|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
26.2.2009 21:01:04   
Shorty_
Bubacka ja mogoče smo res preburno reagirale in upam da nisi užaljena, vsaka najbolje ve za kaj je njen otrok talentiran in vsak ima svoj pogled na vzgojo.
Je pa res mala razlika ali otrok prepozna črke svojega imena, ali pa celo abecedo, no čestitke vsem naši črke še niso zanimiveuser posted image

Nič danes sem res kar malo utrujena (psihično) grem se še malo k možeku stisnit in pančkat.

Rada vas imam, papa

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
26.2.2009 22:22:44   
tintara
Dober večer babuške!
Sploh ne vem kje začeti in kako napisati vse, kar se mi mota po glavi. Zagotovo bo danes dolgo in verjetno zmedeno. Pripravite se.

NAjbrž mora biti prvo namnjeno tebi, Bubacka: glede na to, kar si napisala, torej, da si na steno napisala crke in narisala zraven, ti v bistvu cisto verjamem, da Stella pozna crke. Ko sem ti napisala, da ti ne verjamem, nisem tudi slucajno pomislila, da bi se kdo lotil ucenja crk otroka pri dveh letih. Nisem pa verjela, da bi lahko znala crke kar tako, iz branja pravljice, cisto samoiniciativno. Vilma, v bistvu verjamem, da obstajajo genialci, ki poznajo crke pri dveh in berejo knjigo pri treh, ampak takih je res malo, ki bi stvari res delali samoiniciativno in ocitno me pri Stelli obcutek ni varal. Zame je to ucenje in je prezgodaj (tako kot za stevilke in se marsikaj drugega).
Tako da Bubacka, se opravicujem za mojo reakcijo, ti verjamem, se pa ne strinjam s teboj, kar pa tudi slučajno ni vazno - vsak vzgaja otroke po svoje. Tudi jaz ne delam vsega pravilno in to tudi vem, skušam že, se pa načeloma ne oziram preveč na mnenje drugih.

Naprej, pa ista tema. Ne morem je zaključiti s pobegom, kljub temu, da sem rekla, da ne bom več pisala na to temo. Sem čakala par dni, a se zadeve niso umirile, tako da si štejem v dolžnost, da še kaj razčistimo. Poleg tega mi stvar še tri dni kasneje ne da miru.
1) Mislim, da ni treba, da so sedaj vse krive za nestrpnost. Zadevo sem zakuhala jaz in burna reakcija je bila moja. Ni problema, lahko to rečete tudi na glas, ne nekaj na splošno o preburni reakciji (potem se vse počutijo krive).

2)Nikoli nisem imela občutka, da bi se kdorkoli preveč hvalil. Saj je fino, da se pove, kaj kdo zna. Ne vem, ko premišljujem nazaj, se mi včasih zdi, da sem tudi jaz v istem košu (tistih, ki hvalijo), včasih pa, da ne. Ne vem, nimam občutka zase, vem pa, da do zdaj za nobeno nisem imela občutka, da bi se samo hvalila. Razen omenjeni primer. Razlog je verjetno tudi v tem, da jaz (vmes me ni bilo vsaj eno leto) Bubacke ne poznam (do tistega maila sem jo brala samo enkrat), in ne vem, kako pise drugace. Tisti mail pa je nekoliko bolj hvalisavo navdahnjen, vsaj meni se tako zdi. Ok, vem, da je vse skupaj zraslo iz predsodka, da je ne poznam in se enega, ki pa vam ga ne izdam. To sicer ni opravičilo, hočem pa vseeno povedati svoje razloge.

