|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
28.2.2009 10:26:18   
*bubi*
Nina! Ne da se mi nazaj iskat.... za katero Tomyjevo igrco si rekla, da je fajn? Rumble in the jungle? Al tisto drugo s kroglico? Ker je pri obeh kroglica... džunglo sem včeraj kupila.... nismo še odprli, ampak se mi zdi, da ni tak enostavna. Ima Interspar -20% na vse Tomy izdelke. user posted image Pa že itak niso te igrce drage v primerjavi z ostalimi. Pa Alibabo sem kupila za en RD user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.2.2009 12:07:35   
NinaŠ
Nina! Ne da se mi nazaj iskat.... za katero Tomyjevo igrco si rekla, da je fajn?

Screwball scramble user posted image
Sem pa tudi jaz kupila Psssst ne zbudi očka in je drobižkoma ful všeč user posted image . Doma ima še zaprto eno igro "pirat v sodu user posted image " (ne vem kako se točno imenuje), ki jo bomo preizkusili na kak deževen dan user posted image .
Bubi kaj je ta akcija le v Intersparu ali tudi v Sparu??? Ker prvi interspar imam ca 50km proč, Špar pamalo bližje user posted image . Te družabne igre so drobižkoma fulll všeč in ne bi bilo slabo mal zaloge naredit user posted image

Jaz sem pa danes malo jezna user posted image - sem šla po fotke, ki sem jih zadnjič naročila in je namesto formata 10x15 razvit format 11,3x17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje na zdaj primerne albume najdem user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj jih je zamedlo, saj sem naročala tako kot vedno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.2.2009 12:28:29   
Urša
Joj, Nina, to je pa sranje, jestm sem ful občutljiva na take stvrai, se mi je že zgodilo, da s mi narobe razvili, pa s jih mogli še enkrat. Od takrat naprej vedno pri naročilu kot opombo navedem NUJNO 10x15!!! user posted image  Kje sem jaz šele pri slikah...maj 2008! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.2.2009 15:26:50   
NinaŠ
user posted image Urša, sem že poslala pritožbo in vprašanje po kakšnem naklučju je prišlo do tega user posted image . Vsekakor se še ne bom takoj lotila iskanja primernih albumov, prej počakam na odgovor user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
28.2.2009 17:52:18   
NinaŠ
No evo, moj sin mi bo kmal ušel iz gnezdeca user posted image ... ...danes se je pa odločil pri mojih starših prespati user posted image ... ...Tina pa jokca, da bi ona tudi tam spala user posted image - pa nočem zdaj mame obremenjevati, da bi jo mogla prenašat sem ter tja user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
28.2.2009 18:56:41   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Nina! Ne da se mi nazaj iskat.... za katero Tomyjevo igrco si rekla, da je fajn?

Screwball scramble user posted image
Sem pa tudi jaz kupila Psssst ne zbudi očka in je drobižkoma ful všeč user posted image . Doma ima še zaprto eno igro "pirat v sodu user posted image " (ne vem kako se točno imenuje), ki jo bomo preizkusili na kak deževen dan user posted image .
Bubi kaj je ta akcija le v Intersparu ali tudi v Sparu??? Ker prvi interspar imam ca 50km proč, Špar pamalo bližje user posted image . Te družabne igre so drobižkoma fulll všeč in ne bi bilo slabo mal zaloge naredit user posted image

Jaz sem pa danes malo jezna user posted image - sem šla po fotke, ki sem jih zadnjič naročila in je namesto formata 10x15 razvit format 11,3x17 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kje na zdaj primerne albume najdem user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj jih je zamedlo, saj sem naročala tako kot vedno user posted image

Ne vem, jaz itak hodim samo v interspar. V zadnjem reklamnem letaku je bilo. poglej 2. letak, stran 12:
http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/interspar.htm
V enih sparih bi naj veljalo. user posted image

