|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
27.2.2009 8:20:19   
dzanika
dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

pa ne gre cd nikakoruser posted image jz pa nimam drugje shranjenih sllik kr je star comp. fuč. to so skor vse slike gor s študentskih let pa potovanjuser posted image jz upam, da moj jutr kaj zrihtauser posted image

poskusi ga samo presneti na drug cd...

blacky samo stehtala ga je ker danes nismo meli redni sistemacki ampak zato ker prejšnjič ni bil cepljen k smo imeli 6. bolezen. Ima pa 8820g.

tatto - punce k si maste namen dat tatto vam priporočam tega mojstra tattoojev: http://www.tattoo-samo.com/   Jaz jih ful poznam k so si dali pri njemu pa so vsi maximalno zadovoljni!

populis hvala za novičko od almere. Tut jaz sem se večkrat spomnila na njih. user posted image user posted image   Sem vesela da so srečno prispeli. user posted image

vsi bolančkani pa se čimprej pozdravite! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
27.2.2009 8:24:35   
rovar_ka
Dobro jutro!

Spali smo vredu, kavica se kuha, Tia pa že nori po puzzlihuser posted image

Vreme je tak tak, mogoče bo celo snežilo (vidla sem celo, da  bo nekje v sredini marca še kr snežilouser posted image ) Bo pa zato vikend krasen baje, lepo in 12 stopinjuser posted image

Očitno z današnjim srečanjem ne bo nič, ker se nobena ne javiuser posted image

Flower, pa kje si ti? Vsak dan si med prvimi tu gor, danes ko pa te rabim, pa se ti zgubiš nekjeuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 8:57:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
27.2.2009 9:05:07   
rovar_ka
flower, veljauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: flower

rovar_ka pokorno se javljam! Za LAnom sma danes do 8h potegnila! ČUdež..user posted image

no, sej vidva pa si tu pa tam tud lahko privoščitauser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
27.2.2009 9:09:11   
Netta
jutro,

končno smo se naspali...gremo pa danes gorenjsko pogledat...nesemo oblekice eni kolegici, ki pričakuje maja...user posted image

sasi - kaksna lustna zajčka, pa še korenjček si jima dala...super resuser posted image pa hvala za igre...bomo probali:)

blacky - čestitke za frizurcouser posted image   supernatiral bom pogledala seveda, pa igralca sta tud za pojest ja...user posted image

ilatic - a ni grozno ko ti vse crkne in se počutiš kot v srednjem veku...vsaj pri men je blo tak ko sem mela rač na popravilu en teden

metuljček - jaz nanizank na tv skor ne gledam, ker se mi ne dačakat vsak teden da pridejo na vrsto...si jih pa downloadam in sedaj geldam 5. sezono losta...ampak mi ni več tak fajna, ni več tiste skrivnostnosti kot je bila prej, se vidi da poskušajo sedaj vse obrazložiti...no sawyer je pa še vedno car:)user posted image user posted image user posted image

tatto - nikoli imela želje ga imeti...kaj pa ko se ga naveličaš??

rovarka - snežilo bo pri vas??? pri nas imamo pa prelepo pomladno vreme, 5 stopinj in sonček!user posted image

rumenjak - danes ji ga nameravam dati prvič...sedaj pa prosim za izkušnje: ste ga dale celega prvič in na kakšen način???

Neposredna povezava do sporočila: 1655
27.2.2009 9:09:20   
neboglasnica
Oj, ne, nismo šele vstali, samo toliko opravkov... Mali mi ne da miru, pikic po obrazu ¸je m

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
27.2.2009 9:09:54   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, ne, nismo šele vstali, samo toliko opravkov... Mali mi ne da miru, pikic po obrazu ¸je m

evo, Staš mi ne pusti, kasneje...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
27.2.2009 9:10:08   
Majuska
'jutro punce,

ste v redu? Jaz še nisem prišla k sebi, zdajle je vročina popustila, bohnedaj da ni bila daleč stran od veceja user posted image   bo že boljše. Aleksander se je danes zbudil presenetljivo kmalu, malo čez 7h ... odkar je na GH, kar pridno spi, a ste morda ve to opazile tudi piri vaših otrocih?

