Mi nismo nič posebnega delali. Ti bo znala bo Estrella pomagat. Jaz sem Maji ko je bilo ful hudo kuhala materino dušico, ki jo je inhalirala. Pa vzidgnjeno vzglavje smo imeli. Pri Jaku pa isto.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.2.2009 17:28:48 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:47:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo mi smo že cca. 1 uro doma. smo bili prej uro in pol odzunaj in Mančita kar ni hotla zaspat, čeprav je bila budna od 10.15, tako da smo jo pšri tašči popokali v avto in šli domov in je takoj zaspala v avtu ob 16.15 in sedaj še vedno spi v avtu. ampak jo bom šla kmalu zbudit, ker drugače bomo meli žurko do 10ih al pa še dlje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:48:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 z Vidkom sva bla na sprehod in je zunaj tko toplo, in to oreng, ke okrog 13- 14 stopinj na soncu, če ne več. Tko, de sva se mal naužila svežega in toplega zraka in sončka. Malo je sm pa tja zapihalo, a ni blo hujšga, najbl je tam pihalo kjer je blo bl odprto. Za domov mi je Vid zaspal in zdej naprej spi v posteljci 2. runda dns. Pol bo zvečer očitno prej šel spat . Ma ga bom probala vseeno dalj časa budnega met, pa da gre kasneje spat, mi bo treba manjkrat it alarme mirit Nč, morem it pod tuš k sm prešvicana. Se še kej javm, če ne bo gužve pri nas je toliko stopinj bilo v senci, na soncu pa vsaj še 1x toliko. sem videla ljudi, ki so se sprehakali v kratkih rokavih
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:49:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm Kaj pravite na to' Ali je že katera preizkusila? jaz sem malo skeptična pri takih stvareh Kaj pa želodec??? jaz sem tudi malce skeptična zaradi želodca, sploh, ker jo malce kislina daje. tako je rekla P, ker se ji po jogurtu (predvsem borovničevem) velikokrat malce dviguje in malce nazaj pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:50:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Še eno pitanje (malo čudno sicer pa ipak) preden grem kofe pit, zanima me s čim pomivate po tleh, to mislim ali le z vodo ali tudi s čistilom. Jaz pomivam le z vročo vodo glede na to da je Nia večino časa na tleh in pol roke v usta...saj se mi zdijo ta čistila ful močna. Tudi steklo (tam kjer svoje žnable gor popa) umivam le z vodo. Mislite da pretiravam? jaz pomivam po tleh z vodo in čistilom z vonjem zelenega jabolka od Blinka, okna pa pomivam s steleksom, sam jih že fullllllllllllllllllllllllllll dolg nisem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:50:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej pa grem Manco zbudit, ker vidim da je na RR ful gužva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:51:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja, še to sem vam pozabila povedati: Manci se že ful vidi š**** 5.zobka, in sicer dvojkica zgoraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 17:54:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *********************** Estrella*, barbaw, tilči: mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj... *********************** Gregija si položi z njegovim trebuhom na svoja kolena ter tako,da ima glavo nižje.Potem pa ga enakomerno tolči po levi in desni strani hrbta,po pljučih,z rahlo pokrčeno roko s spodnjo stranjo.Lahko pa si pomagaš s cucljem od flaške,ker še nekak vakum naredi.Če pa imaš kogoče kakšen ročni masažni aparat,je pa najboljše. Ko spi,naj leži z zgornjim delom telesa tako,da ima privzdignjeno,enkrat na levem boku,dela leva stran pljuč;drugič na desnem,dela desna stran pljuč.Najslabše je spanje na hrbtu,ker tako pljuča najslabše delajo.Najbolje,ko zaspi,da ga za hrbtom podložiš. Vaja na hrbtu:položi ga na blazino z zg. delom telesa ter ga tolči po levi in desni strani pljuč. Vaja na boku:obrni ga na levi bok in ga tolči po levi strani pljuč,nato pa še po desni Upam,da sem dovolj jasno napisala.Težko je takole razložiti,če ne vidiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 18:03:32
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Ste me kaj pogrešale? Midva z Galom sva danes dodobra izkoristila topel, sončen dan in sva bila skoraj ves dan zunaj. In kaj je novega pri vas? Bom probala kaj za nazaj prebrat in pokomentirat dokler Gal panča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 18:09:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Mi2 z Vidkom sva bla na sprehod in je zunaj tko toplo, in to oreng, ke okrog 13- 14 stopinj na soncu, če ne več. Tko, de sva se mal naužila svežega in toplega zraka in sončka. Malo je sm pa tja zapihalo, a ni blo hujšga, najbl je tam pihalo kjer je blo bl odprto. Za domov mi je Vid zaspal in zdej naprej spi v posteljci 2. runda dns. Pol bo zvečer očitno prej šel spat . Ma ga bom probala vseeno dalj časa budnega met, pa da gre kasneje spat, mi bo treba manjkrat it alarme mirit Nč, morem it pod tuš k sm prešvicana. Se še kej javm, če ne bo gužve pri nas je toliko stopinj bilo v senci, na soncu pa vsaj še 1x toliko. sem videla ljudi, ki so se sprehakali v kratkih rokavih U pišuka, zmotila sm se. Mislna sm v senci. Jao, kaj mi je dns, neki vse brklam. Hvala k si komentirala. Drgač neb vidla. A jej, ti,ti jest zmešana blond buča
