|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
25.2.2009 20:13:37   
dajamaja
Ojla, konzerve, še tle mal pozdravim ... za kaj več sem enostavno prelena user posted image
Vsem vse dobro, Bety pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravega  user posted image . Prekrasna novička! Le tako naprej, da bomo tete!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
25.2.2009 20:33:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Dan konzervice in konzervansuser posted image

Kruce pa saj konzervice ne morejo bit drugačne kot je*bo*zo*vne, počak da pomlad pride pa da se začne kazat kaj vse je čez zimo zrasl pod tistimi debelimi puloverjiuser posted image

Oj BB & GG  toplo mi dene ko vaju berem!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
25.2.2009 20:50:53   
lana70
Neodkrita, a veš, da moj tudi isto govori!!! jaz že imam doma pubertetnika, on nima nič in sem ga poskušala prepričati, da pa če mogoče nama ne uspe.....saj veš, če hoče družino in otroka, bova morala narazen...pa noče, pravi pa, da bo verjetno potreboval psihijatra, če jih ne bo imel....
L

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
26.2.2009 9:38:28   
aqua77
Jutro konzervice in konzervansi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas podobna zgodba. Doma pubertetnika, z mojim nimava še nič... Seveda je moj mlajši od mene... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se trudimo kaj pridelat, za enkrat po naravni poti... Ne gre nam lih najboljše, sploh po raku MV. Zdaj ko MV več nimamo gremo naprej v boj. Upam da bo čim prej kakšna pozitivna novica....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.2.2009 10:18:21   
pikica36
jutroooo!

AQUI- seveda bo, sploh ni za  pomislit da ne bi .
no, midva imava vsak svojega otroka(jaz celo dvauser posted image ) ampak če bi bil skupni bi blo pa še tolk boljšeuser posted image  
lana 70 kakorkoli že bo - ti si zanj najboljši psihiater in ne bo nikogar drugega potreboval
dajamaja- a tebe pa že spomladanska utrujenost dajeuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.2.2009 10:36:49   
neodkrita
Oh Lana ne bo rabil psihiatra ne, se bo sprijaznil, da je pač tako. Če je vama lepo in se zabavata bo tako tudi ostalo. Pri nama je tako, da ima težave on in mi pravi da bom šla od njega če ne bo mogel imeti otrok (smešno, jaz tak imam svoji dve hčerki že na svojem, pa se on boji da bom šla!!!!!).

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.2.2009 12:10:32   
pikica36
včasih se res obremenjujemo z trapastimi stvarmiuser posted image  konec koncev je pa tako, da ko si želiš otroka si ga želiš z določeno osebo, ne kar tako  z nekom in v vezi si zaradi ljubezni , ne pa zaradi otrok. zato nikar ne razmišljajte o kakih odhodih ve ali partnerji.
ampak saj vem , včasih nas preletavajo take misli da te kapuser posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
26.2.2009 14:46:23   
lana70
punce, res je...ga pa poskušam razumeti...mislim to hrepenenje po lastnem otroku....moj sine ga namreč jemlje kot sebi enakovrednega, haha, se mi včasih kar meša, kot da mam dva otroka doma!!!! Pa tako je, če nečesa nimaš, in vse forusiraš v tisto stvar, potem tako spotenciraš zadevo, da misliš, da brez nje ne moreš živet!!! Bi blo pa fajn ja, če bi imela skupnega...sploh si ne predstavljam, tamali, no tavelik pravzaprav je čist samostojen...midva pa o dojenčku sanjava, jaz sem celo svoj motor prodala user posted image .

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
26.2.2009 18:55:43   
lana70
pa dobro kje ste vse.....a že spite al kako

L

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
26.2.2009 19:04:33   
bbpikica
Dan konzervice in konzervansi!

aqua77 nč velik razmišljat samo veselo user posted image user posted image  in pri tem maksimalno uživat, ter dati času malo časa pa bouser posted image

lana70 važno da se imata rada in da imata skupne sanje in želje

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
26.2.2009 20:10:30   
lana70
Mislm, 40+, a je to razlog, da ni nobene gor, al kaj!!!!????user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
27.2.2009 8:05:08   
pikica36
ne, lana ni razlog40+user posted image user posted image  eneuser posted image ene smouser posted image ker smo praznovali (in sem danes ko user posted image )................................in še in šeuser posted image user posted image user posted image user posted image

je pa res ja, ko si nekaj zabikneš v glavo ... ne nehaš, vsaj jaz sem taka. moj je  po drugem  SS rekel, da bova nehala delat nauser posted image , ampak jez vztrajam in se mi zdi da mam še večjo željo kot prej, moj pa pravi da če ni pač ni, da se imava prav lušno in da si v bistvu sploh ne zna predstavljat da bi zdaj mela user posted image , ko sva oba že tako "na izi"user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.2.2009 10:50:36   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  user posted image

Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (37) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

Lana70 (38)  user posted image  + user posted image  začetek postopka 11.03.

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 14.3.

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 18.3

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 18.3

Grethy (43)   user posted image         M ne pričakuje 28.03 

Pikica36 (38)user posted image       M ne pričakuje 24.03
Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (42) user posted image       pavza  

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   2. PREGLED 11.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.2.2009 10:57:31   
Še ena T
Dober dan, punve!!!
Danes je petekuser posted image
Pripopala sem vam eno pesem od Pavčka za vzpodbudo. Vem, da ste jo že vse najbrž prebrale, ampak meni je tako všeeeč...

