|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
26.2.2009 21:56:28   
Srčekgirll
Kaj ste vse kidlne spat?user posted image
Nč, jst grem še mal pred TV, bom gledala CSI:Miamiuser posted image pol pa šla dvoja vrata naprej v ravno lego.

Lahko in MIRNO nočko vam vsem skupaj želim.
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.2.2009 22:06:55   
jana81
Prišel ati domov, se stuširal, prevzel Nejčka, medtem ko sem se tuširala še jst ,je mali že zaspal...ne vem al ga tk uspavajo njegove pesmi al kaj?

no jst pa tud pred tv, gledal na kraju zločina, pa dans mal pred v posteljo ne spet ob 1h zjutriuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.2.2009 22:47:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Še to sem vam pozabila povedati - naš Gal je prej prvič pil AMuser posted image user posted image user posted image . Do zdaj ga ni maral, danes pa ga je popil 60 mluser posted image .

s je treba ploskat ,ne? user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.2.2009 22:47:43   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tally

takole to zgleda user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kak lepo, user posted image mi pa z ninico v obliki rudolfa tak ajamo

O spanju pa sem jaz pbrez komentarja..mi smo spet na rokah, odkar ta lumpa vstaja v potlici, do onemoglosti, in se tolče v glavo ...bilokam...kako ji naj dopovem da mora ležatuser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.2.2009 22:47:45   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Kaj ste že dale user posted image vzglavnik? mislim tisti tanek, ko pridejo ponavadi v kompletu z oblogo okoli posteljice in dekico.
mi še ne, sam razmišljam kdaj je čas zanj.

midve ga mava že skraj tri mesece...smp porajtali da pri nama rada spi na njem..pa smo dali v času ko sta šla prva zbka ven ..in je super...se zabubi noter...user posted image

user posted image user posted image user posted image - Manci za zobeka----pa Varji za vseh pet user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.2.2009 22:50:15   
Čmrlika
Takole, sem se pri prijateljiici preveč kiblflajša najedla in moram it ležat...user posted image pa napol mam samo spakirano, ostalo zjutraj...mi se oziroma se nam ne da...user posted image

Lepo mi bodite, mi gremo zjutraj v Portorož ...in seveda vam ne bom težila do pondeljka. pa ne me preveč pogrešat.user posted image

Lahko nočko!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.2.2009 6:44:19   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

user posted image
Evo spanje: zadovoljivo user posted image

Zdej pa greva kej v želodčka dat pa kavico spituser posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.2.2009 7:26:07   
suzy85
SS tudi tebi in vsem ostalim
user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.2.2009 7:28:25   
tilči
Dobro jutro!

Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudouser posted image .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat.user posted image Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči?
Je pa potem zjutraj podaljšal do 7.user posted image

Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje

No,lakota se oglaša

Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.2.2009 7:30:01   
suzy85
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.2.2009 7:32:56   
suzy85
MAJ (Mya26)
VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.2.2009 7:38:21   
špelin@
Dobro jutro user posted image

O spanju skoraj več ne poročam, bom raje, ko se bo izboljšalo, zaenkrat ostajamo na močnem dretju in spanju po kratkih obrokcih user posted image

Včeraj smo imeli fajn aktiven dan, dopoldne sta bili punci na zimskih igrarijah, popoldne pa smo šli v MB v Akvarij - terarij, kjer se je tudi Gregi fajn zabaval. Se je tako smejal velikim ribam user posted image user posted image user posted image  Veliko piko smo komaj odlepili od terarija z varanom, ker je revež lezel k njej in praskal po šipi ter stegoval jeziček čez režico med stekli user posted image

Nekaj malega bom šla prebrat, kolikor bodo moji sitneži dopuščali... Gregcu je ponoči spet začelo nekaj piskat v pljučih, upam, da bo danes bolje. Ventolin je "prijel". Smrka pa itak spet že dobra 2 tedna skupaj, zato še vedno ni bil tretjič cepljen.

Kaj to berem? EDINAOS, KDAJ SI PA TI ZAMENJALA SLUŽBO??? Lepo, da se ti ne bo treba vozit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo

7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu

Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen.

Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, user posted image  za Gala in AM.

Čmrlika, lepo se imejte user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice me smo nazaj

P naju je napotila na endokrinološko ambulanto ker mali očitno rastejo mlečne žleze,zdej morva samo spremljat al se bo to ustavilo al bo še bolj rastlo,glede na to pridemo na vrsto za odvzem krvi in nadaljne preiskave.
HB da sva doma,itak v NM nimajo potrebnih epruvet za odvzem pri tako malih tko da bi brez veze not ležale.

