|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
23.2.2009 7:39:32   
essa411
tintara_brez veze se jezit...itak vsi radi hvalimo svoje otroke in v tem mimogrede (ornk) pretiravamo...nikol ne bo noben vedel al je res al ne kar tukaj pišemo...Naš pa ni ne brez plenic, niti sestavljank ne mara in še marsikej druzga,...pa kaj?!

Punce dajte kakšne slikce od vaših maškarc gor! Lan je bil z mal protestiranja glede nošenja kapice levček...slikce naložim malček kasneje...

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.2.2009 7:46:29   
essa411
sem dala slikce gor, se vidijo??

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.2.2009 8:05:18   
emaa
Essa slike se vidijo.
Tintara nič bat jaz tud ne maram pretiravanja. Naša dva ne znata ne štet, ne črk, ne barv, ne nič talega, sestavljanke ju ne zanimajo, prog od vlaka sestavljat ja, drugo ne. Mogoče vstavljanje kao sestavljanke, ko moraš živali, sadje vstavljat. brez plenic še nista, bosta pa zgleda kmalu, vsak dan doma sta brez, ker tako hočeta. Govorita tudi še ne veliko, če hočeta znata, prostovoljno pa povesta kar je nujno. Slike od maškarc, ko jih dam dol s fotoaparata, namazana nista bila, se nista pustila.
Aja da povem, David ne rabi več kontrol v Ljubljani, jupi.

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
23.2.2009 8:15:35   
tintara
Saj vem, da je brez veze. PA se niti nisem jezila, sam da bi takole spustila mimo in ne pokomentirala, to mi pa moja duša tudi ne da. Ne vem, jaz probavam ostati v mejah realnega oz resničnega. Lahko se mi očita npr. brezpleničarstvo, ki sem ga omenila da je bil v juljiu. Res je bil, ampak čisto konec julija. PA je julij dolg mesec. Potem vem da včasih rečem, da je zgodnja v vstajanju. Je res, ampak je zdaj tudi nehala pred peto vstajat in je danes še ob 6h nisem mogla zbudit. PA sem samo takrat pokomentirala, da vstaja pred peto, potem pa nisem nazaj vzela. SAj to je tudi ene vrste nabijanje, sam meni se vseeno zdi razlika.
Ne vem, jaz imam vas kot prijateljice in tako tudi pišem - po resnici.
Pomoje tudi ni cilj nasega druzenja, da samo hvalimo. Seveda se vsaka pohvali s svojim in normalno je, da je vsaki njen najljubsi in najboljsi v vsem. Hvala bogu, ampak nocem pa, da bi se kakšna zaradi pisanja drugega počutila manj vredno. Tega nočem zase, ne za kako drugo. Eden pač rad sestavlja, eden pa bo ze drugo leto sam kolesaril... Sto otrok, sto dejavnosti, sto prvakov.
Sicer je pa fino, če ti kdo prisluhne, predvsem ko so kakšne težave. Ali pša zdaj, ko je NAja rodila predčasno, a ni fino, k vse mislimo nanjo in Niko in jima res vse zelimo najboljše.
Meni je poanta vsega tega ravno to.

Uf, no zdaj sem se še jaz zgubila v vsem tem.
Bolje da neham.

Poročilo: Gasper je bil lusten gusar, NAdja je pa kostum zajcka nosila v vrecki v roki. Pa dvomim da bo jutri drugace - morda v vrtcu. Jutri gremo na rajanje, upam da bo zneslo, ker je ze ob 4h.

Ste se nasladkale s krofi?

IMejte se lepo, upam, da nisem kake zamorila. Se opravičujem, če sem.

Lp, T

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
23.2.2009 8:16:42   
tintara
Jupi, bravo za Davida!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
23.2.2009 8:19:51   
emaa
Tintara vi ste začeli vstajati ob normalni uri, mi pa ne vstajamo več ob normalnih urah. Ko sta začela z varstvom, je David vedno bolj zgodaj vstajal. Že kake tri mesece je standard med 5 in 6 zjutraj, danes ob 5:15, pa včeraj čez dan sploh spala nista. Jaz sem zlomljena, včeraj pa ob 5:30, v soboto 5:40, jaz ne morem več.
Hvala tintara

< Sporočilo je popravil emaa -- 23.2.2009 8:20:53 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.2.2009 8:38:06   
Shorty_
ja tudi mene je abeceda in branje malo zmotila, ampak vsak po svoje.
Naša pa recimo sestavljank ne mara sploh, edino une ko iz dveh kosov sestaviš živalsko družinico, pa gor na škatli tud piše od 3 naprej :)
Drugače pa šteje nekje do 5 če ji rata, drugače pa je ena tri pet devetuser posted image
barve tudi pozna ampak sigurno samo rumeno in rdečo včasih še modro, včasih so pa vse jumeneuser posted image

