Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 21:20:02
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Da ne pozabimo! Pa ga dopolnimo - seznamček! Dečki; Ambrož Anej Aljaž Blaž Brin Bernard-berni Benjamin Cene Dominik David Domen Enej Filip Gabriel Gašper Jakob Juš Jan Matevž Matej Mark Miha Klemen Kristjan Lucijan Nejc Nik Lovro Liam Lukas Svit Tjaž Taj Tobija Tilen Vitan Vanč Viljem - Vili Deklice; Ana Alja Ela Iris Izza Brina Hana Hajdi Neja Neža Mina Manca Iris Julija Jera Lana Lina Neja Nikol Paulina Zala Zarja Žanin Živa
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 28.2.2009 21:21:45 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 22:16:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Ojla, da se spet malo pofočkam še tu med nosečkami. Najprej moram reči Kruce, prav lepo je videti tikerček. špelka, da G Riznar je res posebna klasa in vse se ga na veliko izogibamo. Res nima občutka za pacientke. Tako, da po moje nisi ta zadnja, ki si noro razočarana nad njim. Jaz sem do sedaj imela srečo in sem ga v vse življenju videla samo 1x (pa sem bila velikokrat že na GK v KR, na pregledih in operacijah) pa še to samo na hodnikiu na zadnji posvetoavlnici. Boš viderla, Reš bo v torek našel tvojo pikico, ki ji utripa srček. Reby, kako se kaj držita s pikico. Se cartata? Lisica, super za podaljšano bolniško. Supervivum, bravo tudi za tvojo podaljšano bolniško. Ja, jutri pa še vsem želim eno lepo nedeljo. Izkoruistite jo, ker baje bo potem 3 dni bolj slabo vreme.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 22:49:58
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Naša pa je imela danes zjutraj čisto trd trebuh, pravi da je vse skupaj zgledalo kot kak krč. Ima katera kako tako izkušnjo? Bi bilo treba biti pozoren na to? Ps Hvala lučka, se trudim bit nobl
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 28.2.2009 22:50:54 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 9:14:45
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro vse in in vsi naši
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 9:30:11
|
|
|
|
mlinčka
|
A tuki tud še ni nič kavice? Pa dobro jutro!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 9:49:12
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hvala Mlinčk, tele je pa prav škoda....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 11:04:59
|
|
|
|
Goldy
|
Pa jaz bom kar pop*. Spet težave s sporočili. Pa tolk napišem... kruce - glede otrdevanja trebuha - to so Braxton-Hicksovi popadki. Voziček -http://www.babywelt-international.com/login.php?sess=074d337c06ceffb23dafcb44f39362f2&abt=1&new_lang=2&caller=navlang. Prosim, če si tu prebereš, ker sem prej toliko naklofala, pol pa nič. Ti pa še kasneje več napišem. Ostalim lep dan!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 11:09:30
|
|
|
|
Goldy
|
Zdej je pa šlo. semper* - ja, jaz kuham med tednom in oče je pri nama, med vikendom pa kuha mož ali pa oče, če greva k njemu. Oče že skozi dobro kuha, mož se je pa priučil. Tak sistem imamo od kar sem v bolniški, ker me je lani umrla mamica in da oče ni skozi sam (ne živimo skupaj). Pa jaz dopoldne čuvam še našega pekineza (mislim, včasih je bil naš, zdaj pa je očetov). Čestitke za podaljšanje bolniške. Tudi Lsici. lučka, stella - pozdravček....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 14:38:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Ejla nosečkice & dva super ateja Pri nas je tak sonček in sem polna energije. No, naš buši je začel ''poganjat'' - je že kar malo večji krofek. Le navadit se moram, da ga eni radi pobožajo Še dobro, da je bebi noter - ker če bi bil buši, pa nič noter, ne bi tak fajn pogledala Upam, da se ostali tudi ''kopljete'' v teh prvomarčevskih žarkih, pa še malo sadne kupe za sladkanje v tej prečudoviti nedelji...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 19:02:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Naša pa je imela danes zjutraj čisto trd trebuh, pravi da je vse skupaj zgledalo kot kak krč. Ima katera kako tako izkušnjo? Bi bilo treba biti pozoren na to? Ps Hvala lučka, se trudim bit nobl Ojla, a pije kaj magnezijeve tablete. Meni je G rekel, da naj jih pijem (Magnesol 3x na dan).
