|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
25.2.2009 8:04:40   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Jaz tudi ponavadi sem spala na trebuhu, ampak se ne upam več, imam občuek kot da biuser posted image  stiskala. Zato spim na boku, čeprav ni tok fajn. a veste mogoče, zakaj v pozni nosečnosti naj ne bi spale na hrbtu? Enkrat sem brala, ampak ni bilo nobene razlage zraven.

zaradi sindroma vene cave ... če ležiš na hrbtu lahko maternica začne pritiskati na glavno veno, upočasni se pretok, nosečnici postane slabo in se ji vrti, tako da se avtomatsko premakne v drug položaj in sprosti veno. tko, da spi kokr ti paše, do 20. tedna lahko še tut na trebuhu.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
25.2.2009 8:13:43   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

anč: še to sem ti hotla napisat, da igle in kompleten postopek amnio sanjam tud jst... in to vsako noč, no.. zaspim okrog 23 zvečer, se zbudim med 2 in 3 in takrat se začne veselica... igla, pa igle, pa bolnica, pa vsek kar zraven spada.. zaspim, pa se zjutraj zbudim čisto povožena, ker nevem kaj se dogaja ali sem že bla tam, ali me še čaka, pa sanjam slabe izvide.. jao jao.. da ne bom tle gori težila...

ok, pol nisem edina user posted image , si me mal pomirila, očitno je to normalno. sam kje je še moja amnia, mam 14 dni za tabo zarad te toxe. men je pa glih dht poslabšal razmerje, ampak se ne sekiram tok, bolj se za toxo. boš vidla, da bo vse ok!! more bit.
aha, veš kaj sm te hotla vprašat; ko sm se naročila na amnio, mi je rekla, da morm prej še na genetski posvet. si ti že bla? kako kej zgleda?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
25.2.2009 8:15:21   
Sulfinija
Jutro!

Včeraj je sneg padal ko nori,dane szunaj sije prijeten sonček.Bo treba se uštimati in iti ven na mini sprehod.Šla bom v trafiko po revijo za pletenje in kupila volno in bom začela plesti najini user posted image  puloverček.
Včeraj sma z mojim tiste cunje vse ven iz vreče vzela in jih zložila  v omaro,da imava sedaj vse v redu,da ni nametano ko sto user posted image .

Punce jaz pa imam tak nori občutek,kot da bi mela nekaj v trebuhu trdo ali pa se meni smao takole zdi in sem prevel pozorna na tole ni mi jasno kaj je tole.Mi lahko mogoče katera pove kak zgleda ko ti trebuh otrdeva???

Se boste danes držale posta po pustu ali ne?

Jaz bom šla v mesto po ribe se mi tudi ful luštajo in fižolovo juho bomo kuhali mjami...

Punce sme pa takole user posted image ,moj pride včeraj domov iz šihta je cel mesec delal lepo doma in mi reče v pon.pa gremo za NOvo Gorico sem se bala spet tega trenutka,vendar upam le da ne bo dolgo trajalo sedaj pa bi ga le cmokala ,se stiskala,....Cel mesec je bilo prelepo ko je bil doma.

Takole šibam v kopalnico,potem pa na sprehod.Punce se kaj beremo in tipkamo.

LP Mojcauser posted image 15t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
25.2.2009 8:29:35   
TjasaJ
Ojla punce!

Po dooolgem času se vam malo javim. Doma nimam interneta (ker sva končno preseljena, kabelski pa tam ni možen), v službi pa ni časa, še manj pa privatnosti...

Na hitro sem prebrala, da ste večinoma ok, tisti slabi rezultati NS pa naj se le izboljšajo!!! Moja NS je bila super, tista druga nekoliko slabši rezultati, ampak zerlo dober odnos zdravnice v NM. Smo pa zelo veliki (pri 13T 79 mm), zato imam zdaj rok 16.8.