No mal sem se pohvalila, mislim pa da sem vam pozabila povedat da ne hoimo več na kontrole težeuser posted image imamo 10200g. ampak sem veliko bolj srečna za Davida, sonček mali tako nas je skrbelo zate, zdaj si pa že pravi korenjak, res Emaa ta novica mi je klar polepšala dan. Superuser posted image

No malo kasneje bom pa preverila kaj kej počneta naši zlati punčki Najaa in Nika

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.2.2009 8:39:34   
Shorty_
Barbk spet sem pozabila Najaa naroča da počivaj in pazi naseuser posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.2.2009 8:51:03   
tintara
Hi, hi, se vsaj nekaj dogaja. Smo kar naprej na prvi strani.
Ema: vem kako je hudo, ko bi še spal, otrok ti pa oči odpira. No, upam, da bo kmalu bolje.
Shortyin ostale: tisto s štetjem do 10 je bilo mišljeno zgolj kot odgovor na abecedo. Vceraj sem jo res slišala, ko je pravilno nadaljevala od 6 do 10, sem kar mal pisam gledala. Sicer gre nekak do 5, pa še to večkrat kaj spusti kot ne. Ima pa tole stetje zagotov vezo z mojo nepotrpežljivostjo, ker dostikrat, ko nočeta iz banje, se obuti.... jima stejem do 5, potem pa naredim sama, kar je kazen za znoret (za NAdjo, k hoce vse sama). IN ker to slisi večkrat na dan, si zapomni.

Barve: pri nas jih obvlada ja, sam kaj ko nikoli ne zadene prave. DAnes bom oblekla tist pulover. KAterega tsitega: unega zelenega, modrega..., v resnici je npr. rdeč. Čist kontra v glavenm. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.2.2009 8:59:12   
essa411
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Ne vem, jaz imam vas kot prijateljice in tako tudi pišem - po resnici.
Pomoje tudi ni cilj nasega druzenja, da samo hvalimo. Seveda se vsaka pohvali s svojim in normalno je, da je vsaki njen najljubsi in najboljsi v vsem. Hvala bogu, ampak nocem pa, da bi se kakšna zaradi pisanja drugega počutila manj vredno. Tega nočem zase, ne za kako drugo. Eden pač rad sestavlja, eden pa bo ze drugo leto sam kolesaril... Sto otrok, sto dejavnosti, sto prvakov.
Sicer je pa fino, če ti kdo prisluhne, predvsem ko so kakšne težave. Ali pša zdaj, ko je NAja rodila predčasno, a ni fino, k vse mislimo nanjo in Niko in jima res vse zelimo najboljše.
Meni je poanta vsega tega ravno to.

Dobro napisano, se absolutno strinjam. tintara_hb da poveš svoje mnenje in še daleč od tega, da bi koga spravljala v slabo voljo, vsaj mene ne user posted image .  Tisto sem pač prebrala, se nasmejala in gremo dalje... Sploh pa, meni sploh ni, da bi tukaj gor pisala kaj kar ni res!

jupiiii David!!!! ema_jaz sem po parih nočeh vstajanje čist fuč, kaj šele, da bi to trajalo...boga...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.2.2009 9:33:51   
Shorty_
Hojla!

Najaa in Nika sta imeli včeraj poseben obisk, Nodija (Tija)user posted image Drugače sta pa dobro, zdej pa samo še močno držimo pestke da bosta kmalu šli domovuser posted image
Napovedi so lepeuser posted image (to vam nisem jz povedalauser posted image user posted image ).

Joj kok sem spet vesela za njiju, ko bom tole malo Niko dobila v roke jo bom čist prelubčkala štručko malouser posted image

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.2.2009 9:33:54   
tatam
user posted image user posted image za Davida!!! Jaz imam s Tosjo kontrolo marca (alergije in imunski defekt) pa tudi upam,da bo kaj bolje-zadnji izvidi so bli porazniuser posted image

Ja odkar sem v službi vas ponavadi samo berem,saj mi kronično primanjkuje časa user posted image Par ur bi dokupla za vsak dan,prosimuser posted image ! Tamala sta full rada v vrtcu,zaenkrat hodita že tri tedne in sta še kar zdrava (že trkam!!)...Tak da bom kar ostala za poln čas v službi.Edino poleti,ko so počitnice bom najverjetneje šla za štiri ure delat!Bomo še vidli kak bo! Sem pa ponavadi tak crkjena zvečer,da se samo še zvrnem v posteljo!
Zaenkrat še edino za nočne ne vem kaj bi!Če jih delam sem več doma,ker drugače sem v službi šest dni po sedem ur,seveda nedelje in praznike tudi user posted image