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 18:48:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *********************** Estrella*, barbaw, tilči: mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj... *********************** Mi nismo nič posebnega delali. Ti bo znala bo Estrella pomagat. Jaz sem Maji ko je bilo ful hudo kuhala materino dušico, ki jo je inhalirala. Pa vzidgnjeno vzglavje smo imeli. Pri Jaku pa isto. Mi smo tudi vzglavje že dvignili, Gregi fajn inhalira, upam, da bo jutri že kaj bolje. Hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 18:50:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *********************** Estrella*, barbaw, tilči: mi lahko ena, lepo prosim, natančno opiše dihalne vaje in položaje pri "tolčenju" po hrbtu? Gregija ful matra in bi res rada pravilno izvajala vse skupaj... *********************** Gregija si položi z njegovim trebuhom na svoja kolena ter tako,da ima glavo nižje.Potem pa ga enakomerno tolči po levi in desni strani hrbta,po pljučih,z rahlo pokrčeno roko s spodnjo stranjo.Lahko pa si pomagaš s cucljem od flaške,ker še nekak vakum naredi.Če pa imaš kogoče kakšen ročni masažni aparat,je pa najboljše. Ko spi,naj leži z zgornjim delom telesa tako,da ima privzdignjeno,enkrat na levem boku,dela leva stran pljuč;drugič na desnem,dela desna stran pljuč.Najslabše je spanje na hrbtu,ker tako pljuča najslabše delajo.Najbolje,ko zaspi,da ga za hrbtom podložiš. Vaja na hrbtu:položi ga na blazino z zg. delom telesa ter ga tolči po levi in desni strani pljuč. Vaja na boku:obrni ga na levi bok in ga tolči po levi strani pljuč,nato pa še po desni Upam,da sem dovolj jasno napisala.Težko je takole razložiti,če ne vidiš Ej, odlično si mi tole opisala Najlepša hvala!!! Poznala sem samo prvo vajo, zdaj bom lahko preizkusila vse tole Še 1x HVALA Zdaj sem ti pa res že dolžna konkretno kavico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 19:21:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo mojga plesalca:
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 19:50:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Sama po RRju, se sprehajam, nikjer nobene, čvekice ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:21:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sama po RRju, se sprehajam, nikjer nobene, čvekice ni. Nadaljujem: Nekoč pa morda, se bo keraaa leEee najdla, ki bo zmano, čvekaAala. Zato pa sama, se še sprehajam, in srčno upam, da je keraAa tu. Kam ste se skrile, ve čveke majske, da jst tu samevam, dolgčas mi jeeeee.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:25:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sama po RRju, se sprehajam, nikjer nobene, čvekice ni. Nadaljujem: Nekoč pa morda, se bo keraaa leEee najdla, ki bo zmano, čvekaAala. Zato pa sama, se še sprehajam, in srčno upam, da je keraAa tu. Kam ste se skrile, ve čveke majske, da jst tu samevam, dolgčas mi jeeeee. Dobra si, faca si
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:27:20
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, sem na hitro tudi jaz gor. Ravnokar sem pospravila vso navlako, ki smo jo s puncama potrebovale za peko barvastih piškotov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:30:33
|
|
|
|
Anitka
|
Joj ženskice, mojega Gala je zgleda da to bivanje na prostem tako "zdelalo", da mi spi že od 18. ure in se noče in noče prebuditi, čeprav sem glasna zraven njega . Me je kar malo strah noči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:30:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, sem na hitro tudi jaz gor. Ravnokar sem pospravila vso navlako, ki smo jo s puncama potrebovale za peko barvastih piškotov Opa, pridne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:33:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj ženskice, mojega Gala je zgleda da to bivanje na prostem tako "zdelalo", da mi spi že od 18. ure in se noče in noče prebuditi, čeprav sem glasna zraven njega . Me je kar malo strah noči Ga je pa res zdelalo Stiskam pestke, da bo tudi ponoči fajn spal!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 28.2.2009 20:35:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo mojga plesalca: Cukr
|
|
|
fantek po morfologijisararali so že kateri po morfologiji rekli, da nosi fantka in se je rodila punčka? če ja, s koliko verjetnostjo je gin.trdil/a da je fantek?da (
28%)
ne (
72%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!