Držte se še naprej in upam, da kmalu dobim internet, da bom spet lahko čvekala z vami. Vas kar pogrešam!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
25.2.2009 8:30:25   
*anč*
miska mccute  zdele sm vidla tvoj podpis user posted image . think pink user posted image , mi je full ušeč, če ne boš mela pa fuzbalsko ekipo.

kargo  močno stiskam pesti za lepe izvide!!!user posted image   sam tole s telefonom je pa kruto, bi mi srce nabilo nevem kam za vsako neznano številko.

piha
  bom tudi na tebe mislila!!  naj gre vse tako kot je treba!

sm zdele ugotovila, da nas je kr neki z ac ali biopsijo, pa samo midve z aprilčico skos neki javkava user posted image , no upam, da ne za dolgo!!!

lep dan vsem!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
25.2.2009 8:46:28   
Alisa
jutr,
sm hitro javljanje iz službe, zjutraj mi ni pa ni zneslo da vas mal pozdravim, ker sem majčkeno zaspalauser posted image .
Mene vse hlače tišijo, tako da bo res čas, da si navlečem gor kaj bolj komot, ker se me zdi, da ga tlačim.
Spanje- tudi jaz zdaj spim na trebuhu, ker mi tako edino zdaj paše, pa prej nisem nikoli.

Luštne slike in vidim da že tudi prav lepi trebuščki user posted image
Lp,
Alisa

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
25.2.2009 8:54:11   
tejči77
Eno vprašanje za vse vas, a se da kje kupit nosečniške žabe? Mene te navadne žabe ful tiščijo, pa sem si kupila dve številki večje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
25.2.2009 9:04:40   
simonalokar
jutro

zelo lepe ušije imate sem tudi jaz slikala in vam pokazala mojega , je kar velik - nosečniških hlač še ne nosim ker želim kasneje kupiti bolj tanke hlače žab pa ne prenesem. imam pa trenirke tako da so lih tko fajn. v 1user posted image nisem mogla nositi nosečniških hlač ker so me tiščale nisem mogla imeti nič na trebuhu ker me je bolelo. zato sem si nakupila trenitrke ki so zelo lahke in ne teščijo. tako da bom te ponosila. otročka čutim vsak dan in je zelo lep občutek. user posted image user posted image user posted image

imam pa neko vprašanje, včeraj po muckanjuuser posted image . in ko sem hotela vstati me je v spodnjem delu trebuha dobila zelo pekočo bolečino da tudi vstati nisem mogla. sva se tako ustrašila, ampak ta bolečina je hitro minila upam da to ni zaradi muckanja. kaj ve mislite. danes je vse ok

danes bomo kuhali porovo juho in zapečene sirove palačinke ter kompot. sem mislila ribe pa se mi ni dalo včeraj jit jih ponj ker smo imeli obiske popoldne. tako da bomo to jedli

upam da bodo vaši problemi hitro minili in da bodo razultati tukaj seveda fenomenalni in da bomo lahko se pogovaje o lepih stvareh

simona

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
25.2.2009 9:07:08   
aprilčica07
anč: ja, genetski posvet je baje obvezen.. jst ga imam isti dan kot amnio... so bli prijazni pa so me naročili isti dan, ker nisem lih iz LJ doma:):)...  nevem kako to zgleda, baje genetičarka pregleda izvide pa se pogovori s tabo... ti bom povedala kaj več po 0603:):):)   veš kaj mene muči? čakanje na rezultate... kako bom skakljala gor do stropa in nazaj vsakokrat , ko mi bo zavzonil telefon? to mora bit fejst mučno, bom kr vsem prepovedala, da me kličejo na gsm-a.. no, malo pretiravam, ampak me je že zdaj strah, kaj bo šele po posegu??? sicer pa še kr upam, da bo z nami vsemi vse ok:):):)
kargo: držim pesti močno močno za ugodne rezultate........ vidiš jst pa nimam problemov z iglami in podobnimi zadevami, samo tokrat me to fejst muči, drgači pa moram vedno gledat kaj mi delajo bilo kje na telesuuser posted image user posted image
sulfinija: a tvoj dragi pride pa na naše konec? ma je tle pr nas tako lepoooooooooooooo :):):):) nimamo snega, imamo dosti sončka:):)
tejč77: na odnos dohtarjev do tebe nimam komentarja....user posted image user posted image user posted image user posted image ma bistveno je, da je z bebico vse ok, vse drugo itak preživiš in pozabiš, a ne?