Pa še naš "raport":barve ponavadi prav povesta,štejeta vedno drugače user posted image , sestavljanke so dobre za razsipat,sestavljata le železniško progo in cesto,drugače so ta glavni avtiuser posted image V besedilu znata pokazat črko A.Brez plenic pa še en čas ne bostauser posted image Sedet gresta na kahlico,občasno jo malo namočita in to je touser posted image Zna pa Anej ful lepo povedat R user posted image user posted image
Pa kaj!Tjaša je bla suha pri letu in pol,govorila je pri enem letu....Aljoša je bil suh pri dveh letih,govorit začel pri treh letih user posted image ,brat in pisat pa je začel pri štirih in to sam se je naučil oz.pri sestriciuser posted image Tak da jaz se sploh ne sekiram!!!!!!Vsak otrok je zgodba zase in jaz jih sploh ne primerjam med seboj!Pa me niti ne moti,če katera napiše kaj vse že znajo,pa čeprav sta naša še daleč od tega!! No,seveda brez pretiravanja--tista abeceda meni tudi ne štima najbolj user posted image

< Sporočilo je popravil tatam -- 23.2.2009 9:34:15 >

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.2.2009 9:38:06   
Shorty_
moram povedat da sem najbolj vesela ko se pohvalijo naši nedonošenčki Kaja, David, Luka in Matic user posted image vsak njihov napredek me napolni s pozitivno energijo, pa seveda naša Nosečka Ally (je še kaka?) in pa naši otroci Julija, Katarina, Jakob, Žana, Nika, upam da nisem koga spustilauser posted image
danes sem čist razneženauser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.2.2009 9:40:42   
tatam
Joj,moram vam še nekaj povedat!Včeraj smo bli na bazenu. Kaj jim daste ponavadi gor ko se greste kopat??Nam je zmanjkalo plavalnih pleničk in smo šli s kopalkami! Tosji je uspelo se dvakrat pokakat v vodi user posted image Jaz tak opazim,kdaj kaka-ma probleme z odvajanjem-pa sem hitro letela z njim pod tuš...Tam pa se je drl,kot da bi ga iz kože jemala,sta prišla dva reševalca gledat kaj delam z otrokom user posted image Mislim,da smo zaenkrat zaključli kopalno sezono user posted image
Zadnjič pa v trgovini hodita onidva,pa Tosja zgrabi škatlo z jajci in so že letela jajca po zraku user posted image Groza!Plačat jih pa nismo rabliuser posted image
Problem je v tem,ker sta zaenkrat v fazi JAZ SAM in ju sploh ne obvladam,ker hočeta vse po svoje naredit,po svoje it...Zato sem trenutno najraje doma!!!

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.2.2009 9:53:57   
emaa
Shorty nedonošeni so še Tosja in Anej a ne tatam.
Tatam za na bazen imam plavalne kopalke, ki drekec zadržijo, plenice sem imela en sam paket, ker sta jih prehitro prerasla. Sem pa jaz tudi že pospravljala ob bazenu, ko smo kopalke dol vlekli, pa pol hitro pod tuš leteli, ker ej bil kdo pokakan. V trgovini zaenkrat ni problemov, sta kar pridna, problem je edino doma, ko pomagata pospravljat, pa potem nočeta dat iz rok.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.2.2009 10:09:49   
Shorty_
Tosja in Anej se opravičujem ker sem vaju spustilauser posted image  Seveda sem pa vesela novičk od vseh decembrčkov, Pa tud tistih oktobrčkov, novembrčkov in januarčkov ki z nam pridno čvekajo

zdej grem pa zajtrk pojest

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.2.2009 10:17:37   
emaa
shorty saj itak ni sile, to je isto ko naštevaš punce, pa seveda kakšno spustiš.user posted image  

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.2.2009 10:35:34   
Vilma
Tintara si pa burno odreagirala.
Jaz pa verjamem Stelli.

Poznam tri otroke, ki so tudi pri dobrih dveh letih poznali vse črke abecede.
En od njih je pravi mali genij. Pri dveh in pol je znal brati, pri treh tekoče, pri treh in pol je knjige bral narobe obrnjene. Ker mu je bilo dolgčas brati knjige s prave strani. Znal pa je prebrati vse besede! Tudi otorinolaringolog, če si hotel!

