Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 7:55:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 bi še spala, pa jo je "grda" mamica zbudla 6.10! bomo jutri dlje spali! Ti ti, mami se ji je ful poznalo, da ni spala v vreči. kak se je mal zbudla, je že stala v kinderpetu. pa ne vem, katera je zadnjič spraševala, če naši tudi spijo na trebuščku s pokrčenimi nogicami - no, naša danes je! v vreči pa verjetno ne more.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 7:55:18
|
|
|
|
suzy85
|
mmmmmmmmmm....
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 7:56:55
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 7:57:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mmmmmmmmmm.... mmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:02:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudo .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat. Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči? Je pa potem zjutraj podaljšal do 7. Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje No,lakota se oglaša za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:03:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. priden Gal Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat. mah to danes opraviš pol maš pa mir nekaj časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:04:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat. za spanje! sam tvoj se pa hitro odloči za dopust! ste se že odločli kam greste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:04:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mmmmmmmmmm.... hvala za postrežbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:05:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spat Filip
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:06:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro O spanju skoraj več ne poročam, bom raje, ko se bo izboljšalo, zaenkrat ostajamo na močnem dretju in spanju po kratkih obrokcih Včeraj smo imeli fajn aktiven dan, dopoldne sta bili punci na zimskih igrarijah, popoldne pa smo šli v MB v Akvarij - terarij, kjer se je tudi Gregi fajn zabaval. Se je tako smejal velikim ribam Veliko piko smo komaj odlepili od terarija z varanom, ker je revež lezel k njej in praskal po šipi ter stegoval jeziček čez režico med stekli Nekaj malega bom šla prebrat, kolikor bodo moji sitneži dopuščali... Gregcu je ponoči spet začelo nekaj piskat v pljučih, upam, da bo danes bolje. Ventolin je "prijel". Smrka pa itak spet že dobra 2 tedna skupaj, zato še vedno ni bil tretjič cepljen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:08:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spat Filip ja skor tko sem pa res delala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:10:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi men pa Filip že spi , neki se mu je ritem zdrmal , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6 mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h. ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi noter preden zaspi svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcije , ker sve na istem Se bom inštrukcijam pridružila tudi jaz oz. midva. ufffff to bo pa že orenk konkurenca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:12:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat. za spanje! sam tvoj se pa hitro odloči za dopust! ste se že odločli kam greste? Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:12:53
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Naša še spi Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnji / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh Šplein@: za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisa To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šit Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:13:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:13:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata. omg 8 in 9... mi smo že od novega leta kr na 5.. upam da bo mirno spala mi pa na nobenem uuu vi ste pa res hitri pri nas se je ustavilo pri 6 pri nas pa na 1 pri nas je komaj začel prvi ven lest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:13:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc še vedno rogovili postajici, še vedno sva sama, ati je šel še na pivo in debato.. Je pa prej ko je spil flašo mleka, po kakih 3 minutah vse zbruhal, in sem lahk pucala tepih, laminat, preoblačenje....smrdi ko .... zdej ga bom še mal pustila potem pa bomo vidli al je lačen al ne. O bogec, kaj ga pa muči, da je zbruhal? Preveč popil? Naša bruha, če kašlja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:13:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil Kaj ste že dale vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico. mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj. mi ga imamo že od 5 ali 6 meseca Mi ga imamo tudi že od začetka. Tudi Andraž ga je imel, ta prav povšter je dobil pri 2 letih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:14:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat. za spanje! sam tvoj se pa hitro odloči za dopust! ste se že odločli kam greste? Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom. Baje, da ima voda v tem času le 22 st. Brrrrrrrrr Jaz rabim vsaj 24, da grem v vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:14:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
še znajine strani. Najprej da vam še jst postrežem pol grem pa si skuhat kofe, al bo pa tašča k je dns doma Spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudo .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat. Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči? Je pa potem zjutraj podaljšal do 7. Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje No,lakota se oglaša za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spat Pri naši je tako, če gre prej spat, dalj spi in obratno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:19:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša še spi Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnji / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh Šplein@: za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisa To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šit Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:22:33
|
|
|
|
barbaw
|
Dobro jutro! Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?