Grem spet  delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
25.2.2009 10:29:37   
kargo
APRILČICA IN *ANČ*:Jaz sem tudi imela genetski posvet isti dan kot poseg.To ni nič kaj drugega kot pogovor z genetikom,pri meni je bil to dr.Goran Rudolf,zelo simpatičen fantuser posted image .Izpraša te rojstne datume od tebe,tvojih bratov in sester ter staršev,enako moraš vedeti tudi od tvojega fanta ali moža njegovihstaršev in bratov,ter ,če imajo kakšne bolezni ki se lahko dedujejo.Potem ti razloži celi izvid od NS in to tako,kot ti ga prej še ni nihče in ti enostavno pove kakšne so možnosti in kako poteka poseg,meni je celo narisal,ob enem te tudi vpraša,če te bo motilo,ker bo na izvidu pisalo xx ali ****user posted image .To traja vsega skupaj 15-20 min,stem,da ga lahko vprašaš res čisto vse in ti bo tudi brez kakeršnega koli pomisleka odgovoril tudi na najbolj neobičajno vprašanje.Bota vidle,full vaju pomiri ta pogovor in vama olajša poseg.

Neposredna povezava do sporočila: 2335
25.2.2009 10:34:15   
23tina
pozdravljene na ta čudovit sončn dan!!!

tejč77-jes mam nosečniške žabe,kupila sem jih pa v interšparu,sam ti ne znam povedat v kateri trgovini.sam po moje bi jih itak moral met v vseh trgovinah,ki so specializirane za nogavice,to jih maš pa ogromno.
sulfinja-ribice so pa zakon,sam men jih nikol ne rata tko narest k sm si zamisnla,ker jih dajem pečt v folijo in mi potem ful razpadejo,pa ne vem zakaj.sam ne se smejat,ker sem še bolj na začetku s kuharskimi kilometri.
simonlokar-mene je tud zandič neki časa po muckanju pekl dol sam ni blo pa take bolečine k pr teb.ampak me je po parih minutah nehal in je vse ok.po moje da to ni nč hudga sam vse je bl občutljiv,pa je vrjetno to reakcija na izliv,vsaj jes sm si tko predstavljala.

danes sem dala drugič kri za toxo upam da bo pokazalo na staro okužbo...izvidi bojp pa šele 3.3. ko mam pregled.
jes bom vrjetno dans nardila za kosilo špagete s tako fajno tunino polivko,pa kapre notr k jih naravnost obožujem.
pa neki mi diši solata z naribanimi kumarami v smetani.

uživajte v sončkuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
25.2.2009 11:32:11   
5ra83
Jaz pa bi vas vprašala, kdaj ste začutile, če že sploh ste, otročka? Jaz imam PDP spremenjen iz 8.8.2009 na 3.8.2009 in sem sedaj v 17. tednu pa ga ša nič ne čutim.

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
25.2.2009 11:58:05   
simonalokar
5ra83 res so ti prestavili sem mislila da bova kje skupaj mogoče še isti dan rojevaleuser posted image user posted image user posted image . pa do ti prestavili. a je tvoja1user posted image . jaz sem pri svoji 1user posted image občutila pri 19 T zdaj ga pa že čutmn okoki 1 tedna pa sem trenutno v 17 t. nč se bat pač boš mal kasneje. ene prej ene kasneje.

23tina veš da si me kar potolažila saj zdaj me več ne boli in se kar bojim nadaljno muckanje, saj vem da mu ne morem škodovati ampak vseeno ne bom sproščena.

je pri vas kj sončka pr nas se je skru tko da bo verjetno bolj oblačno.

zdaj pa jest pa po otroka.

čao

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
25.2.2009 12:05:03   
opatija
Ojlauser posted image !