3)Vse razumemo (vsaj glede na vaše pisanje) da je nekaj igra, nekaj pa učenje. Logično, da otroci poberejo določene stvari kar sami in to precej več, kot si mislimo vnaprej. Več ko gre prek igre, boljše je. Vendar odločno nasprotujem kakršnemukoli forsiranju, in prehitevanju na našo željo (tudi če bi na steno napisali samo Ata, mama, otrokovo ime in mu ga zavesto kazali in poimenovali črke. Seveda gre za drugo pesem, ko je na steni pač napisano in otrok sam vpraša, katera črka je to. Ampak mislim, da tega sedaj še ni, so še premali. KAr dolgo otroci mislijo, da beremo slike, kar opazujte jih. Kam vam kažejo, da preberete (sliko ali črke?, se kadj zgodi, da zahteva, da preberete stran, kjer ni niti ene črke?) Pri nas se in vem, da je to normalen razvoj - sem enkrat prebrala to finto, sam sem pozabila do kdaj to velja - počasi se bo zaključilo, če se prav spominm. Morda se je že.

4)In povem vam še tole. Za vsaj nekaj časa se poslavljam od vas. En razlog je tole, pa ni v vas ali v vašem pisanju, temveč v dejstvu, da se ne morem sprijazniti sama  s seboj. Da nekomu nisem verjela, da sem nekoga negativno izpostavila... To ni v moji naravi. Da ne bo pomote, mislim še vedno enako (razen tega, da vrejamem, da zna črke), ampak lahko bi stvar zadržala zase. Drug razlog se je pa v meni kuhal že nekaj časa in sicer: ni mi všeč, če sem nekako obsedena z neko stvarjo. Če RR preberem 3x tedensko je OK, če ga vsak dan (včasih še večkrat) mi ni več všeč. In tole bo zdaj, upam, idealna prilika za odvadit. Sem čudna? Verjetno, pa kaj, taka sem.

Zagotovo vas bom nekaj časa še v ilegali spremljala. Dokler ne pride Naja domov, zagotovo. Lepo, lepo jo pozdravite, mislim nanjo. Barbk, želim ti veliko sreče pri dvojni nosečnosti (če ne prej, bom tudi takrat prišla naokoli kaj poizvedet). Še katera? Ally, tudi tebi želim veliko sreče. In še kakšni...

Takole, lepo se imejte in ne bodite presenečene, če kdaj kateri kak ZS pošljem, če ne drugače s kako  fino informacijo o moji nosečnosti (sem le obljubila). Ampak na to bo treba še počakat.
Ali pa tudi, če ne bom zdržala in se že v ponedeljek oglasila kar pri vas.

Rada vas imam, pa vseeno. Adijo.

Zdaj pa CTRL+C, ane?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
27.2.2009 8:38:08   
Shorty_
Tintara se strinjam da je zavsojenost z RR hudič jauser posted image
No v ponedeljek kar lepo pridi k nam malo počvekat, včasih rabimo tudi kako malo bolj burno razpravo, ljudje smo si različni in ne moremo se strinjat v vsaki stvari 100% vsak pa naj sam razmisli kako bo sprejel določeno kritiko. Vse smo babuške in mislim da je ni skupnosti kjer se nikoli ne krešejo mnenja, le da me tega nismo bile vajene ali pa smo bile raje tiho in si mislile svoje..mislim da je bolje da se kaka stvar pove-napiše se malo podebatira in gremo naprej.

No jaz sem pa spet sama, pijem kavico in mal gledam razpise, essa še 1x hvala tiuser posted image user posted image

Zdejle grem pa  cunje zlikat ker me možek pelje v nedeljo na izlet na morje, jutri imamm  pa delovno sobotouser posted image tko da sem že vse oprala včeraj, danes je sam še posteljnina na vrstiuser posted image

No vas pridem še pogledat...

