|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
27.2.2009 12:42:31   
Sempervivum
Pozdravček!
Kako lep seznamček imamo!!!!! user posted image  Miška, si tko pridna, da si si zaslužila

user posted image

Da boš imela malo več energije, zdaj, ko imaš še šefa blizu user posted image

Kruce: upam, da bo ženka čimhitreje bolje. Jaz sem si ravnokar zmerila temp. pa jo imam 35,6 user posted image  Podhlajena??? Ubogi otrok, že zdaj ga zebe ...

Goldy, kaj bo pa danes za kosilo? Jaz sem včeraj tudi hotla musako delat, pol sem si pa premislila in sem rajš naredila špagete po bolonjsko, pa eno veliko skledo zelene solate. Danes še ne vem, kaj bi ... imam pa tudi jaz čarunalnik ves čas prižgan, pa na vsake toliko časa malo počekiram ...

Blanč, hvala za kavico, njami. Jaz jo še kar pijem. Ena turška zjutraj, popoldne pa ena barcafe 3v1, mal za uživanje

Sonček, ti pa le pojdi na bolniško, da se malo naspiš, odpočiješ in lepo na easy pripraviš na detece. Tvoje dete ta teden pravi: Would you mind keep it down out there user posted image  user posted image  user posted image  

Špelka, javi se, me smo navijale zate in za user posted image

Ostalim prav lep pozdrav in na branje user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.2.2009 12:48:06   
spelka12
sempervivum na prejšnji strani imaš napisano, čist na koncu.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.2.2009 12:51:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sem že nazaj. gatacijska v. se vidi, tko da nosečnost je potrjena, plodka pa še ni user posted image . Kaj šele srčka. No sej bo pol. Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat user posted image user posted image user posted image . Čist sem razočarana. Zdej imam pa 11.3. pregled pri svoji g, da določi trajanje nosečnosti.
Je pa rekel, da sem 5 tednov nosečauser posted image . Punkcija je bla 30.1. A je pol to možno?

Špelka, kako si lahko samo 5. tednov noseča. Če greš računati po tistem IVF kalkulatorju mi pokaže, da si noseča 6. tednov. Po moje bo to bolj držalo.
drugače pa čestitke  za vrečko, naslednji teden bo pa že user posted image in user posted image , ker morata biti. Sicer si pa sedaj imela dosti zgodaj UZ, tudi tisti, ki ga imaš v ponedeljek (2.3.) bo zgodaj, ali to sploh še drži, ali ste prestavili na 11.3..

Mi je pa hudo, da si imela tacga tečneža na pregledu, mislim nekateri pa res niso za delo z ljudmi. In kaj je mislil s tem, da se on nima kej za pogovarjati, ja s kom se pa bo. S tvojo mamo mogoče??? user posted image  Mi pridejo zdaj na misel vse mogoče kletvice %&##""$(/&%%

Ma saj ni kaj, drži se ti meni

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 353
27.2.2009 12:52:27   
Reby
Špelka, po mojih izračunih si že 6 tednov :) Plodek in srček bo pa že, še kakšna 2 tedna user posted image
Sempervivum - jaz sem imela zdej v bolnici skoz 35.1, 35.5., tako da ni panike, je čist normalno :)
Morm jaz tut pohvalit našo Mismis in novi seznamček, ful je luškan
Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček

Jaz sem bla danes pri moji zdravnici za podaljšanje bolniške do aprila, bo dala na komisijo.
Vsem želim en lep sončen dan, jaz bom tud šla po 5 dneh končno malo na zrak. Še prej pa bom pojedla sarmo, jo ravno kuham, se mi je ful zluštal.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.2.2009 12:52:40   
mismis
Semper, hvala za tortico, prav okusna je bila user posted image
seznamček je pa treba pedenati, tako vas imam pod kontrolo kaj se dogaja in kdaj se dogaja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.2.2009 12:53:53   
Reby
Itak, kot vedno mismis vse prehiti z informacijami :)

