|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
24.2.2009 18:59:49   
lana70
nč bat neodkrita...gremo vse pridno za tabo....

lp L

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
24.2.2009 19:03:01   
lana70
Hm, neodkrita, jaz mam tud deset let mlajšega, pa sem ugotovila, da se samo jaz sekiram in obremenjujem s tem in nihče drug...itak si vedno same kompliciramo zadeve.......

L

Neposredna povezava do sporočila: 1127
24.2.2009 19:16:37   
pikica36
user posted image  ja bravo punce... same osvajačice mamo tuleuser posted image no, jaz mam pa 3 leta starejšegauser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
24.2.2009 19:32:50   
lana70
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
24.2.2009 20:00:19   
Grethy
opa ... moj je pa 5 let mlajši ... a ni to golant !!!!!!!!!!!

Neodkrita ... ne drek si starejša a veš ... jaz ti trdo diham za kroglc user posted image user posted image user posted image user posted image , tistale moja cifra se bo zdaj zdaj spremenila v enaki cifri ... in pol sem sam še dva petka za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicaaaaaa ... šituser posted image , šituser posted image , šituser posted image , ja šit nooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Betty, bravo puncaaaaaaa, tooooooo, madona, maš tak hormon, da gate trga user posted image user posted image user posted image ...
yyyyyyyeeeeeesssssssssss user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce, dio mio, si pa prlimou komad, da se ga kr mal plašim pogledat ... sam glavi ga je user posted image user posted image user posted image , jah kva pa vem, a tehnika pa to ... no ja ne vem no .... user posted image user posted image user posted image ... ti ti lump !!!!
Kdaj navijamo zate ??? KOnec tega meseca, začetek drugega ????

Gigetka moja, če nas le bereš, ti pošiljam en velikanski kiss (ne jesih, lupčka) ... 

Lana, hvala za lepe besedike, tud jaz želim tebi in itak vsem nam, da nam čimprej uspe, pa kakorkoli že , samo da bo ... user posted image user posted image user posted image

Dajamaja ... hallloooo, kje si se zgubila, si šla v karanteno pred postopkom ????

Vse k sem vas falila, kr po buč me dejte ... mal me že teta Roza daje ... se bom skušala drugič oddolžit ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
24.2.2009 20:21:27   
lana70
haha, očitno ma ta klub same mlajše...mislim, da bi morale spremeniti forumu ime...a ma kakšna dobro idejo???user posted image

L

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
24.2.2009 21:11:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Kruce, dio mio, si pa prlimou komad, da se ga kr mal plašim pogledat ... sam glavi ga je user posted image user posted image user posted image , jah kva pa vem, a tehnika pa to ... no ja ne vem no .... user posted image user posted image user posted image ... ti ti lump !!!!
Kdaj navijamo zate ??? KOnec tega meseca, začetek drugega ????

Nekaj se šušlja da okrog 2. marca. Nič se ne učim, sam tle gor visim pa muke nosečniške prenašam........

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
24.2.2009 23:30:52   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  user posted image

mausikaa (40)   user posted image        ?????

Lana70 (38)  user posted image  ?????

Še ena T (38) user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 18.3
neodkrita (45) user posted image        NOVI KROG  M ne pričakuje 18.3

Grethy (43)   user posted image        NOVI KROG  M ne pričakuje 20.03 

Pikica36 (38)user posted image       M ne pričakuje 24.03
Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (37) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (42) user posted image       pavza  

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED 04.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
25.2.2009 0:00:05   
gigi1
Oj konzervice moje user posted image  vidim, da resno rabite pomoč pri seznamu user posted image

Pikica, ker si najbolj zagreta nekaj navodil. Mišljeno je bilo, da so aktualne zadeve (tekoči mesec napisane v drugi barvi, kot tisto kar se dogaja v naslednjem mesecu). Ko citiraš zadevo brišeš prvo vrstico koga citiraš in spodaj zadnjo vrstico- quote. Pol zadeva lepo izpade user posted image

"Ova noč nije bio naš dan" - Klinton Bozgo op.p. ali v prevodu februar ni naš mesec.