Je pa res, da en od teh treh otrok pozna abecedo izključno zato, ker se je staršem fino zdelo, da njihov pa to že zna! Mali se ni kaj dosti zanimal za črke, ampak ata je tolk časa vztrajal povej, povej, da je na koncu povedal. Tako da... Vsaka zgodba ima lahko dve plati. Jaz o Stellini ne bi sodila.
Lahko  pa tudi ti začneš Nadjo učit črke, sem prepričana, da jih bo osvojila v mesecu dni. Sploh če je nadarjena.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.2.2009 11:09:18   
tintara
Morda sem res burno odreagirala, ampak prepričate me še vedno ne. Ko mi dokažete nasprotno, vzamem besede nazaj in zaradi mene širim zgodbo naprej.
Ne, črk je ne mislim učiti. Če se jih bo sama, naj se jih, če ne bo tako ali tako kmalu v šoli in se jih bo naučila takrat. Meni je to čisto mimo. O nadarjenosti otrok  pa ne bi.
Drugo in več rojenci (ali kako se to reče) imajo itak tako ogromno prednost, da s ejih ne da priemrjati s prvo rojenci. Vsaj po mojih izkusnjah. Pa vprašanje kateri je v resnici bolj nadarjen.

Nič. bom kar zaključila  stem, ker na koncu bo itak spet izpadlo ven nekaj, kar v resnici nisem hotela reči. Npr. odreagirala sem točno na eno samo zadevo -  branje.  Sicer tudi mene ne moti pisanje o tem kaj kdo zna. Naši barve pač ne grejo, jaz se ji pa nazaj tudi sam nasmejem in je niti ne popravljam. 
Mah, saj mi je zal, da sem sploh kaj rekla, sam mislim pa še vedno isto (dokler mi ne dokažejo nasprotno pač).

Nič, to je o tej temi od mene vse. Vsaj upam. T

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.2.2009 11:23:34   
Shorty_
tintara ne sekiraj se jz sem tudi enakega mnenja pa ko bom videla vrjamemuser posted image

Punce lepo se imejte jz pa šibam na šiht čeprav se mi ne dauser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.2.2009 11:36:41   
tatam
Ja,naša fanta sta tudi nedonošena,za malo je šlo user posted image
Glede nadarjenosti je pa kot sem že rekla,vsak zgodba zase.En za eno,drugi za drugo in ni za primerjat za med sabo.Se mi zdi,da delaš krivico otroku,če ga primerjaš z drugimi user posted image Je pa pač tak,da eni starši to obešajo na veliki zvon,zraven še malo dodajo,drugi pa smo raje tiho user posted image
Nisem še nikomur razlagala tega,pa naj bouser posted image Naš Aljoša je pravi mali genij.Zapomni si vse,kar prebere,bere same enciklopedije...Pri matematiki premaga še starejše od sebe...Trenutno je na enem matematičnem tekmovanju prvi v Sloveniji pri svojih letih....Ampak kot že rečeno tega ne govorim nikomur razen družini!Sedaj je to prvič,da sem ga javno pohvalila!user posted image user posted image
Rada pa slišim,ko drugi ugotovijo to in ga meni pohvalijo!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.2.2009 11:47:15   
Shorty_
em še nikomur razlagala tega,pa naj bouser posted image Naš Aljoša je pravi mali genij.Zapomni si vse,kar prebere,bere same enciklopedije...Pri matematiki premaga še starejše od sebe...Trenutno je na enem matematičnem tekmovanju prvi v Sloveniji pri svojih letih....Ampak kot že rečeno tega ne govorim nikomur razen družini!Sedaj je to prvič,da sem ga javno pohvalila!user posted image user posted image

tatam zdej bom pša huda take stvari moraš pohvalituser posted image vse čestitke Aljošiuser posted image user posted image res, ker zame je matematika zakletauser posted image naj jo ima tako rad skozi vsa leta šolanjauser posted image

zdej pa res šibam delat ker se mi že mudiuser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.2.2009 11:57:43   
Barbk
Madonca, če ne drugega je Bubacka poskrbela, da smo čist pod vrhom. user posted image  Bom iskrena in povedala, da so men tud včeraj zvečer oke ven padle ko sem brala post. user posted image  Sem najprej rekla, da tole pa je "nabijanje". Čez kakih 5 minut ohlajanja, pa da imamo med decembrčki očitno genija. Kaj pa vem a verjamem al ne. je pa eno res, da Stelica sigurno ni nič kriva, če to obvlada ali pa ne, pač pa mami, ki se je mogoče malce nerodno lotila pohvale svoje hčerkice. V glavnem babuške zame je vsak posebej en tak mali genij. Pač nekdo zna to, nekdo nekaj drugega....Vsaj je bitjece zase in vsak ima svoje želje. In če otroka nekaj zanima to sigurno hitreje zna. Recimo naša Manca obvlada komandiranje. user posted image  Pomoje bo direktorca ko bo velika. user posted image  Šteje kot se ji zazdi-včasih začne s tri, včasih z eno in malo desno in levo pa pride do deset.user posted image  Govori za moje pojme (za nekoga pač ne) zelo veliko in se včasih pogovarja kot odrasel. user posted image  Suhi še zmeraj nismo, zob si ne mara umivat....In še in še in še....Je pa moja zlata princeska. No toliko na tole temo.

