|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
27.2.2009 8:23:07   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudouser posted image .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat.user posted image Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči?
Je pa potem zjutraj podaljšal do 7.user posted image

Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje

No,lakota se oglaša

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spatuser posted image

Pri naši je tako, če gre prej spat, dalj spi in obratnouser posted image

kdo bi jih razumeluser posted image
men ponavadi Mark spi v vrtcu in od 20 zvečer spi ko top, med vikendom pa ga ne dajem pa zdrži tud do 22 brez vmestnega spanjauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
27.2.2009 8:23:56   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.

user posted image user posted image user posted image user posted image no pa gre malo na bolje

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
27.2.2009 8:25:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal.

Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat.

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

sam tvoj user posted image  se pa hitro odloči za dopust! user posted image  ste se že odločli kam greste?

Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom.

si boste pa privoščili letos! user posted image user posted image user posted image  

greste v egipt uživat na plažo al boste šli tudi na razne oglede? jst bi šla letos v tunizijo, pa je user posted image  strah zaradi eve

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.2.2009 8:26:03   
suzy85

Jutro!

Naša še spiuser posted image user posted image user posted image Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnjiuser posted image / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh

Šplein@: user posted image  za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisauser posted image user posted image user posted image  To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šituser posted image  Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja in Andraž!

Kako je z Asjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1579
27.2.2009 8:28:20   
suzy85

Dobro jutro!

Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.

user posted image user posted image user posted image  veš kolk sem vesela zate! user posted image user posted image user posted image  Maja!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
27.2.2009 8:52:12   
kasso
Dobro jutro.

Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji.

Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančkeuser posted image

špelin@
, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke?
Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka.
Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
27.2.2009 8:53:42   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro.

Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančkeuser posted image

špelin@
Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka.
Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravite!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
27.2.2009 9:04:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskreno sožalje, draga hijenca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
27.2.2009 9:05:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

drugače pa mene nekej matra, mal mam vročine, taka švoh sem, kosti me bolijo, ....

aja pa pozabla sem povedat, da je Manci donc 4 zobek čisto prebil dlesen user posted image , sedaj pa čakamo zgornje dvojkice, ki so tik pod površjem

user posted image user posted image user posted image  za zobka
user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
27.2.2009 9:05:21   
barbaw

dober večerrrr
tudi jaz sem vam pozabila povedat, da ima Varja že pet zobkov user posted image
Danes je končno dan brez vročine in upam, da bo tudi jutri tako. user posted image še ni domov, ta večja dva upam, da sta zaspala, Varja pa noče in se še igra (še kako minuto ali dve bo brez joka)....ali pa tudi ne, ker je že alarmuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobke in da nimate več vročine

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
27.2.2009 9:05:27   
barbaw

Še to sem vam pozabila povedati - naš Gal je prej prvič pil AMuser posted image user posted image user posted image . Do zdaj ga ni maral, danes pa ga je popil 60 mluser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
27.2.2009 9:05:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Prišel ati domov, se stuširal, prevzel Nejčka, medtem ko sem se tuširala še jst ,je mali že zaspal...ne vem al ga tk uspavajo njegove pesmi al kaj?

no jst pa tud pred tv, gledal na kraju zločina, pa dans mal pred v posteljo ne spet ob 1h zjutriuser posted image

A si ti tako brez posluha, da ne more zaspat ko tebe posluša? user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
27.2.2009 9:05:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

O spanju pa sem jaz pbrez komentarja..mi smo spet na rokah, odkar ta lumpa vstaja v potlici, do onemoglosti, in se tolče v glavo ...bilokam...kako ji naj dopovem da mora ležatuser posted image

Naša se tudi vstaja ampak je toliko močna, da ne pade ampak trdno stoji. Jaz jo lepo položim nazaj in se vda. Če je treba vajo ponovim tudi 5x, kar pa je bilo do zdaj samo 2x.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
27.2.2009 9:05:41   
barbaw

Dobro jutro.

špelin@

Pri inhalacijah se ponavadi hitro pokaže učinek. Sploh nisem vedela, da obstajajo tablete. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.2.2009 9:06:14   
špelin@

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
27.2.2009 9:07:02   
špelin@

Dobro jutro.

špelin@

Gregi ima inhalatorček - imava pa vpihe po potrebi, moram mu dati takrat, ko mu piska. Max. 3x dnevno po 2 vpiha. Prej mu že od decembra nisem rabila dajat inhalacij, upam, da je bilo tole izjemoma, da mu ne bo šlo "naprej".
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Varjo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.2.2009 9:11:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro.