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 1.3.2009 20:56:58
|
|
|
|
spelka12
|
Hewow. Kak ste kaj nosečke moje? Padamo na drugo stran - smajlikiodkimavazglavo. krucefix magnezijeve tablete naj pije - NUJNO! evo naš buši se vztrajno zmanjšuje, danes sem prvič po postopku spet oblekla kavbojke . Sem čist happy. Zdej pa morm šibat, moj nekej namiguje .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 7:23:16
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro vsem, jaz že navsezgodaj okol strašim in zaspance budim Goldy, lučka25, hvala za čestitke - zdaj sem se na bolniško že navadla in - shoot me - začela uživat... Pa tud inšpekcije se ne bojim več toliko, če je sonček se jaz kar odpravim na sprehod, pa naj me iščejo... Kruce fix ti si mi pa ful pojava ... Same pohvale, za tvojo angažiranost in skrb. Uživajte še naprej, pa ne spat, je treba delat...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 7:23:26
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Hewow. Kak ste kaj nosečke moje? Padamo na drugo stran - smajlikiodkimavazglavo. krucefix magnezijeve tablete naj pije - NUJNO! evo naš buši se vztrajno zmanjšuje, danes sem prvič po postopku spet oblekla kavbojke . Sem čist happy. Zdej pa morm šibat, moj nekej namiguje . Br'jutr! Jow, jow, Magnezij pije...... Na kaj pa je namigoval dragi, da si morala na 1.2.3. v kavbojke skočit? Kak njegov fetiš? Si eno kavico zaslužite!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 2.3.2009 7:25:08 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 8:33:02
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj eni se danes še cajtamo od vikenda, zgleda da me počasi leta dohitevajo, da ne morem več dva dni na polno žurati, da ne bi bilo tretji dan posledic. Zdaj se mi pa tako spi, da nujno rabim kavo.... kako ste ve???
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 9:45:11
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro punce! Evo po nekaj dneh se spet oglašam... Kako ste kaj? Jaz sem zadovoljivo dobro.... imam nekaj manjših težav... vse ostalo je ok... Bili smo že na NS in naš bejbi je spuper zdrav .... aja pa verjetno bomo imeli punčko.... Toliko od mene za zdaj! Lep dan vam želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 11:12:24
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Mismis - ti bom dala leta, kaj nas žališ ... Lučka - a ti še imaš krče? Mene je dans ob pol petih zjutraj ful zvijal, sem potem vzela Buscopan in je blo takoj bolš. Ga vzamem 2x na dan, pijem pa tud Magnesol 2-3x na dan. Mene skoz boli, kot da bi imela prvi dan M :(
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 11:20:39
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ne bi hotel reklame delat, ma se mi zdi da je kako tako stvar pa dobro slišat - vedet.... Imajo v Hoferju pripravljeno moko za peko kruha z dodatkom folne kisline No pri nas se kruha kar dosti speče, verjetno tudi pri vas?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 12:42:05
|
|
|
|
obayifo
|
kruce mi tut kdaj tega spečemo, pa k moj dragi ne mara 'ptičjega futra' v kruhu, včasih kr zmešam iz vrečke za belga in polnozrnatga, pa še kako drgač... je simpl, ja kruciko še kaj trebušček matra? mi smo sicer en teden narazen, drgač smo pa ženskice 'generacija' sva z mojim po (za njega sploh) dolgem času mal pa sm se nekej nerodno obrnila in me je zaštihalo po trebušku, tako da je hitro letel po en magnesol
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 14:14:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma sem vas / nas spet koooomaaaj našla. Reby - upam, da se tile krčki umirijo. Pridno počivaš? špelka - hehe, le kam se je pa teeebi takmudilo kruce - thanx - prav iščem neko zamenjavo okusa za kruh, ker s tote mele, ka jo zdaj pečem mi že malo preseda. mišimiš - kakšna leta? To je zaradi lune... Lsica - hja, tebi navsezgodaj, eni smo takrat že kar en del šihta odigrali Bi pa kar zamenjala s tabo Ok, zdaj pa grem kuhat. Sem vas mogla malo pofirbcat prej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 16:24:36
|
|
|
|
biba007
|
Pupike, še tukej ena nujna priprošnja za šnelkurz. Kaj pomeni HCG 10,7 na prvi dan izostanka menstruacije? Mi nič ni več jasno....pa gredo živčki
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 16:34:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pupike, še tukej ena nujna priprošnja za šnelkurz. Kaj pomeni HCG 10,7 na prvi dan izostanka menstruacije? Mi nič ni več jasno....pa gredo živčki Nočet te strašt, ampak se mi tale tvoj beta zdi zlo nizek. Jaz sem ga imela takrat že 1800... Mislim, da naj bi bil pri nosečnosti nad 40, potem pa se z vsakim dnem podvaja, ne vem, bo še katera povedala, da ne bom preveč pametna.
< Sporočilo je popravil Reby -- 2.3.2009 16:37:58 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 16:35:28
|
|
|
|
Reby
|
Se* - pridno počivam ja, še kuhat mi ni treba, mi tašča vse skuha. Ah, včasih je pa fajn met taščo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 16:59:36
|
|
|
|
blanč
|
Teško mi je napisat ampak verjetno pomeni, da je do vgnezditve prišlo, vendar nosečnost ne napreduje
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2.3.2009 17:01:31
|
|
|
|
obayifo
|
biba tudi pri meni je bilo čez 500. ampak en dan kasneje. mislim, da za potrjeno nosečnost mora biti nad 40. lahko pa greš čez 2 dni ponovit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?