Aja, moje souser posted image  avgustovke, a mate ve že tud velike bušije, ker ko sem gledala na forumu avgustovk, me je skor kap, kakšne majo nektere, jaz bi jih že kr na porodniško poslala ... :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.2.2009 12:54:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Špelka, po mojih izračunih si že 6 tednov :) Plodek in srček bo pa že, še kakšna 2 tedna user posted image
Sempervivum - jaz sem imela zdej v bolnici skoz 35.1, 35.5., tako da ni panike, je čist normalno :)
Morm jaz tut pohvalit našo Mismis in novi seznamček, ful je luškan
Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček

Jaz sem bla danes pri moji zdravnici za podaljšanje bolniške do aprila, bo dala na komisijo.
Vsem želim en lep sončen dan, jaz bom tud šla po 5 dneh končno malo na zrak. Še prej pa bom pojedla sarmo, jo ravno kuham, se mi je ful zluštal.

pa da ne bi pretiravala s sprehodi, da ne bom user posted image
drugače pa super, da ti je odobrila bolniško, ti moraš pa res ostati doma in počivati

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.2.2009 12:56:18   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

drugače pa super, da ti je odobrila bolniško, ti moraš pa res ostati doma in počivati

Javol Frau Mausmaus user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.2.2009 12:57:32   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Javol Frau Mausmaus user posted image

user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.2.2009 16:29:31   
Stella Rossa
Lep pozdrav vsem user posted image  in pa seveda vsem navijačicam.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.2.2009 17:38:48   
Kruce Fiks

Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat user posted image user posted image user posted image .

O KIRMU PIČKOGLEDU  TO GOVORIMO? DEJ POVEJ NAGLAS!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 27.2.2009 17:39:17 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.2.2009 17:41:20   
Kruce Fiks

Ma pojma nim kak to porihtat! Dej mi plis pomoziuser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.2.2009 18:08:36   
Sempervivum

sempervivum na prejšnji strani imaš napisano, čist na koncu.

Si me očitno prehitela, ko sem jaz klobasala neumnosti user posted image  Glej, ne sekiraj se sedaj zaradi tistega bednega G, pa na naslednjem pregledu bo plodek ziher že viden, srček pa tudi. Boš videla. Ti samo verjemi v to. Jaz verjamem in vama pošljam pozitivno energijo.

Scer pa res, kako je ime temu primitivcu od G?
Upam, da je tvoja G njegovo diametralno nasprotje. Moja ravno ni. Pa kaj čmo, ne mormo met vsega ...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.2.2009 18:15:44   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat user posted image user posted image user posted image .

O KIRMU PIČKOGLEDU  TO GOVORIMO? DEJ POVEJ NAGLAS!

dr. Riznar v Kr. Sej bojda je fuuul strokovnjak. Ma glih taki so ponavad zaj..... Pa sej ene majo tud čez Reškota velik za povedat, ampak meni je on caaaaar.
mišmiš 3.3. še vedno drži. Takrat mam reškota.11.3. mam pa svojo g. Seznamček je pa res vunderšunuser posted image user posted image
sempervivum moja g. je pomojem ok. Jo imam šele par mesecev. Prej sem imela na jesenicah g. je bil super, samo predeleč za mene.
Kruce pejd na strani lilypie.com ali babystrology.com in samo sledi navodilom. Ko prideš do konca samo skopiraj povezavo, ki ti jo dajo in prilepiš tam kjer so tvoji podatki v okenjček, sej ti spodaj piše, kje ga lahko pripopaš.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.2.2009 19:43:49   
Reby

Ma pojma nim kak to porihtat! Dej mi plis pomoziuser posted image user posted image

Glavobol in tečno ženo ali tikerček? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
27.2.2009 21:29:09   
Kruce Fiks
aby welta
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Upam, da me mož pelje v KR gledat vozičke - znižane od baby welta.user posted image

Poročaj! Ja sevede dobrodošla tudi tu in pa drž se!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.2.2009 21:32:09   
Kruce Fiks

Glavobol in tečno ženo ali tikerček? user posted image

Reby, kolk sm vesel da si ob vseh preležaninah še vedno za hec! Bravo!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 367
27.2.2009 21:48:06   
Lsica
Danes sem dobila podaljšano bolniško še za en mesec... pravijo: nič delat sam lenarituser posted image user posted image user posted image . Kako je men lepouser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa lahko noč zaspanci, ne morem se sama s sabo pogovarjat...