Albumi pa so 13x18 klasika. Imam en bon za popust v DMu, če želiš user posted image
Aja, pa reklamiraj fotke, naj ti prave naredijo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
28.2.2009 18:59:41   
*bubi*
bubika mi je začela bežat user posted image  kotali se. Evo, zdaj sem prišla v dnevno in: ja, kje pa si? user posted image  user posted image user posted image user posted image  sem jo na parketu v enem kotu našla.  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
28.2.2009 19:06:14   
Urša
Bravo Bubika! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
28.2.2009 19:38:46   
ada2
pri nas še nič novega...

smo pa bili celo popoldne na sončku in se je tudi kašelj malo umiril, upam, da bo noč tudi bolj mirna...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
28.2.2009 20:44:51   
NinaŠ
Super bubika user posted image user posted image user posted image ...user posted image mami zdaj je pa konec brezskrbnega posedanja, medtem ko je bubi na počitnicah pri babici user posted image user posted image

Ada, krasno da je Adamu bolje user posted image , upam da bo noč tudi bolj mirna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
28.2.2009 20:52:18   
NinaŠ

Ne vem, jaz itak hodim samo v interspar. V zadnjem reklamnem letaku je bilo. poglej 2. letak, stran 12:
http://www.spar.si/spar/aktualnozakupce/interspar.htm
V enih sparih bi naj veljalo. user posted image

Ma kolikor mi je jasno iz tega, potem v Sparu na Jes. ne velja user posted image Če bom pa imela v ponedeljek čas, pa skočim pogledat user posted image

Imam en bon za popust v DMu, če želiš user posted image
Aja, pa reklamiraj fotke, naj ti prave naredijo.

Bona bi bila vsekakor vesela, edino če nima roka veljavnosti, ker zdaj mislim, da bom ponovno naročala šele čez kake 3 - 4 mesece user posted image . Sem jim pa napisala, nisem bila ravno tako ostra, kot bi bila v pravi reklamaciji, ker me malo žre dvom, kaj če nisem jaz kaj zaštrikala user posted image (na žalost naročila nisem shranila user posted image ), da z izdelanimi fotkami nisem zadovoljna in pričakujem odpravo napake user posted image - tko da zdaj čakam na njihov odgovor in obrazložitev.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.2.2009 21:08:09   
amy26
Končno sem uspela tudi jaz spraviti slike na računalnik, tako da z zamudo še naše maškarce

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
mal se crkljamouser posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.2.2009 21:16:06   
NinaŠ
Ooooo kako fleten levček user posted image in čebelica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kaka dečva je že Ela user posted image , kako čas beži user posted image . Itak, da je sploh ne bi spoznala; Aleksa pa bi user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.2.2009 21:17:21   
NinaŠ
Pismo, jaz sem se pa zdaj spomnila, da sem moji maškarči pozabila pofotkat user posted image user posted image . No ja, se bomo pa še enkrat šli maškarado user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
28.2.2009 21:31:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ooooo kako fleten levček user posted image in čebelica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kaka dečva je že Ela user posted image , kako čas beži user posted image . Itak, da je sploh ne bi spoznala; Aleksa pa bi user posted image

Se pod vse podpišem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
28.2.2009 21:39:03   
petarda
Ada, ko prebiram tvoje poste, kar ne morem verjeti...tisti dan, ko te je križ bolel je mene tudi! Samo jaz vem zakaj...zato, ker sem šla tisti dan po regrat (sicer ga nisem pobirala, ampak samo kazalauser posted image ) in itak so bile posledice, potem pišeš o Adamu in kašlju...petardito je tudi že dva dni "sumljiv"...kašlja sicer ne na ful, vendar mu glas peša in se ful bojim, da bi dobil spet kak napad laringitisauser posted image ...danes smo bili tudi mi cel dan zunaj na sončku, pa zvončke smo nabirali user posted image user posted image , prej sem ga dala še pod savno, zdaj pa že pripravljam kamilice, da mu jih v sobo zanesem...user posted image  Upam, da ne bo kakih piz*** zdaj, ko je najmanj potrebnouser posted image .