Ko hodiš,pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič, ne drugič
do krova in pravega kova
poskusi: vnovič
in zopet
in znova.
(Tone Pavček)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.2.2009 10:58:15   
gigi1
Oj konzervice, kako ste? pa vaši konzervansi?

Bety user posted image  user posted image  user posted image  super. Tooolk sem vesela. Še telih 14 dni preguramo pa si bomo kar oddahnile user posted image

Dajči kako smo danes?

Lana, Neodkrita vidim, da so tudi to neke vrste problemi, če je partner mlajši. Nič se ne ozirajta na druge. Zaupajta vase in v partnerja.

Kruce lav ju bek user posted image

BB srce kako si ti meni? Težave popuščajo?

Gretka glavo gor deklič. Nam bo ratalo, boš vidla user posted image

Pikica se mučo opravičujem, ker včeraj nisem prišla naokoli. Zato pa...Malo pozno, pa toliko bolj iz srca:

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
27.2.2009 10:59:30   
gigi1
Še ena T krasna vzpodbuda user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
27.2.2009 16:04:45   
Grethy
HELEOU

Tale Tonček Paučkou, je pa tole zlo zlo dobr napisou, resuser posted image , se mi dopade !!!! 

Kako smo deklce moje ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.2.2009 17:28:39   
lana70
lepo, pesmica si zasluži, da jo večkrat preberemo...

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.2.2009 17:42:47   
pikica36
gigi hvalauser posted image user posted image  ti si mi pa res privoščila darilouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.2.2009 18:42:52   
mausikaa
pozdravljene konzervice in konzervek, madonca ste bile pa pridne teh deset dni ko me ni bilo tukaj gor user posted image user posted image user posted image upam, da ste gudi user posted image delale pridno in preganjale user posted image tko kot kurenti zimo....

pri meni nič novega - no razen to, da si merim temperaturo in poskušam ugotavljati kdaj je veliki "O" aja, pa klomifen sem papala - ampak ne duha ne sluha o kakšnih drugačnih občutkih ki bi nakazovali "O" user posted image user posted image
no ja, nismo obupali in se trudimo naprej, poskušam biti optimistična in upam, da user posted image tokrat ne bo!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.2.2009 20:41:00   
bambi75
bety čestitke za user posted image , s katero je vse ok. Tokrat bo pa uspelo, do konca.

Gigi in BB a vidve se pa relaksirata na pavzi tako, kot tisti smeškoti zraven vaju. user posted image  Se mi je kar zaluštalo. Si bom tudi jaz po tem mesecu vzela pavzo.

Za vse ostale pa navijam , da zagledate pluske ta mesec.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.2.2009 8:08:36   
dajamaja
Pikica, vse najboljše!!!!!
Prav fajn, da si žurala, jaz se ne spomnim, kdaj sem nazadnje svoj rojstni dan tko proslavila. Mam kr raj, da gre neopazno mimo user posted image Ne, saj v resnici nimam problemo s svojo starostjo, sam pri zanositvi mi glih ni v oporo.
Lena sem zvečer, ko pozno gor na RR pirlezem. Mam vsak dan kakšen opravek in pol se mi ne da še za računalnik sedet.

Mausikaa
za ugotavljanje ovulacije tudi obstaja test v prosti prodaji. Dost bolj simpl, ko temperaturo merit, tut kr za polulat. Siser pa sem v eni knjigo prebrala da 11, 13 in 15 dan user posted image in to je to!

Gigi,
včeraj sem bila ok, ko smo bili pa v krogu pasjelubcev. Danes bo pa sploh špica, ko je sonček zunaj! Ti pa lepo pavziraj user posted image V sredo bo pa v prestolnico prišla - sama - boš mela kaj časa!?

T Pavček je vedel, kako to gre, me pa še spoznavamo user posted image A misliš, da je tudi mel probleme z enplodnostjo user posted image

Lana
, Neodkrita jaz imam podobno sceno doma. Sem pa sama imela veliko dilemo, če ga čem sploh vzet, zaradi razlike v letih. Pa ni tko švoh user posted image

Aqua, a tako sra_nje maš ti za sabo. Močna ženska!

Nč,  user posted image uživat vikend. Dejte ga tud ve!!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.2.2009 9:19:34   
aqua77
Draga pikica, tudi jaz z zamudo, ampak iz srca.....

user posted image

Da se ti izpolni največja želja čim prej.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.2.2009 9:32:50   
kajsica
Pozdravček konzervice

Zdaj pa mi ni jasno...bb pikica al pikica36...katera je imela rojstni dan???? Vsem želim enako!!!

Nič slavljenka, kaj naj ti rečem razen tega da ti želim vse naj naj naj...da se ti izpolnejo vse željice, navijam pa najbolj za taveliko, da se nam boš v letošnjem letu prišla še kaj pokazat z ogromnim trebuščkom!!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kajsica -- 28.2.2009 9:36:15 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.2.2009 22:21:35   
lana70
Dajamaja, kakšna razlika pa je med vama??

L

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.