Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 10:26:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina! Ne da se mi nazaj iskat.... za katero Tomyjevo igrco si rekla, da je fajn? Rumble in the jungle? Al tisto drugo s kroglico? Ker je pri obeh kroglica... džunglo sem včeraj kupila.... nismo še odprli, ampak se mi zdi, da ni tak enostavna. Ima Interspar -20% na vse Tomy izdelke. Pa že itak niso te igrce drage v primerjavi z ostalimi. Pa Alibabo sem kupila za en RD
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 12:07:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina! Ne da se mi nazaj iskat.... za katero Tomyjevo igrco si rekla, da je fajn? Screwball scramble Sem pa tudi jaz kupila Psssst ne zbudi očka in je drobižkoma ful všeč . Doma ima še zaprto eno igro "pirat v sodu " (ne vem kako se točno imenuje), ki jo bomo preizkusili na kak deževen dan . Bubi kaj je ta akcija le v Intersparu ali tudi v Sparu??? Ker prvi interspar imam ca 50km proč, Špar pamalo bližje . Te družabne igre so drobižkoma fulll všeč in ne bi bilo slabo mal zaloge naredit Jaz sem pa danes malo jezna - sem šla po fotke, ki sem jih zadnjič naročila in je namesto formata 10x15 razvit format 11,3x17 Kje na zdaj primerne albume najdem Ne vem kaj jih je zamedlo, saj sem naročala tako kot vedno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 12:28:29
|
|
|
|
Urša
|
Joj, Nina, to je pa sranje, jestm sem ful občutljiva na take stvrai, se mi je že zgodilo, da s mi narobe razvili, pa s jih mogli še enkrat. Od takrat naprej vedno pri naročilu kot opombo navedem NUJNO 10x15!!! Kje sem jaz šele pri slikah...maj 2008!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 15:26:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Urša, sem že poslala pritožbo in vprašanje po kakšnem naklučju je prišlo do tega . Vsekakor se še ne bom takoj lotila iskanja primernih albumov, prej počakam na odgovor
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 17:52:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
No evo, moj sin mi bo kmal ušel iz gnezdeca ... ...danes se je pa odločil pri mojih starših prespati ... ...Tina pa jokca, da bi ona tudi tam spala - pa nočem zdaj mame obremenjevati, da bi jo mogla prenašat sem ter tja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 18:56:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina! Ne da se mi nazaj iskat.... za katero Tomyjevo igrco si rekla, da je fajn? Screwball scramble Sem pa tudi jaz kupila Psssst ne zbudi očka in je drobižkoma ful všeč . Doma ima še zaprto eno igro "pirat v sodu " (ne vem kako se točno imenuje), ki jo bomo preizkusili na kak deževen dan . Bubi kaj je ta akcija le v Intersparu ali tudi v Sparu??? Ker prvi interspar imam ca 50km proč, Špar pamalo bližje . Te družabne igre so drobižkoma fulll všeč in ne bi bilo slabo mal zaloge naredit Jaz sem pa danes malo jezna - sem šla po fotke, ki sem jih zadnjič naročila in je namesto formata 10x15 razvit format 11,3x17 Kje na zdaj primerne albume najdem Ne vem kaj jih je zamedlo, saj sem naročala tako kot vedno Ne vem, jaz itak hodim samo v interspar. V zadnjem reklamnem letaku je bilo. poglej 2. letak, stran 12: http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/interspar.htm V enih sparih bi naj veljalo. Albumi pa so 13x18 klasika. Imam en bon za popust v DMu, če želiš Aja, pa reklamiraj fotke, naj ti prave naredijo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 18:59:41
|
|
|
|
*bubi*
|
bubika mi je začela bežat kotali se. Evo, zdaj sem prišla v dnevno in: ja, kje pa si? sem jo na parketu v enem kotu našla.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 19:06:14
|
|
|
|
Urša
|
Bravo Bubika!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 19:38:46
|
|
|
|
ada2
|
pri nas še nič novega... smo pa bili celo popoldne na sončku in se je tudi kašelj malo umiril, upam, da bo noč tudi bolj mirna...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 20:44:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Super bubika ... mami zdaj je pa konec brezskrbnega posedanja, medtem ko je bubi na počitnicah pri babici Ada, krasno da je Adamu bolje , upam da bo noč tudi bolj mirna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 20:52:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne vem, jaz itak hodim samo v interspar. V zadnjem reklamnem letaku je bilo. poglej 2. letak, stran 12: http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/interspar.htm V enih sparih bi naj veljalo. Ma kolikor mi je jasno iz tega, potem v Sparu na Jes. ne velja Če bom pa imela v ponedeljek čas, pa skočim pogledat Imam en bon za popust v DMu, če želiš Aja, pa reklamiraj fotke, naj ti prave naredijo. Bona bi bila vsekakor vesela, edino če nima roka veljavnosti, ker zdaj mislim, da bom ponovno naročala šele čez kake 3 - 4 mesece . Sem jim pa napisala, nisem bila ravno tako ostra, kot bi bila v pravi reklamaciji, ker me malo žre dvom, kaj če nisem jaz kaj zaštrikala (na žalost naročila nisem shranila ), da z izdelanimi fotkami nisem zadovoljna in pričakujem odpravo napake - tko da zdaj čakam na njihov odgovor in obrazložitev.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:08:09
|
|
|
|
amy26
|