Evo mal zajtrka ...
user posted image

se še beremo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
27.2.2009 9:18:40   
Netta
majuska - ja, tudi ana je po uvedbi GH pričela spati vso noč...sedaj ima prebliske le, ko se zobki najavijouser posted image

neboglasnica - za stašauser posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
27.2.2009 10:02:14   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

rumenjak - danes ji ga nameravam dati prvič...sedaj pa prosim za izkušnje: ste ga dale celega prvič in na kakšen način???

Jaz imam takšna navodila : rumenjak 1x tedensko, na začetku za pol koruznega zrna, pri polovici rumenjaka se ustavimo in dajemo pol rumenjaka do 1. leta. To navodilo sem dobila pri pediatrinji.

Jaz ji ga dajem zelo malo, zmešam ga s pire krompirjem in zalijem z zelenjavno omakico.

< Sporočilo je popravil nanka -- 27.2.2009 10:04:07 >

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
27.2.2009 10:04:38   
neboglasnica
No, končno malce miru..prevod: ne bo obiskov, mi ni treba drgnit. Bemti, zdaj pa fotr... Takoj bom nazaj!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
27.2.2009 10:17:54   
neboglasnica
Ok, zdaj bodo morale pa ušpičene prekle padat, da me odtrgajo od RR-ja!

Nanka: lepi ste v reviji Mama, sem jo šla danes kupiti!! user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse, ki po GH prespijo noč - naš jo je, žal.

Ilatic: WB v civilizaciji!

Populis: super za novičko o Almeri, zdaj bomo lažje spali in šele čez tri tedne spet gruntali, kako bo na poti. user posted image user posted image

Stašu so pikice ostale, se niso preselile na nogice, vsaj zaenkrat. Je pa danes neprimerno boljše volje kot je bil te dni. Tudi buden ostaja več kot 15, 20 minut. Celo jedla sva GH. Včeraj zvečer se je prebudil ob 19.00 in deset minut kasneje si je že manil očke, ker je bil zaspan. Sva ga vlekla do pol osmih, ker sme potem jaz šla. V glavnem se je drl, drl, mož je rekel: bošček, le kaj te boli? Ko pa sem privlekla fotoaparat na plano, da poslikam pikice, se Staš neha jokat kot da bi odrezal, se na široko nasmeje, nato pa spet huronski jok. Boli kaj??? Smrkuc.

Ok, spet moram iti. tolikokrat sem že hotela napisati odgovore na vaše poste, da sem že pozabila kaj sem prebrala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
27.2.2009 10:53:36   
nosečka maja
Dobro jutro

Rumenjak
- tudi jaz sem dobila ista navodila od P kot Nanka.Sem ga ji pa prvič dala v ponedeljek in to čisto malo, pa ni imela nikakršnih težav, spet ga bo dobila čez en teden.
Tatto
- tudi jaz nima nobene želje po njem. Sem pa zadnjič gledala na spletu stenske tattoje in so mi zelo všeč, mislim da bo kakšen krasil Larino sobo. Imajo full lušne otroške motive; razne živalice; cvetje; metuljčke;
Metuljček- jaz za nanizanke nimam časa, raje zvečer pogledava kakšen dober film.
Neboglasnica- vidim, da se ti kar naprej nekaj dogaja in da  komaj prideš do computerja. user posted image za Staša.
Majuška- upam , da se kmalu pozdravišuser posted image . Tudi pri nas se pozna, da jo GH bolj nasiti in posledično še boljše spi.
Populis- tvoja Lara je pa res neverjetna je zelo naprednauser posted image . Naša se tudi že malo hoče postavljat na nogice ob opori, vendar je še zello daleč od tega , da bi samostojno vstala in stala.

Sedaj pa odhajava na dolg sprehod ,po sončku.
Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil nosečka maja -- 27.2.2009 10:55:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1663
27.2.2009 10:58:22   
glugluglu
Oj,
samo, da se javim, imam vse otroke doma , Tian je sedaj zaspal,

Samo, da povem, da mi je taščica včeraj spet zakuhala, je peljala naše tri otroke na sprehod so vmes zavili v slaščičarno in v trgovino in rezultat:
Tian je dobil liziko in malo kinderjajčka!.user posted image Matr sem bila jezna. Jebela. user posted image Pa sej ne bi bila jaz še tako besna, če ne bi z Nino ko je bila toliko stara kot sedaj Tian zaradi takih neumnosti v bolnici pristala. Tako, sem mu hotela rumenjak uvesti, pa bom ene dva dni počakala na včerajšnje prehranjevalne rezultate. Sej vem, da sedaj mogoče malo pretiravam, samo mi je dovolj ena zoprna izkušnja.