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
27.2.2009 10:12:09   
emaa
Boga delovna sobota, ti nič ne privoščim. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
27.2.2009 18:43:45   
Barbk
Jah delovna sobota....user posted image  Shorty tudi jaz ti nisem nič fouš.
Tintara sem mislila te dni nate, še posebej ko se nisi nič javila. Ok 2 dni, da se malo odvadiš od RR, pol pa prosim spet kaj napiši. In če povem po pravici mislim, da smo eno tako debato rabile.
Danes bom kratka, ker sem bolj švoh. Slabo mi je in že od jutra me duši. Kot bi bila v 7 mesecu...Kaj šele bo user posted image  
Naja komaj čakam, da z Nikico prideta domov in da nas vse razveseliš s svojim obiskom na RR.
Ostale čveke moje pa bodite pridne in rada vas imam.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 27.2.2009 18:44:15 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
27.2.2009 19:54:47   
frufru
Pri nas je faza Kaj je to? v polnem teku user posted image Pa danes me je skor na rit vrglo.
Zjutraj je hotel, da mu naštimam uno pleničko, ala hlačke in si jo sam naštimal. user posted image Popoldne je pa ni hotel imet, ampak je hotel gatke, tako kot oči  user posted image user posted image user posted image Sej se ne sliš nič takega, samo še dva dni nazaj je bežal pred temi pleničkami kot  user posted image pred križem.
Tintara, meni je vsako lepo brat tudi kritiko. Saj je ponavadi konstruktivna ne? . Tako, da prosim ne bojkotiraj decembrkuser posted image
Mojmoj, a ste kam šli, al kam grete?
Shorty moje sožalje, ti nič ne zavidam, je user posted image  to z delovnimi sobotami, ko maš pol samo en dan, da se greš familijo
Barbk, Emaa in vse ostaleuser posted image
R1ta halooooo,  si še med slovenskimi grički ali si že na nizozemskih ravnicah?

< Sporočilo je popravil frufru -- 27.2.2009 19:57:24 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
27.2.2009 20:06:21   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Boga delovna sobota, ti nič ne privoščim. 

A potem se vam jaz tudi kaj smilim,ker delam sobote,nedelje,praznike....user posted image Prosta enkrat na teden,kar je ponavadi med tednom user posted image

Trenutno pa sem na bolniški.Tosja in Anej imata oba angino.Brez vročine,ampak sta kar jokala,jokala...Ko sem v usta pogledala pa mi je blo seveda takoj jasno,saj imata grozno žrelouser posted image Tosja ima ospen,Anej pa zaenkrat ne-streptokok negativen.
Poleg tega je  še Tjaša začela jamrat  ko je prišla domov,sedaj še komaj požirauser posted image
Aljoša pa ima laringitis in je na pumpicah. Pa imamo doma spet "bolnišnico pri gozdu".user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
27.2.2009 20:19:18   
emaa
Kje pa delaš, v zdravstvu, da imaš tako družini neprijazen delovni čas? Se mi tudi smiliš

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
27.2.2009 20:21:43   
Najaa
Ku Ku!  user posted image

Evo, midve sva doma... Končno! Se je zelo vleklo te tri tedne. Važno je, da je zdaj vse ok. Nikica nas je na začetku zelo prestrašila, ko je imela malo dihalne stiske... Ja, je bila res malo prehitro rojena. In je rabila malo časa, da dozori. Prvi teden sem bila še itak "čudna" in nisem nič dojemala, drugi teden sem že padla v vse to črpanje in letanje dol h tamali na intenzivno, tretji teden pa sem jo imela gor in se je zadnje dneve kar vleklo.

Iz zanesljivih virovuser posted image vem, da ste ves čas mislile name in za to sem vam resnično hvaležna. user posted image user posted image user posted image  Poskušala sem vas čim bolj informirat, še kaj več pa napišem jutri, ker danes sem že tako utrujena, da se bom samo zvalila na kavč. Hvala vsem za lepe želje... user posted image

Aja, za nazaj bom brala jutri.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.2.2009 20:22:44 >

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
27.2.2009 20:32:41   
tatam
Najaa in Nika dobrodošli doma!!Ogromno cartanja,pa še več zdravja vama želim!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Kje pa delaš, v zdravstvu, da imaš tako družini neprijazen delovni čas? Se mi tudi smiliš

