|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
26.2.2009 7:37:55   
mojsonček
Aaaaaaaaa, četa MLINČK me je prehitela user posted image user posted image user posted image  babe, ste uredu? Nima ata MLINČEK še nč sivih las user posted image ?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 326
26.2.2009 7:46:35   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Aaaaaaaaa, četa MLINČK me je prehitela user posted image user posted image user posted image  babe, ste uredu? Nima ata MLINČEK še nč sivih las user posted image ?

Za en mau smo te pa res našišale user posted image . Veš kako, kavice ni nikol preveč. Četa Mlinčk je fajn, smo pridne. Ata Mlinček ma pa sivih las za izvoz (v bistvu nesivih praktično ni več user posted image ), ampak nimamo me nič pri tem user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 327
26.2.2009 8:25:09   
mismis
Dobro jutro tudi tukaj, kako smo na tale lep sončen dan?

Mlinčka in mojsonček, hvala za kavici, danes smo tudi mi slabo spali, pa prav sedeta. In ne, niso krivi otroc, ampak bolan dec in kužon, ki laja na goneče mačke. Joj, joj, kaj me še čaka.

Špelka, a ti imaš že jutri prvi UZ? Zakaj misliš, da se ne bo nič videlo, lahko se vidi, lahko pa ne. Upam, da te tilke izcedki čimprej zapustijo in da se hiperca umiri.

Ajsi, ja ti pa res že brojiš sitno. Še dobra dva meseca in pol, pa bo akcija. Spet bomo dihale...

Lučka, kako kaj tvoja viroza, ježe kaj bolje?

Kruce, kaj smo jutri 13. teden al kako

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
26.2.2009 9:09:14   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Špelka, a ti imaš že jutri prvi UZ? Zakaj misliš, da se ne bo nič videlo, lahko se vidi, lahko pa ne. Upam, da te tilke izcedki čimprej zapustijo in da se hiperca umiri.

JAAAAA že jutri prvi UZ. Moja g. ma tako gužvo, da pridejo punce šele čez 6 mesecev na vrsto (nenosečke). Jest sem ji pa na mail poslala slikco mojega trebuha in je nazaj napisala naj kr v petek pridem. Znajdi se kdor se zna.user posted image
Pri datumu PDP sem se mal zašuštrala (pomojem) in ga mam kasneje, tko da bom jutri šele 6 tednov. Pa se mi tko mal zdi za srčka. No bomo jutri poročal. Komaj čakam.
Sva imela s svojim prejšnji dan tak dooolg pogovor, kako je to nosečnost vse drugače. Sej se je veselim, zelo veselim in vse ampak...... strah me je, tolk me je strah. Čisto drugače je kot v prvo.

Četrtek, 26.02.
moj sonček - pregled
Oktavija - NS

Punci moji, držim pesti za obe, da bo dete pridno migalo z ritko in da bodo izvidi nuhalne ok.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 329
26.2.2009 10:35:11   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
Punce, včeraj sem bla pri dohtarci glde podaljšanja bolniške. Pravi, da nosečnice na veliko zavračajo, tudi nosečke po IVF/ICSI.
Jaz sem bila do sedaj doma (krvavitve v začetku), G. meni, da bi naj še podaljšala bolniško (se vsak dan 1uro vozim v službo oz. 2 uri - tja pa nazaj...) 
Kakšne so vaše izkušnje?

Pozdravljene in pozdravljen!
Hvala vam vsem za odgovore, zaenkrat še čakam na odgovor komisije, kar bo pa bo. Men bi tud delat pasal it, bi bla vsaj mal več med ljudmi, pa mal več gibanja bi si zaslužla. Zima je bla bolj zaspana, zdaj pa se že pretakajo spomladanske energije...
Lep sončkast dan vam želimuser posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 330
26.2.2009 11:27:02   
spelka12
kje pa ste vse danes?user posted image
današnji akterki pomojem še nista doma.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 331
26.2.2009 12:15:15   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

kje pa ste vse danes?user posted image
današnji akterki pomojem še nista doma.

Jaz sem tukaj, samauser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 332
26.2.2009 12:17:30   
Lsica
Zgleda da so šle vse na sončekuser posted image žurirat. Grem pa še jaz, pa pa...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 333
26.2.2009 12:33:49   
spelka12
neeeeee user posted image , pa sem spet samauser posted image . Kaj a nobena ni na šihtu? Od kar sem na RR itak samo za rač. sedim. Nisem za nobeno rabo več. Še dobr, da je zdej bolj malo delauser posted image .

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
26.2.2009 12:43:28   
Goldy
Kaj je zdaj souser posted image ? Katera je sama? Zdaj sem pa jaz. Malo vmes pokukam. Drugače pa kuham kosilo. Musako. Bomo videli kakšna bo ratala.user posted image  
Me spet križ boli danes. Pa saj bo. Pa dobila sem recept od svoje G za železo (kar po pošti). Po mojem. Sicer ne znam prebrat, samo začne se na Fe.... Pa tako sem se trudila z Legoferjem in pomarančnim sokom zraven. user posted image Pa če kaj hujšega ne bo, bo to kar nobl. Očitno je drugo v redu. Sladkor in to...

