Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 9:43:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je preveč Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj? Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej. Jaz bi bila na tvojem mestu kar vesela. Pri mleku pa ste na istem kot mi. Jaz se sicer ne sekiram, ker dovolj drugih mlečnih stvari poje. Danes je popila spet 180AM za zajtrk. Pri nas je problem, ker ji tudi skute, jogurti in mlečne kaše ne gredo v rit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 9:51:31
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 9:52:40
|
|
|
|
nia5
|
Nekaj me zanima, jaz dam Nii surov celi korenček za žulit in ji je ful fajn, problem pa je da ga strga z zobeki in se bojim da bi kakšni večji kos odtrgala. Mislite da me mora skrbet?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 9:53:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. Isreno sožalje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 9:56:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. Iskreno sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:00:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je preveč Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj? Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej. Jaz bi bila na tvojem mestu kar vesela. Pri mleku pa ste na istem kot mi. Jaz se sicer ne sekiram, ker dovolj drugih mlečnih stvari poje. Danes je popila spet 180AM za zajtrk. Pri nas je problem, ker ji tudi skute, jogurti in mlečne kaše ne gredo v rit Naš je od kar sva se nehala dojit ne mara mleka, ne enga ne druzga. Ene parkrat ga je pil pol se mu je začel pa čedalje bolj upirat tko da mu ne dajem več. Mu edino čokolino nardim z alpskim mlekom. Jogurte pa skute pa mu še kr grejo v ritko . Sm P povedala, da ne mara mleka pa je rekla, da nič hudega, naj zvečer kaj gostega poje, keksolino,...HB da po noči ne je in ne pije, če pa je že žejen mu ponudim rajš vodo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:01:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro naše spanje super, spali od 22h- 7h, danes prvič ni jedel ponoč, ampak spil samo 120 ml čaja ob 2h..vmes sem sicer šla pripravit mleko, ampak je že zaspal nazaj. Nejc Danes imava atija doma, tako da bomo rihtali kopalnico (sva kupila novo tuš kabino).. Opa, lepo urejanje vama želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:02:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali Ojej . A še kar zobki nagajajo? aha Boga revica
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:02:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, bom kar od srčekgirl prekopirala: spanje , ti to lahko vsak dan napišeš, no danes pa še jaz lahko . Ni pila mleka ponoči, zato pa je spila 5dl čaja, s tem da se je le enkrat zbudila, potem veste kakšno pumpo mam doma Nia Anja Tia in Matevž vse naj naj za 9 mesecev Estrella za Aljino spanje Barbaw joj to vaše spanje je obup, bo bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:03:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Anitka super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico . A je tud mami kej dobila ? Ja ja, tudi mami je po doooooooooooooooooolgem sušnem obdobju nekaj dobila . Sem imela še darilne bone in sem si privoščila malo boljšo Adidasovo trenirko In kaj papata z Žanom danes? Super, tudi me si moramo vsake toliko nekaj privoščit ne? Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:05:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. iskreno sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:07:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. Iskreno sožalje Se podpišem . Naj počiva v miru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:23:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čmrlika za novo dojenčico, pa zadnč je bla tud ena ane?? Pa za novo frizuro. Hvala ,hvala...je bla ..no še je...od mojga sestričan je rodila 3.2 včeraj pa punca od sašotovega brata ... v sredni decembra pa moja dobra prijateljica...tak da mamkr nekaj malih malih bejbijev okrog nas Tally- midve sva jih že malo papale in to z navdušenjem...nič blo narobe ...če se pa sme, pa ne trdmi da vem.al ja l ne po moje malo ni problem. sva jih iz juhice papale Anja-Tia
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:25:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hijenca prijateljica drži se, pa iskrene sožalje.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:25:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. iskreno sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:25:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je preveč Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj? Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej. Jaz bi bila na tvojem mestu kar vesela. Pri mleku pa ste na istem kot mi. Jaz se sicer ne sekiram, ker dovolj drugih mlečnih stvari poje. Danes je popila spet 180AM za zajtrk. Pri nas je problem, ker ji tudi skute, jogurti in mlečne kaše ne gredo v rit še vedno , tvoja je pa res anti mleko kot je bil Jaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:25:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj me zanima, jaz dam Nii surov celi korenček za žulit in ji je ful fajn, problem pa je da ga strga z zobeki in se bojim da bi kakšni večji kos odtrgala. Mislite da me mora skrbet? glede na to, da je korenje trdo, po moje ne more odtrgat večjega kosa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:30:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. Hijenca, ob izgubi ti izrekam iskreno sožalje Smrt bližnjega je res boleča, vendar se lahko tolažiš s tem, da je šla na lepše, kjer ne bo več trpela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:31:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
nič grem pospravit malo pa en kup zlikat, pa pridem kaj mogoče vmes povedat... pa spakirat še nas moram, ker gremo jutri zjutraj na morje , popoldne danes pa grem k prijateljici na kiblflajš mnjamsi, kak je to fajn ko prijatelji vejo, kaj obožuješ in se vedno spomnijo nate, ko majo kaj takega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:32:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj me zanima, jaz dam Nii surov celi korenček za žulit in ji je ful fajn, problem pa je da ga strga z zobeki in se bojim da bi kakšni večji kos odtrgala. Mislite da me mora skrbet? glede na to, da je korenje trdo, po moje ne more odtrgat večjega kosa se strinjam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:33:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro naše spanje super, spali od 22h- 7h, danes prvič ni jedel ponoč, ampak spil samo 120 ml čaja ob 2h..vmes sem sicer šla pripravit mleko, ampak je že zaspal nazaj. Danes imava atija doma, tako da bomo rihtali kopalnico (sva kupila novo tuš kabino).. estrella sem ful vesela da ti gre hitro dol. več kasneje če bo čas dopuščal. Nova tuš kabina da vama bo še dolgo služila!!! Nejc tako delaj še naprej , pa čaj lahko tudi preskočiš se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:33:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. ojoj moje iskreno sožalje ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:34:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika nič grem pospravit malo pa en kup zlikat, pa pridem kaj mogoče vmes povedat... pa spakirat še nas moram, ker gremo jutri zjutraj na morje , popoldne danes pa grem k prijateljici na kiblflajš mnjamsi, kak je to fajn ko prijatelji vejo, kaj obožuješ in se vedno spomnijo nate, ko majo kaj takega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:39:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Kje pa ste vse? Jst mam zdej cajt za čvek k Vid spi. Oh, ja, sam kaj k se bo kmal zbudu k spi že 1h. Upam, da bo še 30 min spal
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 10:47:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika nič grem pospravit malo pa en kup zlikat, pa pridem kaj mogoče vmes povedat... pa spakirat še nas moram, ker gremo jutri zjutraj na morje , popoldne danes pa grem k prijateljici na kiblflajš mnjamsi, kak je to fajn ko prijatelji vejo, kaj obožuješ in se vedno spomnijo nate, ko majo kaj takega. meso iz tunke/zaseke/zaske, ne vem kakšen izraz uporabljate
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?