![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:53:46
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...a tko...no tudi prav...sam, da se boš mela fajn ...ja, pričakujem jo...čutim, da je nekje za vogalom in bo vsak čas tu tassika...a si našla likalnik...majo ga tudi v Merkurju...si pogledala tam?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:56:10
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...v Merkurju majo te...da primerjaš cene...KLIK
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 9:56:15
|
|
|
|
tinuška
|
Evo Tassika! Tretji, četrti... KLIK
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:20:26
|
|
|
|
tassika
|
Hvala obema, itak moram še malo počakat, do plače
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:27:29
|
|
|
|
sonček85
|
tassi.ja seveda bosta ,kake pa imaš,da te ne cčujem več tajke govort,mi komaj čakamo plus ti pa tkole -al bi al nebi.BOŠ pilotina:ja nekaj moram,če pa danes pride sestra in je rekla če bom kaj pekla k una ni tip za pečenje ,pa seveda sestrica mala to naredi mmm kremšnite ,super,boš lepo dragega presenetla tassika:jaz sem si -no dragi mi je kupil 2 leti nazaj za novo leto tega remington in sem prezadovoljna z njim ,glede na to da imam drugače naravno skodrane lase.Polika k da bi bila pri frizerju-pa sem sama frizerka tega imam jaz ,no takrat je bil 12.000sit pa poglej kako je poceni zdaj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:28:54
|
|
|
|
sonček85
|
aja ti pa svetujem da ne kupuješ babylis likalnika za lase,razen preko dobavitelja od frizerja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:31:39
|
|
|
|
tassika
|
Ma sonček saj vem, ampak me je kar tko težko rečt zdaj pa bova, pomoje bo tako kot je bilo zadnjič, a ga morm vn dat, ne ne ti kar daj . Malo se bojim vsega. Saj pravim sigurno ne bo tko da bi se dogovrila, da ga bova naredila. Ja tega remnigtona sem gledala, ni drag, mislim da je manj kot 30 eur. Aja pa odločila sem se, da bom naredila jafiko
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:33:43
|
|
|
|
sonček85
|
mmmmmmmmmmm jafika:danes imao vse dan za pečenje ja ta remington je super ja sej malo vama pripraviš svečke in muzko tko k sem jaz naredila za valentinovo in je bilo.Malo romantike
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:40:35
|
|
|
|
tassika
|
hihi dobra ideja, samo mene največkrat prime zjutraj pa ni časa tega štimat, pol pa še malo zasoim nazaj in je dan lepši
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:44:37
|
|
|
|
malaMravljica
|
Sedaj priznam, sem preskocila dve strani, prisla sem do tam, da Tassi isce likalnik za lase. Ves kaj, sem hotla ze zadnjic sem gor napisat. Tukaj sem jih videla najprej v Müllerju in potem se v eni drugi drogeriji in so tam cca 20 eur od Remingtona. Ne vem kasne so cene v Slo in model bi ti morala pogledat, sam zdi se mi, da je bil isti kot moj in tolk poceni. Meni so ga kupili za roj dan pred svemi leti, v Slo. in je bil zagotovo 60 eur, sedaj pa tukaj tako poceni. Ce ne rabis nujno takoj jutri ti ga lahko zrihtam. In Tassika, ti povem nekaj. Pri delanju dojencka najbolj pomaga, da pozabis na dneve, uzivaj z dragim, ne delat nekaj na silo. Jaz sem obakrat tako zanosila, da sploh nisem vedla kdaj so pravi dnevi, v drugo sem pol se vse zamesala in sem bila prepricana, da bi bili plodni dnevi teden kasneje, takrat sva pa tolk sportala, da sva zvecer mrtva v postlo padla. Sedaj vas grem pa prebrat za nazaj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 10:54:02
|
|
|
|
malaMravljica
|
ja, vidim, da si ze odlocena. Ma daj, ko bos vedla kater model mi sporoc, da ti pogledam ceno tukaj. A lahko. Rizkoo, hi hi hi...ma morem skapirat tisti album na moj album in dam notri kaksno mojo fotko, da me bos vsaj videla kdo sem. Al pa mi daj mail na zs pa ti dam na mail nekaj fotk. Soncek, ne vem kaj se gre ta Rizkoo, ona bi pa kar k tebi na kavo prsla, mislis, da jo se sploh za spustit k tebi Moja rit me boli vedno bolj. V ponedeljek grem k fizioterapevtu, mogoce bo on kaj vec vedel. Danes pa pocivam, jutri grem v München, tam bo en cel kup bivsih kolegov. ´ Ja, pa slaboti so pri meni nazaj. Samo tokrat so znosne, to bom z lahkoto prezivela. Ja, v desetem tednu sem ze. Iiiii,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:00:34
|
|
|
|
tassika
|