Aja..pa desni kolk me od časa do časa ful zagrabi! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
28.2.2009 21:44:03   
petarda
Pa da ne bom samo jamrala...danes sem dobila zajtrk in user posted image  v posteljo user posted image . Se že dolgo časa ni zgodilo in sem bila prijetno presenečena user posted image ...sploh glede na dejstvo, da je valentinovo že mimo user posted image user posted image ... No, očitno tudi mojega user posted image  že preganjajo misli, da bo treba kmalu it po našega user posted image  in me hoče še mal pocrkljat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
28.2.2009 21:46:49   
petarda
No....drugače pa sem fuuul vesela, da bo naš user posted image  rojen marca in ne februarja. Ne me vprašat zakajuser posted image . Februar se mi zdi še tako mrzel mesec, marec pa že čisto druga zgodba...topleje je, pomlad se prebuja, zvončki rastejo...user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče je to kaj povezano tudi z dejstvom, da ima naš dedi rojstni dan marca...ne vemuser posted image ...v glavnem sem ful vesela. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
28.2.2009 21:48:52   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pa da ne bom samo jamrala...danes sem dobila zajtrk in user posted image  v posteljo user posted image . Se že dolgo časa ni zgodilo in sem bila prijetno presenečena user posted image ...sploh glede na dejstvo, da je valentinovo že mimo user posted image user posted image ... No, očitno tudi mojega user posted image  že preganjajo misli, da bo treba kmalu it po našega user posted image  in me hoče še mal pocrkljat user posted image user posted image user posted image .

petarda lepo od tvojegauser posted image  

Aleks isto od petka kašlja, zdej še Ela, pa malo imata vročine oz. sta jo imela tam do 38 C
razpoložena sta še ok, upam da bo nočka v redu in da bosta jutri že boljša

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
28.2.2009 21:50:39   
petarda
Včeraj sem bila v Balnei in se naročila na masažo obraza...za jutriuser posted image user posted image user posted image .... Moj user posted image  pravi, da izzivam usodo user posted image ....ja, saj jo lahko odpovem 5 ur pred rokom user posted image ....najboljš, da zdaj doma sedim in čakam kdaj moram ituser posted image user posted image user posted image user posted image ....ko bi on vedel, da se nameravam jutri naročit še za pedikuro...po možnosti za ponedeljek ali torekuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.2.2009 21:51:21   
amy26

No....drugače pa sem fuuul vesela, da bo naš user posted image  rojen marca in ne februarja. Ne me vprašat zakajuser posted image . Februar se mi zdi še tako mrzel mesec, marec pa že čisto druga zgodba...topleje je, pomlad se prebuja, zvončki rastejo...user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče je to kaj povezano tudi z dejstvom, da ima naš dedi rojstni dan marca...ne vemuser posted image ...v glavnem sem ful vesela. user posted image

boš imela marčevskega otroka in novemberčka kot jazuser posted image  
edino razlika bo v horoskopu, Luka je škorpijon Aleks strelec
Ela je oven, tvoj bo pa ribicauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.2.2009 21:53:58   
amy26
petarda ti pa res izzivaš z pedikurouser posted image , kaj če dobiš popadke glih takrat ko te bo urejalauser posted image
sedaj si pa res že na koncu in se lahko začne vsak čas dogaja

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.2.2009 21:54:02   
petarda
Za Adama, Aleksa, Elo, Petardita, Tino...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....da bodo zdravi. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.2.2009 21:55:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

boš imela marčevskega otroka in novemberčka kot jazuser posted image  
edino razlika bo v horoskopu, Luka je škorpijon Aleks strelec
Ela je oven, tvoj bo pa ribicauser posted image

Ja...res je. user posted image  Pa tudi Urša ima se mi zdi isto kombinacijo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.2.2009 21:56:01   
amy26
v drugo sem jaz rodila tri dni pred rokom, torej če imava že skupne mesece otrok (november, marec) se lahko zgodi da jutri rodišuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.