lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Dobro jutro,ja res ste naklofale včeraj,men se po pravic ni dalo včeraj nič več zvečer,tako,da sem vegetirala na sedežni s svojim.Pokomentirala bom takole..... z nobeno se prav nič ne strinjam,ker sem konfliktna oseba...... ....glede hrane,pri nas gre z svetlobno hitrostjo nazaj,poje čisto malo,bolj okuša,kot je,ampak tud to je ok,tako,da počasi sprobavava nove okuse in zaenkrat je vse v redu,je pa tud njemu najboljši gušt,da ima nekaj v roki in dela drobtinice..............pospravljanje,raje ne bi o tem,pospravim,pa je čez dve ure spet tako,kot,da ne bi pospravljala,to je pa davek treh otrok....no štirih otrok.........ampak,mi ni problem,ker uživam v pospravljanju,likanju,pomivanju....ko se pa preselimo,bom imela pa še enkrat več užitka,ker me čaka 180 m2 prostora za popedenat,pa še vrt,pa okolica,mislim,da bom mela vsak dan dopust .............ja slovenka res si carica,ko tako pridno pucaš in pišeš in se pripravljaš za konferenco.........pa cristy uživaj na bazenu........kaj mam še.........no ne vem več itak moram zdejle na hitrco pospravit,potem gre mali pančat. kleo vidiš,dokumentirano