MM nisem še čisto odločena, ampak je itak plača naslednji teden in lahko še zbiram . Tole s tvojo nogo pa res ni fajn, kaj pa če si si kakšno vez nategnila? Boš videla kaj ti bodo rekli v pon. Glede pa itak jaz ne morem če mi kdo reče zdajle takoj, ko me prime me pa če so to P dnevi ali pa kaj drugega, niti si ne predstavljam kako se je dogovorit zdaj pa greva, samo verjamem pa da tiste, ki težko zanosijo pač ne gre drugače kot da se dogovoriš in delaš to na točno določene dneve. Vem ker je od mojga kolegica imela te težave, no saj na koncu je zanosila na umetni in mislim da ima julija rok.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:02:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
xxx
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:04:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
joj, napisala sem ze cel roman in je izginil, ni bil vec viden, pol sem sla se enkrat tipkat in sta se pojavila oba potem, sem zadnjega popravila v xxx sedaj. Joj ne, kaj delam.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:06:53
|
|
|
|
tassika
|
MM mal te sistem je....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:06:54
|
|
|
|
pilotina
|
sonček...si pa pridna mlajša sestrica , vse ubogaš tassi...ne rabita študirat...ti se samo zjutraj zbudi ... ... pa lepo pol zaspančkaj nazaj a jaffo boš pekla malaMravljica...če te tko močno boli, da niti po trgovinah ne moreš uživat , pa le pojdi k zdravniku...če so slabosti znosne, je okej...te stalno spominja...da si noseča
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:30:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, nisem upala na javno napisat, imas zs Tassika, verjetno bo kaj takega ja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 11:44:07
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...prebrala in odgovorila punce grem jst za kako urco vn...ma moja nona RD danes, pa grem k njej na kosilo lepo čvekajte, da bom mela kaj brat, ko se vrnem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 12:04:36
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina uživaj, jaz sem ravno nazaj s kavice, pa bi raje vidla da ne bi, ker je tako lepo in toplo. Me tako mika,da se jutri zapeljem na morje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 12:35:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica In Tassika, ti povem nekaj. Pri delanju dojencka najbolj pomaga, da pozabis na dneve, uzivaj z dragim, ne delat nekaj na silo. Jaz sem obakrat tako zanosila, da sploh nisem vedla kdaj so pravi dnevi, v drugo sem pol se vse zamesala in sem bila prepricana, da bi bili plodni dnevi teden kasneje, takrat sva pa tolk sportala, da sva zvecer mrtva v postlo padla. se podpišem http://www.otroski-vozicki.si/narocilo.php če katero zanima IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, ne vem kaj se gre ta Rizkoo, ona bi pa kar k tebi na kavo prsla, mislis, da jo se sploh za spustit k tebi po moje da je pilotina:ja mal pa moram bo botrca Aleksu-se mora mama zdaj mal prilizvat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 13:07:18
|
|
|
|
pilotina
|
tassika....ja ma veš, da je prou lepo tuki...sonček, pa še toplo je...maš ZS
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 13:15:10
|
|
|
|
tassika
|
ne dela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 13:15:31
|
|
|
|
tassika
|
a to mi je pa objavu pacek jaz pa pišem pa pišem pa me vedno vn vrže. Sem hotla vprašat Pilotino kak je bilo na kosilcu in se pohvalit, da grem danes s sodelavko na kosilo v mc donaldsa ker je ravno post in je treba jesti zdravo
< Sporočilo je popravil tassika -- 27.2.2009 13:16:27 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 13:15:58
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica In Tassika, ti povem nekaj. Pri delanju dojencka najbolj pomaga, da pozabis na dneve, uzivaj z dragim, ne delat nekaj na silo. Jaz sem obakrat tako zanosila, da sploh nisem vedla kdaj so pravi dnevi, v drugo sem pol se vse zamesala in sem bila prepricana, da bi bili plodni dnevi teden kasneje, takrat sva pa tolk sportala, da sva zvecer mrtva v postlo padla. sem tudi jst tko mislila, sam res...ampak, ko si enkrat v tem...ne gre na žalost čisto naravno...tolko sva se že navadla, da nisva na komando...ampak vseeno...ko npr. G meni da injekcijo in mi reče v naslednjih dveh dneh bo mogoče O...ni druge, če želiva kej narest...a zastopite...to je tako smotano, ko ni O, res...ampak kaj pa čmo...pa ostale dneve v mescu delava po svoje
< Sporočilo je popravil pilotina -- 27.2.2009 13:16:00 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.2.2009 13:19:09
|
|
|
|
pilotina
|
fino sm se mela tassika...napapcala in naklepetala...zdej pa sem spet v dobri družbi... z vami uf to bo pa tako naravno kosilce a tassi ...no sam fino pa je ane
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.