Se končno spet oglašam. Imela sem popolnoma nor vikend. V petek sem delala do 4h zjutraj, v soboto cel dan, razen medtem ko sem kuhala in ko smo peljali našega zmajčka za 2 uri v festivalno dvorano na maškare. Zvečer spet naprej do 10h, pa celo nedeljo, ponedeljek, včeraj ob 14.45h pa sem oddala! JUHU JUHU JUHUuser posted image user posted image user posted image Nato sem šibala kot nora, ker sem bila naročena pri G. V soboto ponoči, ko sem šla WC, sem opazija na papirju malo krvi. Čeprav sem bila noro utrujena mi je pobralo ves spanec. Do jutra sem na eno uro panično hodila gledat, če je še kaj krvi. Na srečo ni bilo nič več, le tu pa tam se je pojavila kakšna rjavkasta lisa. V nedeljo sem bila skos na trnih, ali naj grem kar na urgenco, vendar me je dragi potolažil, da najbrž ni panike, če je bilo čisto malo in je prenehalo. V pon. sem klicla svojo G., da bi me potolažila, pa je na dopustu, sestra pa je rekla naj se grem za vsak slučaj pokazati k zdravniku, ki jo nadomešča. No včeraj sem to opravila in je na srečo vse OKuser posted image Upala sem na UZ, pa spet nisem imela sreče, sem pa slišala user posted image in me je imelo, da bi kar zavriskalauser posted image Ful mi je bilo neprijetno, ker nisem vajena moških G., vprašal me je, če sem imela v soboto spolni odnos, nato pa je rekel: jah ni čudno, da je potem krvavitevuser posted image Na koncu pa mi je rekel, da je treba malo bolj paziti. Ne vem kaj divjega si/je predstavljal... Se mi zdi malo čudno vse skupajuser posted image Ali se še kateri dogaja, da bi po muckanju zakrvavela?

Zjutraj, ko sem oddala mojega škratka v vrtec sem odšla na sprehod na Rožnik. Po tokih dneh ždenja doma se mi je na sončku kar smejalouser posted image Sicer danes uživam v brezdelju in čvekanju po telefonu, pa čeprav imamo doma kot v prašičjem dolu. Me sploh ne briga, pospravljanje bo na sporedu jutri. Ob enih grem s prijateljico na kosilce in babji čvek, potem pa če bo čas, še malo v shopping po kakšno user posted image cunjico. Trebušček je že zelo opazen, zato so user posted image hlače že kakšen mesec v igri. Od pejšnjič imam dvoje, vendar so kavbojke zanič. Kupila sem jih v LA VIE, so bile drage ko user posted image , pa me tiščijo v trebuhu, hkrati pa mi lezejo doluser posted image Nujno moram kupiti tudi kremo proti strijami, bom spet kupila od Chiccota, ker se je prvič obnesla fenomenalnouser posted image

Glede nosilk za user posted image Na spletni strani mojskratek.si jih imajo veliko in da se jih izposoditi ter sprobati (za en ali dva tedna), kar vsem toplo priporočam. Meni so te nosilke neskončno všeč in sem jih sprobala kar nekaj, pa za nas žal niso prišle v poštev. Nik je bil precej velik dojenček (v času probavanja je bil star 5 mesecev) in ga v raztegljivi trak sploh ni bilo mogoče stlačiti, kljub profesionalni pomoči. Najbolj uporaben se mi je zdel sling z obroči (lahko ga je nosil tudi očka) vendar sem jaz po 15 minutnem nošenju ugotovila, da tudi z njim ne bo nič. Nik je sicer blazno užival, ker je imel pregled nad vsem, kmalu pa je začel zelo polivati (preveč je bil stisnjen v trebuščku). Mislila sem, da bom imela roke proste, vendar jih v praksi nikakor ne smeš imeti, saj je prenevarno, hrbet pa me je vsakič začel neznosno boleti. Menim, da so te nosilke bolj primerne za novorojenčke (še posebno revčke, ki imajo krče, saj jih morajo imeti mamice itak ves čas v naročju) in pa za bolj drobne dojenčke. Idealne pa se mi zdijo za nedonošenčke.

tejč77 mah nekateri zdravniki se zajo res obnašati kot totalni tepciuser posted image Najbolje jih je ignorirati, važno da ti veš da je vse OK.

Vse user posted image ki čakate na AC, držim pesti, vse bo OK!user posted image user posted image

