|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
26.2.2009 9:43:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je prevečuser posted image Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj?
Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej.

Jaz bi bila na tvojem mestu kar vesela.
Pri mleku pa ste na istem kot mi. Jaz se sicer ne sekiram, ker dovolj drugih mlečnih stvari poje.

Danes je popila spet 180AM za zajtrk. Pri nas je problem, ker ji tudi skute, jogurti in mlečne kaše ne gredo v rituser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
26.2.2009 9:51:31   
hijenca
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
26.2.2009 9:52:40   
nia5
Nekaj me zanima, jaz dam Nii surov celi korenček za žulit in ji je ful fajn, problem pa je da ga strga z zobeki in se bojim da bi kakšni večji kos odtrgala. Mislite da me mora skrbet?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 1078
26.2.2009 9:53:31   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice.user posted image user posted image user posted image user posted image

Isreno sožalje.user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
26.2.2009 9:56:18   
Srčekgirll

Dobro jutro!

Iskreno sožalje user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
26.2.2009 10:00:51   
Srčekgirll

Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je prevečuser posted image Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj?
Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej.

Pri mleku pa ste na istem kot mi. Jaz se sicer ne sekiram, ker dovolj drugih mlečnih stvari poje.

Danes je popila spet 180AM za zajtrk. Pri nas je problem, ker ji tudi skute, jogurti in mlečne kaše ne gredo v rituser posted image

Naš je od kar sva se nehala dojit ne mara mleka, ne enga ne druzga. Ene parkrat ga je pil pol se mu je začel pa čedalje bolj upirat tko da mu ne dajem več. Mu edino čokolino nardim z alpskim mlekom. Jogurte pa skute pa mu še kr grejo v ritkouser posted image . Sm P povedala, da ne mara mleka pa je rekla, da nič hudega, naj zvečer kaj gostega poje, keksolino,...HB da po noči ne je in ne pije, če pa je že žejen mu ponudim rajš vodo.

Neposredna povezava do sporočila: 1081
26.2.2009 10:01:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

naše spanje super, spali od 22h- 7h, danes prvič ni jedel ponoč, ampak spil samo 120 ml čaja ob 2h..vmes sem sicer šla pripravit mleko, ampak je že zaspal nazaj.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nejc

Danes imava atija doma, tako da bomo rihtali kopalnico (sva kupila novo tuš kabino)..

Opa, lepo urejanje vama želim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
26.2.2009 10:02:14   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

ni za govorit user posted image user posted image , v bistvu nismo skoraj nič spali

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A še kar zobki nagajajo?

aha user posted image

Boga revicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.2.2009 10:02:45   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dobro jutro, bom kar od srčekgirl prekopirala: spanje user posted image  user posted image , ti to lahko vsak dan napišeš, no danes pa še jaz lahko user posted image . Ni pila mleka ponoči, zato pa je spila 5dl čaja, s tem da se je le enkrat zbudila, potem veste kakšno pumpo mam doma user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nia

Anja Tia in Matevž vse naj naj za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image za Aljino spanje

Barbaw joj to vaše spanje je obup, bo bolje user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.2.2009 10:03:23   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Anitka
super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico user posted image . A je tud mami kej dobila user posted image ?

Ja ja, tudi mami je po doooooooooooooooooolgem sušnem obdobju nekaj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem imela še darilne bone in sem si privoščila malo boljšo Adidasovo trenirkouser posted image user posted image

In kaj papata z Žanom danes?

Super, tudi me si moramo vsake toliko nekaj privoščit ne?

Ahauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.2.2009 10:05:14   
suzy85

Dobro jutro!

iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
26.2.2009 10:07:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dobro jutro!

Iskreno sožalje user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj počiva v miru.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
26.2.2009 10:23:10   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Čmrlika user posted image user posted image za novo dojenčico, pa zadnč je bla tud ena ane?? Pa user posted image za novo frizuro.

Hvala ,hvala...je bla ..no še je...od mojga sestričan je rodila 3.2 včeraj pa punca od sašotovega brata ...user posted image  v sredni decembra pa moja dobra prijateljica...tak da mamkr nekaj malih malih bejbijev okrog nas user posted image user posted image

Tally- midve sva jih že malo papale in to z navdušenjem...nič blo narobe ...če se pa sme, pa ne trdmi da vem.al ja l ne user posted image  po moje malo ni problem. sva jih iz juhice papale

Anja-Tia

user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.2.2009 10:25:06   
Čmrlika
Hijenca prijateljica drži se, pa iskrene sožalje. user posted image

user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
26.2.2009 10:25:13   
barbaw

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    iskreno sožalje

user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
26.2.2009 10:25:15   
barbaw

še vedno user posted image , tvoja je pa res anti mleko kot je bil Jaka

Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.2.2009 10:25:19   
barbaw

Nekaj me zanima, jaz dam Nii surov celi korenček za žulit in ji je ful fajn, problem pa je da ga strga z zobeki in se bojim da bi kakšni večji kos odtrgala. Mislite da me mora skrbet?

glede na to, da je korenje trdo, po moje ne more odtrgat večjega kosa user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.2.2009 10:30:21   
Estrella*

Dobro jutro!

Hijenca, ob izgubi ti izrekam iskreno sožaljeuser posted image  Smrt bližnjega je res boleča, vendar se lahko tolažiš s tem, da je šla na lepše, kjer ne bo več trpela.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.2.2009 10:31:13   
Čmrlika
nič grem pospravit malo pa en kup zlikat, pa pridem kaj mogoče vmes povedat...user posted image  pa spakirat še nas moram, ker gremo jutri zjutraj na morje user posted image , popoldne danes pa grem k prijateljici na kiblflajš mnjamsi, kak je to fajn ko prijatelji vejo, kaj obožuješ in se vedno spomnijo nate, ko majo kaj takega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.2.2009 10:32:12   
Čmrlika

glede na to, da je korenje trdo, po moje ne more odtrgat večjega kosa user posted image

se strinjam...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.2.2009 10:33:35   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

naše spanje super, spali od 22h- 7h, danes prvič ni jedel ponoč, ampak spil samo 120 ml čaja ob 2h..vmes sem sicer šla pripravit mleko, ampak je že zaspal nazaj.user posted image

Danes imava atija doma, tako da bomo rihtali kopalnico (sva kupila novo tuš kabino)..

estrella user posted image user posted image  sem ful vesela da ti gre hitro dol.

več kasneje če bo čas dopuščal.

Nova tuš kabinauser posted image user posted image user posted image  da vama bo še dolgo služila!!!

Nejc  tako delaj še naprejuser posted image , pa čaj lahko tudi preskočišuser posted image

se strinjam

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.2.2009 10:33:45   
jana81

Dobro jutro!

ojoj moje iskreno  sožalje ..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.2.2009 10:34:29   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

nič grem pospravit malo pa en kup zlikat, pa pridem kaj mogoče vmes povedat...user posted image  pa spakirat še nas moram, ker gremo jutri zjutraj na morje user posted image , popoldne danes pa grem k prijateljici na kiblflajš mnjamsi, kak je to fajn ko prijatelji vejo, kaj obožuješ in se vedno spomnijo nate, ko majo kaj takega.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
26.2.2009 10:39:21   
Srčekgirll
Kje pa ste vse?
Jst mam zdej cajt za čvek k Vid spi. Oh, ja, sam kaj k se bo kmal zbudu k spi že 1h. Upam, da bo še 30 min spaluser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.2.2009 10:47:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image user posted image user posted image

meso iz tunke/zaseke/zaske, ne vem kakšen izraz uporabljate

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?