|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
3.3.2009 14:20:40   
mismis
user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
anci banci (16.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček ( 12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Kicsi  user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 03.03.
anci banci - morfologija
Lučka25 - morfologija

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ 

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

Ponedeljek, 09.03.
Reby - pregled

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Sempervivum - morfologija

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled

Petek, 13.03.
Se* - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana O8,
Miska 73, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12 

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.3.2009 14:35:50   
Serendipity
špelka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iskreno mi je žal, da še ni srčka...

Pupe - jaz pa sem danes taaaak jezna nase. Sem začela s službo komaj ob 11. in ta čas komplet spucala stanovanje. V službi so me pa krči tak zašraufali, da sem komaj čakala, da lahko padem v posteljo. Včasi kar pozabim, da se moram bolj pazit. Teh krčev se pa sploh ne morem za stalno znebit... Padel spasmex, tabletka magnesola, počivam in upam, da bodo čimprej nehali strašit..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 427
3.3.2009 15:03:46   
lučka 25
Pozdravljene user posted image

Evo, pa je za nami. Najin sonček je bil živahen, pa tako čudno lego je imel, da ga je G komaj izmeril. Vse je lepo in prav. Je pa velik (je rekel G, da po mamiciuser posted image ) in to že za 22t in ne 20t. Tako, da mi je sedaj prestavil PDP na 9.7.

mismis, vidim da lepo skrbiš za nas in za našo zdravo prehrano. Hvala. user posted image

špelka, tudi tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo kmalu čas, ko se boš lahko veselila user posted image  user posted image .......

Se*, ja kar pozabimo, da smo user posted image . Jaz tudi včasih pretiravam, ko pospravljam, pa potem še aj počnem. Pa še kar vstajam na hitro, pa se obračam, kot da ne bi imela v bušiju še nega škratka. Pazi nase in na pikico oz. zdaj je že pika. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.3.2009 15:30:00   
Lsica
lučka 25 user posted image user posted image user posted image . A kar prestavu ti je PDP? Kaj pa če zdaj malo hitreje raste, pa bo potem malce upočasnil? Ma, jaz si to vse to tak po svoje mal diletantsko predstavljam. Itak pa ne dam velik na te PDP-je, ene potem prej rodijo ene pa kasnej. Še vremenska napoved je bolj točna. Vreme je pa danes user posted image .  Mi se kar nič ne da...

serendipity, lepo počivaj, tebi vreme služi... Še kakšno dobro knjigo s sabo v posteljo, pa se bo umirilo, boš vidla...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 3.3.2009 15:31:01 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.3.2009 15:47:21   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Mi gre težko od prstov. Poslavljam se od vas, ker plodu ni, gv pa samo 10mm. Reško zelo nezadovoljen, jest pa še bolj. Zgleda da bom res mogla čisto vse dat skoz, preden mi bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nosečke moje uživajte v trebuščkih in lepo nosečnost vaM želim.

O neeeeeee user posted image

Špelka, naše poti so resnično trnove, pa noben ne more razumet, kaj vse nam dogaja. Ampak verjemi mi, da enkrat se bo vse poklopilo in vse bo v redu. Ne izgubi upanja in verjemi user posted image   Tale pa je za srečo: user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.3.2009 16:30:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Mi gre težko od prstov. Poslavljam se od vas, ker plodu ni, gv pa samo 10mm. Reško zelo nezadovoljen, jest pa še bolj. Zgleda da bom res mogla čisto vse dat skoz, preden mi bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nosečke moje uživajte v trebuščkih in lepo nosečnost vaM želim.

O, ne Špelka lubica user posted image , pa sej to ni fer. Upam, da boš lahko čimprej šla po svoje pingije. Mislim nate.