Neposredna povezava do sporočila: 368
28.2.2009 10:27:39   
Stella Rossa
Dobro jutro user posted image  in vseuser posted image

Zunaj je krasen
user posted image dan, zato ga maximalno izkoristite.

Pa še malo user posted image in še user posted image za okrepčat.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
28.2.2009 12:37:42   
Goldy
Oj!!!!

Včeraj sem pisala, pisala in mi ni poslalo. user posted image

Kruce - kupila voziček, na 6 ali 7 strani sem slikico s pomočjo shadow tudi prilepila.

Spelka - saj bo. user posted image  Si imela pa res "srečo" z G. Kolk me taki ljudje razjezijo...

Sempervivum - včeraj smo imeli za kosilo makaronovo meso. Danes sem pa mojga poslala na eno delavnico, kuha pa moj oče. Puranje zrezke in pire krompir. Njami....

Nič, šibam na kosilo. Križ je malo bolje, počivaaaam.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.2.2009 17:35:12   
Kruce Fiks

Kruce - kupila voziček, na 6 ali 7 strani sem slikico s pomočjo shadow tudi prilepila.

S tisto slikco pa jaz nisem najbolj zadovoljen!
Dej napiši malce več! Kje si ga kupila, kaj ma in kaj nima, kakšna cena itd, itd.
Pa kako večjo sliko prosim!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.2.2009 19:10:19   
Sempervivum

Včeraj sem pisala, pisala in mi ni poslalo. user posted image

Jest tud user posted image  Pol me je pa minilo ...

Drugače maš pa fino tele tvoje moške pošlihtane user posted image . Te ubogajo, pa še dobro kuhajo user posted image  

Stella, ti si me pa prav razveselila s temi migajočimi slikicami user posted image . Sploh ta prva je fajn. Jaz sem v 19. tednu že takšna user posted image

Sicer pa sem tudi jaz danes izjemno dobre volje. Dobila podaljšano bolniško do sredine maja! Sem pričakovala težave, glede na to, da mi moja G ni nič napisala ... Niti naslednjega pregleda se nisem veselila, ker sem vmes še težave pričakovala ... Očitno se sedaj lahko začne malo bolj mirna nosečnost. JUPIIIIIII user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 372
28.2.2009 19:14:40   
Stella Rossa
Sempervivum me veseli, če sem te nasmejala.
Želim ti čim lepšo in mirno nosečnost

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.2.2009 20:11:58   
spelka12
stella kako gre? Postopek napreduje? Greješ? Kako pa je s tistim izcedkom iz dojke, sem ti zadnjič hotla sms poslat, pa sem pozabila user posted image . Oprosti res.
krucefiks vidim, da maš že ticker. Bravooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.2.2009 20:25:29   
Stella Rossa
IspelkaZVIRNO SPOROČILO: spelka12

stella kako gre? Postopek napreduje? Greješ? Kako pa je s tistim izcedkom iz dojke, sem ti zadnjič hotla sms poslat, pa sem pozabila user posted image . Oprosti res.
krucefiks vidim, da maš že ticker. Bravooooooo user posted image user posted image user posted image

ojjjjjj   spelka evo spet na šihtu cel dan, dolgčas za p*o*p*i*z*d*i*t, mislim, da sem vse forume danes prebrala na RR...user posted image user posted image user posted image  Jaz sem v sredo začela s suprefactom in zdaj lepo pikam vsak dan. Glede izcedka je doktor rekel, da so to hormoni, je pa me dal na slikanje dojk in bom domov dobila izvide. Samo je DR reko da se ziher nimam kaj sekirat. Pa ti, kako si? Je buši že kaj boljši?

< Sporočilo je popravil Stella Rossa -- 28.2.2009 20:34:39 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?