Ja,tako je!Poleg tega delamo le 7 ur,kar seveda pomeni šestkrat na tedenuser posted image
Pa še nočne zraven....Ampak jaz jih verjetno zaenkrat ne bom,čeprav si potem več doma-nočna je 11 ur!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
27.2.2009 21:04:52   
frufru
user posted image Naja wellcome homeuser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
27.2.2009 21:23:21   
Shorty_
Joj Najaa dobrodošli domauser posted image user posted image user posted image kako lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image nacartajte se, resuser posted image kako lepo res....
no zdej grem pa počivatuser posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
27.2.2009 22:38:11   
r1ta
O Najaa in Nika dobrodošli doma in na RR! Sem vesela za vaju! Zdaj pa počasi naprej! Se že veselim novičk, zgodbic...

Frufru o jaaa, še sma med grički. Še en teden.

Tintara kaj naj rečem? Ne zdi se mi fajn, da te je tista debata tako vrgla iz tira oz., da si si jo vzela tako k srcu. Saj veš, ljudje smo različni in enim je pomembno to, drugim čisto nekaj tretjega. Dejstvo pa je, da smo v virtuali in da je vse skupaj treba jemati kot peno na kapučinu, ki je ponavadi dobra in sladka, če dodaš cukr, kava spodaj je pa lahko čisto drugega okusa. In naša življenja oz. prikazovanja le teh v virtuali so lahko prav takšna. Nekdo bo prikazal realno sliko, nekdo pa bo čez platno napacal vse možne barve... Mah, ne bom več filozofirala, saj veš kaj mislim. Pridi še počvekat! Kmalu!

Danes je za nama z Ančko naporen dan. Zjutraj sva nekaj nabavljali in zamudili popoldanski spanec, tako da je bila le ob tistem pol urnem v avtu. In je imela nerves break down, klicala dadija, da se hoče z njim crkljat in jokala in jokala. Po pol urnem crkljanju z mano mi je rekla: "Pidna". Pa jo vprašam kaj je rekla in mi ponovi enako. Pa nisem poštekala takoj. Potem mi pa zasveti da mi govori, da bo pridna... O srčece moje zlato, saj vem, da si pridna! Vidno pogreša dadija in mi je na trenutke kar težko. Težko, da smo velikokrat zaradi nekega drugega užitka razdvojeni, težko, ko smo skupaj in nisma z mojimi domačimi v Sloveniji... skratka, nikoli ni tako, da bi človek rekel, da je 100% super 1 a... In marsikdo tega ne vidi in ne razume... Ura je pozna in jaz postajam emocionalna zato raje grem v mižo.

Nočko!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
28.2.2009 9:28:48   
emaa
Naja dobrodošla

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
28.2.2009 9:29:04   
frufru
naš Lovro je pa malo prej povedal, da bo kakal in smo šli na stranišče in je klobaso naredil v wc. pol je hotel met pa samo gatke in zdaj že eno uro brez pleničkeuser posted image  sem vesela ko radiator, ker do zdaj ni bilo šans, da bi kakal drugam ko v pleničko, p ponavadi je pobedal, da je kakal

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
28.2.2009 11:27:14   
Najaa
Hvala za dobrodošlico. Z veseljem se bom vključila nazaj v debate, sam moram najprej za nazaj prebrat. Med vrsticami sem razbrala, da ste imele neke hude debate... o čem ne vem... user posted image  Bom pa z veseljem še svoj piskerček pristavila, ko pridem nazaj "not" user posted image

No, naša prva noč je bila super! Tamičkena (a ni lepa beseda? user posted image  user posted image ) je spala od polnoči do pol sedmih zjutraj! user posted image  Če bi tako ostalo, bi bilo super... sam ziher ne bo... user posted image user posted image  Za enkrat pa tak sam še spi in je. Fajn ji je, v glavnem. Aja, pa zelo rada mi leži na prsih. Ko se naje, se uleževa skupaj in ona gode in spančka, jaz pa sem v user posted image .