Lučka - a ti boš pa takole pohitela s svojim sončkom, ja super, sem vesela, da je vse vredu in da je detece zdravo in lepo raste, jaz komaj čakam ponedeljka, da spet vidim svojo pikico.
Se* - a zdej pa še tebe krčki dajejo, men je danes mal bolš, nisem vzela več Buscopana, ampak sam Magnesol.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.3.2009 17:14:08   
Serendipity
user posted image Eto, danes sem imela neko čudno srečanje z enim pojavom - desna stran trebuha je bila napeta, malce trda in prav neka čudno mravljinčasta user posted image . Saj to je normal mar ne? Sicer sem najprej pomislila na otrdevanje trebuha... ampak upam, da to ni to ...
Zdaj počivam, jutri pa pokličem v službo in si vzamem še kak dan za počitek...

reby - me veseli, da je že boljše. Ti imaš nizko ležečo posteljico? Meni je na NS tudi omenila, ampak dalje ni nič komentirala...

lučka - super za morfologijo! Ti pa si kar preskočila za dva tedna user posted image

Lsica - obljubim, da bom pridna in bom počivala... Knjigo pa sem pravkar prebrala... Zdaj si pa še kak filmček ogledam!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.3.2009 17:16:02 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.3.2009 18:12:51   
anci banci
špelka user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem se vrnila iz morfologije... in tudi meni prehiteva v rasti ... sem v 21 tednu... dete pa po velikosti v 23...
ni pa več presenečenje kaj bo, ker je bebi preveč razkazoval svoje premoženje in smo vidl da bo fantek
naju je doktor vprašal če želiva vedet kaj bo... pa sem mu rekla a ni dovolj očitno da bo fant... pa mi je rekel nazaj... ja gospa pa dobr vidte... jaz pa njemu ... sej ni dost za zgrešit...
je pa morfo bp... juhu imeli bomo velikega fanta(seveda po očiju ker ima on 2 metra)

naslednji pregled pa 31. marca

lučka kje si pa mela morfo ?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.3.2009 18:29:43   
Kruce Fiks
A mi lahko kaj več napišete o tej morfologiji? Kje, kdaj, zakaj, kako, zakaj se imenuje MORFologIJuser posted image a? 

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.3.2009 18:36:21   
lučka 25
Lisica, ja saj te PDP so nekako bolj za orentacijo. Lahko pa se še vedno spremeni. Za enkrat ga imam 9.7. Ja vreme je pa danes res za zjokat,pa jutri se nam obeta enako.

Reby, ja dete lepo raste. A ti ga boš pa občudovala v ponedeljek. Super! A ne kakšen užitek je to.user posted image

Se*, mislim da to ni prav velika panika kar se tiče otrdevanja trebuha. Lahkopa, da se ti otrok nekako kar "nagužva" na en del. Meni se ponavadi pod rebra.

anci banci, vidim da ste tudi vi lepo opravili in tudi prehitevate za 2 tedna. No vajin bo po tebi, moj pa baje po meni (ker moj dragi je toliko velik kot jaz, kar pa je za moškega nekako povprečje, pri nas smo pa vsi veliki, tudi stari starši). Na morfologiji pa sem bila v Kranju, pri svojem G (je tako želel oz. je navada), samo je bolj tako z UZ, da ne delajo 3D UZ. Tako, da greva sedaj 10.3. še v Dravlje, ker si res zeloooo želiva videti dete do potankosti. Pa še danes se je tako skrival tja zadaj v križ, da ga j komaj zmeruil. Ves čas je kazal le glavo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
3.3.2009 18:39:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

A mi lahko kaj več napišete o tej morfologiji? Kje, kdaj, zakaj, kako, zakaj se imenuje MORFologIJuser posted image a? 

Morfologija se dela v 20 - 23  tednu user posted image . Pregleda pa, če so vidni  vsi organi srce,mehur, želodec, hrbtenico,ledvice, spol,okončine, lahko se preštejejo prstki, pa nosna kost, premeri glavo in kost v nogi - stegnenico, obseg trebuščka po tem lahko zračuna tudi trenutno  težo user posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 436
3.3.2009 19:33:17   
womanpolice
Živjo.. jst bi se pa tle pofočkala med navijačice, če smem... user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.3.2009 19:43:16   
obayifo

anci banci in lučka to bojo manekeni user posted image  , lučka potem gresta v dravlje samoplačniško? kolk to stane? a te kej vprašajo, zakaj bi radi še eno morfologijo delal?