Sem pa psihično mal na tleh tko da rabim kak dan da se sestavim.Upam samo da mala ne pokasira teh hormonskih pizd.arij ko jih imam jstuser posted image

Biti je mama je men tko težko,saj uživam ampak nonstop neke skrbi,pa to ni več normaln
user posted image

Bom kasneje če bo čas kej pokomentirala,grem razpakirat stvari.

Pestke za Laro!!! user posted image user posted image user posted image  Zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra ***, pozdravi se user posted image user posted image

barbaw, vidve z Majo tudi user posted image user posted image  Škoda, da vaju je zvilo user posted image user posted image

tally, srčkana fotka user posted image

sesil, kakšne so pa to suhe višnje?? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

moj otrok sedi pred ogledalom in meče/daje  kuli fantku v ogledalu..kok je smešen..user posted image

user posted image user posted image

Eh, ne bom uspela več brati...

Pozdravčki še za vse ostale user posted image  Pa user posted image  za vse zobke. In user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  za bolančke.

Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.2.2009 7:39:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

MAJ (Mya26)
user posted image

Tudi od mene čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.2.2009 7:41:32   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudouser posted image .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat.user posted image Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči?

Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje

No,lakota se oglaša

user posted image user posted image user posted image  za spanje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.2.2009 7:42:00   
tilči

MAJ (Mya26)
user posted image

se pridružujemo čestitkiuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.2.2009 7:43:21   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O spanju skoraj več ne poročam, bom raje, ko se bo izboljšalo, zaenkrat ostajamo na močnem dretju in spanju po kratkih obrokcih user posted image

Včeraj smo imeli fajn aktiven dan, dopoldne sta bili punci na zimskih igrarijah, popoldne pa smo šli v MB v Akvarij - terarij, kjer se je tudi Gregi fajn zabaval. Se je tako smejal velikim ribam user posted image user posted image user posted image  Veliko piko smo komaj odlepili od terarija z varanom, ker je revež lezel k njej in praskal po šipi ter stegoval jeziček čez režico med stekli user posted image
user posted image user posted image user posted image za lepo preživet dan

Nekaj malega bom šla prebrat, kolikor bodo moji sitneži dopuščali... Gregcu je ponoči spet začelo nekaj piskat v pljučih, upam, da bo danes bolje. Ventolin je "prijel". Smrka pa itak spet že dobra 2 tedna skupaj, zato še vedno ni bil tretjič cepljen.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.2.2009 7:44:11   
tilči

Dobro jutro!

No,lakota se oglaša

Ali je Eva danes kaj dalj spala,a se je spet zbudila ob 6.?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.2.2009 7:47:13   
suzy85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tako zanimiv dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gregijevo zdravje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.2.2009 7:47:56   
Anitka
Dobro jutro

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.2.2009 7:49:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

O spanju pa sem jaz pbrez komentarja..mi smo spet na rokah, odkar ta lumpa vstaja v potlici, do onemoglosti, in se tolče v glavo ...bilokam...kako ji naj dopovem da mora ležatuser posted image

user posted image user posted image Upam, da jo kmalu mine ta faza.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.2.2009 7:50:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Takole, sem se pri prijateljiici preveč kiblflajša najedla in moram it ležat...user posted image pa napol mam samo spakirano, ostalo zjutraj...mi se oziroma se nam ne da...user posted image

Lepo mi bodite, mi gremo zjutraj v Portorož ...in seveda vam ne bom težila do pondeljka. pa ne me preveč pogrešat.user posted image

Lahko nočko!

Uživajte na sončku. Sem vam kar malo favšuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.2.2009 7:51:22   
Anitka

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Ja to pa res. Sicer pa user posted image user posted image user posted image za spanje.

No,lakota se oglaša

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.2.2009 7:51:58   
Anitka

MAJ (Mya26)
user posted image

Tudi od naju z Galomuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.2.2009 7:52:29   
suzy85

Dobro jutro!

No,lakota se oglaša

Ali je Eva danes kaj dalj spala,a se je spet zbudila ob 6.?

bi še spala, pa jo je "grda" mamica zbudla 6.10! user posted image  bomo jutri dlje spali! user posted image

se ji je ful poznalo, da ni spala v vreči. kak se je mal zbudla, je že stala v kinderpetu. user posted image user posted image user posted image  pa ne vem, katera je zadnjič spraševala, če naši user posted image  tudi spijo na trebuščku s pokrčenimi nogicami - no, naša danes je! user posted image  v vreči pa verjetno ne more.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.2.2009 7:53:47   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kak fajn, da ste uživali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka, user posted image  za Gala in AM.

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?