tintara
|
Saj vem, da je brez veze. PA se niti nisem jezila, sam da bi takole spustila mimo in ne pokomentirala, to mi pa moja duša tudi ne da. Ne vem, jaz probavam ostati v mejah realnega oz resničnega. Lahko se mi očita npr. brezpleničarstvo, ki sem ga omenila da je bil v juljiu. Res je bil, ampak čisto konec julija. PA je julij dolg mesec. Potem vem da včasih rečem, da je zgodnja v vstajanju. Je res, ampak je zdaj tudi nehala pred peto vstajat in je danes še ob 6h nisem mogla zbudit. PA sem samo takrat pokomentirala, da vstaja pred peto, potem pa nisem nazaj vzela. SAj to je tudi ene vrste nabijanje, sam meni se vseeno zdi razlika. Ne vem, jaz imam vas kot prijateljice in tako tudi pišem - po resnici. Pomoje tudi ni cilj nasega druzenja, da samo hvalimo. Seveda se vsaka pohvali s svojim in normalno je, da je vsaki njen najljubsi in najboljsi v vsem. Hvala bogu, ampak nocem pa, da bi se kakšna zaradi pisanja drugega počutila manj vredno. Tega nočem zase, ne za kako drugo. Eden pač rad sestavlja, eden pa bo ze drugo leto sam kolesaril... Sto otrok, sto dejavnosti, sto prvakov. Sicer je pa fino, če ti kdo prisluhne, predvsem ko so kakšne težave. Ali pša zdaj, ko je NAja rodila predčasno, a ni fino, k vse mislimo nanjo in Niko in jima res vse zelimo najboljše. Meni je poanta vsega tega ravno to. Uf, no zdaj sem se še jaz zgubila v vsem tem. Bolje da neham. Poročilo: Gasper je bil lusten gusar, NAdja je pa kostum zajcka nosila v vrecki v roki. Pa dvomim da bo jutri drugace - morda v vrtcu. Jutri gremo na rajanje, upam da bo zneslo, ker je ze ob 4h. Ste se nasladkale s krofi? IMejte se lepo, upam, da nisem kake zamorila. Se opravičujem, če sem. Lp, T
|