![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:28:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Majuska; upam da te bolezen zapusti, ker družinska kosila so the best. No ja, vsaj pr nas ker se vedno dobro papca , pa vsi smo na kupu in je polno smeha. Hvala. Bom pa takole rekla okoli družinskih srečanj - odvisno od familije. Dokler nisva imela Aleksandra, so mi bila taka kosila velikokrat odveč. Smo familija vsak s svojimi muhami in smo se hitro kaj sporekli, vsaj midve z mamo. Zdaj je to malo drugače, ko je Aleksander center dogajanja no, ampak ker se dobimo zaradi sestrinih dvojčkov, po malo drugače
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:28:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:30:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:30:29
|
|
|
|
sasi13
|
grem jz tudi po dolgem. kok že reče neboglasnica kosti naravnat
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:30:29
|
|
|
|
tims
|
Jaz sem pa spet sama. No, ne čist sama, sta otroka z mano doma, da ne bo pomote . Je petek in moj je šel na košarko. Metuljček, men je tud fajn brat kaj si kdo o kakšnem delu misli. Pri Prison break-u imaš pa celo napisane kvote. Kolk ljudi je gledalo kakšen del. V Ameriki, seveda, ampak se lepo vidi, kako gledanost pada . A potem je jutri ziher sonček ? Je moj reku, da bo šel jutri tud z nami in to je še celo plan naredu, kam naj bi šli . Preseneča tale moj možicelj. Aja, Nini sem začela dajat piščančje meso, pa to ne vsak dan. Tam trikrat na teden, al pa še to ne. Neboglasnica s KM bom bom še lep čas počakala. Skuto in navadni jogurt ji dam, za mleko je pa še čas. Sem ravno danes študirala, da ji moram it kupit AM za te razne kašice. HD, uživaj na polno. Ne vem kdaj bom jaz kam šla na potep . Aha, sem se spomnila. V ponedeljek grem do zobarce. To bo moj dejt . Majuska, zelenjavo pretlačim z vilico, sadje pa ponavadi je Frutek. Sem pa zadnjič ji dala krhel jabolka (za vmesni prigrizek ) in moram rečt, da je kar lepo jedla. Banano ji pa v bistvu strgam z žličko, tako da so tudi koščki, pa ji kar gre. Blacky, zakaj pa jaz ne vidim nikjer tvoje frizure ? Kaj sem zamudila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:31:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:31:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:36:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:36:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:37:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:39:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:44:36
|
|
|
|
netki
|
da se malo javim..... naporen dan za nami a prijeten....smo se namakali v termah snovik in maladva sta uživala na polno, 7 ur, no tilen je vmes enkrat malo zaspal....zdej me pa tko vse boli jutri pa v novo mesto gledat za avto, ker bomo menjali.....je postalo nuja otroka bosta v varstvu, ko pridema nazaj pa še malo sprehoda k bo sonček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:47:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:47:59
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki jutri pa v novo mesto gledat za avto, ker bomo menjali.....je postalo nuja Najprej menjajo pri Neboglasnici, zdej še vi.... pa pravjo da je kriza
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:53:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ku ku, nisem še šla kosti ravnat, sem kukala Foylovo vojno, menda že šestič.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 21:53:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:54:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Mhmmmmmmmmmmmm, neboglasnica je šla že kosti ravnat , dragi se ti zahvaljuje za Bajadere. To naj bi bilo za na pot proti Primorski. No ja, boste pa nove kupili. Jutri bova pa z malčkom sama, vsi naju bodo zapustili, smrk... Študiram, da bo malček kar kako kašico pokasiral, mami pa kakšno pizzo, ocvrt sir...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:55:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška če krenete proti obali, se splača sem http://en.wikipedia.org/wiki/Miramare http://www.castello-miramare.it/ Uh, se pa že fuuul dolgo odpravljamo tja ... ja na kakšen lep dan se bomo pa res odpravili
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:56:19
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Počasi vas zapuščam, ko je neboglasnica omenjala britje nog, gem še svoje šavje po nogi in še kje dol postrgat. Samo, da se ne izgubiš . Evo, ko me ni, klepetate ko strgan dohtar, ko sem tu, vas pa ni . Smrdim, se nisem umila?? Mi raste repa iz ušes??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:57:50
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo, ko me ni, klepetate ko strgan dohtar, ko sem tu, vas pa ni . Smrdim, se nisem umila?? Mi raste repa iz ušes?? Jaz sem tukaj. A jest pa nisem dobra, al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:59:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
Danes je bilo pri DD vprašanje v finalu: kaj stepemo? Prva tekmovalka je odgovorila, da človeka, drugi tekmovalec je pa mislil na otroka. Bemti, to naj bi bile prve asociacije? Boj se mladine!! Ok, grem kosti ravnat, pa dragega živcirat (danes je doma, ker ga roka boli. Ni šel brcat. Prav mu je, kaj pa ni hotel na terapijo). Se beremo jutri! Natka, Majuska: Populis, Sasi13, Metuljček321 in vse ostale enodnevne izletnice: UŽIVAJTE!!! Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 21:59:52
|
|
|
|
tims
|
Populis, uživajte jutri na izletu. In seveda tudi vse ostale, ki se kam odpravljate.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:00:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Evo, ko me ni, klepetate ko strgan dohtar, ko sem tu, vas pa ni . Smrdim, se nisem umila?? Mi raste repa iz ušes?? Jaz sem tukaj. A jest pa nisem dobra, al kaj? Piše, da nisi prisebna, pardon, prisotna.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.2.2009 22:00:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ku ku, Tiiims?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?