gigi1
|
Oj konzervice moje vidim, da resno rabite pomoč pri seznamu Pikica, ker si najbolj zagreta nekaj navodil. Mišljeno je bilo, da so aktualne zadeve (tekoči mesec napisane v drugi barvi, kot tisto kar se dogaja v naslednjem mesecu). Ko citiraš zadevo brišeš prvo vrstico koga citiraš in spodaj zadnjo vrstico- quote. Pol zadeva lepo izpade "Ova noč nije bio naš dan" - Klinton Bozgo op.p. ali v prevodu februar ni naš mesec. Mogoče je prekratek. A ne Kruce Pikica, Še ena T, Neodkrita žal mi je lubice... Ma, se ne damo! Neodkrita kapo dol za mladca . Vidim, da si razvnela debato o omladincih No pupe, mi2 sva čisto klasična oldtajmerja. Moj je še 9 let starejši od mene, sva pa rockerja in ne bom trosila floskul, da sva mlada po srcu, sva pa žilava Gretka srce vračam kisse sem te vseen pustila med taslončkastimi, ker vem da si ne boš vzela pavze . Vi2 kar delita. Ma, da rata Kruce a nam boš kmal med bele (no, svetlo plave ) halje ušel? Navijam . Vidim, da ti vaša ne da miru . Oj, kaj bi moj dal, da bi bil v tvoji koži . Pri nas je obratno. So me teli hormoni v zadnji rundi tako zdelali, da kar rabim dopust od vsega Bety mislim nate (saj to veš ). Bhcg je carski in po mojem poznavanju zadeve tak kot mora biti . Komaj čakam na vajin prvi pregled Lana70 dobrodošla v klubu, čeprav res upam, da bo vama ratalo preden prebiješ okroglo , pa pls sporoči kdaj je ne pričakuješ, oz kdaj imaš postopek, da lahko navijamo BBpiki sodopustnica moja kako si? Dajči saj veš Barbara tebi pa hvala za paketke . Sem kar 2 ponucala Mausikaa sem šla še bolj nazaj brat in ugotovila, da je tudi tebe tečka že obiskala. Žal mi je draga. Bom takoj na seznamu popravila. Ti pa sporoči kdaj je ne pričakuješ. Ahm jaz imam danes res dobro novico. Sem šla mal prečekirat FSH in mi je iz 12,8 padel na 5,9. Vesela k radio (bi rekla naša BB )
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.2.2009 0:02:43 >