Tašča se mi je sicer malo odkupila s tortico, samo ne vem no, sploh nimam zaupanja, da pustim Tiana v varstvo. Pa skoz tam pojedo ti otroci toliko sladkarij, da glava boli. Pa to se ne konča, da ne omenjam redbul-a, ki sta jih Mark in Nina dobila 2x lansko leto. Pa to se ne da dopovedat, da ene stvari niso za dojenčke, ene stvari pa niso za otroke. Zdaj ko pa pišem sem pa spet vedno bolj jezna. Pa saj tašča je drugač ok, ampak pri tej prehrani ga pa pobiksa.

No ok, to je to. Pri nas drugače močno sije sonce, bomo šli potem ven.

Aja, HD, jaz pa kljub temu, da sem 3x rodila so mi pa še vedno razni drugi posegi na telesu brrrrrrrrr, tudi tatu, sploh si ne morem reči, da, če sem rodila, potem lahko tudi drugo. Ni pogojev, da se tako tolažim. Meni je to bila drugačna bolečina kot ostalo. Na primer jaz sem enkrat pri zobozdravniku tako tulila, od bolečine mi je šlo na jokanje in to ful, groza,  tako me pri porodu ni bolelo. Ma ne vem no, mogoče pa je res vse samo v glavi in se vse da, če se hoče.

Tian pa po GH ne spi več, se več zbuja kot prej in to lačen, pa poskušam, da čez dan več poje, ampak več kot toliko pa tudi ne greuser posted image .

neboglasnica
, samo, da je Staš malo bolje,

pa almera, se je javila, no super.

metuljcek
, ja gledava Lost vsak dan, potem pa še kakšne jagode sledi pozno spanje, pa prebujanje Tiana in potem sem čez dan vsa zaspana, do večera se nafilam s kavami, sem spet dolgo pokonci,....začaran krog.user posted image

aja, zmanjkalo mi je natanko 8 nalepk, oz. moji mami za četrte krožnike, no, če bi slučajno katera še kje kaj našla, se priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 1664
27.2.2009 11:09:45   
tims
Dobro jutro.

Nina spi že drugo rundo. Se je pa dons ponoč zbudila ob treh, Sploh ne vem kaj ji je bilo, pa se mi ni dal kaj preveč ukvarjat s tem vprašanjem, pa sem jo kar pristavla. Sej vem da ne bi smela, pa sem bila preveč zakomirana, da bi se šla z njo, kdo je "močnejši".

Almera - HB da se je oglasila, da ne bomo tri tedne sam tuhtale, kako je.

Ilatic, WBuser posted image user posted image user posted image . Mora bit pa res grozno brez vsega.

Glugluglu, hja, tašče pa prehranjevalne navade.user posted image user posted image user posted image Ne vpraš. Tisti dan, ko je potem Nina ful bruhala, je moja tašča hotla dat Nini Domačica keks. Pa jest gledam, sem najprej mislila, da jo samo heca. In ko ni odmaknila roke, Nina se je pa že pridno stegnila, da ga bo vzela, sem ji rekla, da naj ji ne daje tega. "Joj, sem glih zdele se spomnila, da je čokolada gor". Mislim, halooooo? A če pa ne bi blo čokolade gor, bi blo pa ok? Pa sej to niso user posted image , ki jih je treba pitat. Imajo tud en ritem prehranjevanja, ampak njih en K**** briga, če se pa ti potem zaj****, da ti jejo "zdravo" hrano. In najhuj mi je, ko potem pravjo:" Naši so v tej sarosti jedl že vso hrano." K da me briga, kaj so oni jedl. Na, zdej sem se pa še jest razp*****user posted image

Grem gledat Lost, zdaj k tamal spi.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 11:10:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
27.2.2009 11:17:24   
nanka
glede hrane in tašče, moja jim sicer nič ne tišči, ampak skoz mi teži naj ji kuham močnato hrane, saj od sadja in zelenjave ni nič čudno da se ne redi. To poslušam vsak dan. Pa ji nikakor ne morem dopovedati, da ji v hrano dajem olivno olje, puter in smetano in da je to dovolj.

Tims, a je Nina še kaj bruhala?