Nič grem mal počivat, moja hrbtenica mi malo nagaja danes....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 335
26.2.2009 12:48:48   
spelka12
goldy mene je tud fuuul križ bolu v nosečnosti. A se mažeš s čim? MAš kozmodisk? Kakšni obkladki niso slabi, pa seveda pravilna drža.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.2.2009 13:26:51   
Goldy
spelka - zaenkrat se nisem z ničemer mazala. Počivam, mal hodim...moja G pravi da pomaga masža, tak da bom najbrž morala it izkoristit bon, ki sem ga odibla za masažo bodočih mamic...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 337
26.2.2009 14:30:33   
spelka12
odlična ideja user posted image user posted image , po masaži naj te pa še doma lubi s kako sladico razvajauser posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 338
26.2.2009 14:48:21   
Lsica
Njami , jaz grem pa zdajle gobovo juhco skuhat. Zraven bojo pa sirovi štrukeljci. Pa komaj čakam, da bo moj user posted image doma, da ga mal s hrano pocartljam pol pa on pa mene mal drgač. Ljubezen gre skozi želodecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
26.2.2009 15:09:36   
Goldy
spelka - odlična ideja! Sladica!

Lsica - še malo pa gremo jest. user posted image

Lep dan!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.2.2009 16:00:14   
Stella Rossa
Lepo pozdravljene vse user posted image  in vseuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 341
26.2.2009 16:40:00   
mojsonček
Ekola... zdej sem že sita in odpočita pa lahko dam še raport... načakala sem se k zmešana, 4 ure za vsega skupaj 10 min. pri G... no kokr koli, dete raste, lulček ni zrastu in zdej upam, da tko tut ostane, ker bom počasi začela zbirat cunjice, sicer me roza niti mal ne gane ampak kkšne luštne oblekice in ostala punčkasta oprava pa sigurno bo... še vedno vztrajno sedi in me žoka v mehur in proti nožnici, občasno kkšn obrat naredi v levo ali desno, na glavi pa odkar brca še ni bila... MF niti ni delala v detajle itak sem povedala štorijo s sestro, ki me je samovoljno prepozno naročila na pregled in sem zato ta pravo z vsemi izvidi in merami opravila samoplačniško, rekla je samo, da lepo napreduje in da je skrani čas, da začnem gledat tut nase, kar pomeni bolniški stalež (na srečo ne tak, da bi bla prikovana na stanovanje) do porodniške... sem se kar strinjala, ker drugače bi imela res slabo vest... v zadnjih dveh mesecih nisem naredila nč zase, ker me je izčrpala že služba in vožnja pol pa še kaj doma za postorit in itak, da sem samo še padla v posteljo... zdej, ko upam, da pomlad že trka na vrata, bom pa bolj uvidevna do sebe in si bom privoščila vsaj en sprehod na dan... no tkole smo mel dons pri nas...

OKTAVIJA kako je blo na NS?

babe, spet je blo govora o futru, še dobro, da sem že kosilala... nč, šibam... pridne/i bodte!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
26.2.2009 18:15:43   
blanč
mojsonček, lepo da pikica pridno rasteuser posted image user posted image . Jaz sem bila tudi danes po trgovinah in sem se topila ob vseh teh lušnih cotkah samo cene so me pol malo streznile. Saj še nimam namena kupovat ampak na koncu sem ugotovila, da za dva bomo mi kar v C&A kupovali, ki so edini, ki v cenah ne pretiravajo. 

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 343
26.2.2009 21:16:42   
ledenka
hoj hoj,

cel dan sem bila na eni konferenci... matr, je težko spat na neudobnih stolih user posted image  

za jutri torej navijamo user posted image user posted image user posted image  

Špelka - UZ

da bo vse tako, kot mora bit! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 344
27.2.2009 9:02:10   
blanč
user posted image

čakam, da me pokliče naša bodoča nosečka mišek in, da tudi midve spijeva eno takole kavico.
Vsem želim lep dan.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.2.2009 9:33:17   
Goldy
Jutrooo souser posted image  in navijačice!

mojsonček - samo, da je vse ok.user posted image

blanči - vse pod kontrolo? Še kar na kavi? Jaz sem pa včasih pila kavo, zdaj pa že dolga leta ne, ker mi ni dobro po njej. user posted image  Sem kar na vodi. Pijem, pijem... Za zajtrk pa čokolino.user posted image  Pa pridno žvečim železove tablete. Pa C-vitamin zraven in je to to.

spelka - držimo pesti za UZ.user posted image

ledenka - a ti pa kar dremlješ na stolih?user posted image

Vidim, da me bo danes spet bolel križ, tako da bom brala.... Pa kompot sem že dala kuhat. Sem se zagnala, da je kaj. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.2.2009 10:34:47   
mismis
user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
anci banci (16.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
Špelka12 (20.10.2009)
pupa-b (15.10.2009)
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček ( 12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Kicsi  user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Petek, 27.02.
Špelka12 - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU
Ponedeljke, 02.03.
Špelka12 - UZ

torek, 03.03.
anci banci - morfologija
Lučka25 - morfologija

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ 

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

Ponedeljek, 09.03.
Reby - pregled

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Sempervivum - morfologija
Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled

Petek, 13.03.
Se* - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE: user posted image user posted image
 user posted image  Špelka12
user posted image  Efika

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana O8,
Miska 73, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.2.2009 10:35:49   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

danes smo malo v gužvi, ker je šefe prišel nazaj s poslovne poti, zdaj pa tukaj okoli teži.

Špelka, mislim nate danes in ti želim vse dobro user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.2.2009 12:21:55   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, kaj smo jutri 13. teden al kako

user posted image

Našo pa še vedno glava preboleva....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.2.2009 12:28:32   
spelka12
Sem že nazaj. gatacijska v. se vidi, tko da nosečnost je potrjena, plodka pa še ni user posted image . Kaj šele srčka. No sej bo pol. Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat user posted image user posted image user posted image . Čist sem razočarana. Zdej imam pa 11.3. pregled pri svoji g, da določi trajanje nosečnosti.
Je pa rekel, da sem 5 tednov nosečauser posted image . Punkcija je bla 30.1. A je pol to možno?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?