Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:42:31
|
|
|
|
Sempervivum
|
Pozdravček! Kako lep seznamček imamo!!!!! Miška, si tko pridna, da si si zaslužila Da boš imela malo več energije, zdaj, ko imaš še šefa blizu Kruce: upam, da bo ženka čimhitreje bolje. Jaz sem si ravnokar zmerila temp. pa jo imam 35,6 Podhlajena??? Ubogi otrok, že zdaj ga zebe ... Goldy, kaj bo pa danes za kosilo? Jaz sem včeraj tudi hotla musako delat, pol sem si pa premislila in sem rajš naredila špagete po bolonjsko, pa eno veliko skledo zelene solate. Danes še ne vem, kaj bi ... imam pa tudi jaz čarunalnik ves čas prižgan, pa na vsake toliko časa malo počekiram ... Blanč, hvala za kavico, njami. Jaz jo še kar pijem. Ena turška zjutraj, popoldne pa ena barcafe 3v1, mal za uživanje Sonček, ti pa le pojdi na bolniško, da se malo naspiš, odpočiješ in lepo na easy pripraviš na detece. Tvoje dete ta teden pravi: Would you mind keep it down out there Špelka, javi se, me smo navijale zate in za Ostalim prav lep pozdrav in na branje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:48:06
|
|
|
|
spelka12
|
sempervivum na prejšnji strani imaš napisano, čist na koncu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:51:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Sem že nazaj. gatacijska v. se vidi, tko da nosečnost je potrjena, plodka pa še ni . Kaj šele srčka. No sej bo pol. Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat . Čist sem razočarana. Zdej imam pa 11.3. pregled pri svoji g, da določi trajanje nosečnosti. Je pa rekel, da sem 5 tednov noseča . Punkcija je bla 30.1. A je pol to možno? Špelka, kako si lahko samo 5. tednov noseča. Če greš računati po tistem IVF kalkulatorju mi pokaže, da si noseča 6. tednov. Po moje bo to bolj držalo. drugače pa čestitke za vrečko, naslednji teden bo pa že in , ker morata biti. Sicer si pa sedaj imela dosti zgodaj UZ, tudi tisti, ki ga imaš v ponedeljek (2.3.) bo zgodaj, ali to sploh še drži, ali ste prestavili na 11.3.. Mi je pa hudo, da si imela tacga tečneža na pregledu, mislim nekateri pa res niso za delo z ljudmi. In kaj je mislil s tem, da se on nima kej za pogovarjati, ja s kom se pa bo. S tvojo mamo mogoče??? Mi pridejo zdaj na misel vse mogoče kletvice %&##""$(/&%% Ma saj ni kaj, drži se ti meni
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:52:27
|
|
|
|
Reby
|
Špelka, po mojih izračunih si že 6 tednov :) Plodek in srček bo pa že, še kakšna 2 tedna Sempervivum - jaz sem imela zdej v bolnici skoz 35.1, 35.5., tako da ni panike, je čist normalno :) Morm jaz tut pohvalit našo Mismis in novi seznamček, ful je luškan Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček Jaz sem bla danes pri moji zdravnici za podaljšanje bolniške do aprila, bo dala na komisijo. Vsem želim en lep sončen dan, jaz bom tud šla po 5 dneh končno malo na zrak. Še prej pa bom pojedla sarmo, jo ravno kuham, se mi je ful zluštal.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:52:40
|
|
|
|
mismis
|
Semper, hvala za tortico, prav okusna je bila seznamček je pa treba pedenati, tako vas imam pod kontrolo kaj se dogaja in kdaj se dogaja
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:53:53
|
|
|
|
Reby
|
Itak, kot vedno mismis vse prehiti z informacijami :) Aja, moje so avgustovke, a mate ve že tud velike bušije, ker ko sem gledala na forumu avgustovk, me je skor kap, kakšne majo nektere, jaz bi jih že kr na porodniško poslala ... :)
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:54:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Špelka, po mojih izračunih si že 6 tednov :) Plodek in srček bo pa že, še kakšna 2 tedna Sempervivum - jaz sem imela zdej v bolnici skoz 35.1, 35.5., tako da ni panike, je čist normalno :) Morm jaz tut pohvalit našo Mismis in novi seznamček, ful je luškan Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček Jaz sem bla danes pri moji zdravnici za podaljšanje bolniške do aprila, bo dala na komisijo. Vsem želim en lep sončen dan, jaz bom tud šla po 5 dneh končno malo na zrak. Še prej pa bom pojedla sarmo, jo ravno kuham, se mi je ful zluštal. pa da ne bi pretiravala s sprehodi, da ne bom drugače pa super, da ti je odobrila bolniško, ti moraš pa res ostati doma in počivati
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:56:18
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa da ne bi pretiravala s sprehodi, da ne bom drugače pa super, da ti je odobrila bolniško, ti moraš pa res ostati doma in počivati Javol Frau Mausmaus
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 12:57:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa da ne bi pretiravala s sprehodi, da ne bom drugače pa super, da ti je odobrila bolniško, ti moraš pa res ostati doma in počivati Javol Frau Mausmaus
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 16:29:31
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Lep pozdrav vsem in pa seveda vsem navijačicam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 17:38:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat . O KIRMU PIČKOGLEDU TO GOVORIMO? DEJ POVEJ NAGLAS!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 27.2.2009 17:39:17 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 17:41:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček Ma pojma nim kak to porihtat! Dej mi plis pomozi
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 18:08:36
