slovenka
|
Hm, moj pravi, da so krivi zobki pri nas. Ima res tako odebeljeno dlesen. Mogoče je res to. Ker prej nikoli ni bilo tega, da bi bila tako dolgo budna. Če je spala do petih popoldne, je potem komaj zdržala do osmih - danes pa je nazadnje spala do pol šestih, potem pa bila gor do enajstih. Včeraj je pa spala do pol devetih in šla spat ob isti uri kot danes. Čez dan pa spi kot prej. Špartanca pa mi ne bomo mogli izvajati, ne morem slišati, da se dosti joka, pa da me ni. Bomo probali preživeti brez tega. Sicer pa naša če jo dam v postlco, se sama vsede in potem roke rine med ograjo, pa se dere, pa gor vstaja... Tina - saj kaj pa naj naredim, če popoldne ni zaspana, potem ob petih je pa čist fertik? Včeraj sem jo nosila po kleti in je gledala, kako moj in tast delata, pa je kar oči zaprla od utrujenosti. Ne vem, no, kaj drugega bi lahko potem naredila, kot da sem jo v postlco odnesla. Pa sem res hotela, da zdrži vsaj do pol sedmih, pa da jo potem skopamo in damo spat. Meni se zdi, da nič ne delamo narobe, saj do zdaj nismo imeli težav s spanjem zvečer. Pač ko laufa, laufa, ko pa ne, pa ne - in ko je zaspana, je ne morem držati budne, ko pa ni zaspana, pa je tudi ne morem prisiliti v spanje. Upam, da se bo hitro uredilo, no. Didli, dobra ideja glede mokre krpe Samo da je delo dojenčkov prepovedano