Končno sem uspela tudi jaz spraviti slike na računalnik, tako da z zamudo še naše maškarce mal se crkljamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:16:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ooooo kako fleten levček in čebelica . Pa kaka dečva je že Ela , kako čas beži . Itak, da je sploh ne bi spoznala; Aleksa pa bi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:17:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo, jaz sem se pa zdaj spomnila, da sem moji maškarči pozabila pofotkat . No ja, se bomo pa še enkrat šli maškarado
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:31:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ooooo kako fleten levček in čebelica . Pa kaka dečva je že Ela , kako čas beži . Itak, da je sploh ne bi spoznala; Aleksa pa bi Se pod vse podpišem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:39:03
|
|
|
|
petarda
|
Ada, ko prebiram tvoje poste, kar ne morem verjeti...tisti dan, ko te je križ bolel je mene tudi! Samo jaz vem zakaj...zato, ker sem šla tisti dan po regrat (sicer ga nisem pobirala, ampak samo kazala ) in itak so bile posledice, potem pišeš o Adamu in kašlju...petardito je tudi že dva dni "sumljiv"...kašlja sicer ne na ful, vendar mu glas peša in se ful bojim, da bi dobil spet kak napad laringitisa ...danes smo bili tudi mi cel dan zunaj na sončku, pa zvončke smo nabirali , prej sem ga dala še pod savno, zdaj pa že pripravljam kamilice, da mu jih v sobo zanesem... Upam, da ne bo kakih piz*** zdaj, ko je najmanj potrebno . Aja..pa desni kolk me od časa do časa ful zagrabi!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:44:03
|
|
|
|
petarda
|
Pa da ne bom samo jamrala...danes sem dobila zajtrk in v posteljo . Se že dolgo časa ni zgodilo in sem bila prijetno presenečena ...sploh glede na dejstvo, da je valentinovo že mimo ... No, očitno tudi mojega že preganjajo misli, da bo treba kmalu it po našega in me hoče še mal pocrkljat .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:46:49
|
|
|
|
petarda
|
No....drugače pa sem fuuul vesela, da bo naš rojen marca in ne februarja. Ne me vprašat zakaj . Februar se mi zdi še tako mrzel mesec, marec pa že čisto druga zgodba...topleje je, pomlad se prebuja, zvončki rastejo... Mogoče je to kaj povezano tudi z dejstvom, da ima naš dedi rojstni dan marca...ne vem ...v glavnem sem ful vesela.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:48:52
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa da ne bom samo jamrala...danes sem dobila zajtrk in v posteljo . Se že dolgo časa ni zgodilo in sem bila prijetno presenečena ...sploh glede na dejstvo, da je valentinovo že mimo ... No, očitno tudi mojega že preganjajo misli, da bo treba kmalu it po našega in me hoče še mal pocrkljat . petarda lepo od tvojega Aleks isto od petka kašlja, zdej še Ela, pa malo imata vročine oz. sta jo imela tam do 38 C razpoložena sta še ok, upam da bo nočka v redu in da bosta jutri že boljša
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:50:39
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj sem bila v Balnei in se naročila na masažo obraza...za jutri .... Moj pravi, da izzivam usodo ....ja, saj jo lahko odpovem 5 ur pred rokom ....najboljš, da zdaj doma sedim in čakam kdaj moram it ....ko bi on vedel, da se nameravam jutri naročit še za pedikuro...po možnosti za ponedeljek ali torek .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:51:21
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No....drugače pa sem fuuul vesela, da bo naš rojen marca in ne februarja. Ne me vprašat zakaj . Februar se mi zdi še tako mrzel mesec, marec pa že čisto druga zgodba...topleje je, pomlad se prebuja, zvončki rastejo... Mogoče je to kaj povezano tudi z dejstvom, da ima naš dedi rojstni dan marca...ne vem ...v glavnem sem ful vesela. boš imela marčevskega otroka in novemberčka kot jaz edino razlika bo v horoskopu, Luka je škorpijon Aleks strelec Ela je oven, tvoj bo pa ribica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:53:58
|
|
|
|
amy26
|
petarda ti pa res izzivaš z pedikuro , kaj če dobiš popadke glih takrat ko te bo urejala sedaj si pa res že na koncu in se lahko začne vsak čas dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:54:02
|
|
|
|
petarda
|
Za Adama, Aleksa, Elo, Petardita, Tino... ....da bodo zdravi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:55:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 IZVIRNO SPOROČILO: petarda No....drugače pa sem fuuul vesela, da bo naš rojen marca in ne februarja. Ne me vprašat zakaj . Februar se mi zdi še tako mrzel mesec, marec pa že čisto druga zgodba...topleje je, pomlad se prebuja, zvončki rastejo... Mogoče je to kaj povezano tudi z dejstvom, da ima naš dedi rojstni dan marca...ne vem ...v glavnem sem ful vesela. boš imela marčevskega otroka in novemberčka kot jaz edino razlika bo v horoskopu, Luka je škorpijon Aleks strelec Ela je oven, tvoj bo pa ribica Ja...res je. Pa tudi Urša ima se mi zdi isto kombinacijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 21:56:01
|
|
|
|
amy26
|
v drugo sem jaz rodila tri dni pred rokom, torej če imava že skupne mesece otrok (november, marec) se lahko zgodi da jutri rodiš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.