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
28.2.2009 16:21:38   
Barbk
Jeeeeee......Naja in Nikica sta doma pri Tiji in očiju. user posted image  No takih novic sem zmeraj zeloooo vesela. Vsi4 zdaj na polno uživajte.
Lovro user posted image  za "baso in gatke. user posted image
R1ta in Ančika. user posted image
Tatam čimprej se pocajtite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In ja tudi ti se mi smiliš, revica. Taki delavniki so res "kilirski" ko imaš družino.

Zdaj grem pa zlagat kocke z Mančiko.
Pri meni je pa to novo, da je buško raste z neverjetno hitrostjo. Zadnje dni kar debelo user posted image  in se čudim, da je že tako velik buško pri 15 tednih. No kar naj pridno raste in pkratka v njem tudi.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
1.3.2009 8:04:34   
Barbk
Jutro bejbike,

z Manco sva že pokonc, zgleda da tudi škratek B, ker me je ravno rahlo žoknil. user posted image  Škratka A ne čutim tako pogosto, je pa ko ga iščem z AS čisto pri fifiki. Res moram tako včasih prtiskat na sramno kost, da me že boli. Škratek B je kar dosti višje. No saj bomo videli v četrtek na UZ-ju. Mi je pa včeraj Manca odgovorila na mojo reakcijo ko sem se malce zvila ob "bolečini" v trebuhu (me na desni bolj zateguje) "A je dojenček brcnil?" Sem ji zadnjič rekla ko me je res B požoknil, da eden dojenček brca pa si je zgleda zapomnila. user posted image  No zdaj pa moja princeska gleda Fifi. Včeraj smo jo malenkost postrigli, najbolj spredaj. Je tak luštna. user posted image  No pa mami ima tud novo frizuro. user posted image  Zdaj jo pa šibam previt, ker se je čez in čez polulala.
Kako ste pa ve?
Naja pa vi ste dobro spali? Kako je Tija sprejela Niko? Ja še, da ne pozabim. Res hvala za skrb iz porodnišnice. user posted image

< Sporočilo je popravil Barbk -- 1.3.2009 8:05:18 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
1.3.2009 13:22:23   
frufru
Mi smo doma  user posted image Lovro kuha. Pa bo šlo lepo vreme v nič. Samo s takim pikcem pa res ne moremo okoli flankirat. Dopoldne smo sicer bili malo na sončku pred hišo, ker notri ni večzdržal, pa je bil pri miru kot kakšen prometni znak. Pol je bil seveda jok, ker ni hotel it not, samo je zakuhal na 39. Smo mu dal Daleron in pit, pa je v naročju zaspal. Mi je kar hecno, ko je zdrav kot riba, pol ga pa eni zobki čist sesipljejo.
Barbk, Najaa: slikce, slikce, slikce

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
1.3.2009 16:01:37   
Najaa
Naj vam predstavim našega škratka Nikico pikico. user posted image

user posted image

Pa naj vas ne zavede dolžina hlačnic, ker so se njene nogice izgubile nekje na polovici. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
1.3.2009 16:02:54   
Najaa
Tole pa je Nodi, ki je prišel v P na obisk svoji sestrici. user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
1.3.2009 16:08:08   
Najaa
Barbk, Tija je lepo sprejela Niko. Sem misla, da bo bolj ljubosumna, pa ni. Jo boža in lubčka... večinoma niti ne ve za njo, vsake toliko pa pokuka v košaro, kjer mala spi. In pove, da Nika spančka in da ima dudo. user posted image  Sam dude nima v ustih, ampak zraven... za vsak slučaj. user posted image
Lepo, da že čutiš brce. Si v user posted image  a ne?

