Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 10:35:10
|
|
|
|
Urša
|
Petarda, a že dihaš???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 13:09:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo našo poškodovanko : ja, fotka je od včeraj , danes je nisem tako fejst oblekla, ker je na sončku fullll toplo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 13:10:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petardaaaaa javi se Evo mene. Mi zjutraj ni delala povezava, zdaj pa jo je lubi uštimal.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 13:13:34
|
|
|
|
petarda
|
Pa kaj mi štrajka...zdaj me je že dvakrat ven vrglo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 16:21:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pa kaj mi štrajka...zdaj me je že dvakrat ven vrglo! mene je tud ven metal, sem te hotela še malo pohecat, pa sem potem odnehala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 16:25:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
S Tino sva s ponovnega pregleda na urgenci... ...glavno - še vedno nihče ne ve kaj je narobe Slikali so ji še podplatne oz. nartne kosti in so cele, dr. ji je pretipal celo nogo, pa ni pokazala nobene reakcije,.... no ja stopit na nogo itak ni hotela... tako da je tudi on dvignil roke in rekel da pač počakamo kaj bo čas prinesel . Omenil je možno kako manjše na/pretrganje ligamentov, vendar neznano kje Tko da ...čakamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 17:23:26
|
|
|
|
amy26
|
petarda sem mislila da si šla že v P torej si še z nami, kaj pa Ada kako si? tudi Aleks je začel nekaj pokašljevati, drugače je dobro razpoložen Ela je bila pa tečna k nevem kaj zdej se je pa umirila je pa v obdobju ko hoče skos na kahlico, pa je dam in vstane, pa naredi malo lužice oz. par kapljic, pa jo hočem previti in ona spet bi, ji je tok zanimivo, no men glih ni ker ponavadi ko reče lulat se že polula, potem pa v kahlico naredi zelo malo, no se potrudi da vsaj nekaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 19:16:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Dragi naši , zdaj se pa bosta morali počasi začet na eno uro javljat OK, ponoči ni treba, samo takrat, ko gresta na WC
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 19:23:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dragi naši , zdaj se pa bosta morali počasi začet na eno uro javljat OK, ponoči ni treba, samo takrat, ko gresta na WC
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 19:26:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
S Tino sva pa danes home alone . Anže se je po telovadbi na hitrco dogovoril s prijateljico, da gre k njej spat , ati je odšel v službo,.... Tina zdaj sestavlja puzzle in nima časa s it kopat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:04:05
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ S Tino sva pa danes home alone . Anže se je po telovadbi na hitrco dogovoril s prijateljico, da gre k njej spat , ati je odšel v službo,.... Tina zdaj sestavlja puzzle in nima časa s it kopat Anže je pa frajer, da pri teh letih hodi k prijateljci spat Nina uživaj, pri nas če je samo en otrok doma je kot da ga ni, če sta pa oba je pa kot bi imela cel vrtec, nikoli ni miru
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:12:51
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem še tu, tečna ko driska....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:40:03
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je pa frajer, da pri teh letih hodi k prijateljci spat pri te letih lahko, čez nekaj let pa ne bo smel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:40:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz sem še tu, tečna ko driska.... mislim, da je zdaj pa res že čas, da se nekam spokaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:48:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Anže je pa frajer, da pri teh letih hodi k prijateljci spat pri te letih lahko, čez nekaj let pa ne bo smel bubi je tudi na počitnicah - pri babici, ne pri ljubici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:50:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem še tu, tečna ko driska.... Ada glej, jaz sem pričakovala konec pri 38t... pa so me pustili. Do roka sem vsak dan upala, da bi že bilo.... evo, zadnji dan pa sem si bolj kot vse na svetu želela, da počaka naslednje jutro. In je šla voda Mogoče bi te kontra želje pri tebi tudi kaj pomagale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 20:53:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Anže je pa frajer, da pri teh letih hodi k prijateljci spat pri te letih lahko, čez nekaj let pa ne bo smel ...ampak, hm, ne vem če naj povem... ...sem zdajle dobila MMS - in spita v zakonski postelji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 21:23:22
|
|
|
|
petarda
|
Javljam se...in šibam...imamo spet strice na nočitvi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 27.2.2009 22:23:23
|
|
|
|
Urša
|
Opa, Anže! Je katera gledala Revni milijonar (zmagal je na Oskarjih)? Meni se ful dopade, sploh glasba je fantastična. Imam že Soundtrack in se trenutno vrti, takšen orientalski stil. Pa se bliža konec počitnic...moram rečt,da se nisem nič spočila, sta mi skoz kravžljala živce! Zadnje čase sem bolj malo potrpežljiva!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 7:54:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Revni milijonar tolk spremljam filmsko industrijo, da niti slišala še nisem zanj Zadnje čase sem bolj malo potrpežljiva! tud meni kdaj pride tako obdobje , ali pa sta otroka v določenih obdobjih prava - zadnja varianta mi je bolj verjetna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 8:23:23
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro spali nismo nič, Adam kašlja oz. ga nabija 100 na uro, ne mine 5 minut brez kašlja, pomaga pa itak da ne nič.... glih pravi čas, ne? no, potem pa da je vse skupaj še boljše, je nuša tudi neka "kisla", imam občutek, da bo tudi ona zbolela , mene pečejo oči, boli glava, niže se pa sploh ne mislim spuščat, ker če začnem vse naštevat.... pa še Andrej pravi, da ga nekaj v grlu peče.... v glavnem tik pred ciljem smo poraženi s strani virusov....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 8:41:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 9:02:44
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Javljam se......in že moram it
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 9:40:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Javljam se......in že moram it KAM?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 28.2.2009 9:41:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Ada je že en dan manj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj nisi narisal mame?Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.