men je pa G dala predlog 4 tedne bolniške zarad infekcije in bolečin, pa potem amnio, pa me je danes os.zdr. obvestila, da mi niso podaljšal, tako da bi morala it za 7 dni delat, potem grem pa itak na amnio... in zdej je menda edina varianta, da se sama pritožim.. pa nimam nobenih izkušenj s tem.. sem poklicala na ZZZS in so me na hitro in grobo 'odpikal', da nimam kej klicat. še s tem se ubadat... da ne omenjam, kako bo šef pop..k bo bolniška 'padla' na firmo. mi je že v začetku grozil, da nas bo šu tožit, če me misljo poslat za par dni delat, pol bom pa spet doma...
ne mormo bit v miru srečne...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.3.2009 19:43:33   
mismis
user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Serendipity (18.08.2009)
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (09.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček ( 12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Kicsi  user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ 

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

Ponedeljek, 09.03.
Reby - pregled

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Sempervivum - morfologija
Lučka25 - pregled

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled

Petek, 13.03.
Se* - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana O8,
Miska 73, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 439
3.3.2009 19:46:04   
mismis
No pa še malo navijam za jutri...

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ 

Lučka, dobro se posvetuj, da nam boš lahko prenesla informacije

Mandreja, dobro opravi na pregledu

Efika, veliko sreče jutri na UZ,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.3.2009 19:49:38   
obayifo
mismis hitra in učinkovita user posted image

si ravnokar objavla... jaz imam pa 19.3. amniocentezo in 31.3. pregled 
jaz pa nikakor ne morem več popravit seznama, vedno me vrže ven in javi napako OJOJ user posted image  

< Sporočilo je popravil obayifo -- 3.3.2009 20:01:03 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.3.2009 20:12:09   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

in zdej je menda edina varianta, da se sama pritožim.. pa nimam nobenih izkušenj s tem..

Ti sam napiš da se ti in G. ne strinjata z razlogi za ukinitev bolniške, oziroma z zavrnitvijo, češ da (recmo) na podlagi napisanega ni razvidno zakaj si zavrnjena.
Da v zavrnitvi ni upoštevano tvoje dejansko stanje....
Da, kako naj upoštevaš in zaupaš svojemu G., ko pa ga oni ne...
ITD
Na koncu pa da prosiš da te čimprej ponovno obravnavajo, ker da si in se počutiš bolno.......
Seveda jih moraš na koncu lepo pozdravt pa jim zaželet tudi njim sreče z otroki pa da bi jih imeli možnost čim več jih naklofati, ker ti jo pač nimaš.......

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 442
3.3.2009 20:42:54   
Goldy
Ojla!

Meni so pa podaljšali bolniško do 19.4. user posted image Sem kar pogledala. So pa skoraj malo pretiravali, ker bi lahko šla na dopust že 8.4., zdaj bom pa šla šele 20.4. in mi bo 6 dni letošnjega dopusta propadlo.  Pa je bolje tako, kot pa če mi sploh ne bi podaljšali, a ne?user posted image

spelka - user posted image  in  user posted image . Upam, da se ti čimprej vse dobro posreči.

obi - ni drugega, jaz bi se pritožila. Saj izgubit nimaš kaj.

Sem bila pa danes očitno malo preveč pokonci in me spet boli križ. Pa saj bo.

WP - te sprejmemo med navijačice, pa obljubi da se kmalu preseliš sem kot user posted image !

mismis - user posted image  ko si tak pridna!!!!

Pa še navijajmo:

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ 

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.3.2009 20:56:37   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lisica, ja saj te PDP so nekako bolj za orentacijo. Lahko pa se še vedno spremeni. Za enkrat ga imam 9.7. Ja vreme je pa danes res za zjokat,pa jutri se nam obeta enako.

Reby, ja dete lepo raste. A ti ga boš pa občudovala v ponedeljek. Super! A ne kakšen užitek je to.user posted image

Se*, mislim da to ni prav velika panika kar se tiče otrdevanja trebuha. Lahkopa, da se ti otrok nekako kar "nagužva" na en del. Meni se ponavadi pod rebra.