Imejte čudovit dan!
Čau, čau

Neposredna povezava do sporočila: 2339
25.2.2009 13:16:26   
go_ta
hej punce! dons je pa TAKOOO lep dan, upam, da ga boste izkoristile! meni bi najbolj pasalo sedeti v lokalčku ob morju, piti belo kavico ... oh jauser posted image
danes sem imela pregled, vse ok-  kri, voda, pritisk, sifilisa nimamuser posted image  sem se pa nasmehnila ob izvidu za tokso: negativen! nasmehnila zato, ker imam že ves življenje mačke, spala sm z njimi, ... tudd zdj ga imam, ampak si velikokrat umivam roke v zadnjih mesecihuser posted image  aja, kile grejo goruser posted image  tko da tista, ki je predlagala seznamček s kilogrami, nič ne bouser posted image
potem sem šla pa zapravljat evrčke - mal v mercatorja (v soboto bom pekla, kuhala ... dragi ma roj. dan!), potem pa po hlačeuser posted image sm si kupla 2 user posted image  hlače in trenirko. sem se bolje počutila že, ko sem jih probavala - sem lažje dihalauser posted image  se prav vidi, kako se mi je maternica dvignila skoraj do popka! potem sm šla mal vozičke gledat pa otroške stvari, potem po dragega za darilo ...
Zdaj pa kuham. Bomo imel pražen krompir pa ribice pa solato, tako da Sulfinija, ja pri naju je postuser posted image .

Ja tud pri men je zarad muckanja prišlo do rjavega izcedka - pač vse je občutljiv. sproščen pa res nisi, če se ti kaj takega zgodi.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
25.2.2009 13:20:39   
blanč
Evo nas s pregleda. A-jček in B-jček sta pančala. Kolk sta lepauser posted image . Eden bo verjetno fantek eden si je pa popkovino naštimal med nogice in noče pokazat kaj tam skrivauser posted image .
Jaz že tudi več kot mesec dni nosim nosečniške hlačeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
25.2.2009 13:55:16   
šivilja
Tejči77 - žabe dobiš v baby centru (la vie), v trgovinah z žabami in nogavicami pa jih vsaj v času mojih prvih nosečnpsti nisp imeli.

Kar se pa tiče zdravnikov , se pa strinjam s tabo. Ko se poleti na prvem pregledu izvedela, da z otročkom ni vse v redu, mi je G. (ni bila moja, ampak nadomestna), predlagala, če grem takoj na čiščenje, kot če bi se pogovarjali o frizerju. Jaz sem bila čisto v šoku, moža ni bilo z mano, s seboj pa sem imela pet letnega otroka z zlomljeno roki, ki sem ga morala peljati k travmatologu na pregled. Una pa je govorila o mojem otroku, kot daje smet, ki jo je pač treba završt. Še kasneje, ko sem dejansko šla v bolnico, so me čudno obravnavali, češ to je pa ja nekaj normalnega in kaj delam paniko, ko imam vendar že dva otroka. še vedno razmišljam o tem, da bi se šla pritožit. Sem se pozanimala že o vseh postopkih, a se mi še ni dalo, ker raje čuvam novo bebico.

Simonalokar - pri meni je bila bolečina po muckanju stalnica v prvih dveh nosečnostih. kot se je izkazalo ni nič hudega, ne pomaga pa ravno k sproščenosti. Po pravici povedano pa si v tej nosečnosti trenutno ne upam, ker imam že tako ali tako čez cel dan bolečine. Že če sem preveč pokonci, moram potem ostanek dneva preležat.

user posted image Pa še tole, že cel teden  brcikamo. Zaenkrat samo  notri (na površini se nič na čuti).
Ha, še en teden pa bomo na polovici!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
25.2.2009 14:53:25   
Urša T.
Ojla,user posted image !

Danes sem imela pregled, sem videla bebico.Jupiuser posted image user posted image user posted image .
Mi je ginekologinja na hitrco naredila UZ, ter mi pokazala hrbtenico, ledvička, želodec, možgane...
Naša dojenčica je mahala ter se pridno gibala.

Naslednji pregled imam 25.3. in sicer morfologijo.

Danes so mim merili pritisk in sem ga imela 135/85, to je pa full velik.Pa se mi je zdelo čudno, ker jaz imam ponavadi precej nizek pritisk.Hmmmm....
Sm pa govorila zreven, k mi ga je merla.A mislite, da to kaj vpliva na izmerjen pritisk?
No, sm si takoj, ko sem prišla domov od tasta sposodla napravo za merjenje pritiska (ginekologinja mi je rekal, naj si ga spremljam, ker ne sme priti an 90 in na 140), zmerla sem si ga zjutraj -107/55
ter sedajle 100/51. se pravi, da je normalen pritisk, v bistvu malo nizek.
Kaj pravite na vse skupajj?

tejči 77, te čisto razumem, kako je, če je zdravnik tko neprjazen.Meni tud ni moja osebna ginekologinja ne vem kaj, pa sm si rekla, da jo zamenjam po nosečnosti.Saj ne, da je nesramna, sam žmeni se zdi, da vse skp nič ne ve.Hmmm, upam, da se mi tako samo zdi in da se motim...