Gluglu ja kinderjajc je pa res primeren za tako majhne otroke in najbrž si ga je Tian posebej zaželel... Dihaj, da se pomiriš...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
27.2.2009 11:19:34   
nanka
Jaz bi tudi imela tatoo, če nebi bilo pikanja, tako pa ga nikoli ne bo.

Mogoče se nam pa Almer kaj javi iz kakšnega internet kafeja, sem ji rekla, če bo kje naj nam sporoči kaj na kretko.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
27.2.2009 11:24:12   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: nanka
Tims, a je Nina še kaj bruhala?

Ne, ničuser posted image . V sredo je kar 5x, potem pa nič. Včeraj sem ful pazila, da je počasi jedla in čisto po malo. Res ne vem, kaj je bilo touser posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
27.2.2009 11:28:16   
tims

glede hrane in tašče, moja jim sicer nič ne tišči, ampak skoz mi teži naj ji kuham močnato hrane, saj od sadja in zelenjave ni nič čudno da se ne redi.Seveda, dej ji pohanga pšanca, boš vidla kok bo šla goruser posted image user posted image user posted image

Gluglu ja kinderjajc je pa res primeren za tako majhne otroke in najbrž si ga je Tian posebej zaželel... Men je pri Timu tašča rekla, da mora take stvari tud mal probat. Zakaj že?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
27.2.2009 11:44:26   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

glede hrane in tašče, moja jim sicer nič ne tišči, ampak skoz mi teži naj ji kuham močnato hrane, saj od sadja in zelenjave ni nič čudno da se ne redi.Seveda, dej ji pohanga pšanca, boš vidla kok bo šla goruser posted image user posted image user posted image

Gluglu ja kinderjajc je pa res primeren za tako majhne otroke in najbrž si ga je Tian posebej zaželel... Men je pri Timu tašča rekla, da mora take stvari tud mal probat. Zakaj že?user posted image user posted image user posted image

user posted image

Nanka, ma pri meni še fruhtzverge v hladilniku čaka na pravi trenutek, da ga dam Tianu, itak jaz sedaj malo bolj kompliciram, sem takrat pri Nini dobila dobro lekcijo od zdravnikov, predvsem glede teh sadnih skutik, pa E-jev, pa kakršnihkoli kinder čokolad, pa, da vmešaš v sadje še kakšen citrus in je lahko kakšna kombinacija usodna. Pa saj malo se pa morajo počasi navaditi, to pa res.
pa še to: tista lizika je bila iz slaščičarne "pri mujotu" - tiste pisane sladke zavite palčke ala Mujo homemade.

Nič, sedaj pa moram otroke ven pošibat.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
27.2.2009 11:45:16   
lex
morgen user posted image

ilatic jaz sem mislila, da so te počitikarce tolk zmatrale, da nimaš časa. Mene sta polno zaposlila, samo je ati kdaj pa kdaj rabil internet in sva morala računalnik pržgat - pol pa mami hitro smukne goruser posted image

frutka pri nas nimamo bazena kaj šele kak plavalni vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sem pa že študirala, da ga bom v Ravne vozila, če bo kaj pametnega.

populis hvala za prenešeno sporočilo od Almereuser posted image user posted image user posted image  - joj kak jim je fajn user posted image

metuljček - moj gleda LOST meni nekako ne sede, ker ga nisem gledala od začetka in raje čvekam tu ali na fb

tatoo - jaz bi ga imela samo me je strah zaradi kože, mam tak občutljivo da ne smem nič menjat - linola in to je to, plus tega sem 15 let probavala z uhani, da sem končno ušesa navadila nanje. ne bi rada da se kaj vname

tašča in tast - brezveze - točno vesta da je Aleks bolan in prideta vsa glasna dol, da je kar z očkami zavijal in pol namesto, da bi punce peljala ven gresta gor pred tvuser posted image . rekla nisem nič, mislila sem si pa svoje. pa saj moj ve kakšna sta, je kar razočaran. drugač bi mogli skoz skup čepet da bi jih katteri imel pa 5 minut sam od sebe to pa ne, je treba vedno fehtatuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 12:03:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1673
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 12:13:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1674
27.2.2009 12:32:31   
nanka
Rebeca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tigra, jaz sem ga do zdaj vedno iskala po trgovinah pa ga nikjer ni.

Glu, saj meni je zdravnica tudi  fruzwrge odsvetovala, ker je Zoja zelo občutljiva. Tako da Natki kupujem skutke s sadjem od ljubljanskih mlekarn.

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?