špelin@
|
Dobro jutro O spanju skoraj več ne poročam, bom raje, ko se bo izboljšalo, zaenkrat ostajamo na močnem dretju in spanju po kratkih obrokcih Včeraj smo imeli fajn aktiven dan, dopoldne sta bili punci na zimskih igrarijah, popoldne pa smo šli v MB v Akvarij - terarij, kjer se je tudi Gregi fajn zabaval. Se je tako smejal velikim ribam Veliko piko smo komaj odlepili od terarija z varanom, ker je revež lezel k njej in praskal po šipi ter stegoval jeziček čez režico med stekli Nekaj malega bom šla prebrat, kolikor bodo moji sitneži dopuščali... Gregcu je ponoči spet začelo nekaj piskat v pljučih, upam, da bo danes bolje. Ventolin je "prijel". Smrka pa itak spet že dobra 2 tedna skupaj, zato še vedno ni bil tretjič cepljen. Kaj to berem? EDINAOS, KDAJ SI PA TI ZAMENJALA SLUŽBO??? Lepo, da se ti ne bo treba vozit IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo 7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen. Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijo Ojej, no Anitka, za Gala in AM. Čmrlika, lepo se imejte IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice me smo nazaj P naju je napotila na endokrinološko ambulanto ker mali očitno rastejo mlečne žleze,zdej morva samo spremljat al se bo to ustavilo al bo še bolj rastlo,glede na to pridemo na vrsto za odvzem krvi in nadaljne preiskave. HB da sva doma,itak v NM nimajo potrebnih epruvet za odvzem pri tako malih tko da bi brez veze not ležale. Sem pa psihično mal na tleh tko da rabim kak dan da se sestavim.Upam samo da mala ne pokasira teh hormonskih pizd.arij ko jih imam jst Biti je mama je men tko težko,saj uživam ampak nonstop neke skrbi,pa to ni več normaln Bom kasneje če bo čas kej pokomentirala,grem razpakirat stvari. Pestke za Laro!!! Zate pa Soncnica Sandra ***, pozdravi se barbaw, vidve z Majo tudi Škoda, da vaju je zvilo tally, srčkana fotka sesil, kakšne so pa to suhe višnje?? IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moj otrok sedi pred ogledalom in meče/daje kuli fantku v ogledalu..kok je smešen.. Eh, ne bom uspela več brati... Pozdravčki še za vse ostale Pa za vse zobke. In za bolančke.
|