|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
27.2.2009 7:55:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

bi še spala, pa jo je "grda" mamica zbudla 6.10! user posted image  bomo jutri dlje spali! user posted image

Ti ti, mamiuser posted image user posted image user posted image

se ji je ful poznalo, da ni spala v vreči. kak se je mal zbudla, je že stala v kinderpetu. user posted image user posted image user posted image  pa ne vem, katera je zadnjič spraševala, če naši user posted image  tudi spijo na trebuščku s pokrčenimi nogicami - no, naša danes je! user posted image  v vreči pa verjetno ne more.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
27.2.2009 7:55:18   
suzy85
mmmmmmmmmm....
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
27.2.2009 7:56:55   
Anitka
Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal.

Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
27.2.2009 7:57:27   
Anitka

mmmmmmmmmm....
user posted image

user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmmm

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
27.2.2009 8:01:13   
mafi

MAJ (Mya26)
VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!
user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
27.2.2009 8:02:51   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudouser posted image .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat.user posted image Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči?
Je pa potem zjutraj podaljšal do 7.user posted image

Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje

No,lakota se oglaša

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spatuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
27.2.2009 8:03:58   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal.
user posted image user posted image user posted image user posted image priden Gal
Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat.
mah to danes opraviš pol maš pa mir nekaj časauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
27.2.2009 8:04:32   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

sam tvoj user posted image  se pa hitro odloči za dopust! user posted image  ste se že odločli kam greste?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
27.2.2009 8:04:48   
tilči

mmmmmmmmmm....
user posted image

hvala za postrežbouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
27.2.2009 8:05:47   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: mafi
user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spatuser posted image

user posted image Filip user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
27.2.2009 8:06:51   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

O spanju skoraj več ne poročam, bom raje, ko se bo izboljšalo, zaenkrat ostajamo na močnem dretju in spanju po kratkih obrokcih user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj smo imeli fajn aktiven dan, dopoldne sta bili punci na zimskih igrarijah, popoldne pa smo šli v MB v Akvarij - terarij, kjer se je tudi Gregi fajn zabaval. Se je tako smejal velikim ribam user posted image user posted image user posted image  Veliko piko smo komaj odlepili od terarija z varanom, ker je revež lezel k njej in praskal po šipi ter stegoval jeziček čez režico med stekli user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nekaj malega bom šla prebrat, kolikor bodo moji sitneži dopuščali... Gregcu je ponoči spet začelo nekaj piskat v pljučih, upam, da bo danes bolje. Ventolin je "prijel". Smrka pa itak spet že dobra 2 tedna skupaj, zato še vedno ni bil tretjič cepljen.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
27.2.2009 8:08:49   
mafi

user posted image Filip user posted image

ja skor tko sem pa res delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
27.2.2009 8:10:01   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: tally

men pa Filip že spiuser posted image , neki se mu je ritem zdrmaluser posted image , zjutri bomo pa pokonc pomoje že ob 5 ali 6

mi smo tudi po tanovem ob 6 auf pa ne glede na to kdaj gre spat onb 20h ali 21h.
ponavadi jo dam v pojstlo okrog 19.30h sam ona še sigurno pol ure do uro telovadi  noter preden zaspi user posted image

svaka čast da sama zaspi, Nejc ni šans, če je res zmatran, zaspi s flašo .. 

zgleda da bove mogle k Tally na inštrukcijeuser posted image , ker sve na istem

Se bom inštrukcijam pridružila tudi jazuser posted image user posted image oz. midva.

ufffff to bo pa že orenk konkurencauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
27.2.2009 8:12:18   
Anitka

sam tvoj user posted image  se pa hitro odloči za dopust! user posted image  ste se že odločli kam greste?

Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
27.2.2009 8:12:53   
Estrella*
Jutro!

Naša še spiuser posted image user posted image user posted image Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnjiuser posted image / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh

Šplein@: user posted image  za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisauser posted image user posted image user posted image  To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šituser posted image  Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestkeuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.2.2009 8:13:00   
Anitka

Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.2.2009 8:13:01   
Estrella*

MAJ (Mya26)
VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!
user posted image

Tudi mi2 z Aljo se pridružujeva!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.2.2009 8:13:07   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo upam da mi je ratal,zaspala na rokah,kar mi nikol prej ni.Je ne kapiram več kaj bi rada,zgleda da bosta zobka dokončno ven pokukala,8. in 9. se še kar prebijata.

omg 8 in 9... mi smo že od novega leta kr na 5..
upam da bo mirno spala

mi pa na nobenemuser posted image

uuu vi ste pa res hitri pri nas se je ustavilo pri 6

pri nas pa na 1user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas je komaj začel prvi ven lestuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.2.2009 8:13:13   
Estrella*

Nejc še vedno rogovili postajici, še vedno sva sama, ati je šel še na pivo in debato..

Je pa prej ko je spil flašo mleka, po kakih 3 minutah vse zbruhal, in sem lahk pucala tepih, laminat, preoblačenje....smrdi ko ....user posted image

zdej ga bom še mal pustila potem pa bomo vidli al je lačen al ne.

O bogec, kaj ga pa muči, da je zbruhal? Preveč popil? Naša bruha, če kašljauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.2.2009 8:13:18   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Kaj ste že dale user posted image vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico.
mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj.

mi ga imamo že od 5 ali 6 mesecauser posted image

Mi ga imamo tudi že od začetka. Tudi Andraž ga je imel, ta prav povšter je dobil pri 2 letih.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.2.2009 8:14:22   
Estrella*

Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom.

Baje, da ima voda v tem času le 22 st. Brrrrrrrrr Jaz rabim vsaj 24, da grem v vodouser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.2.2009 8:14:46   
Srčekgirll
user posted image še znajine strani.
Najprej da vam še jst postrežem pol grem pa si skuhat kofe, al bo pa tašča k je dns domauser posted image
user posted image

Spanjeuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.2.2009 8:15:10   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudouser posted image .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat.user posted image Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči?
Je pa potem zjutraj podaljšal do 7.user posted image

Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje

No,lakota se oglaša

Pri naši je tako, če gre prej spat, dalj spi in obratnouser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.2.2009 8:19:58   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Naša še spiuser posted image user posted image user posted image Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnjiuser posted image / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh
Šplein@: user posted image  za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisauser posted image user posted image user posted image  To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šituser posted image  Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestkeuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.2.2009 8:22:33   
barbaw
Dobro jutro!

Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?