crci06
|
Če omenjate pretirano hvaljenje, se pa moram oglasit. Vem, da se najdem tle not in tudi, da me druge najdete. Sestavljanke - včeraj sva ga ravno med hokejem gledla, kako je samsestavil neko leseno iz pikapolonice - 2 levčka, če katera pozna. Nisva dojela, da jo je res sam sestavil, 3x, edino zadnji 2 je "oba 3" zamenjal . In sem rekla, zakaj potem jaz čuvam eno, ki jo je dobi za RD, kao ful težko, mu jo dam, prvič videl, 20 koščkov in jo je koj sestavil (pazi to: zamenjal je zanji dve, očitno pobezlja, tako kot mami), midva ponosna. In sva isto brala: 3-5 let: 16/20/25/48 in si mislila "uau". Jutri mi bo to že čisto navadno. Pomoje je tudi Bubacka tako v afektu pisala. Pa naj bo ponosna, zakaj pa ne. Jaz imam v živo primer, ko mi ženska nalaga, da ko je naš shodil pri 10,5 čisto samostojno, da njena tudi že skoraj hodi (pri 9). Sej sem jo mislila tam pri 15m vprašat, kaj je zdaj iz tega, kdaj bo res shodila iz tiste opičje hoje z obema rokama pri mamici, ampak zakaj pa bi. In če že konkretno opravljam, nekatere poznate, druge ne, vem pa, da bere: tudi ta otrok že zelo dolgo "pozna abecedo". Ve, katera črka je narisana pri pesmici in poje pesmice z dvema kiticama itd. ni si pa upala pri 1,5 letu spustiti po nejčevem toboganu z 1 stopnjičko. In potem sem jaz mamici težila, da je čas, da ji kupi kakšno igračo, ker razen lončkov ni imela ničesar, niti flomastrov ona pa meni nazaj, da sem preveč aktivna, da se mulcu vsiljujem, da ne bo samostojen, da mu dajam čisto pretežke izzive (kot npr. tisti tobogan, ki bi ga vsi decembrčki zmogli ). Pač, različni smo si. Evo, sem se razpisala, ker se mi je zdelo, da pričajujete moj komentar Zdaj grem pa do konca prebrat, če redko prideš, se nabere Drugače mi je pa RR malo dol padel. Zdajle se mi je nekajkrat zgodilo, da sem srečala res meni antipatične ljudi, npr. zelo mlado mamico s tremi otroki, ko bi se najraje stran obrnila, da niti "dan" ne rečem, potem si pa mislim, bogve, če mi ona kje tle nasvete ne deli, jaz pa slepo zaupam. In ker sem mnogo bolj ekstravertirana od večine, mi je hitro jasno, da ko me mlade mamice vprašajo, katerega januarja ima N RD, da me bojo tle poiskale, men se pa pač tega ne da. In sem razmišljala, da bi nick menjala, samo potem jim samo priznam premoč: jaz se bom takoj zagovorila, ker pač mi laganje ni v krvi, pa vas moram skenslat, drugega pa itak ne bere skoraj nikol... No, tolk, če me je katera pogrešala. Zdaj grem pa mal počivat, ker sva: PAZI TO bila na sprehodu na hribu, za kar jaz porabim švoh 1,5 ure normalne hoje (pred 60 min je ne pretečem), N je pa celo pot sam hodil. Trajalo je res 2x tolk, amapk tega razen tistih, ki ste se mi pofočkale že pred pol leta, ko je že N hodil gor.... sej se mi ne da, sem se mislila malo norca delat... grem še pogledat, kakšne slike so ratale od moje najlepše maškarce
|