Mogoče je prekratek. A ne Kruce user posted image

Pikica, Še ena T, Neodkrita user posted image user posted image user posted image  žal mi je lubice... Ma, se ne damo!

Neodkrita kapo dol za mladca user posted image . Vidim, da si razvnela debato o omladincih user posted image

No pupe, mi2 sva čisto klasična oldtajmerja. Moj je še 9 let starejši od mene, sva pa rockerja in ne bom trosila floskul, da sva mlada po srcu, sva pa žilava user posted image  user posted image  user posted image

Gretka srce vračam kisse user posted image  sem te vseen pustila med taslončkastimi, ker vem da si ne boš vzela pavze user posted image . Vi2 kar delita. Ma, da rata user posted image

Kruce a nam boš kmal med bele (no, svetlo plave user posted image ) halje ušel? Navijam user posted image . Vidim, da ti vaša ne da miru user posted image . Oj, kaj bi moj dal, da bi bil v tvoji koži user posted image . Pri nas je obratno. So me teli hormoni v zadnji rundi tako zdelali, da kar rabim dopust od vsega user posted image

Bety mislim nate (saj to veš user posted image ). Bhcg je carski in po mojem poznavanju zadeve tak kot mora biti user posted image  user posted image  user posted image . Komaj čakam na vajin prvi pregled user posted image

Lana70 dobrodošla v klubu, čeprav res upam, da bo vama ratalo preden prebiješ okroglo user posted image , pa pls sporoči kdaj je ne pričakuješ, oz kdaj imaš postopek, da lahko navijamo user posted image

BBpiki sodopustnica moja kako si?

Dajči saj veš user posted image

Barbara tebi pa hvala za paketke user posted image . Sem kar 2 ponucala user posted image

Mausikaa  user posted image  sem šla še bolj nazaj brat in ugotovila, da je tudi tebe tečka že obiskala.  Žal mi je draga. Bom takoj na seznamu popravila. Ti pa sporoči kdaj je ne pričakuješ.

Ahm jaz imam danes res dobro novico. Sem šla mal prečekirat FSH in mi je iz 12,8 padel na 5,9. Vesela k radio (bi rekla naša BB user posted image )

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.2.2009 0:02:43 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
25.2.2009 0:01:58   
gigi1

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  user posted image

Lana70 (38)  user posted image  ?????

mausikaa (40)   user posted image         NOVI KROG M ne pričakuje 14.3.
Še ena T (38) user posted image      NOVI KROG  M ne pričakuje 18.3
neodkrita (45) user posted image        NOVI KROG  M ne pričakuje 18.3

Grethy (43)   user posted image        NOVI KROG  M ne pričakuje 20.03 

Pikica36 (38)user posted image       M ne pričakuje 24.03
Dajamaja (42) user posted image +   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41)user posted image  +user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (37) user posted image  + user posted image     nov postopek v marcu 

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (42) user posted image       pavza  

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   1. PREGLED 04.03.

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image

user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
25.2.2009 4:07:09   
Grethy
Oj Žižetka, oj, itak ne bomo nehali slončkat, sam ... tist M ne pričakuje 20.3. to nau podatek ... verjetn čist konc mesca, tko da ne vem čist točn ... bom mogla tole mojo fračo mal nest pokazat do G user posted image user posted image ... Tebi pa en fajn pavziranje  in user posted image user posted image user posted image user posted image za FSH, jz tud k radio zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
25.2.2009 8:57:59   
pikica36
oooo naša gigiuser posted image kooončno nouser posted image  hvala za inštrukcije, ampak bom jaz to kar tebi prepustila, če ne nam kr ugreš, tako pa veš da te obveznosti čakajo ...user posted image

ja punce , vse mate neke mlade žrebce, pomoje  full kull zgledateuser posted image

user posted image user posted image user posted image  da ste jih lahko ujeleuser posted image

se pravi , da če prištejemo na še naše user posted image  pol mamo povprečje kar krepko pod 40user posted image , se pravi še nismo take konzerveuser posted image

gigi kolk pa je noprmalna vrednost FSH, in kaj kaže oz. pove ta hormonuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
25.2.2009 9:25:23   
T1979
Gigi super za hormonček. user posted image  user posted image  To je že super številka.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
25.2.2009 9:31:27   
Še ena T
Dobro jutro.
OOo, je pa živahno in veselo tukajuser posted image

Kako je fino malo pokukati med delom sem in se razvredriti.