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sempervivum na prejšnji strani imaš napisano, čist na koncu. Si me očitno prehitela, ko sem jaz klobasala neumnosti Glej, ne sekiraj se sedaj zaradi tistega bednega G, pa na naslednjem pregledu bo plodek ziher že viden, srček pa tudi. Boš videla. Ti samo verjemi v to. Jaz verjamem in vama pošljam pozitivno energijo. Scer pa res, kako je ime temu primitivcu od G? Upam, da je tvoja G njegovo diametralno nasprotje. Moja ravno ni. Pa kaj čmo, ne mormo met vsega ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 18:15:44
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Sem bila pa pri drugemu g. enemu staremu descu, naveličanemu življenja..... katastrofa res. Pa kaj taki še delajo, če se jim ne da ukvarjat z nami. Na vprašanje kako izgleda je odgovoril, da se on z mano nima kej za pogovarjat . O KIRMU PIČKOGLEDU TO GOVORIMO? DEJ POVEJ NAGLAS! dr. Riznar v Kr. Sej bojda je fuuul strokovnjak. Ma glih taki so ponavad zaj..... Pa sej ene majo tud čez Reškota velik za povedat, ampak meni je on caaaaar. mišmiš 3.3. še vedno drži. Takrat mam reškota.11.3. mam pa svojo g. Seznamček je pa res vunderšun sempervivum moja g. je pomojem ok. Jo imam šele par mesecev. Prej sem imela na jesenicah g. je bil super, samo predeleč za mene. Kruce pejd na strani lilypie.com ali babystrology.com in samo sledi navodilom. Ko prideš do konca samo skopiraj povezavo, ki ti jo dajo in prilepiš tam kjer so tvoji podatki v okenjček, sej ti spodaj piše, kje ga lahko pripopaš.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 19:43:49
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček Ma pojma nim kak to porihtat! Dej mi plis pomozi Glavobol in tečno ženo ali tikerček?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 21:29:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
aby welta IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Upam, da me mož pelje v KR gledat vozičke - znižane od baby welta. Poročaj! Ja sevede dobrodošla tudi tu in pa drž se!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 21:32:09
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby Kruce - tud mene je en par dni ful glava bolela, je normaln pojav v zgodnji nosečnosti, dej si naštimi tikerček Ma pojma nim kak to porihtat! Dej mi plis pomozi Glavobol in tečno ženo ali tikerček? Reby, kolk sm vesel da si ob vseh preležaninah še vedno za hec! Bravo!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.2.2009 21:48:06
|
|
|
|
Lsica
|
Danes sem dobila podaljšano bolniško še za en mesec... pravijo: nič delat sam lenarit . Kako je men lepo . Zdaj pa lahko noč zaspanci, ne morem se sama s sabo pogovarjat...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 10:27:39
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro in vse Zunaj je krasen dan, zato ga maximalno izkoristite. Pa še malo in še za okrepčat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 12:37:42
|
|
|
|
Goldy
|
Oj!!!! Včeraj sem pisala, pisala in mi ni poslalo. Kruce - kupila voziček, na 6 ali 7 strani sem slikico s pomočjo shadow tudi prilepila. Spelka - saj bo. Si imela pa res "srečo" z G. Kolk me taki ljudje razjezijo... Sempervivum - včeraj smo imeli za kosilo makaronovo meso. Danes sem pa mojga poslala na eno delavnico, kuha pa moj oče. Puranje zrezke in pire krompir. Njami.... Nič, šibam na kosilo. Križ je malo bolje, počivaaaam.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 17:35:12
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Kruce - kupila voziček, na 6 ali 7 strani sem slikico s pomočjo shadow tudi prilepila. S tisto slikco pa jaz nisem najbolj zadovoljen! Dej napiši malce več! Kje si ga kupila, kaj ma in kaj nima, kakšna cena itd, itd. Pa kako večjo sliko prosim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 19:10:19
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Včeraj sem pisala, pisala in mi ni poslalo. Jest tud Pol me je pa minilo ... Drugače maš pa fino tele tvoje moške pošlihtane . Te ubogajo, pa še dobro kuhajo Stella, ti si me pa prav razveselila s temi migajočimi slikicami . Sploh ta prva je fajn. Jaz sem v 19. tednu že takšna Sicer pa sem tudi jaz danes izjemno dobre volje. Dobila podaljšano bolniško do sredine maja! Sem pričakovala težave, glede na to, da mi moja G ni nič napisala ... Niti naslednjega pregleda se nisem veselila, ker sem vmes še težave pričakovala ... Očitno se sedaj lahko začne malo bolj mirna nosečnost. JUPIIIIIII
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 19:14:40
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Sempervivum me veseli, če sem te nasmejala. Želim ti čim lepšo in mirno nosečnost
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 20:11:58
|
|
|
|
spelka12
|
stella kako gre? Postopek napreduje? Greješ? Kako pa je s tistim izcedkom iz dojke, sem ti zadnjič hotla sms poslat, pa sem pozabila . Oprosti res. krucefiks vidim, da maš že ticker. Bravooooooo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.2.2009 20:25:29
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IspelkaZVIRNO SPOROČILO: spelka12 stella kako gre? Postopek napreduje? Greješ? Kako pa je s tistim izcedkom iz dojke, sem ti zadnjič hotla sms poslat, pa sem pozabila . Oprosti res. krucefiks vidim, da maš že ticker. Bravooooooo ojjjjjj spelka evo spet na šihtu cel dan, dolgčas za p*o*p*i*z*d*i*t, mislim, da sem vse forume danes prebrala na RR... Jaz sem v sredo začela s suprefactom in zdaj lepo pikam vsak dan. Glede izcedka je doktor rekel, da so to hormoni, je pa me dal na slikanje dojk in bom domov dobila izvide. Samo je DR reko da se ziher nimam kaj sekirat. Pa ti, kako si? Je buši že kaj boljši?
< Sporočilo je popravil Stella Rossa -- 28.2.2009 20:34:39 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?