Aja maškare nismo bili in pomoje letos tudi ne bomo bili. Bo pa drugo leto.
Shorty hvala za Najina navodila. Povej ji, da jo imam rada ko takole skrbi zame. Naj prideta z Nikico čimprej domov. Zdaj bom spet mal tečna, sam jaz bi pa kako slikco male Nikice.
Aja pa bravo za finito s kontrolami teže. user posted image
In superca za Davida. user posted image

Pridne bodite vse, in vse vas imam radaaaaaaa. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.2.2009 13:13:35   
Vilma
Tintara jaz pač ne bom iskala dokazov okrog, da bi te prepričala.
Pač ne verjameš. Mogoče kdaj naletiš na otroka, ki pozna abecedo. In morda tudi bere pri dobrih dveh letih. Ali pa tudi ne, saj je vseeno.
Stella je napisala,da pozna črke in poskuša brati. Poudarek je na poskuša. In ne, da bere. To je ogromna razlika. Lahko da je do zdaj prebrala samo mama, ati? Pa kaj, to je že poskušanje, a ni?
In zakaj jaz vse to pišem? user posted image  No jaz se najdem v tem tvojem delu:
Seveda se vsaka pohvali s svojim in normalno je, da je vsaki njen najljubsi in najboljsi v vsem. Hvala bogu, ampak nocem pa, da bi se kakšna zaradi pisanja drugega počutila manj vredno. Tega nočem zase, ne za kako drugo.
Ti nočeš, da bi se kakšna (ali pa ti), počutila manj vredno. Jaz pa nočem, da bi se Stella počutila slabo samo zato, ker ji ne verjamete, ker se je pohvalila z znanjem svojega otroka. Sem se vedno borila za posameznika, nikoli za večino.
Ne vem, mogoče je moj problem v tem, ker ljudem na splošno verjamem. Sploh tukaj vam, pa saj si pišemo že več kot dve leti?! In ja, tudi meni duša ne da, da ne bi pokomentirala tvojega pisanja. user posted image  In mene nisi zamorila s tem, daleč od tega. Se mi zdi pa fajn, da se o tem piše. Na tvoj in moj način. user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.2.2009 15:37:34   
frufru
user posted image user posted image Ja kaj pa mate to za eno debato. Vse se da, samo od malarja je odvisno. Tko kot pri hoji. Eni otroci hodijo že ko naredijo prvi opotekajoči se korak, eni ko naredijo 10 korakov, naš je shodil 24.2. ko se je vstal in hodil in tekel brez opotekanja in padanja,... Kaka in lula še vedno v plenico, zjutraj sede na nastavek in zvečer v WC. Stoji na školjki in lulauser posted image Mami je seveda vesela vsakega sralnega poskusa v školjko, ampak to še ni razumsko. Bo ko bo.   
"Šteje" do 6 po sistemu  1 tri pet, zdaj , pozna črko B, L in O s tem da je to katerakoli črka ki jo vidi, knjigo "bere" tako, da jo ma obrnjeno narobe in žlobudra zgodbico in se s slikami v knjigi pogovarja. Od petka dalje reže s škarjami. Po pomoti. Jih je uspel vzgojiteljici v vrtcu vzet jo je gledal in probal, ter se s tem motil več kot 1 uro. Isto je ponovil doma z otroškimi škarjami. No ja vsak otrok je za svojo mamo genij.

Tatam mi mamo še vedno plavalne pleničke za enkratno uporabo. In so še vedno zakon. Iz DM največja številka v trgovini ga mamo pa v nakupovalnem vozičku in nam pomaga s polic v voziček dajat, oziroma iz vozička na tekoči trak. Jajc mu pa jaz ne dam v roko, pa če se na trepalnice postavi in nas vsi v trgovini grdo gledajo ko se dere. Smo mel 2x cirkus, pol pa mir.

< Sporočilo je popravil frufru -- 23.2.2009 15:42:46 >

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?