Joj, jz nosim nosečniške hleče že kak mesec zihr.

Simonalokar ter ostale user posted image , ki že čutite dojenčka, prou fouš sm vam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
25.2.2009 14:54:53   
5ra83
Simonalokar - sem tudi jaz mislila, da bo na 8.8.2009, pa tako lep datum je user posted image . Pa kaj čemo. Si me pa malo potolažila glede brcik. Se pravi se res v drugi nosečnosti prej čuti ko v prvi.

Nič, zdaj pa grem počasi domov iz službe. Se oglasim jutri.

Uživajte!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.2.2009 15:21:18   
Arwen
Samo na hitro se javim, preden zaključim šiht.
Urša T. - če si doma izmerila normalen pritisk, potem si bila očitno samo živčna.user posted image Resno, meni se je to stalno dogajalo pri pregledih, tako da mi je sestra morala vedno ene trikrat merit pritisk ali pa me je malo nazaj v čakalnico poslala, da je bil približno normalen.user posted image Doma sem imela pa vedno idealnega 120/70. Kaj češ? Jaz postanem živčna samo da stopim v ambulanto, pa sploh ni treba, da grem jaz na pregled.user posted image
NIč, to je to za danes. Lepo bodite! A.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
25.2.2009 15:53:39   
M1987
Čao user posted image . Kako smo? user posted image  Evo danes smo imeli UZ. Z user posted image  je vse vredu, zelo lepo se razvija in je čudovita. Povedali so nam spol, ki pa še ni dokončno potrjen. Dobili naj bi user posted image  user posted image  - je oči od prvega dne govoril, da bo dobil hčerkico - no on že ve kaj je delal user posted image  Zdaj naslednji pregled imam 01.04.2009. Smo v 16. ted. user posted image  Lep sončen pozdravček vsem in lepo se imejte. user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
25.2.2009 22:07:51   
Urša T.
Arwen, hvala za tolažbo,upam, da so res krivi živčki.Ker res nisem imela nikoli težav z visokim pritiskom, imela sem vedno malo nižjega.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
26.2.2009 7:15:18   
tejči77
Dobro jutro!
UršaT, če imaš sicer normalnega in če si si ga doma izmerila nimaš kaj skrbet, si bila verjetno res živčna. Meni tudi v ambulanti pokaže več kot doma, imam sicer zelo nizkega.

Meni še kar brenči v trebuhu in še glavobol imam še od včeraj. Pojma nimam kaj se to meni dogaja. V prvi nosečnosti sem pa tako uživala, zdaj je pa kar naprej nekaj.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
26.2.2009 8:08:16   
*anč*
tejci  naj čimprej neha vibrirat!!!   točno vem o kakšnem odnosu govoriš ... jst sm se v 13. tedneu pri tristanu tako zastrupla, da je šlo povsod iz mene vn. sm se bala za otročka, da ne bi dobil premalo krvi in sem šla na urgenco v lj - ura je bla pol 2 zjutraj in zdravnica je morala ustati zaradi mene, nezaslišano. mi je tut porinla un ultrazvok not rekla da je vse ok, in da kaj naj zdej z mano?  je bilo sestri nerodno, da se tko obnaša in se mi je pol opravičevala ...  najbolj grob pregled sm doživela čisto na istem mestu preden sm morala na abrazijo. neverjetni so, pri moji g me nikoli ne boli.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
26.2.2009 8:46:11   
Anonimen
jutroooo

Jaz sem pa danes čist povožena... Včeraj me je že začel nekaj trebuh bolet in ponoči se je nadaljevalo. Kakmorkoli sem se obrnila me je zabolelo in zašpikalo user posted image user posted image Tko da sem slabo spala. Zdaj pa imam že celo jutro želodec v ustih user posted image user posted image user posted image  

Punce a še kero daje kislina. Meni se spet dogaja isto kot v enem 8t user posted image Po vsaki hrani me kislina žge in se mi hrana dviguje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.