Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:23:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila še kar,le ob 1.30 je imel globoke pogovore z dudo .Po eni uri debate,je le omagal.Sem ga pa vmes previla,ker sem mislila,da se je ukakal.Samo da sem ga odvila,se je tako prisrčno začel smejat. Kako boš potem hud na takega,pa tudi če je sredi noči? Je pa potem zjutraj podaljšal do 7. Danes moram pa malo pospraviti,pa kruh speči,da ga dam v skrinjo za v nedeljo,ker jutri ne bo časa,saj imamo resen namen iti na morje.Upam,da ne bo kaj vmes skočilo,saj Nejc tudi že težko čaka,da gre na morje No,lakota se oglaša za spanje, Filip je tud danes podaljšal do 7 kar me je zelo presenetilo glede na včeraj, ker je šel tolk kmalu spat Pri naši je tako, če gre prej spat, dalj spi in obratno kdo bi jih razumel men ponavadi Mark spi v vrtcu in od 20 zvečer spi ko top, med vikendom pa ga ne dajem pa zdrži tud do 22 brez vmestnega spanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:23:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dobro jutro! Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna. no pa gre malo na bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:25:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat. za spanje! sam tvoj se pa hitro odloči za dopust! ste se že odločli kam greste? Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom. si boste pa privoščili letos! greste v egipt uživat na plažo al boste šli tudi na razne oglede? jst bi šla letos v tunizijo, pa je strah zaradi eve
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:26:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša še spi Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnji / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh Šplein@: za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisa To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šit Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestke Alja in Andraž! Kako je z Asjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:28:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dobro jutro! Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna. veš kolk sem vesela zate! Maja!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:52:12
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro. Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji. Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančke špelin@, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke? Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka. Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 8:53:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro. Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji. Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančke špelin@, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke? Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka. Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisa da se čim prej pozdravite!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:04:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. Iskreno sožalje, draga hijenca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:05:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** drugače pa mene nekej matra, mal mam vročine, taka švoh sem, kosti me bolijo, .... aja pa pozabla sem povedat, da je Manci donc 4 zobek čisto prebil dlesen , sedaj pa čakamo zgornje dvojkice, ki so tik pod površjem za zobka zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:05:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dober večerrrr tudi jaz sem vam pozabila povedat, da ima Varja že pet zobkov Danes je končno dan brez vročine in upam, da bo tudi jutri tako. še ni domov, ta večja dva upam, da sta zaspala, Varja pa noče in se še igra (še kako minuto ali dve bo brez joka)....ali pa tudi ne, ker je že alarm za zobke in da nimate več vročine
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:05:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Še to sem vam pozabila povedati - naš Gal je prej prvič pil AM . Do zdaj ga ni maral, danes pa ga je popil 60 ml .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:05:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Prišel ati domov, se stuširal, prevzel Nejčka, medtem ko sem se tuširala še jst ,je mali že zaspal...ne vem al ga tk uspavajo njegove pesmi al kaj? no jst pa tud pred tv, gledal na kraju zločina, pa dans mal pred v posteljo ne spet ob 1h zjutri A si ti tako brez posluha, da ne more zaspat ko tebe posluša?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:05:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika O spanju pa sem jaz pbrez komentarja..mi smo spet na rokah, odkar ta lumpa vstaja v potlici, do onemoglosti, in se tolče v glavo ...bilokam...kako ji naj dopovem da mora ležat Naša se tudi vstaja ampak je toliko močna, da ne pade ampak trdno stoji. Jaz jo lepo položim nazaj in se vda. Če je treba vajo ponovim tudi 5x, kar pa je bilo do zdaj samo 2x.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:05:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro. Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji. Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančke špelin@, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke? Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka. Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisa Pri inhalacijah se ponavadi hitro pokaže učinek. Sploh nisem vedela, da obstajajo tablete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:06:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dobro jutro! Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:07:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro. Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji. Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančke špelin@, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke? Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka. Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisa Gregi ima inhalatorček - imava pa vpihe po potrebi, moram mu dati takrat, ko mu piska. Max. 3x dnevno po 2 vpiha. Prej mu že od decembra nisem rabila dajat inhalacij, upam, da je bilo tole izjemoma, da mu ne bo šlo "naprej". za Varjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:11:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro. Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji. Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančke špelin@, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke? Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka. Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisa Gregi ima inhalatorček - imava pa vpihe po potrebi, moram mu dati takrat, ko mu piska. Max. 3x dnevno po 2 vpiha. Prej mu že od decembra nisem rabila dajat inhalacij, upam, da je bilo tole izjemoma, da mu ne bo šlo "naprej". za Varjo. Zdaj bi se pa res lahko vse nehalo, ampak še vedno razsaja ful pljučnih virusov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:11:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dobro jutro! Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna. no pa gre malo na bolje 7x Meni bi se zmešalo že po 2x Samo, da gre na bolje. Se je poznalo pri straneh, da te ni bilo zvečer na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:11:51
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, jaz sem danes , včeraj zvečer sem zbolela, danes zjutraj pa oslovski kašelj, kihanje, vročine si se pa nisem zmerla. Spali smo fantastično, le ob 06.30 je bil jok zaradi lakote, pol pa naprej spanje do osmih . Zdaj spet sije sonček, pol pa ko bom hotla ven kidnit pa Gal da si pil mlekeca Maj vse naj naj za obmesečnico Suzy85 jaz sem spraševala zadnjič za spanje s pokrčenimi nogicami, kako jim je le tako udobno , Nia vedno zvečer tako zaspi Špelin@ za fajn izlet in za spanje Ne vem če še ni Nia zdaj od mene fasala, saj ji spet teče iz nosa. Kdaj bo že to k.. poletje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:13:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dobro jutro! Mi smo se končno naspali. Sicer se je zbudila vse skupaj 7x, a ni bilo hujšega. Samo čaj in duda. Sem videla, da ste malo bolj aktivne danes. Jaz moram še Maji zajtrk naštimat, potem pa bom lahko kaj več napisala. Zdaj se malecka lepo igra zraven mene in trenutno ni nič sitna. no pa gre malo na bolje 7x Meni bi se zmešalo že po 2x Samo, da gre na bolje. Se je poznalo pri straneh, da te ni bilo zvečer na RR Tudi jaz sem vesela, kadar spimo tako, kot je napisala barbaw. Magari se 10x zbudi, samo da zaleže sok in dudka in spi naprej. Žal že lep čas (spet!) ne vem več, kako to izgleda...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:16:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša še spi Tudi Andraž je danes ostal v svoji posteli/po predhodnji grožnji / in jaz sem se zbudila malo pred sedmo prvič. Juhhuhuhuh Šplein@: za izlet in upam, da Gregi ne razvije bronhitisa To, da smrka že dolgo časa je resno svarilo za ta šit Fajn pucat nos, mi pa bomo držali pestke Alja in Andraž! Kako je z Asjo? Asja je OK. Rana je zaceljana, ju3 ji snamem luster z glave, potem bomo pa videli kako naprej. Sedaj je na dijetnih briketih Sensitivity care, pa da vidimo, če bo z alergijo kaj bolje. Bom mogla pazit, da ne bo kaj drugega čopnila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:16:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo oz. še spimo kar dobro. Ob pol šestih se je zbudil in galamil ter ni mogel zaspati. Sem mu dala čaja in ga je 150 ml zeksal nato pa zaspal. Se morava iti danes slikat in nato na UE dat delat potni list. Joj se mi ne da danes tam laufat. za spanje! sam tvoj se pa hitro odloči za dopust! ste se že odločli kam greste? Ja mislim, da gremo vseeno v Egipt in sicer v Hurghado.. Smo imeli najprej planirano konec marca/začetek aprila, samo gremo konec aprila že v Dalmacijo in bi potem mojemu malo težje šlo skozi z dopustom. si boste pa privoščili letos! greste v egipt uživat na plažo al boste šli tudi na razne oglede? jst bi šla letos v tunizijo, pa je strah zaradi eve Zakaj pa? Mi smo bili pri 3m v Turčiji, z Andražom 2x na Djerbi pri 1,5 in 3,5leta in je čist normalno. S pravo mero pazlivosti seveda.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:18:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Moja babica je danes ponoči umrla, sedaj sma z Vidkom ravno prišla domov, ker sma se šla poslovit od Vidkove prababice. iskreno sožalje za babico drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:18:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Še to, danes sem ji dala HIPP3 in je Ni sipek, ampak se kar skupaj drži, grudi se, če ni precej vroča voda in še kovinski priokus ima To je prva in zadnja škatla in grem danes po HIPP2. Ni čudno, da je dobre 3 eu cenejši
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 9:19:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro. Estrella hvala, da si včeraj sporočila podatke o Varji. Malo sem prebrala, a dobro, da je špelin@ naredila tako fajn obnovo, da se podpišem pod vsemi dobrimi željami za vse bolančke špelin@, kaj mu daješ ti inhalacije ventolina ali imaš tabletke? Varja je dobila ventolin v obliki tablet, tako da mora zdaj dva dni po 3x na dan to konzumirat. Zaenkrat ni kakega hudega učinka. Močno držim pesti, da ne bo še Gregi fasl tega kur..vega bronhiolitisa Pri inhalacijah se ponavadi hitro pokaže učinek. Sploh nisem vedela, da obstajajo tablete. Pri Varji ni bilo nič učinka po inhalaciji. ne na urgenci in ne na infekcijski špelin@, no super, da mu inhalacija pomaga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
portal 24ur.commamamajčaKaj najpogosteje pogledate na spletnem portaluvreme (
27%)
politiko (
2%)
novice iz SLO (
25%)
črno kroniko (
13%)
trače (
10%)
ne obiskujem tega portala (
23%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!