glugluglu
|
Oj, samo, da se javim, imam vse otroke doma , Tian je sedaj zaspal, Samo, da povem, da mi je taščica včeraj spet zakuhala, je peljala naše tri otroke na sprehod so vmes zavili v slaščičarno in v trgovino in rezultat: Tian je dobil liziko in malo kinderjajčka!. Matr sem bila jezna. Jebela. Pa sej ne bi bila jaz še tako besna, če ne bi z Nino ko je bila toliko stara kot sedaj Tian zaradi takih neumnosti v bolnici pristala. Tako, sem mu hotela rumenjak uvesti, pa bom ene dva dni počakala na včerajšnje prehranjevalne rezultate. Sej vem, da sedaj mogoče malo pretiravam, samo mi je dovolj ena zoprna izkušnja. Tašča se mi je sicer malo odkupila s tortico, samo ne vem no, sploh nimam zaupanja, da pustim Tiana v varstvo. Pa skoz tam pojedo ti otroci toliko sladkarij, da glava boli. Pa to se ne konča, da ne omenjam redbul-a, ki sta jih Mark in Nina dobila 2x lansko leto. Pa to se ne da dopovedat, da ene stvari niso za dojenčke, ene stvari pa niso za otroke. Zdaj ko pa pišem sem pa spet vedno bolj jezna. Pa saj tašča je drugač ok, ampak pri tej prehrani ga pa pobiksa. No ok, to je to. Pri nas drugače močno sije sonce, bomo šli potem ven. Aja, HD, jaz pa kljub temu, da sem 3x rodila so mi pa še vedno razni drugi posegi na telesu brrrrrrrrr, tudi tatu, sploh si ne morem reči, da, če sem rodila, potem lahko tudi drugo. Ni pogojev, da se tako tolažim. Meni je to bila drugačna bolečina kot ostalo. Na primer jaz sem enkrat pri zobozdravniku tako tulila, od bolečine mi je šlo na jokanje in to ful, groza, tako me pri porodu ni bolelo. Ma ne vem no, mogoče pa je res vse samo v glavi in se vse da, če se hoče. Tian pa po GH ne spi več, se več zbuja kot prej in to lačen, pa poskušam, da čez dan več poje, ampak več kot toliko pa tudi ne gre . neboglasnica, samo, da je Staš malo bolje, pa almera, se je javila, no super. metuljcek, ja gledava Lost vsak dan, potem pa še kakšne jagode sledi pozno spanje, pa prebujanje Tiana in potem sem čez dan vsa zaspana, do večera se nafilam s kavami, sem spet dolgo pokonci,....začaran krog. aja, zmanjkalo mi je natanko 8 nalepk, oz. moji mami za četrte krožnike, no, če bi slučajno katera še kje kaj našla, se priporočam.
|