Spali smo lepo. Ne smem hvalit, ampak je res lepo. Ponoči je ne zbujam za hranjenje in se zbudi šele proti jutru. Čez dan pa je na 3 ure. Jaz bi jo najraje pustila, ker jo moram budit ravno ko najlepše spi, ampak ker je nedonošenček, mora jest. Ah še malo, ko bo pa 37, 38 tednov pa jo bom začela samo dojit in to takrat, ko bo hotla.
Moram možeka pohvalit, kako je zlat! Ful mi pomaga oz. vse dela namesto mene in hoče, da sam počivam. Mene pa skoz nekaj razganja in bi kar nekaj delala... Nika nas je kar fejst prehitela in ni še vse kakor mora biti. Mislim na stanje v omari. user posted image  Moram malo po svoje zrihtat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
1.3.2009 17:06:39   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Čisto na kratko, imam noro hišo doma.
Najprej dobrodošlica Naji in Niki user posted image  Super, da ste končno doma, vsi štirje. Uživajte maksimalno! Nika je pa res mala kopija Tije. user posted image  Res sta si zelo podobni, sploh v lička. Al se tako samo meni zdi?
Tintara kar se stare debate tiče pa jaz nimam občutka, da si kaj zakuhala.. Včasih se mi zdi, da sem mogoče jaz. user posted image  Ti si napisala svoje mnenje, ostale so potegnile za teboj, jaz pa v drugo stran. In potem je ratala zbrka.
Se pa zaradi tega ne počutim krivo, mislim da se tudi ti ne rabiš.
In prosim te lepo, ne bodi preveč stroga in zahtevna do sebe. Ne moreš se sprijaznit sama s sebo in tem, da nekomu nisi verjela, da si nekoga negativno izpostavila. Poglej, večina jih je podvomila v Stellino znanje črk. Ti pa si to napisala! Jaz to spoštujem! Da poveš, kar misliš, čeprav se drugi s tabo ne strinjajo.
In še nekaj je res. Napisana beseda je nekaj drugega kot pogovor. Če bi se o tem pogovarjale, ne bi prišlo do takega toka debate kot je prišla tu na forumu. Beseda, napisana ima moč. In ostane napisana. In če jo skušaš omilit, potrebuješ veliko več časa kot bi ga potrebovala v živo.
Veš, katera punca se mi tu posebej dopade. Ema. A veš zakaj? Ker velikokrat napiše. Se ne sekiram. Meni je to razmišljanje sicer kar daleč, ker se prehitro na kaj napalim, ampak bi tako rada prevzela to "filozofijo". In bi tudi tebi rada napisala: ne sekiraj se.

To bi bilo zelo na kratko. Komaj da sem si utrgala toliko časa in tole spisala. Imamo res noro doma. Upam, da ima tole moje pisanje rep in glavo.

Mi kao jutri šibamo v Čatež za en teden. Naslendji teden je zadnji teden moje porodniške. Sicer je Julija nekam švoh, tako da je še vse v zraku.
Vas pozdravljam in se upam da beremo čez en teden.
Uživajte puce in rade se imejte!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
2.3.2009 7:30:43   
emaa
Vilma hvala.
Naja super, da uživate, lepe slikice. Jaz Luke nisem nič budila tudi čez dan ne. Mi je P v porodnišnici rekla, da če dovolj poje na obrok, če se primerno redi, ga kljub nedonošenosti ni treba budit in ga nikoli nisem. Sploh, če se rada doji (rada je), se ni potrebno sekirati. Bo zrasla v veliko punco po sestrici.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
2.3.2009 12:30:47   
Najaa
Ema, a res? Tako so ti rekli? Da ni treba zbujat? Se mogoče spomneš, na koliko časa sta se zbujala? Ker Nika če je ne zbudim, se zbudi sama npr. čez 3,5 ure. Tako da je res nesmiselno, da jo jaz tiste pol ure prej. Rada pa je, to pa ja. user posted image  Sam s kolcanjem ima probleme. Ker toliko zraka zraven poje, da groza. Še posebej ko je po flaški, to kar hlasta, kot da ji bom vzela. user posted image  Tako da ji zdaj vmes ene 3x podrem kupček, pa je malo bolje.

Kaj pa vaše maškare? So kje vzadaj, kjer še nisem brala?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?