špelin@

Gregi ima inhalatorček - imava pa vpihe po potrebi, moram mu dati takrat, ko mu piska. Max. 3x dnevno po 2 vpiha. Prej mu že od decembra nisem rabila dajat inhalacij, upam, da je bilo tole izjemoma, da mu ne bo šlo "naprej".
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Varjo.

Zdaj bi se pa res lahko vse nehalo, ampak še vedno razsaja ful pljučnih virusov. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.2.2009 9:11:09   
Estrella*

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image no pa gre malo na bolje

7xuser posted image  Meni bi se zmešalo že po 2xuser posted image  Samo, da gre na bolje. Se je poznalo pri straneh, da te ni bilo zvečer na RRuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
27.2.2009 9:11:51   
nia5
Dobro jutro, jaz sem danes user posted image , včeraj zvečer sem zbolela, danes zjutraj pa oslovski kašelj, kihanje, vročine si se pa nisem zmerla. Spali smo fantastično, le ob 06.30 je bil jok zaradi lakote, pol pa naprej spanje do osmih user posted image .
Zdaj spet sije sonček, pol pa ko bom hotla ven kidnit pa user posted image

Gal user posted image user posted image user posted image da si pil mlekeca

Maj vse naj naj za obmesečnicouser posted image

Suzy85 jaz sem spraševala zadnjič za spanje s pokrčenimi nogicami, kako jim je le tako udobnouser posted image , Nia vedno zvečer tako zaspi

Špelin@ user posted image za fajn izlet in user posted image za spanje user posted image

Ne vem če še ni Nia zdaj od mene fasala, saj ji spet teče iz nosa. Kdaj bo že to k..user posted image poletje.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
27.2.2009 9:13:55   
špelin@

Dobro jutro!

7xuser posted image  Meni bi se zmešalo že po 2xuser posted image  Samo, da gre na bolje. Se je poznalo pri straneh, da te ni bilo zvečer na RRuser posted image

Tudi jaz sem vesela, kadar spimo tako, kot je napisala barbaw. Magari se 10x zbudi, samo da zaleže sok in dudka in spi naprej. Žal že lep čas (spet!) ne vem več, kako to izgleda... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1595
27.2.2009 9:16:04   
Estrella*

Jutro!

Naša še spiuser posted image user posted image user posted image Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnjiuser posted image / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh

Šplein@: user posted image  za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisauser posted image user posted image user posted image  To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šituser posted image  Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Alja in Andraž!

Kako je z Asjo?

Asja je OK. Rana je zaceljana, ju3 ji snamem luster z glave, potem bomo pa videli kako naprej. Sedaj je na dijetnih briketih Sensitivity care, pa da vidimo, če bo z alergijo kaj bolje. Bom mogla pazit, da ne bo kaj drugega čopnila.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
27.2.2009 9:16:07   
Estrella*

Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal.

Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat.

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

sam tvoj user posted image  se pa hitro odloči za dopust! user posted image  ste se že odločli kam greste?

Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom.

si boste pa privoščili letos! user posted image user posted image user posted image  

greste v egipt uživat na plažo al boste šli tudi na razne oglede? jst bi šla letos v tunizijo, pa je user posted image  strah zaradi eve

Zakaj pa? Mi smo bili pri 3m v Turčiji, z Andražom 2x na Djerbi pri 1,5 in 3,5leta in je čist normalno. S pravo mero pazlivosti seveda.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
27.2.2009 9:18:29   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice.user posted image user posted image user posted image user posted image

iskreno sožalje za babico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
27.2.2009 9:18:40   
Estrella*
Še to, danes sem ji dala HIPP3 in je user posted image  Ni sipek, ampak se kar skupaj drži, grudi se, če ni precej vroča voda in še kovinski priokus imauser posted image  To je prva in zadnja škatla in grem danes po HIPP2. Ni čudno, da je dobre 3 eu cenejšiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1599
27.2.2009 9:19:11   
kasso

Dobro jutro.

špelin@

Pri inhalacijah se ponavadi hitro pokaže učinek. Sploh nisem vedela, da obstajajo tablete. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri Varji ni bilo nič učinka po inhalaciji. ne na urgenci in ne na infekcijskiuser posted image

špelin@, no super, da mu inhalacija pomagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Lubenička

Tristan ali Arian?

Tristan (64%)

Arian (36%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!