Zdravo, Gigi, pogrešale smo te.

Ja, tudi jaz sem razmišljala, da imamo zelo dobro starostno povprečje za user posted image , če zraven vkalkuliramo še starost naših dragihuser posted image

Lep sončen dan želim vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
25.2.2009 10:40:42   
Bety11
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporočam, da je UZ pokazal, da je to lepa nosečnost. Vse se ujema v pikico.

No...Hvala Bogu. Kritičnih je še vsaj 14 dni in ponovni pregled je 11.3.

Zdaj pa grem jest in spat, ker celo noč nisem spala....

LP

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
25.2.2009 10:46:21   
T1979
Bety11 super djuper, naj gre tako lepo vse do konca nosečnosti. user posted image  user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
25.2.2009 10:55:09   
pikica36
bety čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  naj bo tako do konca

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
25.2.2009 11:32:31   
neodkrita
Jaz se nič ne obremenjujem in sekiram, se boj on ker je ljubosumen ko sam vragec (nimam pojma zakaj hahahha). Ja mormo bit kar dobre mrhe, da nas še sploh opazijo pri takšni količini mladih punc.

Betty vse čestitke!!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
25.2.2009 12:11:06   
lana70
Gigi, da updejtam podatke: 11.3. prevzem zdravil, 1.IVF, GK LJ ...ste pa dobre, ni kaj...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
25.2.2009 12:15:10   
lana70
Haha, pikica36...ITAAAAAK da zgledamo je.bozovno......haha.

L

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
25.2.2009 12:16:46   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Haha, pikica36...ITAAAAAK da zgledamo je.bozovno......haha.

L

Nč ne verjamem, kar fotke gor de vidmo!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
25.2.2009 12:17:49   
lana70
Neodkrita - točno tako, se strinjam....imam pa (oz. jih nimam) težave z njegovimi tastarimi,sploh ne poznam njegovega očeta...sm stara, pa še otroka mam, pa uničla mu bom življenje...kot da sem mu pištolo dala pod vrat!!!!
L

Neposredna povezava do sporočila: 1147
25.2.2009 12:33:08   
neodkrita
Ojoj to je pa kriza, no njegovi so se pa kar lepo sprijaznili s tem pravijo da je njegovo življenje, je mlad ampak je že marsikaj dal skozi in pravi pa tudi če nikoli nima otrok ne gre stran od mene (joj kak lepo)!!!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
25.2.2009 14:00:30   
pikica36

Nč ne verjamem, kar fotke gor de vidmo!user posted image

[/quote]

user posted image js jo že mamuser posted image

lana70- kje pa si ti na seznamuuser posted image  no, bo gigi porihtala da te uturi nekamuser posted image
to s "tastarimi" pa res ni prijetnouser posted image  mah,se bodo že unesli, če pa ne pa tud  prav, saj ne živiš z njimi

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
25.2.2009 15:48:41   
bbpikica
Dan konzervice in konzervansuser posted image

Bety super za lepo nosečnost in naj tako ostane še sedem mesecev aneuser posted image

Gigi srce moje kako lepo da si nas spet mal poseznamčkala da nismo čist zgubljeneuser posted image  in seveda čestitke za hormonuser posted image  pa za trdoživost in vse ostalouser posted image

Kruce pa saj konzervice ne morejo bit drugačne kot je*bo*zo*vne, počak da pomlad pride pa da se začne kazat kaj vse je čez zimo zrasl pod tistimi debelimi puloverjiuser posted image

Lana70 ne sekiraj se zarad tastarih, če je vama dobr in sta srečna , naj se oni sekirajo za kar se hočjo, saj sta polnoletna

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.