anci banci, vidim da ste tudi vi lepo opravili in tudi prehitevate za 2 tedna. No vajin bo po tebi, moj pa baje po meni (ker moj dragi je toliko velik kot jaz, kar pa je za moškega nekako povprečje, pri nas smo pa vsi veliki, tudi stari starši). Na morfologiji pa sem bila v Kranju, pri svojem G (je tako želel oz. je navada), samo je bolj tako z UZ, da ne delajo 3D UZ. Tako, da greva sedaj 10.3. še v Dravlje, ker si res zeloooo želiva videti dete do potankosti. Pa še danes se je tako skrival tja zadaj v križ, da ga j komaj zmeruil. Ves čas je kazal le glavo.user posted image

lučka jaz sem bila v ljubljanski prodnišnici in sem se načakala kot hudič:( katastrofa
no jaz sem neke srednje velikosti, moj je pa že košarkaš...naš se je pa razkazoval kot da bi bil na modni pisti:) tako da sem dobila lepe slike .. na eni  celo kaže  našobljene ustnice
upam da ga boš v Dravljah bolje videla:)

meni je tudi rekel da po velikosti bi znal biti PDP prej kot 16 julij tam cca 9 julij.. ampak mi ga ni nič spreminjal

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.3.2009 20:59:09   
anci banci

anci banci in lučka to bojo manekeni user posted image  , lučka potem gresta v dravlje samoplačniško? kolk to stane? a te kej vprašajo, zakaj bi radi še eno morfologijo delal?

men je pa G dala predlog 4 tedne bolniške zarad infekcije in bolečin, pa potem amnio, pa me je danes os.zdr. obvestila, da mi niso podaljšal, tako da bi morala it za 7 dni delat, potem grem pa itak na amnio... in zdej je menda edina varianta, da se sama pritožim.. pa nimam nobenih izkušenj s tem.. sem poklicala na ZZZS in so me na hitro in grobo 'odpikal', da nimam kej klicat. še s tem se ubadat... da ne omenjam, kako bo šef pop..k bo bolniška 'padla' na firmo. mi je že v začetku grozil, da nas bo šu tožit, če me misljo poslat za par dni delat, pol bom pa spet doma...

obayifo ti se kar pritoži, izgubit itak nimaš nič
pa vso srečo na amnio

a ni v dravljah samoplačniško ta okrog 100 EUR

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.3.2009 21:00:17   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo.. jst bi se pa tle pofočkala med navijačice, če smem... user posted image  user posted image

dobrodošla in seveda čimprej dobrodošla na seznam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
3.3.2009 21:23:14   
Reby
No, pa da še malo navijamo za jutri user posted image  user posted image  user posted image

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
3.3.2009 21:26:19   
Reby
Obika - kako pa to, da greš še na amnio?
Se* - ja, imam nizko postlco, moja je nazadnje celo malo prekrivala maternični vrat, upam na najboljše v ponedeljek
WP - dobrodošla še tukaj in upam, da se nam kmalu pridružiš user posted image
Anci banci - čestitke za super detece user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.3.2009 21:32:38   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Obika - kako pa to, da greš še na amnio?

Oby je en tak fletn letnik kot moja, pa ji pritiče.......

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.3.2009 21:32:50   
Sempervivum

Obi, preden se kregaš s šefom pa z ZZZSjem, rajši še enkrat pokliči svojo osebno zdravnico. Če te je poklicala, potem je očitno kar v redu. Naj ona napiše, pa ne pritožbo, ampak nekaj takega kot ponovno prošnjo. To je moja osebna zdravnica naredila prejšnji mesec, ko mi niso podaljšali bolniške. Najboljše pa bi bilo, da pač določene stvari sedaj bolj izpostavi, ali pa poiščita še kakšno težavo, ki te matra. Jaz se ful ne maram lagat, pa ko sem pri zdravniku se obnašam, kot da sem ful OK, doma pa stokam in jokam, ...  To ni prav - ravno obratno bi moglo bit. Tako da nekaj pač še poiščita, naj zdravnica nato rihta stvari dalje. No, vsaj moja je. Samo meni v službi itak niso nič težili, bi lahko tudi prekinili, pa še enkrat odprli bolniško - hočem reči, da se vsaj s tem nisem obremenjevala. Ampak sekirala sem se pa itak ful. Upam, da sem ti kaj pomagala. Odgovor sem dobila po nekaj dnevih, v vmesnem času (ko ne veš, a si na bolniški ali kaj) se ravnaš po navodilih tvoje osebna zdravnice. Če nisi OK, si torej doma - saj zahtevaš bolniško.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?